WEIGHT WATCHERS - Page 285
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 285 of 301 FirstFirst ... 185235275283284285286287295 ... LastLast
Results 4,261 to 4,275 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Χθες Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ξαναξεκίνησα την προσπάθεια, με αρχικό βάρος 107,1 κιλά, τελικό στόχο τα 78 κιλά και αρχικό στόχο την απώλεια του 10% του σωμ. βάρους, δηλαδή να φτάσω τα 96 ,4 κιλά...
    Θελω να πιστεύω ότι θα δείξω σοβαρότητα και πειθαρχία, αλλιώς δεν γίνεται τίποτε...
    Σήμερα, δεύτερη μέρα, ξεκίνησα και συνεχίζω καλά. Θα ζυγίζομαι κάθε Σάββατο και θα τηρώ ανελλιπώς ημερολόγιο διατροφής.
    Για να δούμε...

Senior Member
    Ρε παιδιά θα μας εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είναι αυτό το weight watchers?

Senior Member
    Καλημέρα και σ' αυτό το σπιτάκι:spin:
    αγαπητή ScarletD το πρόγραμμα weight watchers ειδικά το flexi points που εφαρμόζουμε με τον P-k είναι πολύ αποδοτικό στην απώλεια κιλών αρκεί να έχεις υπομονή. Θέλω να πω δεν είναι το πρόγραμμα που χάνεις κάθε εβδομάδα πάνω από κιλό. Να σκεφτείς μετά από 3 μήνες εφαρμογής του προγράμματος ο μέσος όρος απώλειας είναι 300 έως 700 γραμμάρια την εβδομάδα.
    Αλλά δεν έχεις την αίσθηση της στέρησης, δεν βαριέσαι γιατί τρως τα πάντα. Απλά σε εκπαιδεύει να τρως με μέτρο (μερίδες εστιατορίου), να κάνεις όσο το δυνατόν πιο υγιεινές επιλογές τροφών και φυσικά σε αναγκάζει να κάνεις έστω μισής ώρας την ημέρα ελαφρυά άσκηση (περπάτημα).
    Η nefeli , o P-K κι εγώ πριν από δύο χρόνια είχαμε γράψει αρκετές πληροφορίες και επεξηγήσεις γι' αυτό το πρόγραμμα. Θα τα βρεις εδώ:
    http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1

Senior Member
    p-k,
    ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στην καινούρια σου προσπάθεια.
    Εμένα με βολεύει να τελειώνει η εβδομάδα μου την Παρασκευή γιατί έχω προσέξει ότι το 95% των βουλιμικών επεισοδίων και των ατασθαλιών τα κάνω το Σ/Κ. Οπότε έχω όλη την υπόλοιπη εβδομάδα από Δευτέρα έως Παρασκευή να "ροκανήσω" τους παραπάνω πόντους.
    Για παράδειγμα το Σάββατο που φάγαμε σπίτι δεν ξέφυγα από το στόχο των πόντων μου (21π).
    Την Κυριακή όμως, μας είχε τραπέζι η θεία μου.... εεε... τι να πω... αναστέναξαν τα σουτζουκάκια και οι λαχανοντολμάδες και φυσικά κλείσαμε και μ'ένα μπωλ παγωτό.:crazy: Ενώ είχα χορτάσει έτρωγα από βουλιμία. Μ'αρέσει το καλό σπιτικό φαγητό δεν μπορώ να το κρύψω.:blush:
    Το αποτέλεσμα ήταν η απίστευτη βαρυστομαχιά γιατί τελικά το στομάχι μου είχε αρχίσει να κλείνει. Ακόμα και σήμερα το πρωί που ξύπνησα ένιωθα χορτάτη!!!! Και φυσικά "φόρτωσα" και 20 πόντους επιπλέον που πρέπει μέχρι την Παρασκευή να τους ροκανήσω. Οπότε μέχρι το τέλος της εβδομάδας δεν πρέπει με τίποτα να ξεπεράσω καθημερινά τους 17 πόντους. Έχω ήδη κάνει πλάνο με τα φαγητά που θα μαγειρέψω τις επόμενες ημέρες, φυσικά όοοολα κάτω των 7 πόντων. Θα τιμήσουμε το σπανακόρυζο, τη φασολάδα, τη ρυζοσαλάτα και το κοτόπουλο αλά ww.

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Χθες Σάββατο 19 Οκτωβρίου, ξαναξεκίνησα την προσπάθεια, με αρχικό βάρος 107,1 κιλά, τελικό στόχο τα 78 κιλά και αρχικό στόχο την απώλεια του 10% του σωμ. βάρους, δηλαδή να φτάσω τα 96 ,4 κιλά...
    Θελω να πιστεύω ότι θα δείξω σοβαρότητα και πειθαρχία, αλλιώς δεν γίνεται τίποτε...
    Σήμερα, δεύτερη μέρα, ξεκίνησα και συνεχίζω καλά. Θα ζυγίζομαι κάθε Σάββατο και θα τηρώ ανελλιπώς ημερολόγιο διατροφής.
    Για να δούμε...
    Α ρε παντελή! δεν καταφέρνεις να τα χάσεις και να τα διατηρήσεις! εγώ έχω κολλήσει τα τρία κιλά παραπάνω και δεν μπορώ να τα χάσω. δυστυχώς. Συνεχίζω κανονικά με το propoints, φτιάχνω συνταγές όσο μπορώ, αλλά έχει κολλήσει.
    Καλή συνέχεια και πάλι στην νέα σου προσπάθεια!
    χρόνια και ζαμάνια παρεπιμπτόντως. Ελπίζω να μας δεί και η μαρία!

Senior Member
    Μάριε! Τι ευχάριστη έκπληξη!!!!
    Ναι, μέχρι τώρα αυτό που γράφεις συνέβαινε, ευελπιστώ όμως ότι ο φαύλος κύκλος θα σταματήσει...
    Εσύ έχεις λιγότερη δουλειά, τρία κιλάκια δεν είναι τίποτε! Θα τα χάσεις αμέσως!
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη!!!!!!!

Senior Member
    Ναι είδες γεμάτος εκπλήξεις! χαχαχα

Δεν φεύγουνε τα ρημάδια. Προσπαθώ αλλά δεν γίνεται τπτ. Και είμαι με το πεδόμετρο συνεχώς, πάω τζίμ, μετράω κοκ
    Επειδή ειναι στα τελευταία και έχω και τοπικό, ίσως γι αυτό. Πρέπε να επέμβω με άλλον τρόπο απο οτι φαίνεται, καμιά λιποδιάλυση ίσως. Δεν φεύγει αλλιώς το τοπικό, ειδικά όταν έχεις χάσει πολλά πολλά κιλά όπως εγω (πάνω απο σαράντα). Το κυριότερο ειναι η υγεία και η σωστή διατροφή με το πρόγραμμα αυτό και πιστεύω το καταφέρνουμε μακροπρόθεσμα!

Επίσης το καλό παντελή είναι να τα χάσεις αργά αργά. ένα με δύο κιλά τον μήνα. Τα χουμε ξαναπεί. Μόνο έτσι προσαρμόζεται ο οργανισμός και δεν τα ξαναπαίρνει.
    ίσως τα χάνεις πολύ γρήγορα γι αυτό και δεν μπορείς να τα διατηρήσεις λοιπόν.

αλήθεια ποιο κάνεις το propoints ή το flexipoints ;

Senior Member
    Καλημέρα! Καλή Κυριακή σε όλους!

ΠΡΩΙΝΟ:
    -----------

1 τοστ με 2φ. ψωμί και
    40 γρ. τυρί ημίσκληρο
    1 φλ. γάλα 1,5% λιπ.
    1 καφές με 1 κ.γλ. ζάχαρη

ΠΟΝΤΟΙ: 8 / Υπ. για σήμερα: 22

Senior Member
    Έτοιμο και το ιστορικό τικεράκι!

Junior Member
    Καλησπέρα
    Είμαι 47 χρονών, με ύψος 1.65 και βάρος 82.5
    Έχω κάνει πολλές δίαιτες και πολλές διατροφές, χάνω τα κιλά πολύ δύσκολα και τα ξανά πέρνω πολύ εύκολα
    Η Δουλειά μου είναι καθιστική και οδηγώ πολύ αυτοκίνητο....δεν γυμνάζομαι καθόλου....
    Είπα να κάνω ακόμα μία προσπάθεια με WW, με αρχικό βάρος 82.5 κιλά, τελικό στόχο τα 70 κιλά
    Θέλω να πιστεύω ότι θα τα καταφέρω ..... Σήμερα, δεύτερη μέρα, θα ζυγίζομαι κάθε Παρασκευή
    θα χρειαστώ την βοήθειά σας και τις συμβουλές σας, γιατί αυτό με τους πόντους μου είναι άγνωστο
    Ευχαριστώ προκαταβολικά....και καλώς σας βρήκα
    θα ζητούσα σε όποιον γνωρίζει το μέτρημα τον μονάδων να ελέγξει εάν μετράω σωστά ....
    Βρήκα ότι πρέπει να τρώω 22 πόντους
    Για να δούμε.....τι θα δούμε

χθες = 1 μπισκότο παπαδοπούλου πτι μπερ 1ποντ, χυμό από 2 πορτοκάλια, φακές 6 ποντ, με 2 φέτες ψωμί 4ποντ,
    γαλλικό καφέ με στέβια, 3 μπισκότα παπαδοπούλου 3ποντ, 1μήλο, γιαούρτι 2% 2ποντ, με 30γραμ δημητριακά ολικής 2ποντ, 1 κουταλιά σούπας μαρμελάδα 1 ποντ, σύνολο = 19 πόντοι

Σήμερα = 1φέτα ψωμί τόστ 2ποντ, με 1 κουταλιά του γλυκού μέλι 1 ποντ, και χυμό πορτοκάλι
    1 μήλο, γιουρβαλάκια 9ποντ, 1 φέτα ψωμί 2ποντ και τυρί φέτα 2ποντ, καφέ , μήλο, γιαούρτι 2% 2ποντ, με δημητριακά 2ποντ και μαρμελάδα 1ποντ, σύνολο = 21 πόντοι

μένουν 3 πόντοι για Σ/Κ

σωστά τα υπολογίζω ??

Senior Member
    Καλησπέρα στην παρέα κι από εμένα. Πέρασα να σας πω ένα σύντομο "γεια" δεν ξέρω πότε θα το ξαναπώ (υπάρχει και η περίπτωση να μην το ξαναπώ για καιρό αρκετό μιας και η σκέψη διακοπής τηλεφώνου και σύνδεσης πλησιάζει την υλοποίηση, λόγω ανεργίας δικής μου και του συζύγου).

anamella 1 ποτήρι φυσικός χυμός 200 ml έχει 1 πόντο, 1/2 κεσές γιαούρτι (125 γρ.) έχει 2 πόντους.

Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου.

p_k & Μάριε
    εύχομαι να καταφέρεται τους στόχους σας! Εγώ δεν έχω στόχο πλέον.

Αν και νωρίς και δεν το βλέπω να βρίσκομαι μπροστά σε σύνδεση σύντομα, σας εύχομαι καλές γιορτές, καλά χριστούγεννα και το 2014 να τσακιστούν οι 300 καλικάντζαροι να πάνε στα τάρταρα, γιατί δεν αντέχεται άλλο το θράσος τους και η πρόκλησή τους.

Φιλιά πολλά σε όλες κι όλους! :sniffle:

Junior Member
    Ερώτηση .....το πορτοκάλι δεν έχει πόντους !!! πως έχει ο χυμός ?? έχω μπερδευτεί τελείως........

όλα έχουν 0 πόντους εκτός:

αμύγδαλα 7, 1,5 πόντος
    βερίκοκα ξερά 4, 1 πόντος
    δαμάσκηνα ξερά 3, 0,5 πόντος
    καρύδα νωπή, 50 γρ 5 πόντοι
    καρύδια, 10 γρ 3 ποντοι
    κεράσια, 1 χούφτα 1 ποντος
    κομπόστα με ζάχαρη, 2 ΚΣ 2 πόντοι
    μανγκο, μισό μικρό 1 πόντος
    μπανάνα, μια μικρή 1 πόντος
    μπανάνα ξερή, 20 γρ 1 πόντος
    ρόδι 1, 1 πόντος
    σταφύλια ξερά, 1 ΚΣ 0,5 πόντος
    σταφύλια σουλτανίνα νωπά, ένα μικρό τσαμπί (12-15 ρώγες), 1 πόντος
    σύκα νωπά 2, 1 πόντος
    σύκα ξερά 2, 1 πόντος
    φρουτοσαλάτα κοκτέιλ με σιρόπι, 3 ΚΣ 1 πόντος

και για το γιαουρτι 1% ή 2% = 2π. ..... δεν λέει όμως γραμ και πίστεψα το κεσεδάκι
    με φρούτα 2
    με δημητριακά 2,5

δηλ. μετράω λάθος !!!!!!! τόσες μέρες !!!!! Απογοήτευση !!!!

Junior Member
    Μαρία ευχαριστώ από την απάντηση και εύχομαι όλα να πάνε καλά ....στην ζωή σου !!!
    Αλλά από το σοκ του λάθος μετρήματος ξέχασα να σε ευχαριστήσω....συγγνώμη !!!

Junior Member
    Καλημέρα απ΄ότι βλέπω δεν μπαίνετε συχνά .....για βοήθεια !!
    Σήμερα ζυγίστηκα και είμαι 81.900 από 82.500 που ήμουν την προηγούμενη βδομάδα
    Λίγο είναι .....αλλά.... μάλλον δεν μέτραγα καλά

και τώρα οι ερωτήσεις .....όποιος μπορεί ας βοηθήσει ....ευχαριστώ
    το ψωμί 50 γραμ. έχει 2 π. ??
    το ψωμί 30 γραμ. έχει 1π. ??
    μία φέτα τοστ έχει 1 π. ??
    η πίτα για το σουβλάκι έχει 2π. ??
    ο γαύρος τηγανητός πόσο έχει ?? πως μπορώ να το υπολογίζω ??

ας πούμε χθες είχα ραδίκια με χοιρινό αυγολέμονο
    το κρέας 7π, τα ραδίκια 0π, το αυγό 2π, το λάδι 2π = 11π. και 2 φέτες ψωμί 70γραμ. 4π. = 15π κάπως έτσι ??

Συγγνώμη για τις ερωτήσεις ....απλά προσπαθώ να μπω στο κλίμα .....για σας που την κάνετε τόσα χρόνια είναι πολύ εύκολο αλλά για μένα είναι πολύ μπερδεμένα !!!
    Πάντως ευχαριστώ

Junior Member
    Καλημέρα ......μάλλον πλέον δεν κάνει κανείς WW ......