Results 3,091 to 3,105 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
04-07-2011, 13:43 #3091
Originally posted by p_k
doram, για τον υπολογισμό πρέπει να ξέρεις τις θερμίδες και τα λιπαρά (μιλάω για το παλιό σύστημα). Δες τη συσκευασία.
Ξεκίνησα σήμερα το PointsPlus Μάριε, ευχαριστώ για το "καλό κουράγιο" και σου εύχομαι το ίδιο!
Είμαι στους 41 πόντους και η πρώτη μέρα κύλησε περίφημα!
Όλα καλά!
άντε καλή αρχή!
και μην ξεχνάμε, η μπανάνα έχει ο προποίντπλας!(τα λέω και τα δυο προθέματα για να καλυπτόμαστε και οι δύο χεχε!)
σήμερα το πρωί έφαγα
μεγάλη στριφτή τυρόπιτα, 12 πρ.π
2 θρεπτικα ποτήρια γάλα 2%, 400μλ, 5πρ.π
35 γρμ μαύρο ψωμί, 2πρ. π
άντε να δούμε με την υπόλοιπη μέρα τι θα γίνει. σκοπεύω να πάρω δύο μικά λουκάνικα φρανκφούρτης και να κάνω μια παραλλαγή της πρώτης συταγής απο το βιβλίο serioysly satisfying . μαζί με ένα αυγό και μια φέρα μαύρο ψωμί, τσιγαρισμένα με ελάχιστο λαδάκι. και σωταρισμένο κρεμμυδάκι μέσα, σλουρπ σλουρπ!
καλημέρα σε όλους/ες!
- 04-07-2011, 13:51 #3092
Originally posted by 2sweet2b4go10
Originally posted by p_k
http://www.weightwatchers.com/Templa...pageid=1036091
Καλησπέρα! Αυτό πήρα εγώ και είναι καταπληκτικό!
Υπάρχει και σε πιο απλή έκδοση, λίγο φθηνότερο.
ναι. το ειδα αυτο το σαιτ, αλλα οι παραγγελιες τους ειναι μονο για αμερικη, οπως και το αγγλικο, ειναι για αγγλια!!!
πρεπει να συμπληρωσεις πολιτεια κλπ δηλαδη...
γενικά τα ευρωπαικά μπορείς να τα παραγγείλεις να σου έρθουνε ελλάδα. εγώ απο την Αγγλία το πήρα το δικό μου...
το μόνο που δεν με καλύπτει εινα ο 24ωρος σύντροφος διατροφής μιας και φαγητά που τρώνε εκεί οι άγγλοι είναι λίγο διαφορετικά απο τα δικά μας αντίθετα, ο αμερικάνικος σύντροφος διατροφής πρέπει να είναι πιο κοντά στα ελληνικά φαγητά. συνεπώς, αν μπορείς, παρήγγειλε το αμερικάνικο!
εκτός αν γνωρίζεις κάποια άλλη ευρωπαική γλώσσα και πάρεις την αντίστοιχη έκδοση. όλες έχουνε πέρα απο ιταλία που δεν βρήκα νομίζω. ίσως και ισπανία, δεν είμαι σίγουρος...
εγώ που γνωρίζω λίγα γερμανικά έλεγα να πάρω το γερμανικό αλλά τα έχω ξεχάσει αρκετά σαν γλώσσα συνεπώς προτίμησα το αγγλικό κι ας είναι όβερσιζ!
αμα θέλεις κάποια αντίστοιχη εκδοχή, πάτα στο google weight watchers και την χώρα της έκδοσης που θελεις και θα σε πάει κατευθείαν στο σάιτ! εκεί μπορείς να ψάξει στο μενού και να βρείς ότι θες.
το πρόγραμμα παντού ίδιο είναι, δεν αλλάζει....
στην ευρώπη λέγεται ProPoints
στην αμερική λέγεται PointPlus
Αυτά!
04-07-2011, 15:53 #3093
Καλη εβδομάδα, η συσκευασια του παγωτου δινει τα εξης: στοιχεια:πρωτεϊνες 3,49,υδατανθρακες 27,19, λιπαρα 7,02 gr, θερμιδες 185,9
04-07-2011, 17:29 #3094
Originally posted by doram
Καλη εβδομάδα, η συσκευασια του παγωτου δινει τα εξης: στοιχεια:πρωτεϊνες 3,49,υδατανθρακες 27,19, λιπαρα 7,02 gr, θερμιδες 185,9
4 flexipoints!
04-07-2011, 17:57 #3095
Ευχαριστω!
04-07-2011, 18:15 #3096
Μήπως να κοιτάζατε και της Αυστραλίας; Εγώ που έχω σε δισκάκι το πρώτο πρώτο πρόγραμμα των πόντων (που έχουν βγάλει τα ww Αυστραλίας & Ν. Ζηλανδίας) περιλαμβάνει και ελληνικά φαγητά. Το προτείνω μιας και στην Αυστραλία έχουμε αρκετά πατριωτάκια μήπως τα εκεί ww έχουν προσθέσει και πάλι ελληνικά φαγητά στο νέο πρόγραμμα των πόντων.
04-07-2011, 21:45 #3097
παδιά καλησπέρα σε όλους,
θα ήθελα να ρωτήσω μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να ξεκινήσω από κάπου, γιατί είμαι αρκετά μπλεγμένη με όσα έχω διαβάσει
και δυσκολεύομαι να καταλάβω από που ξενικώ.
Θα ήθελα δηλαδή αν μπορείτε να μου υποδείξετε πως μπορώ να κάνω ένα καλό ξεκίνημα, ίσως με κάποιο έντυπο υλικό ή κάποιο σάιτ
όπου μπορώ να βρώ ότι χρειάζεται.
Σας ευχαριστώ όλους και ελπίζω σύντομα να ξεκινήσω κι εγώ μαζί σας.
Καλό βράδυ
04-07-2011, 21:49 #3098
Έχω τα πάντα συγκεντρωμένα εδώ: http://adunatisma.wordpress.com/ww-ποντοι-τροφων Αν κάτι δεν σε βοηθάει εδώ είμαστε όλοι! :wink1:
04-07-2011, 23:52 #3099
aaaaaaaaaa μπραβο μαρια!
πολυ βοηθητικη η συγκεντρωση πληροφοριας που εκανες .
και πολυ ωραιο το μπλογκ σου επι τη ευκαιρια !!!!!
απ οτι εχω καταλαβει απο την συζητηση εδω περι παλιων και νεων προγραμματων, η νεα εκδοση του προγραμματος πρεπει να ειναι η πιο προηγμενη απο αποψη διορθωσης σφαλματων, πιο σωστων υπολογισμων κλπ, αλλα, βρε παιδια, μηπως εχει γινει και πιο πολυπλοκη?
σαν παλιουρας, θυμαμαι καλα οτι η πρωτη φαση των ΓΓ στην ελλαδα, ειχε ενα προγραμμα βασισμενο σε ακριβεις μετρησεις με γραμμαρια, ωστε να υπολογιζονται τροφες και ποντοι.
σε μια δευτερη φαση του προγραμματος ομως, οι περισσοτερες μετρησεις ακριβειας αντικατασταθηκαν με ευκολες μετρησεις, οπως κουταλια, φλυτζανια, μεριδες τεμαχια κλπ. γιατι ο αρχικος τροπος κουραζε πολυ και ηταν δυσαρεστημενα τα μελη.
τωρα με αυτα που διαβαζω ο τροπος γινεται ακομα πιο πολυπλοκος, ειδα την συζητηση με το παγωτο, που θα χρειαζεται να υπολογιζουμε οχι απλα θερμιδες, αλλα ολα τα συστατικα αναλυτικα!!!!!
μηπως αυτο γινει κουραστικο πολυ γρηγορα σε οσους απο εμας δεν εχουν συμπαθεια στις αναλυτικες καταγραφες?
05-07-2011, 00:02 #3100
Originally posted by Μαρία.
Έχω τα πάντα συγκεντρωμένα εδώ: http://adunatisma.wordpress.com/ww-ποντοι-τροφων Αν κάτι δεν σε βοηθάει εδώ είμαστε όλοι! :wink1:
μαλιστα αφησα και μυνημαεχω το ιδιο ονομα με εδω οπως και στην πραγαμτικοτητα... zwhtsa !
05-07-2011, 00:09 #3101
Να?σαι καλά!
Κοίτα, ούτως ή άλλως γενικά όποιο πρόγραμμα με τους πόντους καταπιάσεις δεν υπάρχει περίπτωση να μην κάνεις τις μετρήσεις που θες για μια τροφή που δεν περιλαμβάνει η λίστα με τις τροφές. Καλά να βρίσκεις έναν τεράστιο κατάλογο με τροφές τυποποιημένες που κυκλοφορούν στο εξωτερικό, αλλά για εδώ Ελλάδα θα πρέπει τις περισσότερες να τις υπολογίσουμε και να φτιάξουμε νέο κατάλογο. Πέρα από αυτό να μην ξεχνάμε πως αρκετές ελληνικές τυποποιημένες τροφές δεν περιλαμβάνουν όλες τις πληροφορίες στις ετικέτες τους. Παράδειγμα: αγόρασα λουκάνικα βραστά καπνιστά και δεν ανάφερε πάνω στην ετικέτα πόσα ήταν τα κορεσμένα λιπαρά. Κάποιοι βάζουν ετικέτες στις συσκευασίες έτσι για να υπάρχουν -επειδή υποχρεώνονται' πιστεύω κι όχι γιατί νοιάζονται για καταναλωτές που ψάχνονται!
05-07-2011, 00:14 #3102
Ααααα! Εσύ?σαι καλή μου; Όπως καταλαβαίνεις όπου και να μιλήσεις όλο και κάποιος θα σου απαντήσει! Είμαστε ωραίο παρεάκι κι εδώ και στο blog! :tumble:
07-07-2011, 12:06 #3103
Knock Knock!!!! Is anybody here?
Που χαθήκατε πάλι καλέ; :duh:
07-07-2011, 14:29 #3104
Μαρια πολύ ωραίο το μπλόγκ σου , θα το μελετήσω και αν χρειαστει θα σε ενοχλήσω πάλι!
07-07-2011, 14:50 #3105
Όπου θες ή εδώ ή στο blog, ενόχλα με!!! :bigsmile:
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα