Results 3,286 to 3,300 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-08-2011, 20:21 #3286
Φαντάζομαι ότι σωστά τα υπολογίζεις. Προσωπικά κάθομαι και γράφω τα πάντα αναλυτικά σε ημερολόγιο για να ξέρω που βαδίζω.
- 19-08-2011, 18:08 #3287
Πω πω πω πω πω νέα μέλη βλέπω. Να τους χαιρετήσω, να τους ευχηθώ καλή αρχή και καλό staying σε αυτό το φανταστικό πρόγραμμα που δεν είναι μονο πρόγραμμα απίσχνασης αλλά και συντήρησης διατήρησης βάρους και υγιεινής διατροφής!
Να χαιρετήσω τους παλιούς και να ξαναζητήσω συγνώμη που χάθηκα...
Μαρία όταν κάνω διακοπές κάνω διακοπές απο όλα. το λαπτοπ έχει να ανοίξει κάτι βδομάδες, ελάχιστα το άνοιξα και δεν μπήκα καν στο φόρουμ.
Η αμαρτία μου; Την μία βδομάδα των διακοπών το μάμησα το πρόγραμμα, αλλα ευτυχώς λόγω της πολύ γυμναστικής έμεινα σταθερός. Έχοντας συνηθίσει κι όλας να τρώω αλλά στύλ WW, δηλαδή μεσαίες περιορισμένες ποσότητες, λίγο απο όλα, με μπαχαρικά για γεύση αντι για λάδι κοκ αυτά τα φάγητα στο ξενοδοχείο με φουσκώνανε και έπρεπε να περάσουνε δύο ώρες για να αισθανθώ άνετα. Μιλάμε, έλεγα κάθε μέρα στον εαυτό μου σήμερα μπορεί να μην μετρήσω αλλά θα φάω απλά μέχρι να αισθανθώ φούλ, αλλά που... Η καλή παρέα, το κρασάκι κοκ. ʼντε να μην την θυμόμαστε. Τώρα έιμαι στην πατρίδα μου με ΟΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΣΕΤ (και το παλιό Μαρία, ξέρεις εσύ) και το κάνω κανονικά. Η ζυγαριά, μέτρημα γρμ στην μοτζαρέλα για μια υπέροχη τορτίλα που έφτιαξα με μοσχαρίσιο κιμά (συνολικά 12 πρωπόντοι).
Μαρία δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεση που σου έχω δώσει και ήδη έχω σκανάρει σχεδόν όλον τον κατάλογο με τις βασικές τροφές. σιγά σιγά θα το κάνω όλο και θα το αναρτήσω. Είπαμε υπομονή, σιγά σιγά!
Πάντως, μιλώντας πάντως για το φλεξιπόιντς και για τις απορίες των παλιών, αν πάτε στην πρώτη πρώτη σελίδα θα τα βρείτε όλα. Και αν έχετε έναν θερμιδομετρητή και ψάξετε να βρείτε λίγο τι λιπαρά έχει το κάθε γέυμα που τρώτε η τουλάχιστον τον μέσο όρο μπορείτει να βρείτε τους φλεξιποίντους τους. Αν διαβάσετε παλιότερα πόστς μου και της Μαρίας θα δείτε πολλά πράγματα. Αν αυτό ειναι κουραστικό, όπως είναι κουραστικό και για μένα να κάτσω και να τα διαβάσω όλα μαζί και να απαντήσω ένα ένα, οτι απορία κάντε την ξανά να σας απαντήσω σε ένα πόστ. Έχω και για τον 24ωρο σύντροφο διατροφής του φλεξιπόιντς ( ο οποίος νομίζω ειναι και αναρτημένος κι εδώ στις αρχικές σελίδες) και μπορώ να σας λύσω αρκετές απορίες.
να ξαναθυμίσω οτι μπορούμε να κάνουμε ονλαιν ζωντανες διαδικτυακές WW συναντήσεις με σκάιπ. όποιος θέλει ας μου στείλει πμ να συννεοηθούμε (έχω λυσσάξει εδώ και μήνες ξέρει η μαρία χαχαχα). Η ομαδική δουλειά είναι το κλειδί σε αυτήν το τροπο διατροφής!
καλό μας απόγευμα!
19-08-2011, 21:16 #3288
Μάριεεεε γύρισες παλικάρι μου; Πολύχρονος κι ότι επιθυμείς! :starhit: Η ουσία είναι να πέρασες καλά στις διακοπές σου! Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας να γίνουν όποτε εμείς νομίζουμε. Δεν μας πιέζει άλλωστε κανένας!
Προσωπικά κι εγώ είμαι αυτό το διάστημα σε φάση... Λόγω γιορτής δεν μου ήρθαν μαζεμένοι στο σπίτι και οι επισκέψεις έγιναν σποραδικά εντός της εβδομάδας. Αυτό με έβγαλε εντελώς εκτός προγράμματος! Από Δευτέρα θα οργανωθώ και πάλι, γιατί και πάλι μέσα στο ΣΚ δεν ξέρω τι να περιμένω! Κάθε σπίτι σχεδόν έχει από έναν εορταζόμενο βλέπεις!
Για το σκυπε θα το κανονίσουμε σύντομα Μάριε. Βλέπω ότι είναι κάτι που χρειάζεται... Ήδη η κολλητή μου που είχε να με δει μήνες ενθουσιάστηκε που με είδε αδυνατισμένη και προσπαθεί να μάθει κι αυτή το πρόγραμμα με τους πόντους, επίσης μια συντοπίτισσα που ανακάλυψε το μπλογκ μου θέλει να συναντηθούμε. Γενικά όσον αφορά τις συναντήσεις θα οργανωθώ λοιπόν, γιατί είναι κάτι που τελικά χρειάζεται και σε εμψυχώνει να συνεχίσεις την προσπάθεια.
Όσον αφορά τα βιβλιαράκια... είπαμε, όποτε έχεις χρόνο και διάθεση! :duh:
19-08-2011, 23:23 #3289
19.8.11
Πρωί
2 κουταλιές της σούπας δημητριακά με φρούτα 1.5 πόντους
1/2 φλυτζάνι γάλα πλήρες 1 πόντος
Ενδιάμεσα
2 χειροποίητα τυροπιτάκια κουρού 6 πόντοι (;;;;
Φραπεδάκι 1,5
Μεσημέρι
Μακαρόνια αλάδωτα με λαχανικά, λίγο μοτσαρέλλα λάιτ και 2 κουταλιές τομάτα τριμμένη στον τρίφτη [ βάζω για όλα 6
Απόγευμα
1 μπάρα 1 πόντος
φρέντο 1,5 πόντος
Βράδυ
2 φέτες ψωμί πουμπερνίκελ
μισή φέτα τύπου γκούντα Melinesse (πώς λέγονται του LIDL τα διαίτης; ) 1
γαλοπούλα 1 φέτα .1
λίγο κατίκι Δομοκού 1
Σύνολο 22/26
20-08-2011, 14:24 #3290
Originally posted by Μαρία.
Μάριεεεε γύρισες παλικάρι μου; Πολύχρονος κι ότι επιθυμείς! :starhit: Η ουσία είναι να πέρασες καλά στις διακοπές σου! Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας να γίνουν όποτε εμείς νομίζουμε. Δεν μας πιέζει άλλωστε κανένας!
Προσωπικά κι εγώ είμαι αυτό το διάστημα σε φάση... Λόγω γιορτής δεν μου ήρθαν μαζεμένοι στο σπίτι και οι επισκέψεις έγιναν σποραδικά εντός της εβδομάδας. Αυτό με έβγαλε εντελώς εκτός προγράμματος! Από Δευτέρα θα οργανωθώ και πάλι, γιατί και πάλι μέσα στο ΣΚ δεν ξέρω τι να περιμένω! Κάθε σπίτι σχεδόν έχει από έναν εορταζόμενο βλέπεις!
Για το σκυπε θα το κανονίσουμε σύντομα Μάριε. Βλέπω ότι είναι κάτι που χρειάζεται... Ήδη η κολλητή μου που είχε να με δει μήνες ενθουσιάστηκε που με είδε αδυνατισμένη και προσπαθεί να μάθει κι αυτή το πρόγραμμα με τους πόντους, επίσης μια συντοπίτισσα που ανακάλυψε το μπλογκ μου θέλει να συναντηθούμε. Γενικά όσον αφορά τις συναντήσεις θα οργανωθώ λοιπόν, γιατί είναι κάτι που τελικά χρειάζεται και σε εμψυχώνει να συνεχίσεις την προσπάθεια.
Όσον αφορά τα βιβλιαράκια... είπαμε, όποτε έχεις χρόνο και διάθεση! :duh:
Συμφωνώ όπως πάντα με αυτά που λές :Ρ. Κι αυτήν την φορά το πήρα απόφαση κι εγώ ότι θα φτάσω στο ιδεώδες βάρος και θα το κρατήσω με μπόλικη γυμναστική και σωστή διατροφή!
Είπαμε για τα βιβλιαράκια, υπομονή γιατί έχω και διαβάσματα...
Εγώ το έχω πεί εδώ και καιρό για ονλάιν συναντήσεις, αλλά κανείς δεν απαντάει. αυτό ειναι το μυστικό σε αυτό τον τρόπο διατροφής! Μαρία περιμένω πμ το σκάιπ σου!
20-08-2011, 17:35 #3291
εγω είμαι μέσα για skype
21-08-2011, 16:32 #3292
Originally posted by euapap
εγω είμαι μέσα για skype
σε λίγο θα γυρίσω σε κάνα δίωρο τώρα πρέπει να φύγω!
άντε για πρωινό έφαγα 100 γρμ μούσλι και 250 μλ γάλα. πλήρες γεύμα λέμε!
21-08-2011, 22:37 #3293
εμένα με βολεύουν βραδυνές ώρες τα πρωινά λείπω
21-08-2011, 23:04 #3294
21.8.11
Πρωί
1 τοστ με γαλοπουλα και τυρί 4 πόντοι
Ενδιάμεσα
2 νεκταρίνια 0 πόντοι
Φραπεδάκι 1,5
Μεσημέρι
έφτιαξα κινέζικο με κοτόπουλο, ρύζι, λαχανικά και σόγια σος. Συνολικά έβαλα σε όλο το wok 3 κουταλιές λάδι. και εγω έφαγα πολύ λίγο, στο μπολάκι των corn flakes [ βάζω 6
Απόγευμα
1 μπάρα 1 πόντος
1 γιαούρι Vitaline1 πόντος
5 κρακεράκια (στη σελίδα 54 του παρόντος τόπικ, η AMALIA δίνει 2 πόντους, οποτε εγω θα βάλω 4, γιατί έφαγα και 5 4 πόντους
Βράδυ
2 φέτες ψωμί πουμπερνίκελ 4
μισή φέτα τύπου γκούντα Linessa 1
γαλοπούλα 1 φέτα .1
πιπεριές 0
Σύνολο 23/26
22-08-2011, 11:33 #3295
Καλημέρα!
Απουσίαζα αρκετές ημέρες και δεν είχα τον χρόνο να γραφω στο φόρουμ, διάβαζα όμως όλα τα ποστς!
Να πω με πολλή αργοπορία Χρόνια πολλά στη Μαρία και στο Μάριο! Πολλές ευχές για εκπλήρωση όλων των προσδοκιών σας!
Καλή επιτυχία και στα νέα πρόσωπα που βλέπω! Καλή αρχή και ας μην ξεχνάμε ότι η αρχή είναι το ήμισυ του παντός!
Την τρίτη εβδομάδα του προγράμματος, αν και το τήρησα 100%, έβαλα 100 γραμμάρια. Ασήμαντο μεν, αξιοπρόσεκτο δε.
Ίσως να οφείλεται και σε κατακράτηση.
Συνεχίζω κανονικά και στοχεύω σε μια καλή απώλεια βάρους αυτήν την εβδομάδα!
Να είστε όλες και όλοι καλά!
30.07.2011 97,0
06.08.2011 94,8 (-2,2)
13.08.2011 93,7 (-1,1)
20.08.2011 93,8 (+0,1)
22-08-2011, 11:51 #3296
Καλημερα κι απο μενα σε ολους. Αυριο το πρωι κλεινω μια εβδομαδα προγραμματος και εχω ζυγισμα.
Πιστευω να τα εχω παει καλα, γιατι ηταν ευχαριστη η εβδομαδα. Ενοιωθα χορτατη και δεν πεινασα καθολου.
Αυτα απο μενα. Τα νεοτερα tomorrow morning. Ευχηθειτε μου, καλα αποτελεσματα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
22-08-2011, 12:47 #3297
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΕΚΠΛΗΞΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΑΣ...
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΑ Weight Watchers ?????
ΕΚΑΝΑ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΟΝΤΩΣ ΒΟΗΘΑΝΕ.....
22-08-2011, 18:13 #3298
αχ χαίρομαι πολύ που υπάρχει κίνηση σε αυτό το τόπικ... ενιωθα μοναξιά.
Σημερα εφαγα μακαρόνια αλαδωτα με τοματα κ μοτσαρελα. πόσοι είναι
22-08-2011, 19:50 #3299
elizaasian είμαστε άτυχοι γενικά, δεν υπάρχουν weight watchers στην Ελλάδα. Όμως υπάρχουν φίλες και φίλοι που είχαν την τύχη να ακολουθήσουν το πρόγραμμα των πόντων όσο υπήρχαν ακόμη γραφεία εδώ κι έτσι εμείς οι "αργοπορημένες" να το ανακαλύψουμε σε αυτό το φόρουμ!
Εύα προσωπικά ζυγίζω τα ζυμαρικά και τα υπολογίζω αναλόγως.
22-08-2011, 19:59 #3300
τεστ
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια