WEIGHT WATCHERS - Page 227
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 227 of 301 FirstFirst ... 127177217225226227228229237277 ... LastLast
Results 3,391 to 3,405 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλημερουδια σας και καλο μηνα σε ολους μας!!!!!!!!!!!!!!!!
    Μαριε μετα το υ.γ που μου εγραψες, εψαξα λιγο τις αναρτησεις της Νεφελης και εντοπισα αυτο ''λάδι όλα τα είδη 1 πόντος
    (μια κουταλιά της σούπας 2 πόντοι)''.
    Γι αυτο κι εγω υπολογιζω τοσο.

Senior Member
    Καλό μήνα κι από εμένα. Απαντάω γρήγορα-γρήγορα πριν φύγω:
    Βασιλική δεν έχει λογική το 1 κγ να είναι 1 πόντος και τα 1 ΚΣ 2 πόντοι. Στο βιβλιαράκι μου άλλωστε αναφέρει μία μόνη επιλογή: 1 κγ λάδι όλων των ειδών 1 πόντος (η ίδια πληροφορία ισχύει και για παλιότερα βιβλιαράκια). Οπότε για κάθε επιπλέον κουταλάκι προσθέτεις πόντο. 1 ΚΣ = 3 κγ = άρα 3 πόντοι για τη 1 ΚΣ λάδι.

Senior Member
    Ισως να εχεις δικιο Μαρια, απλα εγω διαβασα τις αναρτησεις της Νεφελης εδω: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...age=1#pid86637.

Senior Member
    συμφωνω με τον μαριο
    και μαλιστα, το σπιτικο μαγειρεμα, ειναι ενας τροπος να φας οσο θελεις αν δεν χορτασεις, διοτι μπορεις ανα πασα στιγμη να εχεις λαχανικα μαγειρεμενα και ωμα ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ και να τα φας ετσι, η να προσθεσεις ωμο το λαδι που σου αναλογει.
    ο καλυτερος τροπος και ο πιο υγιεινος, οπως ξερετε ειναι να προσθετουμε ωμο το λαδι στο πιατο μας. ετσι το εχουμε και μετρημενο ακριβως, αλλα εχει και πολυ μεγαλυτερη διατροφικη αξια.
    επισης 1ΚΣ=3ΚΓ (επομενως 3π οπως πολυ σωστα ειπαν τα παιδια)

Senior Member
    Προσοχή όμως, εξαρτάται και από το κουτάλι σούπας που χρησιμοποιούμε: πολλά κ.σ. έχουν χωρητικότητα ίση με 2 και όχι 3 κ. γλυκού.

Senior Member
    Και μερικά ίσως να μετράνε παραπάνω από 3κγ. λάδι Παντελή. Έχει η μάνα μου κάτι παμπάλαια κουτάλια που βάζεις "μπαμπάτσικη" κουταλιά με λάδι! :smilegrin: Γι'αυτό πάντα όταν επρόκειτο να μετρήσω λάδι χρησιμοποιούσα κουταλάκια του γλυκού! Οπότε ή χρησιμοποιούμε τα κουτάλια μας όπως είναι ή αν θέλουμε να είμαστε αυστηρές -αυστηροί ας πάρουμε απ'το "τζάμπο" τα κουταλάκια-μεζούρες που έχει στα κουζινικά του!
    Προσωπικά το σκέφτηκα να αγοράσω αυτές τις μεζούρες αλλά βρήκα υπερβολική την σκέψη και δεν αγόρασα τίποτε. Ξέρω πάνω κάτω πως βαδίζω, ξέρω που βρίσκομαι, με τα πράγματα που έχω στο σπίτι μου. ʼλλωστε οι ww έχουν απλοποιήσει την δίαιτα έτσι ώστε να τρως με το "μάτι" όταν μάθεις τις σωστές ποσότητες!

επίσης υπαρχουν στο εμπόριο ογκομετρικά κουταλάκια πολύ οικονομικά που σου μετράνε ακριβώς πόσο είναι η κουταλιά της σουπας και πόσο του γλυκού. Μιλάω για κάτι τέτοιο:

εγω εδω και 3 μέρες είμαι στα πεθερικά μου και μόνο την πρώτη μέρα μέτραγα... τωρα δεν έχω ιδέα πόσους πόντους ήταν το μεσημεριανό γιατί έφαγα μισό κομμάτι τυρόπιτα, λίγη ομελέττα λίγη σαλάτα (με λάδι) 2 μπουκιές ψωμί...
    τί να υπολογίσω.. θεωρω ότι δεν εχω φάει πολύ.. για να δουμε την Τρίτη που είναι μέρα ζυγίσματος...

Senior Member
    Ναι Εύα! Σε αυτά αναφέρομαι κι εγώ!

Senior Member
    Μαρία και euapap, κι εγώ μετράω πάντα με κουταλάκια του γλυκού, για μεγαλύτερη ακρίβεια.
    Θα ψάξω πάντως και γι' αυτά τα ογκομετρικά κουταλάκια!

εκτός από το blog της Μαρίας και αυτό http://www.holistic-therapy-diet-bea...rone-poli.html ξέρετε άλλα με συνταγές ww?

έχει στο ΙΚΕΑ κόκκινα πλαστικά

Senior Member
    Εύα δες εδώ και γλύφε δάχτυλα: http://www.skinnytaste.com/
    Μια συνταγή δοκίμασα από εδώ κι έγλυφα τα δάχτυλά μου! Οι συνταγές που δίνει υπολογίζονται και με το φλέξι και με τους προ-πόντους (ή points+).

αμάν ΜΑρία... έπαθα πλάκα!!
    και αυτό βρήκα
    http://www.laaloosh.com/

Senior Member
    Εύα το έχω δει, αλλά προτιμώ τη λατρεμένη μου σελίδα με τις συνταγές της Τζίνας! :duh: