Results 3,301 to 3,315 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
22-08-2011, 20:42 #3301
Καλησπερα σας!!!!!!!!!!
Τι ειναι το τεστ συμπατριωτη?:bouncing:
- 22-08-2011, 22:02 #3302
Προφανώς παθαίνει ότι κι εγώ! Γράφω κάτι κι αντί να με βγάλει στη σελίδα με τα τελευταία ποστς (και αυτό που έχω γράψει) με βγάζει στην αρχή!
22-08-2011, 22:51 #3303
σωστά μαρία, έπρεπε να ζυγίσω αλλα εδω δεν έχω ζυγαριά (μετακομίζουμε την Πέμπτη και μετά θα έχω)
22-08-2011, 23:04 #3304
22.8.11
Πρωί
πολύ πολύ λίγα corn flakeς με γαλα πλήρες 1 πόντο
Ενδιάμεσα
2 νεκταρίνια 0,5 πόντοι
Φραπεδάκι 1,5
Μεσημέρι
μακαρόνια με κόκκινη σαλτσα πιπεριεςω μανιταρια, κολοκυθακια κ σαλτσα τομάτας βάζω 6
Απόγευμα
2 μπάρες 1 πόντος
1 γιαούρι Vitaline1 πόντος
Βράδυ
1 αγγουράκι 0
Τοστ με τυρί light, γαλοπούλα και πιπεριές και 1 κουταλιά κατίκι Δομοκού 5
να σημειωθεί ότι οι άλλοι φάγαν βάφλες
Σύνολο 16/26 (ωραία αυριο θα πάμε στο αγαπημένο μου εστιατόριο και θα έχω αποθηκεύσει )
23-08-2011, 01:36 #3305
Originally posted by euapap
22.8.11
Πρωί
πολύ πολύ λίγα corn flakeς με γαλα πλήρες 1 πόντο
Ενδιάμεσα
2 νεκταρίνια 0,5 πόντοι
Φραπεδάκι 1,5
Μεσημέρι
μακαρόνια με κόκκινη σαλτσα πιπεριεςω μανιταρια, κολοκυθακια κ σαλτσα τομάτας βάζω 6
Απόγευμα
2 μπάρες 1 πόντος
1 γιαούρι Vitaline1 πόντος
Βράδυ
1 αγγουράκι 0
να σημειωθεί ότι οι άλλοι φάγαν βάφλες
Σύνολο 16/26 (ωραία αυριο θα πάμε στο αγαπημένο μου εστιατόριο και θα έχω αποθηκεύσει )
Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά να ξέρεις οτι δεν γίνεται να αποταμιεύσεις πάνω απο 4 πόντους την ημέρα... Το σωστό είναι να τους βάλεις απο την αρχή στην άκρη κι αν θες μια φορα που και που να κάνεις μια έξοδο μπορείς να τους κάνεις χρήση (όπως και με το νέο το προποιντς) η να ενισχύσεις εκείνη την ημέρα με πόντους απο άσκηση...
Είναι καταστροφικό για τον μεταβολισμό να τρώμε σαν στέκες την μια μέρα και την άλλη να το ρίχνουμε στο φαί.
Συγκεκριμένα αν θυμάμαι καλά το φλεξιποιντς είχε ελάχιστο όριο την ημέρα και σίγουρα ήτανε 17 π, ΣΙΓΟΥΡΑ. το να τρως λοιπον 16 την ημέρα είναι υπερβολικά λίγο... Γι αυτο και στο νεο προγραμμα τους άλλωστε λένε δεν γίνεται να μεταφέρουμε ποντους απο την μια μερα στην άλλη. έχουμε τους εβδομαδιαίους (είναι μέσα σε ένα όριο αυτοί μην νομίζεις), έχουμε εως 30 εβδομαδιαίους πρωπόντους άσκησης αλλά εώς εκεί!
Δεν ξερω αν διαβασες καλα πως γίνεται το φλεξιποιντς στις αρχικές σελίδες η αν το έχεις ξανακάνει η απλά εμπειρικά τα υπολογίζεις. Επίσης δεν είμαι σίγουρος το κατα πόσο τα νεκταρίνια έχουνε πόντους 'τιμωρία' που τα έβαλες. Και οι πόντοι δεν είναι απλά θερμίδες...
Αυτά στα λέω για να σε βοηθήσω στην προσπάθεια σου. θα σο πρότεινα να ξαναδιαβάσεις (αν δεν τα έχεις διαβάσει καλά) ξανά τα αρχικά πόστς για το πως γίνεται το πρόγραμμα. Επίσης να κάνεις το τρικ με τους επιτρεπτους εβδομαδιαίους πόντους και να να σταματήσεις να μεταφέρεις πόντους απο την μία μέρα στην άλλη.
Ελπίζω να βοηθηθείς όταν θα ανεβάσω τα βασικά βιβλιαράκια του φλεξιποιντς. Το φλεξιποιντς ειναι ευελικτο αλλα εχει μεσα πόλλα κενα γνώσης και επιστήμης, που ουσιαστικά το νέο τα έχει εισάγει με απίστευτο τρόπο. Αν θελεις λοιπον να το κανεις σωστά, έστω και το φλέξι, κατέβασε τον μετρητη ποντων με την μπλε πρασινη πλευρα που εχει ανεβάσει η μαρία και τον μετρητή πόντων άσκησης πυ έχω ανεβάσει εγώ πριν απο μερικά πόστς.
θα μπορουσαμε να πουμε πιο πολλά λάιβ. Εδώ είναι λίγο στεγνά!
23-08-2011, 08:49 #3306
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Χτες είμασταν όλη μέρα στη θάλασσα και δεν μειχα παρει κάτι άλλο μαζί
αυτό που μου είπες για τα νεκταρινια δεν το καταλαβα
Εχω προσπαθήσει 2 φορές να διαβάσω το τόπικ από την αρχη, αλλα είναι 150 σελίδες με πολλά ποστ που δεν αναφέρονται στη δίαιτα και χαθηκα. ΑΛλα πρέπει να τα διαβάσω
Κατέβασα από το μπλόγκ της Μαρίας [url=http://adunatisma.wordpress.com/ww-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD/]αυτόnullurl]. Υπάρχει και κάτι άλλο;
Αν γίνεται αν ανεβάσεις αυτά που λες, κανε τα sticky να τα βρίσκουμε ωστε να μην χαθούν εδω μέσα.
23-08-2011, 09:17 #3307
Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημερα ζυγισματος σημερα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Το αποτελεσμα - 1,6.
Συνεχιζω νε θαρρος και υπομονη.
23-08-2011, 18:42 #3308
Καλησπερα σε ολους!!
Μηπως ξερει κανενας ποσους ποντους να υπολογισω για το τυρακι La vache qui rit light?
23-08-2011, 19:45 #3309
εγω θα το υπολόγιζα ως τυρι κρέμα 1 πόντος
αλλά μπορείς να πας σε αυτό το calculator
και να βάζεις αυτά που σου ζητάει και να σου βρίσκει αμέσως τους πόντους. Για τα τυποποιημένα βοηθάει πολύτο βρήκα στο blog της Μαρίας. Αν δεν το έχεις πετύχει, δες το εδω. Εχει πολύ χρήσιμες συμβουλές
συγχαρητήρια για το 1.6 μείον!!!!!!!!!!!!
23-08-2011, 20:41 #3310
Το βρηκα με το calculator τελικα. Οντως ειναι 1 ποντος.
24-08-2011, 01:23 #3311
23.8.11
Πρωί
Ενδιάμεσα
Φραπεδάκι 1,5
Μεσημέρι
γιουβέτσι πολύ λίγο (5-6 κουταλιές) βάζω 6
Απόγευμα
1 τσίχλα με ζάχαρη 1 πόντος
1 μπαρα 2 πόντοι
1 βανίλλια0 πόντοι
Βράδυ
φαγαμε έξω.
Σαλάτα πράσινη με μαρούλι-ρόκα παρμεζάνα, σως βινεγκρέτ. Τη φάγαμε από μισή με τον καλό μου 5
Κοτόπουλο φιλέτο με μανιτάρια και μια καφέ σάλτσα... πόσο να βάλω αραγε;; 6
Μεταμεσονύκτια
1 μπαρα 2
Σύνολο 28.5/26
24-08-2011, 02:19 #3312
Originally posted by euapap
Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια.
Χτες είμασταν όλη μέρα στη θάλασσα και δεν μειχα παρει κάτι άλλο μαζί
αυτό που μου είπες για τα νεκταρινια δεν το καταλαβα
Εχω προσπαθήσει 2 φορές να διαβάσω το τόπικ από την αρχη, αλλα είναι 150 σελίδες με πολλά ποστ που δεν αναφέρονται στη δίαιτα και χαθηκα. ΑΛλα πρέπει να τα διαβάσω
Κατέβασα από το μπλόγκ της Μαρίας [url=http://adunatisma.wordpress.com/ww-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B9-%CF%84%CF%81%CE%BF%CF%86%CF%89%CE%BD/]αυτόnullurl]. Υπάρχει και κάτι άλλο;
Αν γίνεται αν ανεβάσεις αυτά που λες, κανε τα sticky να τα βρίσκουμε ωστε να μην χαθούν εδω μέσα.
πουθενα ομως τα δικα μου βιβλιαρακια δεν λενε οτι αμα φας παραπανω η οτι ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΑΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ. Μαρία αυτό το λες στο μπλογκ σου κι ειναι λαθος, να το σβήσεις!
επίσης, 12 είναι οι μεγιστοι ποντοι άσκησης που μπορεις την εβδομαδα να καταναλωσεις ακομα κι αν δεν εχεις καταναλωσει τους εβδομαδαιους σου. Κι αυτο διορθωσε το λιγο, δεν νομιζω να παιζε ρολο η σειρα που τους ξοδευεις. συνηθως τους εβδομαδαιους τους έχουμε γκαβατζα για καμιά έξοδο η κανα φαστ φουντ συνεπώς αν θελουμε να αυξησουμε λιγο τους καθημερινους μας χρησιμ αυτους της άσκησης. αλλα και παλι λες κατι οτι για χρονικη σειρά που δεν ισχύει. τουλάχιστον το βιβλιαράκι το δικό μου δεν λέει κατι τέτοιο μέσα
ευα θα αναρτησω καποια στιγμη και το ξεκινημα, και τον καταλογο τροφων και τον οδηγο ασκησης και θα τα διαβασεις ολα καλά. μην αγχώνεσαι. αμα τα λέμε και μέσω σκάιπ θα τα μάθεις και πιο γρήγορα
καλησπέρα σε όλους!
24-08-2011, 10:56 #3313
Originally posted by vasiliki67
Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ημερα ζυγισματος σημερα και ειμαι αρκετα ικανοποιημενη!!!!!!!!!!!!!!!!!:roll:
Το αποτελεσμα - 1,6.
Συνεχιζω νε θαρρος και υπομονη.
Πολυ σημαντική απώλεια και είμαι σίγουρος απόλυτα ενθαρρυντική για τη συνέχεια της προσπάθειας!
Μπράβο και πάλι!
Πολυ καλά πάει η εβδομάδα μου, αργότερα θα γράψω τι έφαγα σήμερα γιατί τώρα βιάζομαι!
Καλημέρα σε όλες και όλους!!!
24-08-2011, 11:16 #3314
υπάρχει εδώ το βιβλίο των weight watchers στα αγγλικά για όποιον ενδιαφέρεται για να το διαβάσει online.
http://www.scribd.com/doc/2234816/Ebook-Weight-Watchers
24-08-2011, 11:16 #3315
Βασιλική, συγχαρητήρια!!!
Πολυ σημαντική απώλεια και είμαι σίγουρος απόλυτα ενθαρρυντική για τη συνέχεια της προσπάθειας!
Μπράβο και πάλι!
Πολυ καλά πάει η εβδομάδα μου, αργότερα θα γράψω τι έφαγα σήμερα γιατί τώρα βιάζομαι!
Καλημέρα σε όλες και όλους!!! [/quote]
Καλημερα σας!!!!!!!!!!!!!
Ευχαριστω πολυ p_k, να εισαι καλα. Ευχομαι και σε σενα τα καλυτερα!!!!!!!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....