Results 4,291 to 4,305 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
30-05-2014, 17:08 #4291
Αυτό που βρήκες Νεφέλη είναι στην Αγγλία, ενώ κάτι ανάλογο υπάρχει και στην Αμερική, το λεγόμενο: TOPS
Όταν είχα βρει την σελίδα είχε και μια επιλογή με εργαλεία και σου έδινε σαν γνωριμία, μιας εβδομάδας πρόγραμμα, κάρτες με τροφές και τις θερμίδες τους κι ετήσιο εβδομαδιαίο ημερολόγιο για να σημειώνεις την πρόοδο της απώλειας κιλών.
Αυτό το τελευταίο ήταν τέλειο. Όμως άλλαξε το μάρκετινγκ και για να έχεις πρόσβαση στα εργαλεία αυτά πλέον πρέπει να είσαι μέλος, δηλαδή να πηγαίνεις στις συναντήσεις των ομάδων κλπ.
Η διατροφή έχει να κάνει με τα ισοδύναμα όπως ήταν και στα ww πριν βγάλουν το σύστημα των πόντων.
Για το Slimming Word δεν ξέρω αν η διατροφή είναι επίσης το ίδιο. Γενικά όπως διαπίστωσα είναι κλασσικό διατροφικό πρόγραμμα, που με τις συναντήσεις των μελών για ψυχολογική υποστήριξη βοηθά τον καθένα να χάσει βάρος.
Μακάρι να υπήρχαν κι εδώ τέτοια πράγματα, αλλά δεν υπάρχουν.
- 30-05-2014, 18:52 #4292
Βρήκα κάποια άτομα που πάνε στις συναντήσεις και μου είπαν είναι λίγο περίεργο να συνηθίσεις να ανεβαίνεις ζυγαριά μπροστά από όλους και να σε χειροκροτούν ή να σε μαλώνουν
σκέφτηκα να πάω να δω πως είναι αλλά ξεκίνησα ww
30-05-2014, 18:57 #4293
Βρήκα μία εφαρμογή στο κινητό που μετρά πόντους ονομάζεται protracker και συμπληρώνεις τις τροφές και αυτόματα στις μετατρέπει σε πόντους! Μπορεί κάποιος να ελέγξει αν είναι το ίδιο με τα point plus ή propoints?
30-05-2014, 21:10 #4294
Είτε είναι ProPoints, είτε είναι PointsPlus οι πόντοι των τροφίμων βγαίνουν υπολογίζοντας: λίπη, υδατάνθρακες, πρωτείνη και φυτικές ίνες. Αν το προγραμματάκι που έχεις υπολογίζει τα παραπάνω τότε έχεις το κομπιουτεράκι του νεώτερου προγράμματος.
Το δε φλεξ -όπως Αμερική- υπολογίζει, θερμίδες, λίπη και φυτικές ίνες.
Για πες τελικά τι έχεις;
30-05-2014, 22:23 #4295
Μαρία. μου αυτό είναι ένα πρόγραμμα που έχει απευθείας τα φαγητά με την αντιστοιχία τους σε πόντους και μπορείς να αλλάξεις την ποσότητα και τις μερίδες. Αν θες μπορείς να προσθέσεις και καινούρια!Έχει επίσης και υπολογιστική και για άσκηση. Εμένα με έβγαλε στους 37 πόντους και μου έχει και 45 για όλη την βδομάδα. Απλά δεν ξέρω αν ανταποκρίνεται πλήρως στους προπόντους γι αυτό ρώτησα αν το είχε δει κανείς... Τώρα μάθαμε ότι στα android δεν υπάρχει... στα iphones ναι
30-05-2014, 23:31 #4296
Απλά έχεις το πρόγραμμα όπως είναι.
Αυτά που σου σημείωσα χθες μάλλον αφορούν το φετινό πρόγραμμα που του έβαλαν και το "360" ότι και καλά το πρόγραμμα έχει προσαρμοστεί πλήρως στις διατροφικές συνήθειες του καθενός. Αυτό που έχω διαβάσει σε διάφορα μπλογκς με την αλλαγή αυτή προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο πως είναι προτιμότερο να φάνε ένα καφάσι φρούτα όταν νιώθουν πείνα παρά μια τούρτα ολόκληρη! Υπ'όψιν οι προπόντοι στα τρόφιμα δεν έχουν αλλάξει. Παραμένουν ως έχουν.
Έχουν φάνταζομαι καταργήσει τους 45 έξτρα πόντους που μπορείς να τους καταναλώσεις όπως επιθυμείς μέσα στην εβδομάδα και αλλάζουν τα δεδομένα λέγοντας: έχεις 26-71 πόντους την ημέρα να τους εκμεταλλευτείς όπως νομίζεις". Αυτό εμένα μου φέρνει στο μυαλό την λογική των αυθεντικών πόντων στην αρχή τους το 1998 που ανάλογα τα κιλά υπήρχε ένα μίνιμουμ κι ένα μάξιμουμ για το πόσους πόντους δικαιούσαι να φας την ημέρα. Μάλιστα τότε πρότειναν να τρως πόντους που βρίσκονται στο ενδιάμεσο. Δηλαδή στην προκειμένη περίπτωση κάπου 35,5 την ημέρα. Σου αφήνει και το περιθώριο να ξεγελάσεις τον εαυτό σου ξέροντας πως έχεις δικαίωμα να φας επιπλέον αρκεί να μην ξεπεράσεις τους 71 πόντους.
Οπότε αν θες να κάνεις τους προπόντους έχεις δύο επιλογές. Ή επιλέγεις την εφαρμογή στο κινητό σου ή την νεώτερη. Για μένα είναι προτιμότερη η εφαρμογή! Με την νεώτερη επιλογή δεν νομίζω ότι θα έχεις και μεγάλη απώλεια, αλλά κι αυτό εξαρτάται απ'το πόσο σωστές είναι οι διατροφικές σου επιλογές.
Ελπίζω να μην σε μπέρδεψα!
31-05-2014, 00:07 #4297
Για λίγο καιρό θα κάνω παράλληλα με την εφαρμογή στο κινητό που είναι προπόντοι και με το παλιό που έχουμε και εδώ στο φόρουμ. Θα δω και θα συγκρίνω τις διαφορές μετρώντας και με τα 2 αλλά χωρίς να ξεπερνώ τον μέσο όρο των πόντων. Με αυτό που μετρώ εδώ είμαι στους 23 πόντους με περιθώριο εξοικονόμησης 5 πόντων τους οποίους μπορώ να χρησιμοποιήσω μέσα στην βδομάδα... Δηλ 18 πόντους ημερησίως + 35. Με τους προπόντους είμαι στους 37 ημερησίως + 45 στην βδομάδα. Αν μας διαβάζει και κάποιος άλλος και έχει μπερδευτεί να πούμε ότι ένα τρόφιμο πχ μακαρόνια σκέτα με το ένα πρόγραμμα είναι 5 πόντοι με τους προπόντους 7 γι αυτό και η διαφορά που προκύπτει.
Για σήμερα η διατροφή πήγε καλά και τώρα τα υπόλοιπα θα τα βρούμε στην πορεία
31-05-2014, 11:10 #4298
Καλημέρα μας! Δεύτερη μέρα διατροφής και η διάθεση ανεβασμένη!!!
μόλις βρήκα και μία σελίδα που υπολογίζει Pointplus ή Propoints και το Φλεξι δίπλα δίπλα, έτσι φαίνονται και οι διαφορές --->Points Calculator
Πρωινό
2 κριτσίνια ολικής 4π
2 τριγωνάκια τυρί κρέμα 2π
1 nestea (green tea - αλόη-φράουλα) 2π
1 φρεντο καπουτσινο σκέτο 2π
2 μέτρια μπιφτέκια με 2 κουταλιές γιαούρτι 10π
2 μήλα
100γρ cottage cheese 2π
1 κριτσίνι 2π
01-06-2014, 10:35 #4299
Για έμπνευση, κοίτα κι αυτήν εδώ την κοπελιά τι κατάφερε: http://brookenotonadiet.com
01-06-2014, 16:42 #4300
Καλησπέρα! Καλό μήνα να έχουμε! Καλό καλοκαίρι με υγεία!
Μαρία. όλοι στον αγώνα! χεχεχε
Αλλά πίστευα ότι θα έβρισκα κι άλλους... φαίνεται τόσες προσπάθειες μας κούρασαν... Ωστόσο και ο p_k φαίνεται να έχει καλή διάθεση και όρεξη να το παλέψουμε άλλη μία!!!
Όσοι περισσότεροι τόσο το καλύτερο! για να μαζευόμαστε να πάρουμε φωτιά !!!
Πρωινό
1 κριτσίνι 2π
2 τριγωνάκια λαβάς τυρί 3π
Μεσημέρι
μπριζόλα χοιρινή με μουστάρδα 7π
πράσινη σαλάτα 2π
2 κουταλιές γιαούρτι 1π
1 μήλο
1 φραπέ σκέτο
1 nestea φράουλα + αλόη 2π
2 μέτρια προς μεγάλα κεφτεδάκια σε λευκή σάλτσα με μανιτάρια 6π
02-06-2014, 10:45 #4301
καλημέρα και καλή βδομάδα!
Χθες πήγα σε ένα πανηγύρι που ήταν γεμάτο πάγκους με λιχουδιές, κρέπες, ντόνατς, λουκουμάδες με μέλι με σοκολάτα, καραμελωμένους ξηρούς καρπούς, ποικιλίες ξηρών καρπών και αποξηραμενων φρούτων, παστέλια, παγωτά, μαλλί της γριάς, καλαμπόκια ψητά καιιιιι άλλα πολλά και λίγα λέω!!! Παραδόξως δεν μου έκανε αίσθηση να φάω τίποτα! Εκεί βρίσκεις ιδιαίτερα υλικά και προιόντα όμως κι έτσι πήρα μπουκίτσες παξιμαδάκια με χαρουπόμελο και κάτι άλλα πολύσπορα παξιμαδάκια με τα οποία προγευμάτισα σήμερα και είναι πολύ νόστιμα. Σήμερα θα πάω να επιλέξω ανάλατους ξηρούς καρπούς για να έχω ποικιλία και ενδεχομένως πάρω και κάποιους καραμελωμένους όταν έχω όρεξη για γλυκό.
Όσοι είστε Κύπρο να επισκεφθείτε το πανηγύρι του κατακλυσμού! Κάνετε ωραίες επιλογές με προιόντα τοπικά φρέσκα και υγιεινά!
Πρωινό
4 παξιμαδομπουκιές με χαρουπόμελο και 1 φέτα τυρί 6π
φραπέ σκέτο
5 μέτριους κύβους χοιρινό στο γκριλ με μουστάρδα , 1 κουταλάκι μέλι ,1 κουταλιά λάδι και μία κόκκινη πιπεριά σε χοντρές ροδέλες (εξαιρετικό !!!) 10π
1 μήλο
5 αμύγδαλα 1π
φραπέ σκέτο
1 πέταλο καραμελωμένου ιβίσκου (όσο περίεργο κι αν ακούγεται) 0,5π
πράσινη σαλάτα με 1 κουταλιά γιαούρτι και 1 μίνι μπιφτεκάκι με τυρί 4π
03-06-2014, 14:49 #4302
Εδώ και σήμερα λοιπόν μόνη μου
δεν πειράζει... Μάλλον δεν κάνει κανείς άλλος ww!!! Ας είναι ... Τα αποτελέσματα ήταν τα εξής πριν 2 1/2 βδομάδες ζυγίστηκα και έδειξε 111 ! Συμπέρασμα το άγχος παχαίνει αφού ήμουν πολύ αγχωμένη εκείνο το διάστημα! Φεύγει το πρήξιμο ζύγισμα μερικές μέρες μετά 109! Ζύγισμα χθες 104!!! Ξεφούσκωσαν τα χέρια μου το στομάχι ακόμα και το πρόσωπο. Οι κατα κρατήσεις στο δικό μου σώμα είναι υπερβολικές μου το είχε επισημάνει και ο διατροφολόγος που είχα πάει τελευταία φορά τον Φλεβάρη. Η διατροφή σίγουρα βοήθησε σε όλο αυτό το ξεφούσκωμα! Τώρα πια περιμένω να λειτουργήσει στην βάση του 1 κιλού και κάτω την βδομάδα. Νιώθω πολύ καλά και πολύ έτοιμη!!!
Πρωινό 3 χαρουπομελομπουκιές 1 φέτα τυρί φραπέ 4π
3 καραμελωμένες φουντούκια με 1/4 ποτήρι γάλα 2π
Μεσημεριανό 2 μέτρια γεμιστά και 2 κουταλιές γιαούρτι 10π
1 μήλο
1 χούφτα κεράσια
βραδινό τόστ 3π, γιαούρτι και σαλάτα 3π
03-06-2014, 18:24 #4303
Ενημέρωσε και το τικεράκι σου βρε συ! Μπράβο για την απώλεια. :thumbup:
03-06-2014, 19:36 #4304
Το είχα ξεχάσει Μαρία. ευχαριστώ
Πως είσαι εσύ; προχωράνε οι εξετάσεις;
03-06-2014, 21:24 #4305
Ναι προχωράνε Νεφέλη. Κοντεύω να τελειώσω. Αυτή που θα με καθυστερήσει λιγάκι είναι η μελέτη ύπνου. Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχω μαζέψει όμως όλες τις εξετάσεις που μου ζήτησε ο χειρουργός.
Αισθανομαι στεναχωρια αρκετα συχνα
08-07-2025, 20:52 in Ψυχολογική Υποστήριξη & Αυτοβοήθεια