Results 4,051 to 4,065 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
10-02-2012, 23:40 #4051
Originally posted by virasana
......
Σ' ευχαριστώ πολύ...τρώω φρούτα, αλλά τι εννοείς γλυκά φρούτα; Επίσης, τώρα προσπαθώ όταν πεινάω, να τρώω ένα καρότο. Καλά κάνω;
καροτα και αγγουρια και αλλα λαχανικα, μπορεις να τρως οσα θες, μονο καλο θα σου κανουν.
γλυκα φρουτα εννοω, φρουτα με γλυκια γευση που θα σου ικανοποιησουν την διαθεση για γλυκο. αφου τρως φρουτα, δοκιμασε να τρως και οταν θελησεις γλυκο (αν προτιμας τα καροτα, κανενα προβλημα, ακομα καλυτερα)
- 11-02-2012, 10:05 #4052
Καλημέρα...χτες το βράδυ ήταν μια καταστροφή
ήρθαν φίλοι στο σπίτι και έγινε η κόλαση...βέβαια γύρο κοτόπουλο έφαγα και με αλάδωτη πίτα...αλλά λίγο από δω λίγο από κει ξέφυγα από τους πόντους μου...έρχονται και οι Απόκριες...πώς θα καταφέρω να ράψω το στόμα μου, που είμαι επιρρεπής σε όλα τα απαγορευμένα;:no:
11-02-2012, 10:48 #4053
virasana πόσο χαίρομαι που σε βλέπω εδω!!!
11-02-2012, 13:00 #4054
Καλημέρα!
Σάββατο σήμερα, η μέρα που πήγαινα στα WeightWatchers όταν λειτουργούσαν στην Ελλάδα. Ακόμη θυμάμαι (και δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ) την απίστευτη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στις συναντήσεις. Την ενθάρρυνση, το θετικό πνεύμα, τη συμπαράσταση. Όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν το πρόγραμμα μοναδικό.
Μακάρι κάποια στιγμή να ξανανοίξουν στην Ελλάδα, η οποία μετατρέπεται καθημερινά σε κρανίου τόπο.
Κρίμα και πάλι κρίμα!
Οι αγώνες, οι αγωνίες, τα όνειρα όλων των παλαιότερων γενεών, οι θυσίες τους να εξανεμιζονται εν ριπή οφθαλμού και από χαρούμενοι και αισιόδοξοι άνθρωποι να πλέουμε μέσα στη μιζέρια και την αβεβαιότητα.
Παρόλα αυτά, πιστεύω πως ως λαός, ως Έλληνες, θα βρούμε τον τρόπο να βγούμε και πάλι μπροστά, θα ξεπεράσουμε την κρίση. Τώρα το πώς θα γινει είναι άλλο θέμα. Θα γίνει όμως.
Ας κλείσω εδώ την παρένθεση, η οποία βέβαια δεν είναι και άσχετη με το θέμα μας.
Ξέρετε, όλη αυτή η κατάσταση έχει αντίκτυπο και στη διατροφική συμπεριφορά. Τα προβλήματα σε αναγκάζουν να κλείνεσαι, να μην μπορείς να ελέγξεις τον εαυτό σου, να βλέπεις το φαγητό ως υποκατάστατο άλλων πραγμάτων και σε τελική ανάλυση να ξεφεύγεις από τη σωστή διατροφή και να παχαίνεις.
Μέχρι πότε όμως;
Στη δική μου περίπτωση θεωρώ ότι έφτασα στο "ως εδώ και μη παρέκει" όταν πριν δύο εβδομάδες η ζυγαριά έδειξε 102,1 κιλά.
Σήμερα έχω χάσει το 1,5 κιλό και συνεχίζω.
Ενώ όμως έως τώρα εφάρμοζα το PointsPlus, θα συνεχίσω με το Flexipoints, γιατί το έχω δοκιμάσει στο παρελθόν και δουλεύει τέλεια σε μένα. Δεν θέλω να επεκταθώ περισσότερο, ούτε και να μπω σε αντιπαραθέσεις του στυλ "γιατί αυτό και όχι το άλλο", κλπ κλπ όπως έγινε πριν μερικές μέρες εδώ.
Απαράδεκτο πράγματι να σημειώνονται τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις και να ανεβαίνουν οι τόνοι σε ένα φόρουμ, τη στιγμή μάλιστα που όλοι εδώ μέσα έχουμε έναν κοινό σκοπό και θα πρέπει να συμπαραστεκόμαστε έμπρακτα.
Στενοχωρέθηκα που διάβασα τα προηγούμενα ποστ (καθημερινά μπαίνω και διαβάζω, άσχετο αν δεν γράφω) και πιστεύω ότι πρέπει να κρατήσουμε ένα επίπεδο στην κουβέντα.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους!
ΠΡΩΙΝΟ
50 γρ. δημητριακά
200 ml γάλα 1,5%
5,5 πόντοι
Υπόλ. ημέρας 24,5 πόντοι
http://www.youtube.com/watch?v=kvaXO...eature=related
11-02-2012, 13:19 #4055
Παντελή η "αντιπαράθεση" όπως σημειώνεις ξεκίνησε μόνο και μόνο για να διευκρινήσουμε τις αλλαγές που έχουν στο πρόγραμμα των πόντων με τα νέα δεδομένα. ʼλλωστε αν δεν υπάρχει κι ο αντίλογος, η έκφραση της απορίας και της σκέψης, τότε το παρόν τόπικ θα ήταν "νεκρό". Οφείλαμε να ενημερώσουμε για τις αλλαγές γιατί ορισμένα μέλη μπερδεύουν το φλέξι με το PointsPlus (ProPoints). Από κει και πέρα είναι θέμα επιλογής του καθενός και της καθεμιάς μας να διαλέξει το πρόγραμμα που του ταιριάζει.
Εγώ απ'την αρχή της χρονιάς μέχρι τώρα τα πάω μια χαρά. Είχα κάποια σκαμπανευάσματα τις πρώτες μέρες με την νυχτερινή υπερφαγία αλλά τελικά κατάφερα να την ελέγξω. Είμαι σε καλό δρόμο, δεν ξεχνάω να ενημερώνω το ημερολόγιο μου και το μπλογκ μου και παρά τις δυσκολίες στο σπίτι, κοιτάζω να απασχολώ το μυαλό μου με άλλα πράγματα παρά να καταφεύγω στο φαγητό. Αν ο ενδοκρινολόγος τον Νοέμβρη με βρει με παραπάνω κιλά θα φρικάρει... Μου έχει τονίσει πως πρέπει να χάσω κιλά και να περπατάω...
Τώρα όσον αφορά την επιλογή σου να επιστρέψεις στο φλέξι, είναι κάτι που το ξέρεις καλά, είχες την ευκαιρία των συναντήσεων και γιατί όχι να μην το προσπαθήσεις με αυτό; Εμένα το PointsPlus με βάζει στην διαδικασία να υπολογίζω τα φαγητά μου και ειδικά όταν είναι νέες συνταγές. Και φαντάζομαι ότι για σένα μια τέτοια διαδικασία δεν θα είναι εύκολη... Θα πρέπει να είσαι στην κουζίνα με την γυναίκα σου να υπολογίζεις τα υλικά και εκ νέου να βγάζεις τους πόντους+ στα φαγητά. Οπότε κάνε το φλέξι που τα έχεις όλα έτοιμα και κυρίως που το'χεις "δουλέψει" πολύ πιο σωστά! Η ουσία είναι να χάσεις τα κιλά σου! :wink2:
11-02-2012, 13:25 #4056
Μαρία, συμφωνώ σε όλα μαζί σου.
Ασφαλώς και πρέπει να υπάρχουν και να ακούγονται όλες οι απόψεις, με σωστό τρόπο όμως και σε ευγενικά πλαίσια. Εδώ είναι η ένστασή μου και δεν αναφέρομαι σε σένα.
Συγχαρητήρια για την απώλεια!
Τα πας περίφημα και συνέχισε έτσι!!!
11-02-2012, 15:35 #4057
Originally posted by euapap
virasana πόσο χαίρομαι που σε βλέπω εδω!!!
12-02-2012, 01:21 #4058
καλως τον Παντελη
οπως τα λες ειναι.,.
σαφως και οι γενικοτερες εξελιξεις, δυσκολιες και αλλαγες παιζουν τον ρολο τους ΚΑΙ στην διατροφη μας.
ισως αν καταφερουμε να νοιωσουμε την βελτιωση μας σαν μια νησιδα που μας σωζει απ το κακο, να καταφερουμε να μας βοηθησει στην απωλεια αυτη η δραματικη ιστορια που δεν δειχνει να εχει τελος.....
καλη σου συνεχεια !!!!
12-02-2012, 01:26 #4059
Originally posted by virasana
Καλημέρα...χτες το βράδυ ήταν μια καταστροφήήρθαν φίλοι στο σπίτι και έγινε η κόλαση...βέβαια γύρο κοτόπουλο έφαγα και με αλάδωτη πίτα...αλλά λίγο από δω λίγο από κει ξέφυγα από τους πόντους μου...έρχονται και οι Απόκριες...πώς θα καταφέρω να ράψω το στόμα μου, που είμαι επιρρεπής σε όλα τα απαγορευμένα;:no:
δεν ειναι και μεγαλη καταστροφη λιγος γυρος κοτοπουλο και μια πιτα αλαδωτη, νομιζω οτι χωραει και σεμια προσεγμενη διατροφη.
εκτος αν ειχες φαει πολυ ολη μερα και δεν ειχες καθολου περιθωριο..
αποψη μου παντως ειναι, οτι καθε τοσο, πρεπει να κανουμε χωρο στο προγραμμα μας για τροφες που μας ευχαριστουν και ειναι "κανονικες", τις τρωμε δλδ χωρις καμια εκπτωση επιθυμιας....
εγω το κανω συχνα, προσεχοντας περισσοτερο το επομενο γευμα η να ειμαι πιο φειδωλη σε θερμιδες την επομενη μερα.
14-02-2012, 06:59 #4060
Η ευγένια μας μάρανε!
Λοιπόν καλημέρα απο μένα, μόλις τώρα ξύπνησα και είπα να κάνω κάνα σχόλιο, διαβάζοντας και την μιάμιση σελίδα που δεν είχα διαβάσει. ¨Εχω πήξει στο διάβασμα τις τελευταίες μέρες και μερικές φορές ούτε καν μπαίνω για νέα πόστς. Τεσπα, ο καθείς την δουλειά του!
Είχα δηλώσει ξεκάθαρα οτι με το θέμα θεωρείται λήξαν, είπα αυτά που ήθελα να πώ με αρκετή θα έλεγα ευγένεια (δηλαδή τι είνα ευγένεια, να γλύφεις τον άλλον, θερμή παράκληση έγινε κι όλας αργότερα, στου κουφού την πόρτα οσα θέλεις βροντα). Λοπόν παντελή, πιο αγενής εισαι εσύ που έκανες δύο τρείς εβδομάδες να πάρεις μπρός και να κριτικάρεις το σχόλιο παρά εγώ που μπούχτισα απο την μην ανεκτικότητα καποιου χρήστη και την πολλοστή απαξίωση του προγράμματος που μας κάνει να χαιρόμαστε που μαγειρεύουμεν, να αγοράζουμε μικροπραγμάτκια που μας δίνουνε μικρές ευτυχίες στην μίζερη πια καθημερινότητα μας μπλα μπλα μπλα! (πλάκα σου κάνω έτσι).
Έχω βαρεθεί και στην πραγματική μου ζωή αλλά και στην ιντερνετική να αντιμετωπίζω ανθρώπους που δείχνουνε συνεχψώς την αδυναμία τους στην έννοια της ανοχής απέναντι στις αποψιεις του άλλου και στις διατροφικές επιλογές του άλλου (εν προκειμένω). Το να είναι κάποιος μίζερος και να προσπαθεί να αισθανθεί καλύτερα υποβιβάζοντας συνεχώς τους άλλους και απαξιώνοντας αυτά που τοξν κάνουνε χαρούμενο είναι κλασσικός μηχανισμός άμυνας δυστυχισμένων ανθρώπων που είναι καταδικασμένοι να μένουνε μόνοι τους σητν ζωή τους και επειδή απο τέτοιους έχω μπουχτίσει την πραγματικά μου ζωή δεν θα τους ανέχομαι και προπαντως δεν θα ασχολούμαι μαζί τους και στο νέτ, στο αγαπημένο μου σημείο μάλιστα! κατανοητός;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ελευθερία του λόγου έχουμε, μπορούεμ ευγενικά δυο τρεις φορές να πούμε την άποψη μας η οποία να είναι και εντελώς διαμετρική αντίθετη αλλά μετά μπαίνει κάτι που λέγεται ανοχή στην μέση και σταματάς συνεχώς να επιτίθεσαι στα πιστεύω του άλλου και απλά τα ανέχεσαι. Αρκετές φορές παντελή σου έχω πεί και το ξέρεις ότι το νέο πρόγραμμα είναι κλάσεις ανώτερο απο το φλέξι, εκφράζει καλύτερα τι συμβαίνει στο σώμα κοκ, ακι έχει συμφωνήσει. Γνωρίζεις ότι ειναι πιο κοντα στην πραγματικόττηα και όμως επιλέγεις το φλεξιποιντς γιατί σου πάει καλύτερα υποκειμενικά. Εγώ εκεί δεν γυρνάω να σου πώ συνεχώς
ειναι καλύτερο
ειναι νεότερο
είναι αποτελεσματικότερο
εχει μέσα νέα γνώση
λετιουργεί καλύτερα
κοκ
αυτά τα είπαμε ήδη. Θα σου πω αποψη μου ειναι να έκανες το νέο αλλα αφού σου πάει καλύτερα το φλέξι, ΚΑΝΤΟ! ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΙ ΣΥΝΥΠΑΡΧΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ! ΔΕΝ ΣΕ ΠΡΗΖΩ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ! ΑΜΑΝ! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΝΟΧΗ! Μην μου μιλας συνεπώς για ανοχή και ευγένεία, ο μόνος που απέδειξε ανοχή και ευγένεια και αρκετή κι όλας σε κάποιον άλλον χρήστη ειμαι εγώ. έτσι λειτουργεί η δημοκρατία κανονικά αν και δεν ξέρω κάτα πόσο ο μέσος έλληνας είναι δημοκράτης. η υποκρισία, τα στραβά μάτια και ο στρουθοκαμηλισμός καθώς επίσης και η έλλειψη κριτικής μας λείπουνε σε αυτήν την χώρα, γι αυτό άλλωστε καταντήσανε τόσο εύκολα και η πρώτη χώρ ατου και καλα πολιτισμένου κόσμου οικονομικοί σκλάβοι και σε εποχες του 30 και 40, εποχής κατοχής. άποψη μου: ξεκινάμε απο τα μικρά προβλήματα οπως αυτό εδώ, και προεκτείνουμε αυτήν την νοοτροπία και στα μεγάλα σοβαρά. αν το κάναμε όλοι αυτό, θα λύναμε το πρόβλημα της ελλάδας σε χρονο ντεντέ. αμα, η ευγένεια μας μάρανε!
πολλά είπα και έκανα την υποχώρηση προσωπικά για τον παντελή, κι αν δεν σε ικανοποιεί κι αυτή η απάτηση τοτε λυπάμαι, καλά κάνεις δικαίωμα σου, αλλά η αποψη μου παραμένει ως έχει. άλλωστε, η συμπεριφορά του συγκεκριμένου χρήστη στα πρόσφατα σχόλια του έδιεξε πόσο ψυχομπουκωμένο είναι ακόμα στο θέμα ύστερα απο ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΣΕΣ ημέρες, ένα σχόλιο που να ήτανε θετικό γι αυτόν περίμενε για να πετάξει την και καλά ασήμαντη ατάκα της στην αρχή της φράσης. α πα πα πα, σώπα καλέ, όταν εσύ πήγαινεις εγώ ερχόμουνα (γενική φράση αυτή, παροιμία, να μην θεωρεί προσβολή κι όλας!). κι οχι ονο δεν άλλαζω γνώμη, αλά με αυτό το σχόλιο αποδυκνείει το πόσο δίκιο έχω όταν ό ιδιος οτι το θεμα ειναι λήξαν για μένα και δεν έχει σημασία να το συνεχίσουμε. αυτά απο μένα, ο νοών νοείτο!
και αφήνωντας λοιπόν στην άκρη τις μικρότητες και τα ασήμαντα ψυχωμπουκώματα πάμε τώρα να δώσουμε μια χαρούμενη νότα και να κάνουμε άλλαγη θέματος.
Λοιπόν Μαρία το ντοσιέ με τις αγαπημενες μου συνταγές αρχίζει και μεγαλώνει. Γενικά είναι φανταστικό, έχει μέσα κόκκινα καρτέλες που χωρίζουνε τις αγαπημένες συνταγές σε τέσσεριες πολύ βασικές κατηγορίες. Πουλερικά (poyltry), κρέας (meat), vegeterian (για χορτοφαγους) και fish (ψαρικό). Ακολουθεί μετά ολόκληρο σέκσιον με τσακισμένο χαρτόνι για να βάζεις μέσα έντυπα αποκόμματα κοκ. Μετά, απλά φύλλα για σημειώσεις κοκ και μετά έξι ενισχυμένες ζελατίνες για ανάλογη χρήση. Είναι φανταστικό, έχω ήδη βάλει μερικές αγαπημένες μου μέσα, έτσι άμα χρειαστεί να πάμε κάπου μακρυά απο την βάση δεδομένων (αυτή είναι μια τεράστια στίβα απο βιβλία μαγειρικής αγορασμένα και το περιοδικό που είμαι συνδρομητής λολολολολ) να μπορώ να κάνω αυτά που μου αρέσουνε και να τα βλεπω μόνο με το άνοιγμα του ντοσιέ. ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΜΑΡΙΑ!
κι άλλα έχω βάλει μέσα, δεν θα μπω σε περαιτέρω λεπτομέρειες, απλά είναι σούπερ.
Επίσης το νέο τους βιβλίο the complete kitchen είναι φανταστικό. έχει μέσα γενικά στην αρχή για την κουζίνα (αν και και κατέβασα τι περσινο αμερικάνικο απο ένα τόρεντ, κλάσεις ανώτερο με οδηγίες ακόμα και για κάποιπου δεν έχει ξαναασχοληθεί με την μαγειρική ποτέ του, περιγράφει μέσα ακόμα και τα πιο συνήθη οργανα που χρησιμοποιούμε στην κουζίνα κοκ, ένας άσχετος μαθαίνει να μαγειρευεί με αυτό!). Αν το θέλεις Μαρία ξέρεις που θα μ βρείς να στο στείλω! είναι τεράστιο, 500 σελίδες! να αυτό εδώ εννοώ, το έχω σε τέλεια pdf μορφή και είναι σε ποιοντπλάς κι όλας!
http://www.amazon.com/Weight-Watcher.../dp/047061451X
όσοι πιστοί προσέλθετε! σε τέτοιους καιρούς τα μοιράζουνε τα εξτρά βιβλιά δωρεάν!
Ήδη έχω κάνει δύο γαμάτες συνταγές μαρία, μια ωραία σουπα με λαχανικα με την ιδιαιτερότητα του κύμινου και του κόλιανδρου σαν μπαχαρικά(φαντάσου σέλερι μαζί με κίτρινη πιπερια σε χυμο τνομάτας κοκ). η άλλη ήτανε curried nordic meatballs, παρόμοια με μία απου έχιε μέσα το βιβλιαράκι που σου είχα στείλει μαρία απο το αγγλικό πρόγραμμα. συνδυάζει την γεεύση του κρέατος με μήλο και κρέμα γαλακτος και έχει λίγους πρωπόντους! είναι πεντανόσιμο. όπως καταλαβαίνεις, το μεγάλο βιβλίο έμεινε στην βάση δεδομένων αλλα οι συνταγές σκαναριστήκανε και μπήκανε ήδη στο ντοσιέ!
τι άλλα; το κλίκερ ειναι τέλειο σούπερ σε σχέση με το παλιό. στρογγυλο και μοδάτο, αμα δεν έχω την πολυτέλεια να κουβαλάω τράκ βασίζομαισε αυτό.
Α! χρησιμοποιω και το επισημο στυό τους , ειναι γαμάτος, και έχει ένα μαυρο χρώμα τυπικο απο τμια πλευρα με σουπερ σχεδιασμό και απο την άλλη ένα πρασινο μικρο αλλα στυλ σταμπιλο μαρκαδοράκι για να σημειώενεις τα filling and healthy foods i powerfoods! Με το ημερολογίο κόκορας για το ψυγειο, ήρθε και το υπέροχο μηχανικό μολύβι, το οποίο κι αυτό το κουβαλάω μαζί με το τράκερ και τον στυλό οταν δεν είμαι σίγουρος για τους πρωπόντους.
Φουλ γκαζετερισμένος μαρία. Αποφασισμένος. Φάνηκε άλλωστε αυτό και στην ζυγαριά, με έδειξε 1,1 κιλό λιγότερο. επιτέλους, είχα αρχίσει να απελπίζομαι. και συνεχίζουμε δυνατά!
έλεγα να γράψω και κάτι λίνκς με συνταγές πρόσφατες που μου αρέσανε, αλλά θα είναι ο λόγος για να κάνω ακόμα ένα πόστ.
καλημέρα απο μένα (αν και κάποιοι θα επιχειρήσουνε να την αλλάξουνε απο καλή σε στρεσογόνα, ξεκαθαρίζω οτι το θέμα είναι ήδη λήξαν και ήτανε μια μικρή παρεμβολή για τον παντελή).
σιγιου και καλή δύναμη!
14-02-2012, 10:08 #4061
Πωπω φορτσάτος ο Μάριος! Μια κουβέντα είπε ο Παντελής, εκατό ο Μάριος! :P Δεν υπάρχει λόγος να δημιουργούμε πάλι ένταση. Η ουσία είναι ότι όλοι κι όλες έχουμε θέμα με το βάρος μας, το ποια διατροφή θα ακολουθήσει ο καθένας είναι καθαρά δική του επιλογή, το να εκφράσει την άποψή του και την αμφιβολία του για ένα πρόγραμμα διατροφής είναι δεκτή και μέχρι εκεί. Ας μην μπούμε σε αντιπαράθεση, γιατί απλά ο καθένας υποστηρίζει το πρόγραμμα που αγαπά.
Μάριε το βιβλίο που μου έδειξες το έχω κι εγώ. Είναι τέλοιο. :thumbup: Με τις εκτυπώσεις που κάνω απ'τις συνταγές στις σελίδες των γουέϊτ, μου'χει τελειώσει το μελάνι και δεν μπορώ να το εκτυπώσω κι αυτό. Μελλοντικά θα το κάνω! Παρόλα αυτά δεν έχω την πολυτέλεια να φτιάξω κάτι απ'τις συνταγές που κρατάω, λόγω οικονομικής στενότητας (στο σπίτι περνάμε "χάρμα", ο άντρας μου απολύθηκε -όπως κι όλους τους συναδέλφους στην δουλειά- και δεν πληρώθηκε ούτε τους μισθούς που του χρωστάνε ούτε καν αποζημίωση του έδωσαν).
Πάντως το νέο πρόγραμμα δουλεύει μια χαρά και το προσαρμόζω επίσης με την δική μου μαγειρική. Έτσι δεν κάνω κάτι διαφορετικό και ξεχωριστό για μένα, ώστε να είμαι μονίμως στην κουζίνα για να φτιάξω διαφορετικό φαγητό για τον άντρα μου! Στο μπλογκ μου σημειώνω τι τρώω καθημερινά και είναι απόδειξη -φαίνεται και στο τίκερ- πόσο καλά δουλεύει χωρίς να νιώσεις ότι πεινάς και τρως τα πάντα! :blush:
14-02-2012, 18:04 #4062
Λοιπόν, πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαι με το θέμα.Μάριε, καλά σου είπε η Μαρία.Λέμε μία κουβέντα και απαντάς με εκατό. Δικαίωμά σου βέβαια, αλλά είναι δικαίωμά μας να έχουμε απόψεις και να τις εκφράζουμε. Δεν θα μαλώσουμε εδώ για το ποιο πρόγραμμα είναι καλύτερο, όπως βολεύει τον καθένα (με την ευκαιρία, μόλις μου ήρθε και το ανανεωμένο PointsPlus 2012 at home και το μελετώ). Επιμένω στα της ευγενείας και αν πρόσεξες στα προηγούμενα ποστ, δεν έκανα ονομαστικές αναφορές, επίτηδες.Σου εύχομαι καλή συνέχεια και καλή απαλλαγή από τα λίγα τελευταία κιλά!
22-02-2012, 19:34 #4063
Καλησπερα κοριτσια κι αγορια! Ειστε καλα? Εχω καιρο να γραψω αλλα σας παρακολουθω
Εγω συνεχιζω την προσπαθεια αλλα οπως παντα με τις ατασθαλιουλες μου..του τυπου οτ τρωω συχνα και σχεδον κατα κανονα 3-4 ποντους παραπανω..αχχχ ποτε θα το διορθωσω κι αυτο..Επισης κι εγω εχω θεμα με το νερο..και καποιες μερες δεν τρωω φρουτα..κι αυτο θελω να το διορθωσω..:/ Παρολα αυτα χθες ειδα για πρωτη φορα στη ζυγαρια μου το πολυποθητο 6 και χαρηκα παααρα πολυ, εφτιαξε πολυ η διαθεση μου!! Ξεκινησα 12/2 κι εχω χασει 4 κιλακια. Χθες το ειπα στον αντρα μου με απογοητευση που εχασα μονο 4 κιλα μετα απο τοσο καιρο αλλα μ αυτο που μου πε μ εφτιαξε...μου λεει..ε 40 μερες..ενα κιλο ανα δεκα μερες..μια χαρα! χαχαχαχαχα
Αυτο που θα ηθελα ειναι να βγαλω απο το μυαλο μου χρονικους περιορισμους και διοριες..με αγχωνει αυτο και κυριως με απογοητευει, οταν φτανοντας στο χρονικο σημειο που εχω θεσει στο μυαλο μου δεν εχω καταφερει αυτο που φανταζομουν..ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΒΑΡΟΥΣ ανεξαρτητα απο το χρονικο διαστημα που χρειαστηκε να γθνει αυτο..αυτο θελω να βαλω καλα στο μυαλο μου!!
Παιδια ηθελα επισης κατι αλλο να συζητησουμε..μηπως να φτιαχναμε ενα θεματακι οπου να συγκεντρωναμε συνταγες WW? (δεν ξερω αν υπαρχει κατι τετοιο..νομιζω πως οχι..εννοω ΜΟΝΟ συνταγες)..βοηθαει ωστε να μην γινεται το προγραμμα βαρετο..γενικα να συγκεντρωνουμε συνταγες, ιδεες για γευματα κ.λ.π..αυτο εννοω.
22-02-2012, 20:07 #4064
Συνταγές έχουν βάλει εδώ τα κορίτσια: http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1 κι επιπλέον σχεδόν 1 με 2 συνταγές σχεδόν καθημερινά, βάζω κι εγώ εδώ: http://suntageslight.blogspot.com/ που σημείωνει στο άλλο μου μπλογκ μια φίλη. :thumbup:
22-02-2012, 20:27 #4065
Αφού είστε online δεν έρχεστε και από το τσατ να τα πούμε; :yes:
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....