Results 3,976 to 3,990 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
19-01-2012, 23:16 #3976
Καλησπέρα!
Γεια σας παιδιά, καλή χρονιά, με υγεία και αισιοδοξία!
Ήμουν μέλος πέρσι τέτοια εποχή περίπου, αλλά μέσα σ' ένα χρόνο έγινε ένας χαμός και κάτι ψιλά, τόσο στην προσωπική-επαγγελματική μου ζωή, όσο και στην οικογενειακή, και μαζί μ' όλα κράσαρε κι ο υπολογιστής μου κι έχασα user names & passwords για να ξαναμπώ να τα πούμε.
Όπως και να 'χει, τώρα που ηρέμησαν κάπως τα πράγματα, έφτιαξα (δυστυχώς) καινούριο λογαριασμό αφού δεν μπορούσα να επαναφέρω τον παλιό, και είμαι πάλι κοντά σας.
Χαίρομαι που σας βρίσκω και πάλι.
Ξεκινώ καινούρια προσπάθεια σωστής διατροφής, έχω βγάλει απ' το μυαλό μου και το λεξιλόγιό μου τη λέξη "δίαιτα", και ελπίζω για το καλύτερο.
Νομίζω ότι μετά από τα ζόρια που μου φύλαξε η περσινή χρονιά αφού κατάφερα και στάθηκα στα πόδια μου και βγήκα νικήτρια, το να μπω σιγά-σιγά και σ' ένα πλάνο σωστής και υγιεινής διατροφής χωρίς να μου γίνει άγχος όπως παλιότερα, είναι μάλλον εύκολο.
Θα τα λέμε!
Ιφιγένεια.
- 19-01-2012, 23:21 #3977
Και η αναφορά της μέρας μου!
1 καπουτσίνο =2
1 τοστ (ψωμί ολικής, 15γρ γαλοπούλα καπνιστή, 15γρ τυρί με μειωμένα λιπαρά) =4
Γιαούρτι πλήρες=3
Μούσλι=2
1 κ.σ. μέλι=2
Μελιτζάνα ψητή με τυρί και σάλτσα ντομάτας=4
Ψωμί ολικής σπιτικό 60γρ=2,5
Σύνολο=19,5:smilegrin:
(Ημερήσιο σύνολο πόντων ως 21)
20-01-2012, 10:23 #3978
Originally posted by Τυπάκι
έχω βγάλει απ' το μυαλό μου και το λεξιλόγιό μου τη λέξη "δίαιτα".
21-01-2012, 12:57 #3979
Καλημέρα στην παρέα. Μήπως γνωρίζεται διατροφικές πληροφορίες για το τηγανόψωμο;
21-01-2012, 14:05 #3980
Originally posted by Μαρία.
Καλημέρα στην παρέα. Μήπως γνωρίζεται διατροφικές πληροφορίες για το τηγανόψωμο;
21-01-2012, 14:42 #3981
χαιρετε και απο εμενα...ειμαι στη δεκατη μερα αλλα μαλλον το κανω σχετικα χαλαρα..δηλαδη, δεν εχω ακριβως καταληξει στου ςημερησιος ποντους που πρεπει να καταναλωνω καθως...δεν εχω ζυγιστει! Υπολογιζω τους ποντους με αυτα τα κιλα που ημουν την τελευταια φορα που ζυγιστηκα (που ηταν σιγουρα 3, 4 λιγοτερα) κι ετσι βαδιζω! Σε γενικες γραμμες μου φαινεται ευκολο και επειση πασω απο το συνδρομο του Σαββατοκυριακου( δηαλδη, τηρω ευλαβικα το προγραμμα δευτερα-παρασκευη και τα σκ@@@ωνω σαββατοκυριακο) προσπαθω να εξοικονομω ποντους για να τους καταναλωνω εκει.
Ζυγισμα ακομη δεν προβλεπεται πριν το τελος του μηνα...γενικα, ομως χανω εξαιρετικα δυσκολα (περιπου 1 κιο το μηνα) οποτε ξερω τα πενιχρα μου αποτελεσματα. Εξακολουθω να γυμναζομαι 5 φορες εβδομαδιαιως αλλα δυσκολευομαι ΠΟΛΥ στο νερο! Ουτε ενα λιτρο ημερησιως...καμια ιδεα γι'αυτο;;;;
Καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολες!!
21-01-2012, 22:40 #3982
Originally posted by Μαρία.
αν τα έκανες μόνη σου, υπολόγισέ τα σαν ψωμί και μέτρα το λάδι που τα τηγάνισες.
αν τα πήρες απ έξω, προτείνω να τα υπολογίζεις σαν λουκουμάδες χωρίς ζάχαρη, γιατί τα κάνουν με πολύ λάδι, ακόμα και σε φριτέζα..
αν είναι απο κάποια φίλη, θα τα έκανε σε τηγάνι, οπότε υπολόγισε μια γενναία ποσότητα λαδιού στο τηγάνι,. δεν πιστεύω να το έβαλε με το κουταλάκι όπως εμείς..
21-01-2012, 22:51 #3983
Originally posted by tidekpe
χαιρετε και απο εμενα...ειμαι στη δεκατη μερα αλλα μαλλον το κανω σχετικα χαλαρα..δηλαδη, δεν εχω ακριβως καταληξει στου ςημερησιος ποντους που πρεπει να καταναλωνω καθως...δεν εχω ζυγιστει! Υπολογιζω τους ποντους με αυτα τα κιλα που ημουν την τελευταια φορα που ζυγιστηκα (που ηταν σιγουρα 3, 4 λιγοτερα) κι ετσι βαδιζω! Σε γενικες γραμμες μου φαινεται ευκολο και επειση πασω απο το συνδρομο του Σαββατοκυριακου( δηαλδη, τηρω ευλαβικα το προγραμμα δευτερα-παρασκευη και τα σκ@@@ωνω σαββατοκυριακο) προσπαθω να εξοικονομω ποντους για να τους καταναλωνω εκει.
Ζυγισμα ακομη δεν προβλεπεται πριν το τελος του μηνα...γενικα, ομως χανω εξαιρετικα δυσκολα (περιπου 1 κιο το μηνα) οποτε ξερω τα πενιχρα μου αποτελεσματα. Εξακολουθω να γυμναζομαι 5 φορες εβδομαδιαιως αλλα δυσκολευομαι ΠΟΛΥ στο νερο! Ουτε ενα λιτρο ημερησιως...καμια ιδεα γι'αυτο;;;;
Καλη συνεχεια και καλη δυναμη σε ολες!!
ένας απο τους λόγους που χάνεις τόσο δύσκολα, είναι οτι είσαι τόσο κοντά στα ιδανικά σου κιλά.
μήπως να αραίωνες λίγο την γυμναστική σου? οι μύες χρειάζονται και μια μέρα χαλάρωσης για να ανταποκρίνονται καλά.
στις μονάδες σου και χωρίς ζύγισμα πρέπει να είσαι ακριβής η στην χειρότερη περίπτωση να είσαι μία μονάδα έξω. απο το βάρος σου χρειάζεται μόνο η δεκάδα κιλών που βρίσκεσαι, όχι ακρίβεια.
όσο για το νερό, ίσως σε κινητοποιήσει η πιθανότητα να μην χάνεις κιλά εξαιτίας του.
το νερό, εκτός απο τα χίλια καλά που ξέρουμε οτι κάνει στον οργανισμό, είναι απαραίτητο και για τις χημικές αντιδράσεις του οργανισμού, δλδ και για τον μεταβολισμό και την καύση του λίπους.
οπότε προσπαθησε περισσότερο.
εγω όταν δυσκολεύομαι , επειδή έχω φάει πολύ λίγο. παω στην κουζίνα και πίνω σιγά σιγά 1-2 ποτήρια μαζεμένα. αν δεν το κάνεις απο δίψα αλλά τα πιείς σαν "φάρμακο", κατεβαίνουν μια χαρά, εξάλλου η γεύση είναι πολυ ευχάριστη.
αυτό το κάνω 2-3 φορές την ημέρα και κάποιο νερό πίνω όταν πραγματικά διψάω.
καλή συνέχεια
23-01-2012, 10:27 #3984
Kαλημερα και καλη εβδομαδα!!!!Πολυ γλυκεια για να ξεχαστεις, σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να μου απαντησεις...Ολα οσα λες ειναι αληθινα και η αιτια που παω σαν τον καβουρα δεν ειναι, φυσικα, μια αλλα πολλες μαζι.
Το βασικοτερο ομως ειναι η ιστορια του ΣΚ...ρε κοριτσια, με το που γυριζω απο τη δουλεια Παρασκευη βραδυ, λες και γυριζει ο διακοπτης του μυαλου μου...ειναι και η χαρα μου που θα ειμαι με αγαπημενους το ΣΚ...παρ'τα να χεις...και απο δευτερα πειθαρχια τρελη!!!Δεν ξερω πως τα καταφερνω...δισυποστατη!!!
Τελος παντων...γραψτε κι εσεις πως πατε...αντε, να συσπειρωθουμε!!!
Μπορει την επομενη δοση του δανειου να την παρουμε η να μην την παρουμε αλλα το μονο σιγουρο ειναι οτι το καλοκαιρι ερχεται!!!!Γρηγορειτε!!!
καλημερα και παλι!
24-01-2012, 00:59 #3985
Καλησπέρα σε όλους και καλή επιτυχία στις προσπάθειες όλων.
Θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει να βρώ περισσότερες λεπτομέρειες, σχετικά με τους propoints της WW,
δηλαδή πόντους ανα τρόφιμο και ποιά είναι η διαφορά με τους πόντους που έχετε αναρτήσει εδώ στο άλλο τόπικ,
επίσης πως θα βρώ
πόσοι propoints μου αναλογούν καθημερινά.
Ο υπολογισμός είναι ο ίδιος που αναφέρεται εδώ στο άλλο τόπικ?
Το ζητώ γιατί έπεσε στα χέρια μου από σύμπτωση το βιβλίο shop της WW του 2012, που περιέχει πόντους στα έτοιμα τυποποιημένα τρόφιμα.
Μου είναι όμως άχρηστο αν δεν γνωρίζω πόσους πόντους δικαιούμαι καθημερινά, και πόσους πόντους έχουν τα τρόφιμα εκτός από τα τυποποιημένα.
Σας ευχαριστώ πολύ και καλή συνέχεια σε όλους
24-01-2012, 02:53 #3986
ArcOfSpace όσοι κάνουμε το καινούριο πρόγραμμα των ww, το έχουμε αγοράσει στο οποίο περιλαμβάνει και το κομπιουτεράκι που υπολογίζουμε πόσοι πόντοι μας αναλογούν την κάθε εβδομάδα (ανάλογα την απώλεια βάρους) και φυσικά υπολογίζουμε τις τροφές ή το φαγητό μας. Το νέο πρόγραμμα λοιπόν είναι πιο βελτιωμένο και εννοείτε πως έχει κάποιες διαφορές απ'το φλέξι. Όμως οι ημερήσιοι προπόντοι που ζητάς για σένα δεν έχουν σχέση με το ερωτηματολόγιο που έχουν αναρτήσει τα κορίτσια στο άλλο τόπικ. Δεν υπάρχει πλέον ερωτηματολόγιο.
Αν θες να αποκτήσεις το πρόγραμμα ProPoints μπορείς να κάνεις παραγγελία μέσω φαξ στο αγγλικό WW. Λεπτομέρειες εδώ: http://www.weightwatchers.co.uk/shop/hom/index.aspx
Εγώ κι ο p_k έχουμε το αμερικάνικο PointsPlus. Εγώ το παράγγειλα μέσω eBay. Αξίζει να έχεις ολοκληρωμένο το πρόγραμμα, ώστε να μελετήσεις προσεκτικά το κάθε βιβλιαράκι κι έπειτα να αρχίσεις την συγκεκριμένη διατροφή.
24-01-2012, 10:03 #3987
Μαρία καλημέρα και σ'ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση.
Στην πραγματικότητα μου έδωσαν και το κομπιουτεράκι, κάνοντας όμως το σεταπ μου έβγαλε οτι χρειάζομαι 29
πόντους καθημερινά και μου φάνηκαν πολλοί, γι αυτό και σας ρώτησα αν υπάρχει οδηγός .
Τελικά φαίνεται οτι είναι απολύτως εντάξει από ότι μου λες.
Μπερδεύομαι να το χρησιμοποιήσω όμως γιατί ενώ στο παλιό σύστημα είχα 23 πόντους την ημέρα οι 29 μου φάνηκαν πολλλοί.
Πρέπει να το ξεδιαλύνω ή να αγοράσω κάτι συμπληρωματικό, γιατί το βιβλίο shop δεν βοηθάει σε όλα τα είδη τροφίμων...
Φυσικά δεν γίνεται να αγοράσω όλο το πρόγραμμα αφού έχω 2 βασικά εργαλεία του, απλά κάτι συμπληρωματικό.
Οπως και να έχει σ'ευχαριστώ πάρα πολύ, και αν έχεις κάποια λίστα με propoints να μου δώσεις θα με βοηθούσες πάρα πολύ.
Σ' ευχαριστώ , καλημέρα
24-01-2012, 11:08 #3988
Καλημέρα!
ArcOfSpace αυτοί είναι οι πόντοι σου γιατί απλά οι περισσότερες τροφές έχουν επιπλέον πόντους απ'ότι στο φλέξι. Αν θες συμπληρωματικά βιβλιαράκια ψάξε να αγοράσεις στο eBay. Δες τι σου λείπει και ψάξε να βρεις αυτά που χρειάζεσαι. Εγώ αγόρασα και το πακέτο και 2 επιπλέον βιβλιαράκια που δεν υπήρχαν στο πακέτο. Σου προτείνω να αγοράσεις το πακέτο γιατί ανά διαστήματα κάνουν αλλαγές στο πρόγραμμα. Παράδειγμα οι 29 πόντοι πέρσι ήταν οι οριακοί ημερήσιοι πόντοι (οι 17 αντίστοιχοι του φλέξι) αλλά κάποια μέλη των γουέϊτ δεν έβλεπαν διαφορά στην ζυγαριά τους και έτσι από φέτος έκαναν πάλι κάποιες μικρές αλλαγές και μείωσαν τους πόντους στους 26.
Πίστεψε με θα είναι ότι καλύτερο για σένα να συμπληρώσεις με όλα τα βιβλιαράκια ή να αγοράσεις το πακέτο. Προσωπικά αγόρασα το πακέτο από εδώ: http://www.ebay.com/itm/NEW-2012-Wei...5&cmd=ViewItem
Επίσης κοίτα εδώ για ότι σου λείπει: http://www.ebay.com/sch/i.html?_from...eight+watchers και γενικά όποτε αποφασίσεις να κάνεις αγορά (για οτιδήποτε) να προτιμάς τους Top-rated. Απ'την άλλη και στο google να ψάξεις θα βρεις μπερδεμένες πληροφορίες. Οι περισσότεροι έχουν μπερδέψει τους πόντους του 2001 με του 2012 και με το φλέξι... Έτσι όχι μόνο διατροφή δεν θα κάνεις αλλά γενικά θα είσαι χαμένη στην παραπληροφόρηση. Κι εγώ έψαχνα όπως εσύ, αλλά τελικά έκανα την καλύτερη κίνηση αγοράζοντας το πρόγραμμα! :tumble:
24-01-2012, 15:06 #3989
Ωχ, ωχ και παλι...ΩΧ!!!!!Τι ειναι τουτ;, βρε τσουπρες;;;
Τι ποιντσ και προ-ποιντσ του φλεξι και παει λεγοντας;;;;
Εγω εχω ενα παλιο βιβλιαρακι και το διασταυρωνω με τη λιστα που εχετε αναρτησει...
Δηλαδη, τα κανω λαθος,ε;;;;
Αμαν, αμαν...
24-01-2012, 15:17 #3990
εγω τελικα ειχα παρακολουθήσει το πρόγραμμα των ανταλλαγών, όπως πολύ σωστά μου είπε η φίλη γαρυφαλλάκι , που σου καθόριζε ομάδες τροφών να καταναλώνεις ώστε να τρώς και υγιεινά.
δεν το είχα καταλάβει οτι τα επόμενα προγράμματα των πόντων δεν καθορίζουν ομάδες τροφών.
έχω την εντύπωση οτι αν δεν σου καθορίζει το πρόγραμμα διατροφής το είδος των τροφίμων που θα καταναλώνεις αλλά επαφίεται στην διάθεση σου και τις γενικές γνώσεις σου περί διατροφής, ένα πρόγραμμα με μέτρημα θερμίδων θα είναι εξίσου αποτελεσματικό στο αδυνάτισμα. τι πόντοι, τι θερμίδες? και με τα δύο χάνεις αν είσαι σταθερός.
έχει να κάνει περισσότερο με το πως "βολεύεται" κανείς.
τιντεκπε
οι πόντοι και η μέτρηση ημερήσιων πόντων που βρήκες αναρτημένα, αφορούν το φλέξι. και αν το ακολουθήσεις θα δεις και με αυτό αποτελέσματα, μην ανησυχείς. οι αλλαγές είναι μονο για να μη βαριέται κανείς, δεν υπαρχει ουσιαστική διαφορά που να αφορά το αδυνάτισμα.
ειτε προ ειτε φλέξι, αν το τηρείς θα χάνεις, αν τρως οτι νάναι, δεν θα χάνεις...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....