Results 3,121 to 3,135 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
10-07-2011, 00:04 #3121
Οκ Μάριε. :starhit:
- 10-07-2011, 20:08 #3122
Originally posted by Μαρία.
Οκ Μάριε. :starhit:
ορίστε το λίνκ για το έγχρωμο τράκερ της εβδομάδας. Απευθείας κάνε νταουνλόουντ και σέιβ...
μην σε μπερδευουνε τα ονόματα, μετανόμασε τες όπως θές εσύ!
http://s1188.photobucket.com/albums/...view=slideshow
10-07-2011, 20:24 #3123
Xa xa παιδιά κάτι τέτοια γράφετε κι εγώ τα χάνω όλο και περισσότερο, μπερδεύομαι με όλα αυτά
και θα ήθελα αν γίνεται να μου στειλει κάποιος τους τελικούς πίνακες, και τι από όλα να ακολουθήσωunk:
Εχουν αλλάξει οι πόντοι, οι υπολογισμοί?
Ο Μάριος λέει 0 πόντους για την μπανανα πχ, η παλιά λίστα λέει πόντους,....
μήπως υπάρχουν κάπου να τα αγοράσω? βιβλιαράκια, ζυγαριές και δεν ξέρω τι άλλο?
σόρυ για την ενόχληση πάντως κι ευχαριστω πολύ:starhit:
10-07-2011, 20:27 #3124
Ο Μάριος αναφέρεται συνήθως για το ProPoints και κάνει τώρα μια εξυπηρέτηση σε μένα για το προηγούμενο πρόγραμμα το flexipoint. Αν θες να αγοράσεις το πακετάκι το καινούριο με το ProPoints θα το βρεις και στο άμαζον. Διάθεση για μετάφραση αρκεί να έχεις!
Και Μάριε ευχαριστώ! Ανεβάζεις κατεβάζεις όποτε θες εσύ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Προηγούνται οι άλλες υποχρεώσεις σου!
11-07-2011, 04:06 #3125
Σ ευχαριστώ Μαράκι :blush:
11-07-2011, 11:30 #3126
Originally posted by ArcOfSpace
Xa xa παιδιά κάτι τέτοια γράφετε κι εγώ τα χάνω όλο και περισσότερο, μπερδεύομαι με όλα αυτά
και θα ήθελα αν γίνεται να μου στειλει κάποιος τους τελικούς πίνακες, και τι από όλα να ακολουθήσωunk:
Εχουν αλλάξει οι πόντοι, οι υπολογισμοί?
Ο Μάριος λέει 0 πόντους για την μπανανα πχ, η παλιά λίστα λέει πόντους,....
μήπως υπάρχουν κάπου να τα αγοράσω? βιβλιαράκια, ζυγαριές και δεν ξέρω τι άλλο?
σόρυ για την ενόχληση πάντως κι ευχαριστω πολύ:starhit:
Εξαρτάται απο ποιο πρόγραμμα θα ακολουθήσεις. Η εταιρία έχει βγάλει μπόλικα. Εσύ προφανώς θα ξέρεις το φλεξιποιντς, που υπολογίζει τους πόντους με μια εξίσωση με βάση θερμίδες, λίπος, ίνες. Το νέο σύστημα υπολογίζει μέσα και το ιμπακτ της αναλογίας πρωτείνη/υδατάνθρακα, οπως ανέλυσα παραπάνω...
Καθώς επίσης και τον τρόπο λήψεως της τροφής, διεργασίες κατα το μαγείρεμα κοκ
Γενικά εδώ μέσα θα βρείς αναρτημένο το φλεξιποιντς.
Αν θελεις να ακολουθήσεις το νέο πρόγραμμα πρέπει να το παραγγείλεις απο το εξωτερικο και να το μελετήσεις (δεν ειναι τπτ δύσκολο, μην αγχώνεσαι). Εγώ πήρα το αγγλικό. Για ζυγαριές, τράκς κι ότι ΄περιφερειακό' θέλεις, θα το βρείς στο σάιτ τους. Η Μαρία πάντως έχει δίκιο που μιλάει τόσο καλά για το Αυστραλιανό. Εκεί τα φαγητά τους πρέπει να είναι πολύ κοντά στα ελληνικά. ʼσε που το σύστημα μοιάζει πολύ με το αγγλικό, έχονε ακριβώς και την ίδια ονομασία. Μαρία αμα βρείς το τρακ και το ιτινγκ αουτ γκαιντ στο αμαζον της αυστραλίας, ρίξε κανα λίνκ!
Εγω κάποια στιγμή θα ανεβάσω ολα τα βιβλιαράκια σκαναρισμένα αλλά και πάλι χωρίς τον κομπιουτεράκι για να υπολογίζεις τους πρωπόντους των τροφών και τους σκορ των πρωπόντων σου δεν γινεται τπτ. ʼσε που έχουνε βγάλει και πεδόμετρο τώρα, για να υπολογίζει τους πρωπόντους της άσκησης. (εξτρά είνα αυτό βέβαια, ζείς και χωρίς αυτο, αλλά για μένα το πιο αναγκαίο εξτρά!). ʼσε μιλάμε το έχουνε τελειοποιήσει το σύστημα! έχει πολύ επιστήμη απο πίσω.
τώρα αν θες απλα να ακολοθήσεις το παλιό που είναι και το πιο ανέξοδο, δεν έχεις παρα να ξεκινήσεις απο την αρχή αρχή το τοπικ και να βρείς όλες τις πληροφορίες που θέλεις. Θα αναρτήσω κάποαι στιγμή και τον πρασινο μπλε πινακα για τους φλεξιποιντς και το κιτρινο χάρτη για τους ποντους της άσκησης(το ταξα και στην Μαρία :Ρ).
Διαλέγεις και παίρνεις, αν και συμβουλη μου είναι να ακολουθησεις το καινουριο.
Η μπανανα σο νεο συστημα, όπως και όλα σχεδον πλέον τα φρουτα, έχει 0 πρ.π. Το νέο σύστημα έχει ειδική κατηγορία Filling and Healthy Foods, τα πιο πολλά με 0 αξία, και η μπανανα πλεον ειναι εκεί. Γιατί μπορεί να έχει κάτι παραπάνω σε σάκχαρα (γι αυτό στο παλιό ήτανε συν ένα νομίζω η κάθε μπανάνα), αλλα η αισθηση πληρότητας που προσφέρει καθώς και το γεγονός οτι είναι υγιεινή οπως και ολα τα φρούτα με ελάχιστα λιπαρά την ρίξανε στους 0 ! Ναι! οπως το ακούς!
11-07-2011, 11:33 #3127
Ο Μάριος αναφέρεται συνήθως για το ProPoints και κάνει τώρα μια εξυπηρέτηση σε μένα για το προηγούμενο πρόγραμμα το flexipoint. Αν θες να αγοράσεις το πακετάκι το καινούριο με το ProPoints θα το βρεις και στο άμαζον. Διάθεση για μετάφραση αρκεί να έχεις!
Και Μάριε ευχαριστώ! Ανεβάζεις κατεβάζεις όποτε θες εσύ... Δεν υπάρχει πρόβλημα. Προηγούνται οι άλλες υποχρεώσεις σου!
Σου αρέσανε οι έγχρωμες μέρες; Νομίζω κλάσεις ανώτερες απο το κλασσικό μονότονο πράσινο :Ρ
Όπως ρώτησα, αν βρείς τα αντίστοιχα της Αυστραλίας στο άμαζον όπως μου έδωσες λίνκ παραπάνω για το αμερικάνικο, στείλε. Πιστεύω ακράδαντα όπως εσύ ότι τα φαγητά της Αυστραλίας είναι πολύ κοντά στα ελληνικά!
Υπομονή και θα σκανάρω και τον κίτρινο χάρτη. Σιγά υπόθεση δύο λεπτών είναι μωρέ :Ρ. Μπορεί και σήμερα να το ανεβάσω!
11-07-2011, 11:50 #3128
Μάριεεεεε... δες το τικεράκι μ'!!! ʼψογα πήγε η 'βδομάδα!
Έψαξα και δεν υπάρχει άμαζον στην Αυστραλία. Αλλά ρίξε μια ματιά εδώ: http://shop.weightwatchers.com.au/epages/shop.sf Βλέπω το τράκερ το πουλάνε και ξεχωριστά, φαντάζομαι μόνο για τα μέλη τους. Μιλάμε για την απόλυτη γκαντεμιά να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες έστω κι απευθείας απ'τα μαγαζιά τους!
11-07-2011, 12:04 #3129
Μάριεεεεε... δες το τικεράκι μ'!!! ʼψογα πήγε η 'βδομάδα!
Έψαξα και δεν υπάρχει άμαζον στην Αυστραλία. Αλλά ρίξε μια ματιά εδώ: http://shop.weightwatchers.com.au/epages/shop.sf Βλέπω το τράκερ το πουλάνε και ξεχωριστά, φαντάζομαι μόνο για τα μέλη τους. Μιλάμε για την απόλυτη γκαντεμιά να μην μπορείς να έχεις αυτό που θες έστω κι απευθείας απ'τα μαγαζιά τους!
Ναι αυτά τα βρήκα κι εγώ :Ρ
καλά θα τους στείλω ιμέιλ κι ίσως κάτι γίνει. Πάντα όλο και κάτι μπορεί να γίνει, ΠΑΝΤΑ!
μπράβο για την απώλεια! Αργά και σταθερά!
εγώ στα ίδια, αλλά δεν το βάζουμε κάτω!
11-07-2011, 13:42 #3130
καλημερα γουοτσερακια!!
δεν εφυγα!
ειμαι εδω και ΜΕΛΕΤΩ!!!
εχω παρει το υλικο της μαριας, τις σελιδουλες του μαριου, βρηκα και στα αρχεια μου τις πρωτες 4 εβδομαδες του αρχικου προγραμματος και ανασκουμπωνομαι...
μολις ειμαι ετοιμη, θα εκτυπωσω και θα ξεκινησω!! (φετος)
εστειλα κι εγω μειλ σε μια διευθυνση αμερικης αλλα με εγραψαν :Ρ
αλλα δεν το βρισκω σημαντικο να κανω το τελευταιο προγραμμα.
συμφωνω οτι οσο προχωρανε εχουν εξειδικευσει την αναλυση των τροφων, καμια αντιρρηση σε αυτο.
αλλα ας ερθει καπιοιος γνωστης των προγραμματων να μου πει, οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην χασει καποιος βαρος με τα παλια προγραμματα, ενω θα χασει με το νεο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
κι αυτο, για τον απλο λογο οτι το προγραμμα λειτουργει οχι λογω καποιων μαγικων συνδυασμων, αλλα λογω της φιλοσοφιας του, που ειναι η εξης απλη:
εκπαιδευεσαι να τρως ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, απο τροφες που χρειαζεται ο οργανισμος, χωρις να πεινας.
ποσο πιο απλη θα μπορουσε να ειναι η λογικη?
αυτο που πουλανε , ειναι ακριβως η μεθοδολογια για να κανουν αυτην την (φαινομενικα) απλη εκπαιδευση.
ολα τα αλλα, μεζουριτσες, καταλογοι, σημειωσεις, ειναι οργανα που βοηθουν να μπεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ σε αυτη την απλη λογικη του προγραμματος.
δεν εχει λοιπον σημασια αν εχεις περισσοτερους ποντους , αλλα εχει περισσοτερους ποντους και η καθε τροφη, σημασια εχει οτι για να χασεις βαρος, παλι ιδια ποσοτητα θα τρως, απο τις ιδιες ομαδες, και θα κρατας λογαριασμο με τον ιδιο ακριβως τροπο.
αν εχετε κι αλλο πολυχρωμο υλικο απο την φαση αυτη του προγραμματος, θα ειναι πολυ καλοδεχουμενο!
νομιζω μια τετοια οργανωση της προσπαθειας, σε κραταει πιο ευχαριστα στο προγραμμα.
θα ενημερωσω και για την επισημη εκκινηση μου
(ΜΕΛΕΤΩ)
υ.γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Κ.??????
11-07-2011, 14:58 #3131
Originally posted by 2sweet2b4go10
καλημερα γουοτσερακια!!
δεν εφυγα!
ειμαι εδω και ΜΕΛΕΤΩ!!!
εχω παρει το υλικο της μαριας, τις σελιδουλες του μαριου, βρηκα και στα αρχεια μου τις πρωτες 4 εβδομαδες του αρχικου προγραμματος και ανασκουμπωνομαι...
μολις ειμαι ετοιμη, θα εκτυπωσω και θα ξεκινησω!! (φετος)
εστειλα κι εγω μειλ σε μια διευθυνση αμερικης αλλα με εγραψαν :Ρ
αλλα δεν το βρισκω σημαντικο να κανω το τελευταιο προγραμμα.
συμφωνω οτι οσο προχωρανε εχουν εξειδικευσει την αναλυση των τροφων, καμια αντιρρηση σε αυτο.
αλλα ας ερθει καπιοιος γνωστης των προγραμματων να μου πει, οτι υπαρχει εστω και ΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να μην χασει καποιος βαρος με τα παλια προγραμματα, ενω θα χασει με το νεο...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ
κι αυτο, για τον απλο λογο οτι το προγραμμα λειτουργει οχι λογω καποιων μαγικων συνδυασμων, αλλα λογω της φιλοσοφιας του, που ειναι η εξης απλη:
εκπαιδευεσαι να τρως ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΣΟΤΗΤΕΣ, απο τροφες που χρειαζεται ο οργανισμος, χωρις να πεινας.
ποσο πιο απλη θα μπορουσε να ειναι η λογικη?
αυτο που πουλανε , ειναι ακριβως η μεθοδολογια για να κανουν αυτην την (φαινομενικα) απλη εκπαιδευση.
ολα τα αλλα, μεζουριτσες, καταλογοι, σημειωσεις, ειναι οργανα που βοηθουν να μπεις ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ σε αυτη την απλη λογικη του προγραμματος.
δεν εχει λοιπον σημασια αν εχεις περισσοτερους ποντους , αλλα εχει περισσοτερους ποντους και η καθε τροφη, σημασια εχει οτι για να χασεις βαρος, παλι ιδια ποσοτητα θα τρως, απο τις ιδιες ομαδες, και θα κρατας λογαριασμο με τον ιδιο ακριβως τροπο.
αν εχετε κι αλλο πολυχρωμο υλικο απο την φαση αυτη του προγραμματος, θα ειναι πολυ καλοδεχουμενο!
νομιζω μια τετοια οργανωση της προσπαθειας, σε κραταει πιο ευχαριστα στο προγραμμα.
θα ενημερωσω και για την επισημη εκκινηση μου
(ΜΕΛΕΤΩ)
υ.γ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο Π.Κ.??????
χμ ναι οκ, δεν είναι τόσο απλό όπως το λές. Σίγουρα τα ΓΓ είναι εταιρία και το κίνητρο είναι το κέρδος, αλλά ταυτόχρονα σου προσφέρουνε ποιότητα και επιστήμη. Το οριακό όφελος αυξάνεται κάθε φορά που βγάζουνε νέο πρόγραμμα ;-)
Το παλιο συστημα υπολογιζει γενικα τι τρώς, χωρις να υπολογιζει τι θα καταλήξει τελικά στον οργανισμό. Μπορεί πχ εσύ να υπολογίζεις παραπάνω θερμίδες κοκ αλλά τελικά να καταλήξει λιγότερο στον οργανισμό, γιατί λογω πολλής πρωτείνης ο οργανισμός σπαταλάει περισσότερη ενέργεια. Δεν ειναι και λίγο πχ να μπορείς να φας μια μεσαία μπριζόλα παραπάνω στο πιάτο.
Επίσης το νέο σύστημα έχει πολλά λαχανικά 0, οπως φασολάκια και αρακάς που στο παλιό έχουνε. Έχει αρκετές διαφορές που ουσιαστικά αντικατροπτίζουνε την νέα γνώση.
Θα χάσεις και με το παλίο, αλλά με τον καινούριο θα χάσεις πιο υγιεινά, ίσως πιο αργά, αλλά πιο σταθερά, πιο ευέλικτα και πιο σωστα, θα κάψεις πιο πολύ λίπος παρά απλά κιλά, κάτι που είναι ο βασικότερος στόχος ενος προγραμμάτος απώλειας. Ίσως να σου φαινεται ψιλά γράμματα αυτά που σου λέω τώρα, αλλά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά με κάνουνε να θεωρώ το παλιό ελλιπές...
ναι στην αμερική κι εμένα έτσι μου ειπανε. δεν τα στέλνουνε σε άλλη ήπειρο. πάρε το αγγλικό αν είναι απο το σαιτ (co.uk) η κάποια αλλη γλώσσα ευρωπαική αν ξέρεις. ακόμα κι αν δεν το ακολουθήσεις, αξίζει να το έχεις σαν πρόγραμμα. Ϊσως κάπια σιγμή κολλησεις με το παλιό και το νέο σε κάνει να ξεκολλήσεις. Κάτι ξέρω και σου λέω ακουσε με ;-)
ʼσε που έχουνε κι ειδική κατηγορία μέσα, weight loss without tracking. Ουσιαστικά κρατάς τους 49 εβδομαδιαίους πόντους για να τρως οτι γεύμα θες έξω στο σπίτι κοκ και 2κγ καλο λιπος την ημερα, και καθημερινά τρως μονο κατι σημειωμενα πρασινα φαγητα (κυριως φρουτα και λαχανικα, αλλα και καλες πρωτείνες και γαλακτομικά γενικα τα φαγητα αυτά ειναι σημειωμένα με ένα ειδικό πράσινο φόντο και λέγονται filling and healthy foods) χωρίς να μετράς τι τρώς, απλά να ικανοποιείσαι χωρίς να πεινάς. (περα απο τις 2κγ λάδι την ημέρα που κι αυτό είναι στο πρόγραμμα). Έρευνες δείξανε οτι οι άνθρωποι που το κάνανε αυτό χάσανε κι αυτοί βάρος εξίσου όσο με τους άλλους και το διατηρήσανε συνεχίζοντας να θρέφονται με αυτό το συστημα. Ε πως να το κάνουμε, αν καμιά φορά δεν θες να μετράς, το ρίχνεις εκεί!
Α μαρία δεν σου ειπα η κοπελα του αδερφου μου ειχε καιρο να με δει (πάνω απο έξι μήνες) και γύρισε χθες απο ταξίδι. Με το που με είδε μου λέει: Μάριε, πως αδυνάτισες έτσι;;;;;; Οι άλλοι που σε βλέπουνε κάθε μέρα δεν το καταλαβαίνουνε, εγώ που είχα καιρο να σε δω έπαθα πλάκα!
ΕΕΕΕ αυτό κι αν είναι ανύψωση του ηθικού!
θα ανεβάσω όταν θα σκανάρω και το κίτρινο χάρτη για τους πόντους της άσκησης όπως προείπα. Υπομονή κάντε, σιγά σιγά :Ρ
χαίρομαι που σας αρέσανε οι έγχρωμες μέρες. Σου φτιάχνει η διάθεση. Το νεο τρακερ να δειτε τι γαματο ειναι, αλλα δυστυχως δεν αλλαζει το χρωμα κάθε μέρα. Είναι ένα χρώμα την εβδομάδα! Αυτό δεν μου άρεσε, αλλά και πάλι είναι ωραίο!
υγ περισσοτεροι πόντοι δεν σημαίνει οτι τρώς παραπάνω απο ότι πριν. τρώς πιο έξυπνα μάλλον!
11-07-2011, 15:13 #3132
Originally posted by Μάριος
.......Το παλιο συστημα υπολογιζει γενικα τι τρώς, χωρις να υπολογιζει τι θα καταλήξει τελικά στον οργανισμό. Μπορεί πχ εσύ να υπολογίζεις παραπάνω θερμίδες κοκ αλλά τελικά να καταλήξει λιγότερο στον οργανισμό, γιατί λογω πολλής πρωτείνης ο οργανισμός σπαταλάει περισσότερη ενέργεια. Δεν ειναι και λίγο πχ να μπορείς να φας μια μεσαία μπριζόλα παραπάνω στο πιάτο.
Επίσης το νέο σύστημα έχει πολλά λαχανικά 0, οπως φασολάκια και αρακάς που στο παλιό έχουνε. Έχει αρκετές διαφορές που ουσιαστικά αντικατροπτίζουνε την νέα γνώση.
Θα χάσεις και με το παλίο, αλλά με τον καινούριο θα χάσεις πιο υγιεινά, ίσως πιο αργά, αλλά πιο σταθερά, πιο ευέλικτα και πιο σωστα, θα κάψεις πιο πολύ λίπος παρά απλά κιλά, κάτι που είναι ο βασικότερος στόχος ενος προγραμμάτος απώλειας. Ίσως να σου φαινεται ψιλά γράμματα αυτά που σου λέω τώρα, αλλά είναι σημαντικές λεπτομέρειες που εμένα προσωπικά με κάνουνε να θεωρώ το παλιό ελλιπές...
......
υγ περισσοτεροι πόντοι δεν σημαίνει οτι τρώς παραπάνω απο ότι πριν. τρώς πιο έξυπνα μάλλον!
ημουν μελος στο πρωτο ΓΓ που ιδρυθηκε στην ελλαδα.
τα φασολακια και τα περισσοτερα μαγειρεμενα και ωμα λαχανικα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ
ηταν απο την αρχη του προγραμματος ΜΗΔΕΝ και επιτρεποντουσαν σε καθε ποσοτητα για να χορταινεις.
προσεθετες μονο μετρημενο το λαδι που σου αναλογουσε και μετρουσες μονο αυτο.
αυτο στο υπογραφω σαν αυτηκωος μαρτυς
το οτι εχουν υπολογιζει καλυτερα την καυση των τροφων και σου επιτρεπουν ετσι ενδεχομενως περισσοτερη ποσοτητα τροφων που καιγονται καλυτερα (η μπριζολα που ελεγες) το δεχομαι.
οτι τωρα χανεις λιπος και οχι απλα κιλα ΕΝΩ ΠΡΙΝ ΟΧΙ, δεν το δεχομαι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΣΤΑ Γ Γ ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΕΧΑΝΕΣ ΜΟΝΟ ΛΙΠΟΣ.
στο διασφαλιζει η ισορροπημενη διατροφη και η αργη απωλεια αυτο....
αρκει να μην κανεις του κεφαλιου σου φυσικα, οπως να μειωνεις τους ποντους σου κλπ
στο υστερογραφο σου συμφωνω. αυτο ειπα κι εγω. μπορει να εχεις περισσοτερους ποντους αλλα στο συνολο τρως περιπου ιδιες ποσοτητες (γιατι και οι τροφες εχουν περισσοτερους ποντους), δεν τρως περισσοτερο...
11-07-2011, 15:24 #3133
Όποιο πρόγραμμα ww και να επιλέξει κανείς θα χάσει στα σίγουρα. Απλά οι διαφορές είναι ότι τα προγράμματα τα προσαρμόζουν ανάλογα τις εποχές και τι τροφές κυκλοφορούν στην αγορά.
Μέχρι ο Μάριος να φορτώσει νέες εικόνες, πάρτε τον [http://s1086.photobucket.com/albums/...adunatismaWW/]"αναλογικό" υπολογιστή πόντων[/url], στην περίπτωση που πάτε κάπου και δεν κουβαλήσετε μαζί το πισί σας. Χαρτοκοπτική φαντάζομαι ότι γνωρίζεται, οπότε δεν θα είναι και δύσκολο να τον φτιάξεται ώστε να τον επεξεργαστείτε! :wink1:
11-07-2011, 15:27 #3134
Όποιο πρόγραμμα ww και να επιλέξει κανείς θα χάσει στα σίγουρα. Απλά οι διαφορές είναι ότι τα προγράμματα τα προσαρμόζουν ανάλογα τις εποχές και τι τροφές κυκλοφορούν στην αγορά.
Μέχρι ο Μάριος να φορτώσει νέες εικόνες, πάρτε τον "αναλογικό" υπολογιστή πόντων, στην περίπτωση που πάτε κάπου και δεν κουβαλήσετε μαζί το πισί σας. Χαρτοκοπτική φαντάζομαι ότι γνωρίζεται, οπότε δεν θα είναι και δύσκολο να τον φτιάξεται ώστε να τον επεξεργαστείτε! :wink1:
κατι συμβαινει με το λινκ που εδωσες ομως. βγαζει σε αυτο το θρεντ παλι...
11-07-2011, 15:35 #3135
http://s1086.photobucket.com/albums/.../adunatismaWW/
Αν έκανα έντιτ στο ποστ επάνω, δοκίμασε κι εδώ.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια