WEIGHT WATCHERS - Page 236
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 236 of 301 FirstFirst ... 136186226234235236237238246286 ... LastLast
Results 3,526 to 3,540 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

ναι είχα 35 στο μυαλό μου αλλά αν αφεθώ και φάω όσο θέλω θα φάω 135...
    (ένα κομμάτι τουρτα, ένα τυροπιτάκι, μια κρέπούλα, λίγο dressing στη σαλάτα και λίγα μακαρονάκια για παράδειγμα είναι από μόνα τους 35 πόντοι)

Senior Member
    Προσωπικά ανάμεσα στο τυροπιτάκι και την κρεπούλα θα προτιμούσα την κρέπα! Αλλά σε κέτερινγκ σπάνια πέφτω οπότε δεν μπορώ να ξέρω τι θα έτρωγα. Πάντως όταν είναι μια έξοδος για "κοψίδια", θα φάω ότι έχει το τραπέζι κι αν κάτι μου αρέσει πολύ θα επιμείνω σε αυτό. Σε μας Εύα μου δεν μας τυχαίνουν και συχνές έξοδοι εδώ που τα λέμε... ειδικά όταν πρέπει να κρατάς πισινή και για τον ερχόμενο μήνα όταν υπάρχει οικονομική δυσκοιλιότητα απ'τους εργοδότες! :sniff:

Junior Member
    Γεια σας κι απο μενα! πανε σχεδον 2 βδομαδες που σας διαβαζω και αποφασισα να μπω κι εγω στην ομορφη παρεα σας (ελπιζω με θελετε φυσικα...) , βρηκα και κατεβασα στον υπολογιστη μου ενα προγραμματακι των weight watchers το pure points (ειναι στα αγγλικα και αν σας ενδιαφερει μπορω να σας πω πως να το κατεβασετε) .Το χρησιμοποιω εδω και μια βδομαδα, γραφτηκα και γυμναστηριο και ελπιζω αυτη τη φορα να τα καταφερω!!!

Senior Member
    Καλώς όρισες! Εννοείτε ότι θέλουμε να μεγαλώσει η παρέα μας! Και φυσικά καλή επιτυχία στον στόχο σου!

Junior Member
    Ευχαριστω πολυ Μαρια! να σου πω την αληθεια βλεποντας τα αποτελεσματα απο τη δικη σου προσπαθεια περνω κουραγιο να συνεχισω τη δικη μου. Μετα απο απειρες διαιτες τα τελευταια 10 χρονια, το μονο που καταφερα ειναι να παχυνω 30 κιλα, γι αυτο κι αποφασισα να ακολουθησω το συστημα με τους ποντους, χωρις να βαλω αυστηρα χρονικα περιθωρια και χωρις να περιμενω θαυματα απο τη μια μερα στην αλλη (αυτο που εκανα δηλαδη παντα).
    Ακολουθω μια σωστη διατροφη χωρις να στερουμε, για να μπορεσω να τη διατηρησω σε βαθος χρονου, στην ουσια οι ποντοι με βοηθουν στο να μπορω να με ελεγχω στη ποσοτητα και στο τσιμπολογημα γιατι νομιζω οτι ολοι μας εδω στη θεωρια ειμαστε αριστοι αλλα το προβλημα ειναι η πραξη :blush:

Μεγάλη κουβέντα είπες dimi το θέμα είναι η πράξη... ο άντρας μου με κοροϊδεύει όταν συνειδητοποιεί πόσα πράγματα ξέρω περί διατροφής... αλλα πολύ δύσκολο να τα εφαρμόσεις... το θέμα είναι ότι εγω δεν ξέρω από το περιβάλλον μου πολλές περιπτωσεις που να αδυνατίσαν και να κράτησαν τα κιλά. Ξέρω όμως 4 περιπτώσεις. Η μια είναι ένα ανεξήγητο φαινόμενο, που ουσα 90+ κιλά, κάποια στιγμή έγινε το κλικ και σταμάτησε να τρώει. Τώρα είναι 60-63 πάντα αλλα δεν έχει ξαναφάει ποτέ από τότε που έγινε το κλικ. Πάντα μα πάντα μα πάντα προσέχει. Τί γενέθλια τί έξοδοι. Πάντα τρώει προσεκτικά, ιδιαίτερα και δεν ξεφεύγει ποτέ.
    οι άλλες 3 περιπτώσεις τα έχασαν πολύ αργά (σε 1 χρόνο +) και οι 2 εκ των 3 με ww.
    για αυτό το λόγο εχω πειστεί ότι είναι καλό το πρόγραμμα, και φυσικά επειδή μου ταιριάζει

Junior Member
    Καλημερα και καλη βδομαδα να εχουμε!!! Ευα ετσι ειναι... κι ο δικος μου ετσι με πειραζει , καθηγητρια διαιτολογιας με φωναζει χαχαχα . Το θεμα ειναι οτι εδω και 5 χρονια που μενουμε μαζι εβαλε κι εκεινος 15 κιλα τα οποια ομως τα εχασε μεσα σε 3 μηνες ακολουθωντας προγραμμα διαιτολογου(που παρεπιπτοντως ειχα παει εγω και ηρθε μαζι μου για συμπαρασταση)και γενικως αν δει και ξεφυγει 1, 2 κιλα προσεχει και επανερχετε. Οπως καταλαβαινεις το παραδειγμα το εχω μες το σπιτι μου, απο την αλλη η μητερα μου ηταν μελος στα Weight Watchers το 1985 στη Θεσ/νικη και ειχε καταφερει τοτε να χασει 30 κιλα μεσα σε 9 μηνες βεβαια με τα χρονια και με καποια προβληματα υγειας αρκετα απο εκεινα τα κιλα επανηλθαν αλλα εχει να το λεει οτι πιο πολυ ηταν η φιλοσοφια των WW και το περπατημα που την βοηθησαν να χασει τα κιλα .
    Ξεφυγα παλι με τη πολυλογια μου
    Λοιπονννν αυτο το Σ/Κ δεν ξεφυγα απο τους ποντους μου παρολου που βγηκαμε για φαγητο αλλα τους καταναλωσα ολους ... παντως το προγραμματακι που κατεβασα αν και πρεπει να ειναι αρκετα παλιο, γιατι δεν βρηκα πουθενα σχολια για Pure Points, ειναι πολυ καλο γιατι εχει ενσωματομενα τη λιστα με τα φαγητα αλλα μπορεις να προσθεσεις κι αλλα, το κομπιουτερακι για τον υπολογισμο ποντων, κρατας ημερολογιο και εχει ολες τις οδηγιες για την τηρηση του προγραμματος.
    Φευγω τωρα παω να κερδισω κανενα ποντο στο γυμναστηριο γιατι θελω να φαω πιτσα σημερα

Senior Member
    dimi_d (δήμητρα φαντάζομαι σε λένε), αν θες δώσε σε u2u το λινκ που κατέβασες το Pure points! :grin:

Senior Member
    Καλημερα κι απο μενα. Κι εγω τπ θελωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! dimi_d ........................

Senior Member
    Το θελωωωωωωωω.................. εννοουσα:bouncy:

Junior Member
    Μαρια και Βασιλικη σας εστειλα σε u2u το link !!!!

και εγώ το θέλω!

19.9.11[/b]

Πρωί
    4 ρυζογκοφρέτες 2 πόντοι
    2 μπισκότα digestive 2 πόντοι
    1 ποτήρι γάλα 0% 1 πόντο

Ενδιάμεσα
    1 μπάρα 2

Μεσημέρι
    1 μπιφτέκι γαλοπούλα 4,5
    κριθαράκι ήταν ένα μπωλάκι νερόβραστο. πόσο να βάλω; 3-4;
    1κγ τυρί τριμμένο 1
    Χόρτα μα 1 κγ λάδι 1

Απόγευμα
    1 γιαούρτι vitaline 0% 1

Βράδυ
    1 τόστ 4

Senior Member
    Μαράκι σου εστειλα u2u, το διαβασες?:sniffle:

Senior Member
    Δήμητρα τελικά το βρήκα και το κατέβασα από αλλού. Το λινκ που έδωσες πρέπει να δίνει παραπλανητικό τίτλο. Και ναι κάνεις τελικά το πρώτο πρόγραμμα των πόντων που έχει βγει.