WEIGHT WATCHERS - Page 263
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 263 of 301 FirstFirst ... 163213253261262263264265273 ... LastLast
Results 3,931 to 3,945 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

θυμάστε που η ζυγαριά είχε κολλήσει στα 85 και δεν κατέβαινε;;; και το λιγότερο που είχα φτάσει μετά από 2 μήνες ήταν 83??
    ε λοιπόν σήμερα ζυγίστηκα μετά από κρεπάλη αλλα και μια ιωσούλα και είδα 80!! δεν είναι δυνατόν είπα, ξανα ανεβηκα και είδα 83,5 ξαναανέβηκα σε άλλη και είδα 85
    οποτε ευτυχώς που με κρατάει στα 85 και δεν πήγα παραπάνω, νομίζω ότι φταίει που άργησα να κατέβω. Αν είχα κατέβει γρήγορα τώρα θα ήμουν στα 90...
    συνεχίζω από σήμερα (όχι από αυριο, σήμερα)
    για να δούμε

5.1.12

Πρωί
    τίποτα. λόγω χθεσινής αϋπνίας προτίμησα να την πέσω το πρωί. Εφαγα πριν από το γεύμα ένα πορτοκάλι 0

Μεσημέρι
    φασολάδα με τα όλα της 8
    σαλάτα με τα όλα της 2
    1 φέτα ψωμί 2

Απόγευμα
    μισό μπισκότο γεμιστό 2
    μισό κουλούρι ΘΕσνίκης 2
    1 καφεδακι 0
    1 μπάρα 1,5
    1 χαμομήλι με μέλι 2
    2 σφηνάκια ρακόμελο 2

Βράδυ
    ένα γιαουρτάκι 1
    22,5 / 25

έπρεπε να αρωωστήσω μου φαίνεται για να κλείσει το στομάχι μου. Είμαι πολύ χαρούμενη που δεν τρώω έστω και κάτω από αυτές τις συνθήκες

6.1.12

Πρωί
    χαμομήλι 0
    λίγη βασιλόπιτα (πολυ λίγο) 2

Μεσημέρι
    1 τυλιχτό σουβλάκι γύρο κοτόπουλο με σως 12
    και μισή πίτα με τζατζίκι που περίσσεψε από την ʼννα 3

Βράδυ
    1 γιαούρτι 1
    3 κομμάτια σοκολάτα 3

21/25

7.1.12

Πρωί
    Μια φέτα ψωμί με τρυγωνάκι τυρί light 2

Μεσημέρι
    ρύζι με κοτόπουλο κινέζικο 8
    ένα κομμάτι ροκφόρ 3
    2 κομμάτια χωριάτικο λουκάνικο ψημένα στο φούρνο 2

Απόγευμα
    2 μπισκότα γεμιστα 4
    μισή δίπλα 2
    1 μπάρα 2
    1 καφεδακι 0

23 προς το παρρόν... και ο Θεός βοηθός

Senior Member
    Καλή χρονιά έστω και καθυστερημένα! Ευχομαι σε όλους μας υγεία, ευτυχία, χαμόγελο και υπομονή για όσα ακολουθούν...!
    Ξεκουράστηκα αρκετά στις γιορτές και γέμισα μπαταρίες. Υπήρξα αρκετά σωστή στο διατροφικό μου πλάνο και περιόρισα τις μέρες ατασθαλιών στις 2... Θα μπορούσα να ήταν και καλύτερα βέβαια αλλά όλα καλά! Σήμερα έχω επίσημο ζύγισμα και μόλις χθες συμπλήρωσα 2 μήνες διατροφής και γυμναστικής. Θα δείξει το απόγευμα τί ψάρια πιάσαμε. Αυτό που με "τάραξε" ιδιαίτερα σήμερα είναι ότι αδιαθέτησα πάλι μετά απο 16 μέρες... Είμαι αρκετά πρησμένη και νιώθω λίγο εξάντληση... Δε μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό...
    Είμαι σίγουρη ότι η ζυγαριά θα δείξει λίγο παραπάνω λόγω της συγκεκριμένης κατάστασης αλλά αυτό που με καίει είναι να μην είναι κάτι το ιδιαίτερα ανησυχητικό αυτό που συμβαίνει. Λέτε να παίζει ρόλο η γυμναστική?
    Ζητώ συγγνώμη απο τους άνδρες της παρέας για τον άκομψο τρόπο που εκθέτω το πρόβλημά μου αλλά η ανησυχία μου είναι μεγάλη και έλεγα μήπως πάρω καμιά 2η γνώμη μέχρι να καταφέρω να βρω τον ειδικό του θέματος το απόγευμα.

Σας φιλω γλυκά και θα τα πούμε σύντομα με νέα απο το ζύγισμα!

Φιλιά πολλά!

Senior Member
    καλημερα και καλη χρονια!
    ευχομαι υγεια και δυναμη σε ολους!!!
    μετα απο δεκαπενθημερου διαβασματος στις 150 τοσες σελιδες, αποφασισα να ξεκινησω αυτη τη διατροφη.
    Ζητησα το βιβλιαρακι απο φιλη που το ειχε κανει στο παρελθον με μεγαλη επιτυχια, αντεγραψα (ωχ, μηνυση προβλεπεται για δικαιωματα...) απο τις πρωτες σελιδες τη λιστα της τουσουιτ...και ξεκινησα. Τα κιλα μου ειναι 72, αρα χρειαζομαι 20 ποντους. Ομως εγω καταναλωνω 18 για να τους εξοικονομω για το ΣΚ(εχω ανακαλυψει οτι μπορω να τηρησω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΤΑΓΡΑΜΜΑ στη διαρκεια της εβδομαδας, αλλα τα σκ@@@@ωνω το σαββατοκυριακο, και γι'αυτο νομιζω οτι θα με βολεψει το προγραμμα.
    Καθε βραδυ θα καταγραφω εδω τα φαγωμενα μου για να τα βλεπω κιολας....
    Μπορει τα κιλακια να σας φαινονται λιγα αλλα ειναι ιδιαιτερως πονηρα και εκπαιδευμενα να αντιστεκονται και απο εκει που ηταν μονο 5-6 για δρομο, εγιναν 12!!!!Αυγατευουν κιολας...
    Γι αυτο και θα τα διωξω..ελπιζω, δηλαδη!
    καλη μας επιτυχια!

Senior Member
    asteraki παίζει η περίπτωση να υπάρχει κάποιο μικρό ινομύωμα που να σου δημιουργεί αυτό το "πρόβλημα". Και σε μένα συμβαίνει γι'αυτό το λόγο. Πήγαινε σε γυναικολόγο καλύτερα για να δεις τι συμβαίνει.

tidekpe
    καλή χρονιά και καλή δύναμη στην προσπάθεια!

Senior Member
    Exει δικιο η Μαρια...ειχα αντιστοιχο θεματακι και το απεδιδα στις διαιτες, στρεσ κ.λ.π. Το εντοπισαμε και το αφαιρεσαμε κατα την καισαρικη, απο οπου και μετα το "θεματακι" σταματησε...ετι, κι αλλιως, αστερακι,μια επισκεψη στο γυναικολογο κανει καλο!
    Μαρια, σε ευχαριστω για τις ευχες...

9.1.12

Πρωί
    1 φέτα ψωμί με τρυγωνάκι τυρί 2
    γάλα με corn flakes 3
    2 digestive 2
    1 μπανάνα 2
    1 καφεδάκι 1

Μεσημέρι
    μπριζόλα με πατάτες 8
    σαλάτα 2
    1 φέτα ψωμί 2

Απόγευμα
    ένα κομματάκι σοκολάτα toblerone 2

Βράδυ
    ένα τοστάκι και πολύ πολύ νερό 4

28

Senior Member
    καλησπέρααααα
    ήρθε η μερα της μέτρησης.
    ένα κιλάκι έχασα... απογοητεύτηκα λίγο, γιατί η πρώτη εβδομάδα περίμενα να είναι πολύ αποδοτική μετά απο τόσους μήνες κρεπάλης
    τέσπα... μαζεύω την θλίψη μου και συνεχίζω. ίσως κατι συγκυριακό..

αστεράκι τι ηλικία έχεις? είναι σταθερή η περιοδός σου? πρώτη φορά σου συμβαίνει η ανωμαλία αυτή?

τιντεκπε καλή αρχή.
    έχεις δίκιο οτι τα κιλά κοντά στον στόχο είναι πολύ εκπαιδευμένα. αλλά εσύ θα επιμείνεις

καλή συνέχεια σε όλους.:thumbup:

Senior Member
    Του σουιτ...σε ευχαριστω και για τις ευχες και τις λιστες των πρωτων σελιδων με τις τροφες και τους ποντους!
    ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ και καταγραφω
    -μιση κουπα γαλα με νιφαδες βρωμης (4)
    -ελληνικος καφες με λιγο γαλα και μιση φρουκτοζη(1)
    -φακες και 3 ελιες και ψωμι (6)
    καφες με γαλα (1)
    -σαλατα χωρις λαδι και φωμι και λιγο τυρι (4)
    2 φρουτα(2)
    συνολο 18 ...μου απομενουν 2 για το ΣΚ!!!

Αν κανεις εχει διαθεση και χρονο , βαθμολογει την επιδοση μου...Δεκτες και οι τιμωριες!!!!!

Senior Member
    Kαλημερούδια σε όλους!
    Βλέπω η ομάδα πετάει!!! tidekpe, μια χαρά βλέπω ότι πήγε η πρώτη μέρα διατροφής! Τα φρούτα όμως δεν έχουν πόντους (εκτός και αν έφαγες μπανάνα ή κάποιο άλλο το οποίο πρέπει να πάρει πόντο). Μέχρι 3 φρούτα την ημέρα μπορούμε να καταναλώνουμε δίχως να χρεώνουμε πόντους....! Επομένως 4 πόντοι για το σβκ! Καλή αρχή και καλή συνέχεια σου εύχομαι!

2sweet2b4go10, μην απογοητεύεσαι! Με τη διατροφή αυτή η αλήθεια είναι ότι δεν θα βλέπεις θεαματικές απώλειες βάρους κάθε βδομάδα αλλά σίγουρα θα έχεις μια σταθερή απώλεια! Μπορείς να τρώς τα πάντα σε λογικές ποσότητες και να χάνεις λίπος! Μη στεναχωριέσαι λοιπόν! Εξάλλου σκέψου ότι και 2 κιλά το μήνα να χάνεις σε ένα χρόνο θα έχεις φτάσει το στόχο σου! Δίχως στερήσεις! Η ηλικία μου είναι 28 (περάσανε τα χρόνια.... ) και πρώτη φορά συμβαίνει αυτό. Μάλλον ήταν κάτι τυχαίο λόγω της γυμναστικής και του άγχους ίσως...

Μαρία μου!!! Τί γίνεσαι? Το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να πάρω το γυναικολόγο μου διότι έβαλα στο μυαλό μου πολλά πράγματα και ανησύχησα! Επειδή συμβαίνει πρώτη φορά και γενικά έχω σταθερό κύκλο είπαμε απλά να το παρακολουθήσω... Μάλλον ήταν συγκυριακό... Όλα καλά λοιπόν και συνεχίζουμε!

Χθες ολοκληρώθηκε για μένα και ο 2ος μήνας διατροφής και άσκησης. Τα αποτελέσματα δεν ήταν τα αναμενόμενα αλλά λόγω κατάστασης μού δίνω ένα ελαφρυντικό. Μόλις 1,3 κιλά απώλεια. Έχασα και 2 πόντους απο την κοιλιά η οποία ήταν πρησμένη λες και ήμουν 8 μηνών!!! Συνεχίζω ακάθεκτη με στόχο να χάσω τον επόμενο μήνα 3 κιλά για να ισοφαρίσω τη διαφορά!!! Απο την αρχή είχα πεί ότι με 2 κιλά το μήνα θα είμαι σούπερ ευχαριστημένη! Μια χαρά πάμε!

Οι υπόλοιποι της παρέας που χάθηκαν???

Σας φιλώ γλυκά όλους και σας εύχομαι να έχετε μια όμορφη και δημιουργική μέρα!

Senior Member
    Καλημέρα στην παρέα!

asteraki νομίζω ότι η tidekpe πρέπει να κάνει κάποιο παλιότερο πρόγραμμα που τα φρούτα είχαν πόντους. Η 2sweet που ήταν μέλος των ww πρέπει κάτι τέτοιο να έχει!

Senior Member
    καλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ναι, ενα παλαιοτερο προγραμμα κανω που μετρα τα φρουτα...αλλα, ειτε ετσι ειτε αλλιως, νομιζω οτι οι διαφορες ειναι μικρες...εγω θα υπολογιζω ολα τα φρουτακια της ημερας για ενα ποντο, για να ειμαι σιγουρη...βεβαια, ποντος εδω ποντος εκει μαζευονται οι ατιμοι...
    Σημερα μαγειρευω κοτοσουπα και μαλλον θα ξεπερασω τους 18 ποντους γιατι η σουπα μονη της ειναι 4,5...ε, δε θα τσιμπησω και λιγο κοτουλα;;;;;
    Συμφωνω κι εγω με το αστερακι, ας ειναι σταθερη κι ας ειναι και μισο κιλο την εβδομαδα...εγω συνηθως χανω τις 2 πρωτες εβδομαδες και μετα...τιποτε!!!!ΓΙ'αυτο λεω: αγαλι-αγαλι γινεται η αγουριδα μελι!
    Καλη σας μερα και καλη συνεχεια!!!!

Senior Member
    ααααααα!!! μάλιστα! τώρα οκ! Νόμιζα πως όλοι κάνουν το flexi!
    Οπότε μια χαρά είμαστε! Η σούπα είναι σχετικά ελαφρύ φαγητό και αν δεν φάς και λίγο κοτόπουλο μάλλον όλη μέρα θα πέσουν τρελές πείνες!
    Μην άγχεσαι, έχεις λίγο βάρος να χάσεις οπότε αν είναι και ένας μήνας παραπάνω δεν έγινε και τπτ!

Πάντως βρε παιδιά έχω στερέψει απο ιδέες για μαγείρεμα! Όλο κοτόπουλο ψητό τρώμε τον τελευταίο μήνα και μας βλέπω να κακαρίζουμε στο τέλος! Δεν έχω χρόνο καθόλου να ασχοληθώ με τα κατσαρολικά μου.... Έχω φτάσει στο σημείο να κοιμάμαι απο τις 22.30... Τί είναι αυτό το πράγμα...???

Όσο περνάνε οι μέρες ανυπομονώ να δω το 6άκι στη ζυγαριά... Έχω ακόμη 5-6 κιλά ακόμη όμως να χάσω για να το φτάσω! Πήρα και ένα ωραίο φορεματάκι προχθές και πήρα λίγο τα πάνω μου... Πωπω, σα χαζή κάνω μερικές φορές... Οι ορμόνες μου έχουν πάθει παράκρουση... Τελοσπαντων!

Μάκιαααααααα