WEIGHT WATCHERS - Page 273
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 273 of 301 FirstFirst ... 173223263271272273274275283 ... LastLast
Results 4,081 to 4,095 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    καλημερα καλο μηνα σε ολους,
    θα ηθελα να σας κανω καποιες ερωτησεις ..\καταρχην ανω το αρχικο προγραμμα που εχει γραμμενο και εδω στο φορουμ ..

χθες το παρακανα με χυμους νομιζω ..
    ηπια 1 κουτακι φυσικο χυμο πορτοκαλι χωρις ζαχαρη ( 250μλ), εφαγα μια μπανανα, και ηπια και ακομη εναν χυμο αναμεικτο .. ποσοι ποντοι ειναι;

και την νηστησιμη φετα ( το φυτικο τυρι) το μετραμε κανονικα οπως και την κανονικη φετα;

Senior Member
    zwhtsa
    έψαξα και βρήκα κάποιες λεπτομέρειες για την λεγόμενη "νηστίσιμη ή φυτική φέτα". Μάλλον δεν είναι και τόσο νηστίσιμη. Όταν στα συστατικά λέει ότι περιέχει "πρωτείνες τυρογάλακτος", αυτό χαλάει την ιδέα του "νηστίσιμου". Ή βρίσκεις τόφου που είναι το τυρί σόγιας και που είναι καθαρά φυτικό προϊόν ή απλά δεν τρως καθόλου "νηστίσιμο τυρί" κι ακολουθείς την νηστεία όπως την ξέρουμε. Χωρίς να θέλω να σε πάρω στον λαιμό μου, όποτε πας να ξαναγοράσεις "νηστίσιμη φέτα" ζήτα να δεις τα συστατικά, για να είσαι σίγουρη τι ακριβώς τρως. Αν ο υπάλληλος επιμένει ότι "νηστίσιμη" να επιμείνεις κι εσύ να δεις την συσκευασία κι ας θυμώσει. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο! :wink2:

Senior Member
    χμ ναι θα το ψαξω ..

με το θεμα των φρουτων και των χυμων῞γνωριζεις κατι;;

Senior Member
    zwhtsa δεν ξέρω. Κατέβασε το κομπιουτεράκι από εδώ: http://adunatisma.wordpress.com/2011...�τεράκι/ και υπολόγιζε οτιδήποτε συσκευασμένο σου πέφτει στα χέρια για να ξέρεις πόσους πόντους έχει. Υπ'όψιν πως θέλει στρογγυλούς αριθμούς για να σου δώσει αποτέλεσμα. Παράδειγμα αν κάπου λέει λίπος 1,6 εσύ θα βάλεις 2. Kι αν θες να έχεις κάτι στα χέρια σου αν δεν είσαι μπροστά σε υπολογιστή κατέβασε αυτά εδώ http://s1086.photobucket.com/albums/.../adunatismaWW/ αν τα καταφέρνεις από χαρτοκοπτική θα φτιάξεις τον υπολογιστή πόντων χειρός και θα σε βοηθάει για όποτε θες! :yes:
    Μία μικρή μπανάνα έχει 1 πόντο, αν ήταν μεγάλη υπολόγισέ τη για 1,5 ή 2.

Senior Member
    Ένα τραγουδάκι για να ξεκινήσει καά το Σαββατοκύριακο :yes:

http://www.youtube.com/watch?v=ko4Cp0Yjggc&ob=av2n

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Senior Member
    Πωω καλά μιλάμε, υπάρχει έλλειψη φαντασίας μου φαίνεται. Με βάση το "Frozen" της Madonna γυρίστηκαν αρκετά παρόμοια βίντεοκλιπς!
    http://www.youtube.com/watch?v=pbhByOf6dnY

Junior Member
    Να ρωτήσω κάτι; Γιατί 1 κγ μαρμελάδα έχει 0,5 πόντους και 1 κγ γλυκό κουταλιού έχει 3;:question:Μου φαίνεται περίεργο...

μήπως έχει πιο πολύ ζάχαρη;

εγω να σας δηλώσω ότι αποθηλάσαμε, διανύουμε το 2ο 24ωρο χωρίς γάλα, οποτε δεν έχω τους πόντους του θηλασμου

Senior Member
    Originally posted by virasana
    Να ρωτήσω κάτι; Γιατί 1 κγ μαρμελάδα έχει 0,5 πόντους και 1 κγ γλυκό κουταλιού έχει 3;:question:Μου φαίνεται περίεργο...
    Γιατί έχει περισσότερες θερμίδες.

να σου πω αν φας ένα κερασάκι πχ, εγω δε θα το μέτραγα, γιατί δεν έχει πάνω από 3 κουταλιές ζάχαρη που έχεις την ημέρα

Senior Member
    Όσον αφορά την διαφορά των πόντων μεταξύ μαρμελάδας και γλυκού του κουταλιού -το εξήγησα και στο μπλογκ- έχει να κάνει με το ότι στο γλυκό ρίχνουμε παραπάνω ζάχαρη για να φτιάξουμε και να δέσουμε το σιρόπι ενώ η μαρμελάδα έχει λιγότερη ζάχαρη γιατί δεν έχει σιρόπι.

Την ίδια απορία είχα κι εγώ όταν δεν ήξερα καλά καλά το φλέξι, αλλά ως "γλυκατζού" εντόπισα τις διαφορές, οπότε έχει λογική αυτή η διαφορά! :duh:

8.3.12

Πρωί
    1/4 από ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης 1
    1 καφεδάκι 2

Μεσημέρι
    μπιφτέκια με πατάτες στο φούρνο 8
    1 φέτα ψωμί 2
    1 ποτήρι coca cola light 0

Απόγευμα
    2 μανταρίνια 0
    1 καφεδάκι 2
    1 κουταλιά μερέντα 3

Βράδυ
    1 τοστ με αράβικη πίτα 4
    1 γιαούρτι 0% 1

23/ 20

Senior Member
    Καλησπερα σας. Μηπως ξερετε ποσους ποντους εχει η πολυσαλατα Insalatissime Rio Mare Με Καλαμπόκι και Τόνο?

Senior Member
    Originally posted by vasiliki67
    Καλησπερα σας. Μηπως ξερετε ποσους ποντους εχει η πολυσαλατα Insalatissime Rio Mare Με Καλαμπόκι και Τόνο?
    Καλημέρα σου!
    Δεν μπορούμε να ξέρουμε απο έξω τους πόντους κάθε προιόντος πες μας περιέκτικότητα σε θερμίδες, λίπος και ίνες και θα σου πούμε τους φλεξιπόντους (πιστεύω σε αυτούς αναφέρεσαι).
    Κοίτα την συσκευασία ξανά και πές μας να σου πούμε. Αν και να ξέρεις οτι για τους φλεξιπόντους υπάρχουνε και ονλάιν ένα σωρό κομπιουτεράκια να υπολογίσεις μόνη σου τους πόντους. Η μαρία έχει δώσει ένα σωρό...

9.3.12

Πρωί
    1 τοστ 4
    Corn flakes με γάλα 3
    1 καφεδάκι 2

Μεσημέρι
    1 σουβλάκι τυλιχτό με γύρο κοτόπουλο 8
    1 ποτήρι coca cola light 0

Απόγευμα
    1 καφεδάκι 2
    1 κουταλιά μερέντα 3

Βράδυ