WEIGHT WATCHERS - Page 205
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 205 of 301 FirstFirst ... 105155195203204205206207215255 ... LastLast
Results 3,061 to 3,075 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Mπράβο για την σταθερή απώλεια. Να πως το περιγράφω εγώ συνήθως κάτι τέτοιο: 2 πακετάκια βιτάμ μόλις έλιωσαν από πάνω σου! :yes:

Senior Member
    Μαρία σ' ευχαριστώ! Εσύ πώς πας;

Senior Member
    Ψάχνομαι! :Ρ Βασικά μόλις φόρτωσα στον υπολογιστή από cd το 1,2,3 Success 2000 για να δω λεπτομέρειες που ίσως μου έχουν διαφύγει. Βλέπεις ο κάθε άνθρωπος με πρόβλημα βάρους θέλει να ακολουθεί το πρόγραμμα που του ταιριάζει. Θα το ψάξω κι αυτό μέχρι να καταλήξω κάπου, στο μεταξύ τρώω με βάση τους εδώ πόντους. Το θετικό είναι ότι παραμένω στο ίδιο βάρος παρά τις ατασθαλίες που κάνω ώρες ώρες και φυσικά ποτέ δεν ξεχνάω να ανεβαίνω στην ζυγαριά κάθε Δευτέρα πρωί. Είναι κάτι που με επαγρυπνεί! :yes:

Τσα!!!!!! νάμαι και εγώ μετά από 20 μέρες απουσίας!!!!!Τρελό
    διάβασμα και πολλές υποχρεώσεις γιαυτό χάθηκα. Χάρηκα πάρα
    πολύ για την επάνοδο σου p-k και σου εύχομαι θερμά καλές
    προσπάθειες. Όλες αυτές τις μέρες της απουσίας μου από την
    παρέα μας η διατροφή μου για να είμαι ειλικρινής, δεν ηταν
    και η πιό σωστή διατροφικά. Έκτός από αυτό, περνούσα αρκετές
    ώρες την ημέρα καθιστή-λόγω διαβασμάτων-και η σωματική μου
    δραστηριότητα περιορίστηκε αρκετά μιάς και έκλεισε-λόγω καλο-
    καιριού και το γυμναστήριο. Μετά από όλα αυτά, φοβόμουνα ότι
    η ζυγαριά θα μου 'έριχνε φάσκελα' αλλά ευτυχώς το βάρος μου
    αυξήθηκε μόνο κατά 600 γρ. και σήμερα το πρωί ήμουν 81 κ.
    Μπαίνω λοιπόν και εγώ δυναμικά πάλι στην προσπάθεια και αυτή
    τη φορά είμαι αποφασισμένη να φτάσω το στόχο μου και να τον
    διατηρήσω (77 κ.)
    Για πρωινό σήμερα το στανταράκι μου:γάλα, corn-flakes, 1 κ.γ
    μέλι (4 π) ενδιάμεσα 3 βερύκκοκα.
    Μεσημέρι: σάντουιτς 1 φ.τυρί light, ντομάτα, 1 κ.γ μαγιονέζα(6 π)
    Βραδυνό: (τώρα που γράφω), τονοσαλάτα με ωμα λαχανικά,
    2 κ.γ λάδι και 60 γρ. κρουτόν,(7 π) και επειδή έχω ακόμα πόντους
    μπορεί πριν κοιμηθώ να φάω και ένα γιαουρτάκι
    Να έχετε ένα όμορφο καλοκαιρινό βράδυ όλοι σας και το ηθικό
    ακμαίο παρ'ολα αυτά τα σκ...που συμβαίνουν γύρω μας

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Είναι αλήθεια ότι χαθήκαμε, προσωπικά όμως πριν δεκαπέντε μέρες είχα βάλει ένα στοίχημα με τον εαυτό μου: θα έγραφα εδώ αν κατόρθωνα να έχω απώλεια βάρους για δύο συνεχόμενες εβδομάδες. Το έκανα διότι όλο το προηγούμενο διάστημα ήμουν στη φάση αρχίζω - σταματάω - ξαναρχίζω, κλπ. κάτι που εκτός των άλλων είναι και πολύ ψυχοφθόρο.
    Πράγματι, πήγα πολύ καλά: ξεκίνησα την Τετάρτη 8 Ιουνίου στα 94,7 κιλά και την πρώτη εβδομάδα έχασα 1,7 κατεβαίνοντας στα 93.
    Τη δεύτερη εβδομάδα δεν εφάρμοσα όπως ξέρω το πρόγραμμα, αλλά και πάλι είχα απώλεια 200 γραμμαρίων, κατεβαίνοντας στα 92,8 κιλά. Συνολικά -1,9 κιλά επομένως.
    Έγινε η αρχή και τώρα το ξέρω, το βλέπω, το αισθάνομαι, είμαι απόλυτα σίγουρος για τον εαυτό μου. Εννοώ σίγουρος ότι θα κάνω αυτά που πρέπει. Το πρόγραμμα που αγάπησα και εμπιστεύομαι, αυτό που με βοήθησε τόσες φορές στο παρελθόν.
    Αυτήν τη φορά όμως, θα προσέξω πολύ το θέμα συντήρηση. Δεν θα επαναληφθούν τα λάθη του παρελθόντος που οδήγησαν σε επανάκτηση μέρους των κιλών. Ήρεμα και όμορφα θα κάνω το πρόγραμμα, χωρίς μεγαλοστομίες και πολλά λόγια και το αποτέλεσμα θα με ανταμείψει.
    Είναι αυτό που λέμε "έγινε το κλικ".
    Δεν υπάρχει περίπτωση αναβολών ή παρεκτροπών.
    Στόχος τα 79 κιλά και όλα θα πάνε καλά.
    Καλη συνέχεια και στο asteraki, τη Νεφέλη, τη Μαρία, την angek, το Μάριο και συγνώμη αν ξεχνάω κάποιον. Θα πετύχουμε, θα το δείτε.
    Όσον αφορά το τεχνικό μέρος του προγράμματος, αποφάσισα να ακολυθήσω το παλιό πρόγραμμα, που είχα πάρει το 2005, το Flexipoints. Νομίζω πως με βολεύει καλύτερα. Έκανα και την απαραίτητη επανάληψη στα βιβλία και συνεχίζω κανονικά!
    Καλό απόγευμα σε όλες και όλους!
    Γειά σας και απο μένα και συγνώμη που χάθηκα τόσο καιρό. Χάλασε και το λάπτοπ, όλο έλεγα να πάω σε κάποιο νετ καφέ να στείλω κάνα μύνημα αλλά όλο κάτι άλλο έκανα και τελικά αποφάσισα να πάρω πίσω το λάπτοπ.

Καλο κουράγιο σε όλους σας. πι κάπα κακώς που πάς με βάση το παλιό. θεωρώ οτι το νέο είναι ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ η τελειοποίηση του προγράμματος τους. ειδικά αυτό με το πεδόμετρο και το κομπιουτεράκι που υπολογίζεις τους πόντους κοκ είναι φοβερά. νομίζω η εξίσωση που χρησιμοποιήσανε στο νέο πρόγραμμα αντικατροπτίζει απόλυτα το 'άουτκομ' των θερμίδων που βγαίνει ύστερα απο κάθε γεύμα ανάλογα με πρωτείνη, υδατάνθρακα, λίπος, ίνες. αυτό αντιτροπτίζεται απόλυτα και στο στομάχι! δηλαδή αν τρώς φαγητά πλούσια σε filling and healthy foods τρώς και λιγότερυς πόντους και χορταίνεις για πιο πολλή ώρα. στο αμερικάνικο πρέπει να λέγονται πάουερ φούντς.
    τι να πώ, καλό και το παλιό αλλα επιμένω το νέο είναι κλάσεις ανώτερο για μένα. και θέωρω ακόμα πιο ευέλικτο απο το παλιό.

τεσπα, καλό κουράγιο με το παλιό πρόγραμμα και να φτάσεις τα κιλά που θέλεις! πάντως εγώ έχασα ακόμα ένα απο τότε που το ξεκίνησα. τώρα περιμένω να ζυγιστώ πάλι να δώ τι κατάφερα...

Senior Member
    Originally posted by 2sweet2b4go10
    Originally posted by p_k
    2sweet2b4go10 !!!
    Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο χάρηκα που είδα το ποστ σου! :yes:
    Σ' ευχαριστώ ολόψυχα!
    Εσύ τι κάνεις; Πού βρίσκεσαι; Πώς πας;
    κι εγω χαιρομαι οταν σε βλεπω

αχ καλο μου πι καπα
    εγω μετα απο μια μεγαλη απωλεια και εμτα απο μεγαλο διαστημα διατηρησης των χαμενων κιλων, εχω βαλει ΠΟΛΛΑ απο αυτα παλι, δυστυχως
    δυστυχως επιβεβαιωνεται αυτο το δυσοιωνο που ξερουμε (ας μην το επαναλαβω)
    εχω πεισθει πλεον, οτι ειναι οργανικο το θεμα του ριμπαουντ.
    απλα μολις βρει ευκαιρια ο οργανισμος, παθαινει τετοια μανια επανακαμψης που ειναι πολυ δυσκολο να τον συγκρατησεις..
    και περιεργως, ηρεμει μολις παρει τα χαμενα... η εστω λιγο πριν...
    κι εγω προσπαθω παλι, να ισορροπησω κυριως, γιατι εχω σιγουρευτει οτι η στερηση ειναι αυτη που που εχει σαν επιπτωση το ριμπαουντ.
    προσπαθω να ξεγελασω λοιπον τον οργανισμο μου με σωστη διατροφη.
    να δουμε

ναξερεις3 οτι περα απο την συμπαθεια που σου εχω, στηριζω παντα την προσπαθεια σου γιατι πιστευω ακραδαντα οτι η διατροφη που ακολουθεις ειναι απο τις πιο-κοντα-στην-λυση διατροφες που υπαρχουν.
    ειναι δλδ, απλα μια πεπατημενη για να μαθει να τρωει καποιος σωστα , υγιεινα και με μετρο.
    καπου εκει βρισκεται η λυση αν δεν απευθυνθει καποιος σε χειρουργο, πιστευω.
    ναι απλά πρέπει να κατανοήσουμε ότι το πρόγραμμα δεν το κάνουμε απλά για να χάσουμε κιλά και λίπος κοκ
    το κάνουμε για να μάθουμε να τρεφόαμστε σωστά και να το συνεχίσουμε αυτό μετά και στο κομμάτι της συντήρησης (που είναι ίσως και το πιο σημαντικό κομμάτι!). Αυτό είναι το λάθος μάς...

στο νέο πρόγραμμα που ακολουθώ έχει εδικό βιβλιαράκι
    proof your weight

έχει μέσα διάφορες συμβουλές για το πως να αυξάνεις σταδιακά τους πόντους σου κοκ
    πάντως, λέει οτι το πιο σημαντικό είναι να μην αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες, να τρώμε στα πλαίσια των πόντνων και φυσικά να γυμναζόμαστε. Κάτι ξέρουνε οι άτιμοι και φτιάξανε ολόκληρο πεδόμετρο!

καλημέρα!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Και να έφαγες μερικά μπισκότα δεν έγινε και τίποτε.

Εγώ για την ώρα είμαι σε φάση θερμιδομετρητή! Θα συνεχίσω την διατροφή μου με αυτό τον τρόπο γιατί οικονομικά στο σπίτι είμαστε χάλια, ώστε να αγοράσω το οτιδήποτε. Έχουν καθυστερήσει περίπου 20 μέρες να πληρώσουν στη δουλειά του άντρα μου και κάνουν πως δεν γνωρίζουν το πότε θα γίνει! Αποτέλεσμα -επειδή υπάρχουν και λογαριασμοί που έτρεξαν κι έπρεπε να πληρωθούν- είμαστε πανί με πανί και δεν βγαίνει για αγορές στο σούπερ μάρκετ. Θέλω να ελπίζω ότι θα πληρώσουν γιατί είναι μεγάλη γαϊδουριά να αγοράζουν αυτοκίνητα εν μέσω κρίσης με την επωνυμία της εταιρίας και να αφήνουν το προσωπικό απλήρωτο χωρίς να τους νοιάζει το πως θα τα βγάλουν πέρα! :grind:

Δεν το ξέρεις οτι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος που βιώνουμε αυτήν την στιγμή είναι οικονομικός; και ψυχολογικός;
    δεν υπάρχει λόγος να σκοτωθεί κανείς

πάλι καλά να λές που είμαστε στην ευρώπη και έχουμε κι αυτά που έχουμε.
    υπάρχουνε άλλες χώρς που είναι χειρότερα απο εμάς. Να το ξέρεις!

πάντως κι εγώ δεν παίρνω προιόντα απο φαγητά κοκ. ισως δοκιμάσω τα γλυκά τους απο περιέργεια. πήρα όμως τα κλίκερς, το τράκ με τις 12 εβδομάδες, την ζυγαριά κουζίνας (αυτή είαι το πιο φοβερό κομμάτι απο όλα!), ενα βιβλίο με συνταγές με βάση το νέο πρόγραμμα.
    θα πάρω κι άλλα προς το τέλος ιουλίου. ta pan liners, ta spoons kai to measuring spray. αμα τα δείς στον κατάλογο θα καταλάβεις. με το πρώτο κάνεις απίστευτα τραγανιστά ταγαντικά φαγητά με... ελάχιστο εώς καθόλου λάδι! η μόνο με νερό!
    δεν τα θεωρώ πολύ ακριβά και νομίζω οτι αξίξουνε τον κόπο. άσε που είναι επενδύσεις, δηλαδη τα παίρνεις μια φορά και τα κρατάς... χρόνια.

όσον αφορά τα φαγητά όπως προείπε και ο πι κάπα, κάνεις τα δικά σου!

Senior Member
    p_k σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση -αν και καθυστερημένα, γιατί έλειπα- και σκέφτομαι ν' αρχίσω κι εγώ με τους πόντους για να είμαι εντός προγράμματος και στα οικονομικά του σπιτιού μου! Μια λεπτομέρεια χρειάζομαι επειδή στον κατάλογο με τα φαγητά στην άλλη ανάρτηση με το πρόγραμμα δεν γράφει σε πόσα γραμμάρια αναλογεί, μπορείς να κάνεις μια σημείωση; Ας πούμε αν έχω μπριάμ, ή μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί, ή φασολάκια λαδερά (όλα κανονικά μαγειρεμένα) πόσα γραμμάρια να υπολογίζω από αυτά για μια μερίδα; :grin:
    θα πάρεις το κλασσικό άσπρο πιάτο και θα το γεμίσεις με μια μεσαία μερίδα χωρίς να είναι γεμάτη εντελώς η περιφέρεια του πιάτου. αυτό θα είναι η μεσαία μερίδα για τα περισσότερα μαγειρεμένα φαγητά.

για τις φακές, δυο μεγάλες κουταλιές με αυτό που μαγειρεύεις ειναι μια μερίδα ( με βάση το παλιό σύστημα νομίζω 6 πόντοι).

μπορείς να απευθυνθείς κι εδώ για να ξέρεις ακριβώς θερμίδες (εγώ το χρησιμοποιώ για να βρίσκω πρωτείνες και υδατάνθρακες κι όλας σε κάθε μαγειρεμένα φαγητό, για να βρίσκω τους πρωπόντους)

http://caloriecount.about.com/

πάτα το φαγητό που θέλεις στα αγγλικά (υπάρχουνε πολλά ονλάιν λεξικά αν δεν ξέρεις τις αγγλικές ονομασίες), συνήθως η πρώτη επιλογή που βγάζει ειναι η κλασσική μαγειρεμένη μερίδα και κάνε τους υπολογισμούς σου!

καλημέρα και σε σένα!

Senior Member
    Χάρηκα πολύ που επέστρεψες Μάριε και βλέπω είσαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο σου πρόγραμμα. Πάντως γενικά οι διαφορές στους πόντους απ'το πρώτο πρόγραμμα μέχρι το τωρινό δεν είναι μεγάλες. Παράδειγμα χθες υπολόγιζα ένα παγωτό πύραυλο με το πρώτο πρόγραμμα έχει 3,5 πόντους, με το flexipoint πάει στους 4 και με το τωρινό πάει στους 4,5. Πάντως οι πόντοι που μου αναλογούν με το πρώτο και με το flexipoint παραμένουν 24. Με το νέο πρόγραμμα Μάριε οι πόντοι που σου αναλογούν έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με το προηγούμενο πρόγραμμα;

Senior Member
    Χάρηκα πολύ που επέστρεψες Μάριε και βλέπω είσαι πολύ ενθουσιασμένος με το νέο σου πρόγραμμα. Πάντως γενικά οι διαφορές στους πόντους απ'το πρώτο πρόγραμμα μέχρι το τωρινό δεν είναι μεγάλες. Παράδειγμα χθες υπολόγιζα ένα παγωτό πύραυλο με το πρώτο πρόγραμμα έχει 3,5 πόντους, με το flexipoint πάει στους 4 και με το τωρινό πάει στους 4,5. Πάντως οι πόντοι που μου αναλογούν με το πρώτο και με το flexipoint παραμένουν 24. Με το νέο πρόγραμμα Μάριε οι πόντοι που σου αναλογούν έχουν αυξηθεί σε σύγκριση με το προηγούμενο πρόγραμμα;

έλα μαρία, κι εγώ χάρηκα που επέστρεψα. μόλις έφαγα

μια χωριάτικη,. 14 πρ.π
    150 γρμ πατάτες τηγανισμένες με 2 κγ βούτυρο, και σωταρισμένο κρεμμυδάκι, 3 και 2 πρ. π
    100 γρμ άσπρο ψωμί, 6 πρ.π

μαρία ξέρεις το να υπολογίσεις ποσες ακριβώς θερμίδες είναι ένας πόντος στο σύστημα αυτό είναι ένα τρίκ.
    γενικά, στο φλέξιποιντς ένας πόντος ήτανε περίπου 50 με 60 θερμίδες, τώρα ένας πρωπόντος είναι περίπου 30 με 40 θερμίδες.
    το σύστημα δεν υπολογίζει απλά τις θερμίδες που τρώς, αλλά το άουτκαμ των θερμίδων αφού φας. το αναλύει πολύ καλά αυτό στο βιβλιαράκι νο 1 για τον τροπο δηλαδη που το νέο σύστημα υπολογίζει τους πρωπόντους.

γενικά, οπως μπορεί να καταλάβεις, οι πόντοι διπλασιαστήκανε. το ελάχιστο καθημερινό όριο είναι 29 πρω.π και το μέγιστο ειναι 60 νομίζω. δεν το τσκέκαρα αλλά κάπου εκεί πρέπει να είνια. συν τους 49 εβδομαδιαίους που τους έχουμε όλοι. οποτε καταλαβαίνεις. δεν είναι οτι τρως παραπάνω. δηλαδη εκει που παλιά τα ασπρα ζυμαρικά μια μερίδα νομίζω είχανε 8 πποντους τα 100γρμ νομίζω καπου εκεί τώρα έχουνε 12. τα καφέ εννιά.
    άλλα φαγητά πέσανε, άλλα αυξηθήκανε. για να μπορέσω να σου πω τους πρωποντους απο αυτο πυ μου ζητάς πρέπει να μου πείς πρωτείνη και υδτάνθρακα, πέραα απο θερμίδες και λίπος. αλλιώς, δεν μπορώ να σου πώ. γενκά, υπάρχει αύξηση σε όλα τα φαγητά (αυτό δεν σημαίνει οτι αυξηθήκανε οι θερμίδες, πρόσεχε ένας πρωπόντος πάνω κάτω είναι μισός φλεξιπόντος) ανάλογα με την περιεκτικότητα τους σε πρωτείνη και υδατάνθρακα. αυτό δεν σημαίνει οτι κατ'ανάγκην είναι περισσότερες θερμίδες. δηλαδή οι φακές τώρα μια μερίδα έχουνε 7 πρ.π αλλά φαντάσου παλιά είχανε 6π. λιγότερα το υπολογιζεις ομως τώρα, γύρω 260 θερμίδες. παλιά ήτανε γύρω στις 310. γιατί ο τρόπος που το υπολόγιζεις με το παλιό δεν λαμβάνει υπόψιν οτι λογω τη πολλης πρωτείνης ο οργανισμος σπαταλάει περισσότερη ενέργια για να το πέψει, οπότε το άουτκαμ ειναι λιγότερο. αντίθετα, τροφές πλουσιες σε υδατάνθρακες και ειδικά σε απλά σάκχαρα και με υψηλο γλυκαιμικο δεικτη εξαφανίζουνε τους πρωπόντους! κυριολεκτιλά!

σε ζάλισα; έτσι ειναι

δωσε διατροφικες πληροφοριες και θα σου πω!

Senior Member
    Για τον πύραυλο που σου ανάφερα μπήκα εδώ: http://www.calculator.net/weight-wat...alculator.html και σημείωσα τις πληροφορίες και έλαβα το αποτέλεσμα που σου σημείωσα.

Το μόνο που άλλαξαν τελικά είναι να υπολογίζεις τα πάντα αναλόγως τα συστατικά της τροφής. :duh:

Senior Member
    Για τον πύραυλο που σου ανάφερα μπήκα εδώ: http://www.calculator.net/weight-wat...alculator.html και σημείωσα τις πληροφορίες και έλαβα το αποτέλεσμα που σου σημείωσα.

Το μόνο που άλλαξαν τελικά είναι να υπολογίζεις τα πάντα αναλόγως τα συστατικά της τροφής. :duh:

αλλάξανε πολλά μαρία. και σε πολλά φαγητά πχ υπολογίσανε και τον τροπο που το μαγειρεύεις. δηλαδή οι ψητές πατάτες επειδή κατά το ψήσιμο παθαίνουνε διάφορες διεργασίες και γίνονται πιο μαλακές και εύπεπτες αυξηθήκανε οι πόντοι. δηλαδή 100 γρμ έχουνε 2 πόντους πάλι αλλα τα 150 4, τα 200 γρμ 6 κοκ

λαμβάνουνε υπ'όψιν όλες τις νέες διατροφικές πληροφορίες που έχει βρεί η επιστήμη μαρία!

πες μου λίγο για τον πύραυλο τα συστατικά να σου πώ πόσους πρ.π θα έχει

εγώ που αγοράζω τον τυπικό εμπορικό μεσαίο πύραυλο έχει 9 πρ.π
    ο πιο μεγαλός πύραυλος με έντονη κορυφή είχε 12 πρ.π

καταλαβαίνεις διαφορά! λόγω των υδατανθράκων!

Senior Member
    Kαλά και δεν πέταξα το κουτί (είναι πακέτο με 10 πυραύλους των 120 ml ο καθένας).

Πύραυλος βανίλια 120 ml

Ενέργεια: 779 Kj / 186 kcal
    Πρωτείνες: 2,3 g
    Υδατάνθρακες: 25 g
    " εκ των οποίων σάκχαρα: 17 g
    Λιπαρά: 8,6 g
    " εκ των οποίων κορεσμένα: 7 g
    Διαιτητικές ίνες: 0,4 g
    Νάτριο: 0.023g
    Αλάτι: 0.06 g

Πύραυλος βανίλια - σοκολάτα 120 ml

Ενέργεια: 783 Kj / 187 kcal
    Πρωτείνες: 2,5 γ
    Υδατάνθρακες: 25 γ
    " εκ των οποίων σάκχαρα: 17 γ
    Λιπαρά: 8,6 γ
    " εκ των οποίων κορεσμένα: 6,8 γ
    Διαιτητικές ίνες: 0,48 γ
    Νάτριο: 0,04 γ
    Αλάτι: 0,09 γ

Senior Member
    Kαλά και δεν πέταξα το κουτί (είναι πακέτο με 10 πυραύλους των 120 ml ο καθένας).

Πύραυλος βανίλια 120 ml

Ενέργεια: 779 Kj / 186 kcal
    Πρωτείνες: 2,3 g
    Υδατάνθρακες: 25 g
    " εκ των οποίων σάκχαρα: 17 g
    Λιπαρά: 8,6 g
    " εκ των οποίων κορεσμένα: 7 g
    Διαιτητικές ίνες: 0,4 g
    Νάτριο: 0.023g
    Αλάτι: 0.06 g

Πύραυλος βανίλια - σοκολάτα 120 ml

Ενέργεια: 783 Kj / 187 kcal