WEIGHT WATCHERS - Page 244
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 244 of 301 FirstFirst ... 144194234242243244245246254294 ... LastLast
Results 3,646 to 3,660 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Μόλις έλαβα το Point Plus! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Όλα τα πράγματα μέσα στις ζελατίνες τους και το κομπιουτεράκι που μου θυμίζει την θήκη πούδρας make up!!! Θα αρχίσω να το μελετάω γιατί όλα τα βιβλία έχουν κάποιον μικρό όγκο ώστε να βγάλω μιαν άκρη για το πως δουλεύει το σύστημα! Και πιστεύω ότι πλέον θα αρχίσω να μετράω Points Plus σύντομα αντί για φλέξι! :duh:

Originally posted by Μαρία.
    Μόλις έλαβα το Point Plus! ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟ! Όλα τα πράγματα μέσα στις ζελατίνες τους και το κομπιουτεράκι που μου θυμίζει την θήκη πούδρας make up!!! Θα αρχίσω να το μελετάω γιατί όλα τα βιβλία έχουν κάποιον μικρό όγκο ώστε να βγάλω μιαν άκρη για το πως δουλεύει το σύστημα! Και πιστεύω ότι πλέον θα αρχίσω να μετράω Points Plus σύντομα αντί για φλέξι! :duh:
    Τελεια Μαρια, καλη μελετη και καλη αρχη με το νεο συστημα το οποιο ειναι ολα τα λεφτα!!! :yes:

:thumbup::thumbup:

6.10.11

Πρωί
    2 ρυζογκοφρέτες 1
    2 κγ μέλι 0,5

Ενδιάμεσα
    1 φέτα ψωμί του τοστ σικάλεως 1
    μισό κουλούρι Θεσνίκης 2

Μεσημέρι
    1 τσιπουρα 1,5
    Βραστά λαχανικά με λίγο λαδολέμονο 3
    τοματοσαλάτα χωρίς λάδι 0
    σαλάτα πράσινη με 2 κγ λάδι 2

Απόγευμα
    1 καφεδάκι 0

Βράδυ
    1 wrap με 2 φέτες τυρί light και 2 φέτες γαλοπούλα , πιπεριές, ρόκα, κρεμμύδι, μανιτάρια και λίγο καλαμπόκι 6
    Γιαούρτι 0% vitaline με φρούτα 1

19/25
    6 στην αποθήκη και 8 από τις άλλες μέρες= 14

Senior Member
    καλημερα καλημερα!
    απο σημερα οργανωση και ξεκιναμε δυναμικα !!!!

το ενα βαρος πια μου εφυγε ( το πτυχιο) ναι ναι παρεδωσα διπλωματικη ..
    οποτε τερμα οι δικαιολογιες πια .. ο επομενος στοχος ειναι τα κιλα μας!

τα φιλια μου και καλη μερα να εχουμε ολοι μας !

συγχαρητηρια για το πτυχίο τι;;;
    καλή επιτυχία στο 2ο σου στόχο

Μαρία, το weight down είναι καλύτερο από το φλεξι;

Senior Member
    Είναι πιο αυστηρό Εύα! Είναι καθαρά υγιεινή διατροφή με αρκετούς περιορισμούς. Το φλέξι είναι ευέλικτο γιατί μπορείς να φας και μαγειρευτό φαγητό, ενώ στο weight down το φτιάχνεις νερόβραστο και στο τέλος προσθέτεις την 1 ΚΣ λάδι που δικαιούσαι την ημέρα. Για την εποχή που το έκανα ήταν καλό, αλλά πλέον δεν άντεχα συνέχεια τα ίδια και τα ίδια και τα νερόβραστα! ʼσε που είναι και διατροφή ακριβή για την τσέπη! Δεν ενδείκνυται στην εποχή μας! :no:

Γεια σας,

τι κανετε?

Εγω γενικα τα παω πολυ πολυ καλα! Την Κυριακη θα ζυγιστω να δω και τι εχω κανει αυτη τη βδομαδα!

Την Τριτη ξεκινησα γυμναστικη, κανω ενα dance workout και ενα αλλο της Jillian Michaels 30 Day Shred το οποιο ειναι παρα πολυ καλο!

Νιωθω οτι ειμαι πολυ κοντα στο πρωτο στοχο μου που ειναι τα 85,3 κιλα!!

:bouncing::bouncing::bouncing:

τα καλαμάκια χοιρινά πόσους πόντουης έχουν;; εχουμε επισκέψεις σήμερα και έφαγα 3 καλαμάκια και μια μικρή μπριζολίτσα, αλλα τίποτα από τα υπόλοιπα, ούτε πίτα, ούτε πατάτες ούτε λουκανικο-σπανακο-τυρο=κασεροπιτάκια κτλ κτλ... και μας έφεραν και ντόνατς και μηλόπιτες και κρουασάν και ούτε μύρισα!! (σας το λέω για να μη μου πείτε ότι έφαγα πολύ)

αυτό κάνεις;
    Code:
    http://www.youtube.com/watch?v=6WSPkxYX2Xc&feature=fvwrel

Ναι αυτο κανω, ειμαι στο πρωτο επιπεδο, το ξεκινησα απο την τριτη. Θα το κανω ενα μηνα να δω τι διαφορα θα εχω.

Καλησπερα

Σημερα ηταν η επισημη μερα ζυγισματος και το αποτελεσμα με δικαιωσε...87,1, -1,400 γραμμαρια απο την προηγουμενη Κυριακη (με πιτσα, μερεντα και αλλες μικρες λιχουδιες).

:grin::grin::grin:

Senior Member
    Μπράβο princess85!!!
    Συγχαρητήρια για την πολύ καλή απώλεια!
    Το PointsPlus εφαρμόζεις, σωστά;

Σε ευχαριστω πολυ

Κανω το αντιστοιχο αγγλικο, το οποιο με εχει βολεψει παρα πολυ. Κοντευω 7 εβδομαδες διαιτας, κατι που αλλες φορες δεν θα ειχε συμβει, θα τα ειχα παρατησει ηδη!!!!

:smilegrin:

Senior Member
    Μπράβο "πριγκίπισσα"! Από σήμερα άρχισα κι εγώ με το PointsPlus. Ο Μάριος (που χάθηκε πάλι; ) με είχε τρελάνει με τις ...εξουθενωτικές λεπτομέρειες του προγράμματος (και καλά έκανε βεβαίως), αλλά στο πακετάκι μου είναι τόσο απλό και λιτό, που οι μόνες λεπτομέρειες που έχει είναι για τις "δυνατές τροφές" (Power Foods). Όπως και να'χει στην αρχή είχα μπερδευτεί γιατί περίμενα να βρω το χαρτονένιο μετρητή πόντων καθώς και πληροφορίες για το πόσους πόντους μου αναλογούν κλπ., αλλά τελικά το κομπιουτεράκι κάνει όλες τις δουλειές! Βρήκα τους πόντους μου σε αυτό. Γενικά πάντως στα βιβλία τους παραπέμπουν στην σελίδα τους για μια πιο πλήρη ενημέρωση.
    Λόγω του άγχους μου των τελευταίων ημερών -με λύπη μου το γράφω- πάλι έβαλα κιλά. Πάνω που με οργανώνω κάτι τυχαίνει και χάνω τον μπούσουλα. Θέλω να ελπίζω πως τα απρόοπτα έλαβαν τέλος, για να κοιτάξω και εμένα λίγο!

Αρχή PointsPlus: 116.5 κιλά
    Ημερήσιοι πόντοι+: 37
    Πρώτος στόχος: Απώλεια του 10% του βάρους μου (106,5).

Αμφιβάλω αν κάνω καν χρήση των 49 εβδομαδιαίων πόντων μπόνους!