WEIGHT WATCHERS - Page 260
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 260 of 301 FirstFirst ... 160210250258259260261262270 ... LastLast
Results 3,886 to 3,900 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Εγώ για άλλη μια φορά τα πήγα χάλια! Τώρα 2 Σαββατοκύριακα ανεβαίνουμε στο χωριό για τις ελιές κι ενώ είναι ένα 2ήμερο πλήρους αεροβικής, διατροφικά τα κάνω σκ...ά! Τρώω τον αγλέουρα! Δεν είσαι μόνη σου Ευαγγελία! Δεν ξέρω γιατί κολλάει το μυαλό μου και δεν συμμαζεύομαι! :no:

Χθες τα πήγα καλά!! όχι ότι έφαγα 25 αλλα μετά το μεσημέρι το έραψα
    4.12.11

Πρωί
    100 γ γάλα 1
    1 ρυζογκοφρετα με μέλι 2

Ενδιάμεσα
    1 καφεδάκι0

Μεσημέρι
    3 σουβλάκια χοιρινά σπιτικά με πιπεριές και κρεμμύδια 18
    σαλάτα με λίγο λάδι 2
    λίγο κριθαράκι χωρίς τυρί, σκέτο 2

Απόγευμα
    1 χούφτα σταφίδες 2
    1 μήλο 0

Βράδυ
    1 μήλο 0
    ένα γιαουρτάκι 1

27/ 25

Senior Member
    Καλημερούδια σε όλους!
    Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Εγω εδώ στον αγώνα, προσπαθώ για ότι καλύτερο μπορεί να γίνει... Τουλάχιστον για το βάρος που μπορώ να αλλάξω κάτι το παλεύω, γενικώς (σε κοινωνικό επίπεδο) τα πράγματα είναι ζόρικα και δυστυχώς δεν έχουμε και μεγάλο ποσοστό συμμετοχής στη διαμόρφωση των καταστάσεων... Πολύ κακώς...
    Στις 8 του μήνα κλείνω ένα μήνα διατροφής και άσκησης. Τα πράγματα πάνε καλά, αρκετά καλά θα έλεγα. Δεν ξέρω πόσο βάρος έχω χάσει ακριβώς αλλά το σίγουρο είναι ότι έχω δει μεγάλη αλλαγή στο σώμα μου. Μπορώ να πω ότι είμαι συνεπής στο πρόγραμμα των πόντων χωρίς ιδιαιτερα προβλήματα...

Η γυμναστική μού κάνει καλό και μπορώ να πω ότι είμαι απολύτως ευχαριστημένη απο την πορεία μου. Ακόμη και μια μέρα να ξεφύγει κάποιος απο τον στόχο του δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα είναι τί κάνουμε για να το διορθώσουμε και να ισορροπήσουμε την κατάσταση. Όλα καλά λοιπόν και επανέρχομαι με νέα και μετρήσεις στις 8 του μήνα.
    Να είστε όλοι καλά!

Senior Member
    euapap, νομίζω ότι χρέωσες πολλούς πόντους για 3 καλαμάκια χοιρινά... Εκτός και αν εννοείς ότι είχαν και πίτα.

όχι δεν ήταν με πίτα. ηταν μόνο σουβλάκι αλλα τα κομμάτια ήταν μεγάλα αλλα όχι πολλά, πχ 5 στο καθε σουβλάκι
    μπορεί να χρέωσα πολλά αλλα καλύτερα έτσι να μην παίρνω θάρρος

Senior Member
    χμμμμ... Το κάνω και γω πολλές φορές αλλά τότε, ακόμη και 5 πόντους να βάλεις (δε νομίζω να είχαν τόσο πάχος για να πρέπει να βάλεις περισσότερους) είναι 3*5=15 άρα ήσουν μέσα στους πόντους σου. Οπότε δεν θα χρειαστεί να μειώσεις απο άλλη μέρα για να κλείσεις τη βδομάδα σου με 7*25=175 πόντους!

ναι καλά τα λές έτσι και αλλιώς είμαι χαρούμενη για τη χθεσινή μέρα. Τα πήγα καλά. αυτές τις μέρες που πεινάω πολύ, το θεωρώ άθλο να κλείσω τη μέρα με +2 πόντους
    νομίζω όμως ότι σήμερα (φτου φτου) έχω επανέλθει στο να μην πεινάω και θα μπω ξανά στον ρυθμό μου... αρκετά ξέφυγα

Μαρία. τις μαζέψατε τις ελιές;

Senior Member
    Καλημερούδια σας!
    Βλέπω χαθήκατε όλοι ε? Ελπίζω να είστε καλά και να συνεχίζετε ακέθεκτοι την καθοδική πορεία του βάρους!
    Χθες ήταν επίσημη μέτρηση του μήνα για μένα.
    Ξέχασα να πάρω το χαρτί που τα λέει όλα αναλυτικά αλλά θα σας πώ ότι θυμάμαι!

Απώλεια βάρους : μόλις 2,2 κιλά....
    Απώλεια πόντων : 33!! (συνολικά)

Απο τα 2,2 κιλά, το 1,5 είναι λίπος (έτσι έβγαλε η λιπομέτρηση τουλάχιστον).
    Απο πόντους, τους περισσότερους τους έχασα στα μπράτσα (9 πόντους), στην πλάτη - στήθος (8 πόντους) και στην κοιλιά (3 πόντους)
    Στα μπούτια (εκεί που σμίγουν πάνω ψηλά) έχασα 1 πόντο.... και γενικώς απο όλα τα σημεία που μετρήθηκα η διαφορά ήταν αισθητή....

Σε γενικές γραμμές, τσιτώθηκα λίγο που η ζυγαριά δεν πήγε στα μείον 3 κιλά τουλάχιστον αλλά απο την άλλη οι πόντοι που έχασα ήταν αρκετά καλοί και η διαφορά στο σώμα μου αρκετά μεγάλη. Τουλάχιστον στα ρούχα. Επειδή το λίπος το έχω κυρίως στο πάνω μέρος του σώματος αυτό που με νοιάζει είναι να αρχίσω να χάνω και απο την κοιλιά αρκετούς πόντους.

Η διατροφή πάει καλά αν και μερικές φορές, κυρίως το βράδυ, έχω κάτι απίστευτες λιγούρες που πρέπει να τιθασεύσω... Προς το παρόν τα καταφέρνω μια χαρά!

2 κιλά το μήνα αν χάνονται σε ένα χρόνο θα είναι 24! Τέλεια μου ακούγεται!

Όλα καλά λοιπόν και συνεχίζουμε!

Σας φιλώ όλους γλυκά! Να είστε καλά!

Senior Member
    asteraki θαυμάσια τα νέα σου. Μπράβο! :thumbup:

Προσωπικά εγώ τίποτε... Εύα τις ελιές δεν τις τελειώσαμε. Ανεβαίνουμε στο χωριό κι αυτό το ΣΚ. Έχω αποδιοργανωθεί τελείως. Είμαι τόσο αγύμναστη που το μάζεμα της ελιάς μου φαίνεται βουνό. Μιλάμε είναι απίστευτη αερόβια γυμναστική. Την πρώτη φορά πονούσαν ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Την 2η φορά πονούσαν οι γλουτοί. Το μάζεμα της ελιάς ήταν σε ένα χωράφι που είναι σε πλαγιά βουνού. Αύριο θα είμαστε στον ίδιο ελαιώνα και δεν ξέρω αν θα είναι όλη την μέρα.

Επιστρέφουμε στο σπίτι μας την Κυριακή και δεν έχω όρεξη να κάνω το οτιδήποτε. Θέλουμε να κάνουμε πράγματα στο σπίτι και ενώ ο άντρας μου μπορεί να ασχοληθεί με κατασκευές το ΣΚ, τα αφήνουμε πίσω χρονικά λόγω του ελαιομαζέματος. Θέλουμε να φτιάξουμε την πλάτη του σύνθετου που την τρώει το σαράκι απ'το καλοκαίρι, θέλω να αλλάξω κουρτίνες, θέλω να στρώσω τα χαλιά, θέλω να στολίσουμε το σπίτι για τις γιορτές και δεν ξέρω πότε θα τα κάνουμε τελικά όλα αυτά αν υπάρξει η πιθανότητα να πάμε στο χωριό για 4ο ΣΚ. :no:

καλέ τί γίνατε;;; και εγω τα πάω χάλια από της Αγ. Αννης, τί μπισκότα, τί κέηκ..
    αλλα εδω και 2 μέρες έχω επανέλθει. Βεβαια δεν τρώω 25 που θα'πρεπε αλλα δεν ανεβαίνω από τους 30

χαλια μαύρα!!!! μετα τις γιορτές θα πάω διαιτολόγο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!

εγω έχω μια απίστευτη πείνα το πρωί
    σήμερα έφαγα
    κορν φλέικς με γάλα και σταφίδες
    1 φέτα ψωμί με τυρί τριγωνάκι
    1 μπανάνα
    1 ρυζογκοφρέτα με μέλι

το μεσημέρι φακές με σαλάτα (χωρίς τίποτα άλλο ούτε λάδι)

απόγευμα 1 χούφτα σταφίδες 4 δαμάσκηναξερά, 1 μπανάνα
    και το βράδυ
    1 μπάρα
    1 σαλάτα ρόκα με ντοματίνια και 1,5 τοστ λάιτ

είναι καμια 30αριά πάλι

Senior Member
    καλο μεσημέρι και σόρι που χάθηκα...
    πολυ διαβασμα επεσε αυτην την περίοδο, πέρασα και ένα ελαφρύ επεισόδιο υγείας ,μπήκα στο νοσοκομείο, τέλος καλό όλα καλά!

χάθηκε το αγωνιστικό πνέυμα κορίτσια και αγόρια;

να ξέρετε πάντως σύμφωνα με τα νεότερα επιστημονικά δεδομένα, ο υγειής ρυθμός να χάνουμε βάρος είναι 2 λίβρες την εβδομάδα ΤΟΠ. περίπου 900 γρμ... δηλαδή ένα με δύο κιλά λίπους κυρίως τον μήνα. και μετά απο 3,5 κιλά επαναπροσδιορισμός του στόχου των πόντων (αυτό λέει το βιβλιαράκι στο νέο προπόιντς πλάν).

Επίσης οι συνδυασμοί είναι καίριοι και για την ομαλη λειτουργία του εντέρου και για το άισθημα του κορεσμού. έτσι μια μερίδα φρούτα και λαχανικάε είναι απαραίτητη σε κάθε γεύμα. Μπορείτε και σοκολατα ολόκληρη να φάτε σαν γεύμα αλλά να προσθέσετε και μια μπανάνα με τις πλούσιες ίνες της για να σας κρατήσει χορτάτους. η σοκολάτα θα δώσει ενέργεια στο σώμα και οι ίνες τον κορεσμο. τίποτα δεν απαγορεύεται σε μία ισσοροποημένη διατροφή! το κάνω αρκετά συχνά αυτό, ειδικά με την σνίκερς!
    όπως άλλωστε θα γνωρίζει και η μαρία και ο παντελής, οι συνδυασμοί είναι καίριο κομμάτι του νέου προγράμματος...

και να ξέρετε ότι ο κάθε οργανισμός ειναι ξεχωριστός και σχεδόν όλοι κολλάνε κάποια στιγμή... Κουράγιο και μην το βάζετε κάτω. Αυξήστε παραπάνω την άσκηση, φάτε τους μισούς εβδομαδιαίους πόντους και τους άλλους κρατήστες τους για έκτακτες ανάγκες, του πόντους της άσκησης ξεχάστε τους και αφήστε τους μονο σε πολύ έκτακτες περιπτώσεις (πχ όταν μας πιάνει μια τάση για σαβούριασμα ΣΟΣ χαχα). Αυτά για τον παντελή πιο πολύ που αν και ξέρω ότι τα ξέρει έτσι να καταφέρει να τα ξαναβάλει πάλι στο κεφάλι του και με όποιο πρόγραμμα θέλει να φτάσει επιτέλους το ιδεώδες βάρος του!
    Παντελή, θα σου πρότεινα πάντως να πας να κάνεις μια φουλ ορμονολογική εξέταση και λιπομέτρηση για να ξέρεις πάνω κάτω πόσο είναι ακριβώς το ΛΊΠΟΣ που πρέπει να χάσεις, γιατί απο οτί καταλαβαίνω εσύ κάνεις κύκλους χάνοντας μυς και ιστό και μετά ξαναβάζεις λίπος. κάτι που έκανα κι εγώ συχνά προτού φτάσω έστω και τα τρία παραπάνω κιλά απο το ανώτατο ιδεώδες βάρος μου. (ναι οπως κατάλαβε εκεί το άτιμο τελευταίο στόν με πρήζει αλλα δεν το βάζω κάτω!).

το νέο μαύρο πεδόμετρο είναι σούπερ επίσης. τα παλιά βγήκανε και τα δύο ελλατωματικά (φαίνεται ήτανε η δεύτερη παρτίδα έτσι), τα έστειλα πίσω και μου στείλανε δύο νέα ολόμαυρα της νέας 'φουρνιάς'. χεχε!

εδώ στον αγώνα, ελπίζω τώρα με την μείωση των εβδομαδαίων πόντων, το πιο προσεκτικό τράκ και χρήση των πόντων άσκησης μόνο σε έκτακτες περιπτώσεις να με βοηθήσει με το τελευταίο άτιμο στόν!

Senior Member
    Originally posted by yianzy
    χαλια μαύρα!!!! μετα τις γιορτές θα πάω διαιτολόγο! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!!!!
    εγώ θα σου έλεγα να παραγγείλεις το νέο propoints plan της εταιρίας και να το διαβάσεις καλά όλο ΤΟΥΛʼΧΙΣΤΟΝ δέκα φορές μέχρι να σου γίνει υποσυνείδητο μύνημα.

και άσε τους διαιτολόγους. καλοί κι αυτοί αλλά πρέπει να μάθουμε μόνοι μας τον εαυτό μας και πως να θρεφόμαστε. αλλιώς όταν τα σταματάμε τα ξαναπαίρνουμε!

καλησπέρα!

σήμερα έφαγα μέχρι και μερέντα... πανολεθρία..
    δεντολμάω να ζυγιστώ