WEIGHT WATCHERS - Page 253
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 253 of 301 FirstFirst ... 153203243251252253254255263 ... LastLast
Results 3,781 to 3,795 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

καινούργια;; ξέρω γω;; εγω πρώτη φορά την ακούω. Στηρίζεται στην εξουδετέρωση της Candida στο στομάχι που προκαλεί λιγουρες.. φίλες μου από ένα άλλο φόρουμ (γονεϊκότητας) έχουν ξετρελλαθεί

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλες και όλους!
    Μετά από ενα διάστημα εκτός προγράμματος, ξεκίνησα σήμερα το Flexipoints, στα 93,5 κιλά, με τελικό στόχο τα 79.
    Ο λόγος που εφαρμόζω το flexipoints είναι πολύ απλός: το ξέρω καλά, είχα θαυμάσια αποτελέσματα στο παρελθόν (είναι δηλαδή δοκιμασμένο), είναι απίστευτα ευέλικτο και ισορροπημένο.
    Θα ζυγίζομαι κάθε Σάββατο και θα τηρώ ημερολόγιο διατροφής (όπως κάνω πάντοτε). Με βοηθάει αφάνταστα και είναι ό,τι αλύτερο για όσους /ες ακολουθούν πρόγραμμα.
    Με αισιοδοξία και ισχυρή θέληση, έκανα σήμερα την αρχή.
    Εύχομαι και η συνέεια να είναι ανάλογη!
    Καλή δύναμη και καλό απόγευμα!

καλή αρχή!! ξεκινήσαμε στα ίδια κιλά ο στόχος μου εμένα είναι τα 70

ακόμα μια μέρα που ξεφύγαμε οικογενειακώς με γλυκά, σοκολάτες, muffins και πίτες!

Senior Member
    euapap, σ' ευχαριστώ για τις ευχές, αλλά δυστυχώς αυτό το διήμερο έκανα του κόσμου τις ατασθαλίες!
    Επειδή δεν μου αρέσουν τα ημίμετρα και ό,τι κάνω θέλω να το κάνω σωστά, θα ξεκινήσω οριστικά την Τρίτη (μεθαύριο) και θα ζυγίζομαι κάθε Τρίτη.

Καλημέρα(είναι και ηλιόλουστη) σε όλους και όλες και
    καλή εβδομάδα να έχετε. ʼντε να δούμε πώς θα πάει ο
    επόμενος μήνας, γιατί για μένα τουλάχιστον οι τελευταίες
    δέκα μέρες ήταν στάσιμες στην απώλεια βάρους.... Την
    Παρασκευή (προχθές) πήρα και εγώ τη μεγάλη απόφαση
    να παραγγείλω μέσω e-bay το πακέτο του WWpoint plus
    και να το εφαρμόσω. Για να είμαι ειλικρινής έχω κάποιους
    ενδιασμούς γιατί εδώ και χρόνια είχα συνηθίσει το Flexi.
    Διάβασα και στις προηγούμενες αναρτήσεις ότι η Μαρία και
    ο p-k επιστρέφουν στο Flexi γιατί τους ταιριάζει περισσότερο
    και να σας πω την αλήθεια δεν ξέρω αν έπραξα σωστά...
    θα περιμένω να το παραλάβω πρώτα σε περίπου δέκα μέρες
    από σήμερα και μετά θα μπορώ να έχω προσωπική άποψη.
    ίσως και να το βρω τέλειο όπως και ο Μάριος (εξαφανίστηκε
    εδω και πολύ καιρό....????)
    Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!!:starhit:

Senior Member
    angek! Δεν σημείωσα πουθενά ότι επιστρέφω στο φλέξι! Ρώτησα τον p_k γιατί επιστρέφει στο φλέξι. Έχω κάνει αρκετό κόπο ώστε να δώσω τους PointsPlus στα φαγητά μου και θα ήταν κρίμα να χαραμίσω την "δουλειά" που έχω κάνει πάνω σε αυτό. Ίσα ίσα μάλιστα που περιμένω από μέρα σε μέρα να παραλάβω συμπληρωματικό πακέτο του Points+ μιας και αυτό που έχω δεν περιέχει κάποιο βιβλίο που να σημειώνει συμβουλές διατροφικές και να αναλύει γενικά το πρόγραμμα. Eίναι βλέπεις πακέτο που παρέχεται στα μέλη που πάνε στις συναντήσεις των ww οπότε τις λεπτομέρειες για το πρόγραμμα τις παίρνουν απ 'τις συμβούλους τους και λογικό είναι να μην έχουν κενά.

Κατά τ'άλλα έχω κάνει παύση για άλλη μια φορά. Τρώω πολλά γλυκά! Είμαι εδώ και κάτι μέρες και κατεβάζω γλυκά συνεχώς. Ίσως ο οργανισμός μου να προσπαθεί να προσαρμοστεί στη αυξημένη δόση του χαπιού για την ορμόνη κι ενώ η τάση για γλυκά όταν είναι να αδιαθετήσω αρχίζει 2-3 μέρες πριν την περίοδο εδώ και 2 μήνες κρατά 10 ήμερο! Προσπαθώ να το παλέψω, αλλά δεν παλεύεται. Με κουράζει αυτό πραγματικά! Να μου έρθει η περίοδος να ηρεμήσω!

Με συγχωρείς Μαρία μου, κατάλαβα λάθος και
    νόμιζα ότι επέστρεψες στο παλιό πρόγραμμα...
    Όταν παραλάβω και εγώ το πακέτο μου, αν έχω
    κάποια απορία (με όλο το θάρρος) ίσως χρειαστώ
    κάποα θοήθεια από σένα. Και πάλι συγνώμη για
    την παρανόηση....εγώ φταίω γιατί είχα διαβάσει
    το μπλογκ πολύ βιαστικά

Member
    Καλημέρα και Καλό Μήνα σε όλους!!!

Μετά από λίγες μέρες απουσίας και μερικά σκαμπανεβάσματα στην ζυγαριά, ήρθα πάλι!!!

Προχωράω δυνατά και....ελπίζω για το καλύτερο!!!!

γεια σας, την προηγούμενη βδομάδα τα θαλάσσωσα αλλα η ζυγαριά δεν ανεβηκε (ευτυχώς)
    αυτή τη βδομάδα έχω ξεκινήσει δυναμικά. περπατάω και πολύ!! όλα οκ

Member
    Tέλεια Ευαγγελία! Πάμε δυνατά!!!
    (και να μην χανόμαστε ρε παιδιά!)

Senior Member
    Γεια σας κι απο μένα ύστερα απο καιρό. σόρι που χάθηκα, τρεξίματα, δουλειές...
    Την Μαρία και την Εύα θα ήθελα να πετύχαινα στο σκάιπ αλλα το ξεχνάνε και δεν το ανοίγουνε! ντροπή σου μαρία! και θέλω να μου πείς το πλάς λεπτομέρειες της αμερικάνικης έκδοσης!

Μαρία εγώ παρήγγειλα ολα σχεδόν τα βιβλία απο το αγγγλικό σάιτ (εντάξει φθηνά είναι), πήρα και το oil measuring spray. ολα φανταστικά. το πρόγραμμα κυλάει καλά, έχω κολλήσει στα τρία τελευταία κιλά αλλα θα προσπαθήσω να ρίξω κι άλλο το ημερήσιο σκόρ (απο το 48 που είμαι τώρα) μπας κα γίνει τπτ και πεσω στην τελευταία δεκάδα. Ας μην απογοητεύομαστε λοιπόν, έμπνευση και κουράγιο με τους πόντους!

να πω ένα γειά στα νέα μέλη και στην πρίνσες να μου στείλει το σκάιπ που υποτίθεται οτι θα έφτιαχνε και ακόμα το περιμένω!

υγ Μαρία κόψε τα πολλά γλυκά. ξέρεις πόσο εύκολα μπορούνε να επανέλθουνε τα άτιμα και κάνουμε τόσο κόπο... ρίξτο στα φρούτα αν είναι, ζέστανε τα στα μικροκύματα μαζί με λίγο καντερέλ, φτιάξε φρουτοσαλάτες με λίγη σοκολάτα απο πάνω κοκ
    οι συνδυασμοί, οπως θα έχεις καταλάβει, είναι το άλφα και το ωμέγα στο αδυνάτισμα. όταν λοιπόν μας πιάνει κρίση και τρώμε κακους υδατανθρακες ( πχ γλυκα με πολλη ζάχαρη) και περνάμε τους πόντους και δεν χορταίνουμε, μετα απο μια ώρα άντε πάλι. τρωγοντας ενα φρουτο η ενα λαχανικα πιο πριν με τις ίνες που έχουνε μας χορταίνουνε για πιο πολλή ώρα και γεμίζουεν το στομάχι χωρίς να έχουνε ενεργειακό αντίκτυπο στο σώμα.
    Μαρία προσπάθησε να τρως φρούτα μαζί που είναι και γλυκά και περιορίσε ζάχαρες κοκ. όταν το κάνω πάντως εγώ πιάνει!

ορίστε και μια συνταγή απο τις νέες που μου ήρθανε έτσι με γλυκό:
    http://www.weightwatchers.co.uk/food...cipeid=7014422

δεν το έφτιαξα ακόμα, άλλα λάτρεψα την εικόνα!

Καλησπέρα σε όλες/ους σας.Μόλις παρέλαβα και εγώ
    πακετάκι μου Point plus και έχω πέσει με τα μούτρα να
    το μελετάω...η αλήθεια είναι ότι έφτασε νωρίτερα απο
    όσο φανταζόμουν μιας και η παραγγελία είχε γίνει στις
    28/11. Ήρθε μέσα σε μια εβδομάδα.Θέλω να το εμπεδώσω
    καλά πριν ξεκινήσω την εφαρμογή του και βέβαια μέχρι
    τότε δεν κάνουμε 'τρελίτσες΄με το φαγητό....όλα θα
    γίνουν σιγά-σιγά για να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα
    και να μην πάνε τα χρήματα για την παραγγελία του
    πακέτου χαμένα....αυτές τις δύσκολες εποχές που
    περνάμε...

Senior Member
    Originally posted by angek
    Καλησπέρα σε όλες/ους σας.Μόλις παρέλαβα και εγώ
    πακετάκι μου Point plus και έχω πέσει με τα μούτρα να
    το μελετάω...η αλήθεια είναι ότι έφτασε νωρίτερα απο
    όσο φανταζόμουν μιας και η παραγγελία είχε γίνει στις
    28/11. Ήρθε μέσα σε μια εβδομάδα.Θέλω να το εμπεδώσω
    καλά πριν ξεκινήσω την εφαρμογή του και βέβαια μέχρι
    τότε δεν κάνουμε 'τρελίτσες΄με το φαγητό....όλα θα
    γίνουν σιγά-σιγά για να υπάρχει κάποιο αποτέλεσμα
    και να μην πάνε τα χρήματα για την παραγγελία του
    πακέτου χαμένα....αυτές τις δύσκολες εποχές που
    περνάμε...
    άντε με γειά σου. Είμαι σίγουρος οτι θα το λατρέψεις!!!!!
    Πήρες και πεδόμετρο μαζί;
    στείλε μου κι εσύ το σκάιπ σου αν ειναι σε πριβέ. με την μαρία και την εύα τα έχουμε ήδη αλλάξει. να κάνουμε διαδικτυακές συναντήσεις!

κρίμα που ο παντελής αποφάσισε να το παρατήσει πάντως. Λοιπόν πάω να φάω φρούτα και έρχομαι σε λίγο!

Senior Member
    Γεια σου Μάριε, καλησπέρα και στους υπόλοιπους/ες!
    Μετά από πολλές ατασθαλίες και άτακτο/πολύ φαγητό, ήρθε επιτέλους η ώρα για το ξεκίνημα.
    Θα είναι αύριο, τελικά το Σάββατο είναι πιο βολικη μέρα για εμένα.
    Θα μου επιτρέψετε, αντιγράφοντας από ένα παλιό ποστ, να πω λίγα λόγια για την περίπτωσή μου:
    Είμαι ισόβιο μέλος των WW από το 1996.Πριν 12 χρόνια (1996), ζύγιζα 100,5 κιλά με ύψος 1,80.Γράφτηκα στα Weight Watchers στη Θεσσαλονίκη και είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα: μέσα σε 5 μήνες περίπου έχασα 22, 5 κιλά και έφτασα στα 78.Τα κιλά αυτά τα διατήρησα 10 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2006 που έφτασα τα 90.Επαιδή στο μεταξύ το υποκατάστημα των WW στη Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, γράφτηκα στην υπηρεσία "Κατ' οίκον" και μου έστειλαν όλο το απαραίτητο υλικό ταχυδρομικώς.Ξεκίνησα και έχοντας σημαντική τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη από τη σύμβουλό μου, το Νοέμβριο του 2006 έφτασα στα 78 κιλά και χάρηκα πολύ.Ξεκίνησα τη συντήρηση που προβλέπει το πρόγραμμα (6 εβδομάδες) και όλα καλά.Μετά όμως (και ενώ έκλεισαν και τα WW στην Αθήνα), αφέθηκα και χαλάρωσα, αρχίζοντας να τρώω ξανά γλυκά, λιπαρά, ακατάσχετα και απρογραμμάτιστα.Να μην τα πολυλέω, μέσα σε 6 μήνες τα κιλά επανήλθαν...Θεωρώ το πρόγραμμα των WW απόλυτα βατό, αποτελεσματικό, υγιεινό, ιατρικώς σωστό και επιτυχημένο (προσωπική άποψη). Με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια να χάσω και να διατηρήσω το σωστό σωματικό βάρος και εδώ να σημειώσω πως όσο διάστημα λειτουργούσε το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ως ισόβιο μέλος πήγαινα κάθε Σάββατο ανελλιπώς και ζυγιζόμουν/παρακολουθούσα τη συνάντηση.Όσοι έχετε ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σίγουρα με καταλαβαίνετε.

Αυτά, τα έγραφα το 2008...
    Από τότε έως σήμερα, σε μια τριετία δηλαδή, έχασα όλα τα κιλά και τα ξαναέβαλα δύο φορές. Δεν πήγα βέβαια στα 100,5, αλλά και στα 97 πολύ κοντά είναι.
    Θεωρώ το πρόγραμμα των WW ως τον καλύτερο, πιο ισορροπημένο και πιο υγιεινό τρόπο απώλειας βάρυς παγκοσμίως. Και δεν το λέω μόνο εγώ, αλλά και ειδικοί, όπως και εκατομύρια μέλη του.
    Ο λόγος που το τονίζω είναι η αναφορά του Μάριου, ότι "κρίμα που το παράτησα", εννοώντας βέβαια το PointsPlus.
    Μάριε, αυτήν τη στιγμή έχω και τα δύο προγράμματα, τα έχω εφαρμόσει και τα δύο και μπορώ να πω ότι το καινούριο είναι πολύ καλό πρόγραμμα, στις ίδιες βασικές αρχές με τα προηγούμενα, με διαφορετικό όμως τρόπο υπολογισμού των πόντων κάθε τροφής, αφού συνυπολογίζει πρωτείνες - υδατάνθρακες - λίπος και ίνες. Οι δε 49 έξτρα πόντοι την εβδομάδα, πόντοι τους οποίους μπορείς να καταναλώσεις όπως θέλεις, είναι μεγάλη ευκολία και σε κάνουν να μη νιώθεις ενοχές όταν θέλεις να φας κάτι γλυκό ή λιπαρό ή εν πάσει περιπτώσει '"παχυντικό". Έχασα μάλιστα 5 κιλά με το συγκεκριμένο.
    Και το Flexipoints όμως είναι τέλειο. Δεν έχει βέβαια επιπλέον εβδομαδιαίους πόντους, αλλά οι πόντοι στις περισσότερες τροφές είναι λιγότεροι σε σχέση με του PointsPlus, οπότε μπορείς και σε αυτό να φας κάτι που λαχταράς. Εξάλλου, η φιλοσοφία των WW ουδέποτε ήταν αυστηρά περιοριστική, αλλά συνοψίζεται σε αυτό που λέμε "μέτρον άριστον" (και όχι παν μέτρον που λένε μερικοί).

Πόσα χρόνια πια πέρασα από το 2006 που ίσχυε το παλιό πρόγραμμα; Πέντε χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ήρθανε τα πάνω κάτω στην επιστήμη της διατροφής και αλλάξανε τόσο τα δεδομένα; Δε νομίζω!
    Σίγουρα εμείς που ασχολούμαστε με τη διατροφή, διαπιστώνουμε εξελιξεις και νέες απόψεις, αλλά η βασική ιδέα, ο κορμός ενός προγράμματος απώλειας βάρους, είναι ο περιορισμός της ποσότητας φαγητού, η ποιοτική της αναβάθμιση, η ισορροπία στα διατροφικά συστατικά, η οργάνωση ενός διαιτολογίου λογικού, με ποικιλία και επάρκεια θρεπτικών συστατικών.
    Αυτά λοιπόν τα προσφέρουν τόσο το νέο πρόγραμμα, όσο και το παλιό. Το πλεονέκτημα όμως, κατά τη γνώμη μου, του παλιού, είναι ότι είναι προσαρμοσμένο στην ελληνική πραγματικότητα και τα βιβλία περιλαμβάνουν όλα τα ελληνικά φαγητά.
    Ναι, το ξέρω ότι και στο καινούριο μπορείς να βρεις τα πάντα, αλλά θέλει δουλειά μεταφραστική και λίγο ψάξιμο στο ίντερνετ για τις ονομασίες των φαγητών κλπ. Εγώ που μου αρέσει να ασχολούμαι, το έκανα και αυτό, όπως και τις μετατροπές pounds σε κιλά και όλα τα καθέκαστα, αλλά από τη στιγμή που έχω ολοκληρωνμένο το Flexipoints και το έχω δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία, γιατί να μην το προτιμήσω;
    Έτσι σκέφτηκα λοιπόν και το ξαναλέω:
    Το PointsPlus είναι φανταστικό πρόγραμμα και με την ευκαιρία καλή αρχή και σε όσους το πήραν και το μελετούν.
    Δεν πρέπει να επηρεάζεστε από γνώμες, απόψεις, κριτικές, κλπ. αλλά αφού δοκιμάσετε κάτι μετά θα εκφέρετε τη δική σας αποκρυσταλλωμένη άποψη.

Αύριο θα κάνω την αρχή και δίνω στον εαυτό μου την υποσχεση ότι θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω. Οι νυχτερινές επιδρομές στα ψυγεία και στα ντουλάπια θα σταματήσουν, διότι δεν προκαλούνται από κανονική πείνα, αλλά από την ανάγκη να βρούμε υποκατάστατα άλλων πραγμάτων...
    Δυστυχώς έτσι είναι και στις δύσκολες εποχές που ζούμε, πάμε να βρούμε παρηγοριά και αποκούμπι στο φαγητό και μπαίνουμε σε ατέρμονες φαύλους κύκλους που μόνο κακό κάνουν.
    Θα βρύμε όμως τη λύση. Μέσα μας υπάρχει η φλόγα της δημιουργίας, η αναζήτηση του σωστού, το πάθος για ξεπέρασμ των δυσκολιών. Θα τα βρούμε, θα θυμηθούμε τις παλιές ημέρες που όλα πήγαιναν καλά και θα αντλήσουμε δύναμη από τον εαυτό μας. Του το χρωστάμε αυτό.
    Φίλοι μου, έχουμε μπει σε έναν φαύλο κύκλο.
    Θα βγούμε από αυτόν, θα πάρουμε τα πράγματα στα χέρια μας και θα κάνουμε σωστές επιλογές, προκειμένου να χάσουμε τα περιττά κιλά και να νιώθουμε καλά.