Results 4,306 to 4,320 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
03-06-2014, 22:44 #4306
Πολύ ωραία! Αυτό με το τεστ ύπνου πρέπει να το κάνει και το άλλο μου 1 1/2 λόγω απνοιας που έχει. Περίμενες καιρό για να πάρεις ραντεβού;
- 04-06-2014, 00:43 #4307
Κατ'αρχήν χρειάζεται επίσκεψη σε πνευμονολόγο που να έχει σχέση με την μελέτη ύπνου. Αυτός κρίνει αν χρειάζεται να διανυκτερεύσει ο καλός σου στο ιατρείο για να τον παρακολουθήσουν. Το ραντεβού λοιπόν στο ιατρείο ύπνου για μένα κανονίστηκε για μετά από μία εβδομάδα και η διανυκτέρευση για μετά από 15 μέρες.
Ο κόσμος είναι αρκετός Νεφέλη με προβλήματα ύπνου. Εγώ λόγο βάρους ροχαλίζω πολύ έντονα και κάνω κι άπνοιες, αυτές μάλιστα και στον ξύπνιο μου. Αν δεν υπήρχε αυτό το θεματάκι δεν νομίζω ο χειρουργός να μου τσεκάριζε την εξέταση.
Τέλος πάντων πρέπει να βρεις σε ποιό νοσοκομείο εκεί που μένεις υπάρχει ιατρείο ύπνου και να κανονίσεις ραντεβού (αν ισχύει κάτι τέτοιο εκεί).
04-06-2014, 11:34 #4308
καλημέρα μας ! αισίως φτάσαμε στην 6η μέρα διατροφής αβίαστα ... η χθεσινή νύχτα ήταν λίγο ζόρικη αλλά ευτυχώς την πέρασα αλώβητη
Αύριο ζύγισμα αν και ήδη έχει προηγηθεί μες στην βδομάδα.
Πρωινό 3 χαρουπομελομπουκιές 1 φέτα τυρί 4π φραπέ
1 χούφτα κεράσια
Μεσημεριανό 1 γεμιστό μέτριο πιπεριά με γιαουρτι 5π
παξιμάδι 2π
3 καραμελωμένα φουντούκια 1π
βραδινό ομελέτα με κολοκυθάκια 10π
04-06-2014, 11:37 #4309
Μαρία. του είχε ζητήσει ο γιατρός να το κάνει και είχαμε πάρει ραντεβού για Πάτρα αλλά το χάσαμε και τώρα πρέπει πάλι. Είχαμε αναμονή 1 1/2 μήνα! Ελπίζω αυτή τη φορά να έχει λιγότερη... Αυτό με το στραβό διάφραγμα σε συνδυασμό με κάπνισμα φέρνει πολλή δυσφορία.
04-06-2014, 13:09 #4310
Χμ, αυτό το κάπνισμα! Είναι μεγάλος μπελάς. Του άντρα μου παθολόγος του είχε προτείνει να το ελαττώσει όσο μπορεί γιατί δημιουργείτε θέμα στο οξυγόνο του αίματός του κι αυτός... απ' το ένα αυτί μπήκε κι απ' το άλλο βγήκε. Ροχαλίζει και ξεφυσάει, αλλά το δικό μου ροχαλητό τον ενοχλεί τελικά!
Βλέπω ότι είσαι Κύπρο γι' αυτό δεν σου ανάφερα νοσοκομείο. Εμένα το ραντεβού ήταν στο ιατρείο ύπνου στον Ευαγγελισμό στην Αθήνα όπου μου πήραν ιστορικό κι από εκεί με έστειλαν στο Ευγενίδιεο θεραπευτήριο για να κλείσω ραντεβού για ύπνο (όλα τα εξωτερικά τους περιστατικά εκεί τα στέλνουν).
Γενικά κοιτάξτε πως σας βολεύει για την μελέτη ύπνου.
05-06-2014, 11:34 #4311
Καλημέρα μας! Αισίως συμπλήρωσα μία βδομάδα με την σημερινή μέρα διατροφής και η διάθεση μου είναι πολύ καλή! Το ζύγισμα έδειξε απώλεια ακόμα 500γρ δλδ 103.5 κιλά είμαι σήμερα!
Από όλη την βδομάδα περίσσεψαν 9.5 π που θα μπορούσα σήμερα να χρησιμοποιήσω!
Επιπλέον έχουμε 3 ώρες περπάτημα τους οποίους πόντους αποφάσισα να μην τους συμπεριλάβω στους extra.
Πρωινό δημητριακά με γάλα 4π φραπέ
3 βερύκοκα και 1 φέτα πεπόνι
Μεσημεριανό μακαρόνια με ελαφριά κόκκινη σάλτσα και 2 κουταλιές τυρί 7π
καραμελωμένοι ξηροί καρποί μία χούφτα (ακαταμάχητη επιθυμία για γλυκό) 5π
βραδινό ψωμοτύρι 5π
06-06-2014, 15:02 #4312
Καλησπέρα !
Σήμερα θα πάω στο σούπερ μαρκετ να ψωνίσω και το σαββατοκύριακο θα ετοιμάσω φαγητά τα οποία θα έχω μετρημένα. Αυτό προτείνουν τα ww για να μην μπαίνουμε σε πειρασμό για έτοιμα φαγητά από έξω και να μην χάνουμε τον έλεγχο της ποσότητας. Επίσης από μία εκπομπή που παρακολούθησα αυτή η διαδικασία συνάδει με την λογική ότι πρέπει να ξέρουμε τι τρώμε και να έχουμε αίσθηση της ποσότητας και εικόνα του τι καταναλώνουμε αφού αυτοί που δεν βλέπουν και δεν ξέρουν τι τρώνε ή τι περιέχει το φαγητό τους τείνουν να τρώνε 3 1/2 φορές περισσότερο από αυτούς που έχουν αίσθηση του τι περιέχει το γεύμα τους και εικόνα της τροφής τους.
Πρωινό μισό παξιμάδι 2π
μεσημεριανό 1 κομμάτι κοτοπουλο με 1/2 πατάτα φούρνου και 1 κουταλιά παραδοσιακό γιαούρτι 10π
πεπόνι 2 φέτες
2 μπισκότα 3π
βραδινό πράσινη σαλάτα με λίγο τυρί ελαιόλαδο και βαλσάμικο 6π
06-06-2014, 16:29 #4313
Καλησπέρα, παρών!
Μετά από τόσον καιρό, εδώ και πάλι, στα γνωστά, στον αγώνα...
Να πω πριν απ' όλα συγχαρητήρια στη Νεφέλη για την επάνοδό της στο πρόγραμμα και πολλά πολλά μπράβο για την απώλεια που κατάφερε. Είμαι βέβαιος ότι η συνέχεια θα δικαιώσει την προσπάθεια, την αισιοδοξία και την επιμονή της.
Από τον Ιανουάριο βρίσκομαι κι εγώ σε φάση προγράμματος, με σκαμπανεβάσματα και πισωγυρίσματα βέβαια, τα οποία είναι καιρός να σταματήσουν. Και έχει απόλυτο δίκιο η Νεφέλη που επιμένει στο ότι πρέπει να γράφουμε και να στηρίζουμε έμπρακτα ο ένας τον άλλο...
Δεν είναι και πολύ μακριά το 2009, χρονιά που εφάρμοσα σωστά το πρόγραμμα και έφτασα στα πολυπόθητα κιλά...
Μετά όμως;
Μετά μπήκα σε έναν φαύλο κύκλο αρχής - σταματήματος - πάλι αρχής - πάλι σταματήματος που οδήγησε στην επαναφορά των κιλών.
Ας διαγράψω από τη σκέψη μου αυτήν την περίοδο και ας επικεντρωθώ στο σήμερα.
Σήμερα λοιπόν, στα 45 μου, έχω όλην τη διάθεση να προχωρήσω, πιστεύω πως ξέρω τον τρόπο, ως παλιό ισόβιο μέλος έχω την εμπειρία, η γνώση υπάρχει, αλλά το αδύναμο σημείο είναι η θέληση. Και το λέει ένας άνθρωπος που υπήρξε υπόδειγμα πειθαρχίας και θέλησης...
Θα βρω όμως τη λύση... κάθε πρόβλημα έχει και τη λύση του, έτσι δεν είναι;
Η λύση δεν είναι οι νυχτερινές επιδρομές στα ντουλάπια, δεν είναι ικανοποίηση της πείνας αυτό, άλλα πράγματα καλύπτει.
Η λύση δεν είναι το "σταμάτα - ξεκίνα", καταντάει κουραστικό και αποκαρδιωτικό.
Η λύση δεν είναι η μεμψιμοιρία και η μοιρολατρεία, δεν είναι και του χαρακτήρα μου!
Η λύση είναι η προσπάθεια, με έξυπνο, οργανωμένο και πειθαρχημένο τρόπο. Με σύστημα.
Το καράβι το διευθύνει ο καπετάνιος. Και ξέρει ότι πρέπει να το οδηγήσει σε συγκεκριμένο λιμάνι. Όχι κάπου γενικά και αόριστα, αλλά σε συγκεκριμένο μέρος.
Θα ζοριστεί, θα κοπιάσει ίσως, θα δυσκολευτεί, αλλά πρέπει να το πάει εκεί που πρέπει.
Έτσι κι εγώ. Αυτό θα κάνω, πάνω απ' όλα για τον εαυτό μου και για να αισθάνομαι καλά.
Άντε, φτάνει η έκθεση, πάλι παρασύρθηκα και αραδιάζω κατεβατά.
Πάμε στα δεδομένα:
16 Ιανουαρίου του 2014 ξεκίνησα, στα 105,5 κιλά.
16/01 105,5
23/01 105,1
30/01 104,1
06/02 103
13/02 102,7
20/02 101,4
27/02 99,9
06/03 99,4
13/03 97,8
20/03 99
27/03 98
03/04 99
10/04 98,1
17/04 97,1
24/04 98,2
01/05 98,5
Εδώ σταματάει η καταμέτρηση και αρχίζει μια περίοδος χαλαρότητας και ωχαδερφισμού, που θα σταματήσει σήμερα. Τώρα ακριβώς.
Θα ζυγιστώ την ερχόμενη Πέμπτη και θα καταγράψω το βάρος μου, υποσχόμενος να μην ξαναεπιτρέψω στον εαυτό μου να αδιαφορήσει.
Αυτά τα ολίγα, για την ώρα.
Καλή συνέχεια σε όλες και όλους, καλή επιτυχία και ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ.
τη χρειαζόμαστε όλοι.
06-06-2014, 18:00 #4314
Θα μας ευχηθώ καλή συνέχεια λοιπόν μιας και η αρχή έχει γίνει εδώ και καιρό για όλους μας! Είναι πολύ σημαντικό να συνειδητοποιούμε τις συνήθειες μας και τον τρόπο που οι σκέψεις και οι επιθυμίες μας επηρεάζουν το πως λειτουργούμε ή τις αποφάσεις που παίρνουμε. Συγκεκριμένα ο μέσος όρος αποφάσεων που αφορούν το φαγητό και καλούμαστε να πάρουμε κάθε μέρα είναι 200! Ένα άτομο που αντιμετωπίζει κάποιο διατροφικό πρόβλημα δοκιμάζει τις αντοχές του περίπου 200 φορές την μέρα... λογικό είναι να πέφτουμε και να χαλάμε το διατροφικό μας πρόγραμμα ή να παίρνουμε "επιπόλαιες" αποφάσεις. Το θέμα είναι ολοένα να εκπαιδεύουμε τον εαυτό μας και κάθε φορά να αποκτούμε και περισσότερο έλεγχο!
Πολύ χαίρομαι που ακριβώς τώρα είσαι εδώ p_k!
Πάμε γερά και δυνατά, τώρα που γυρίζειιιιιιιιιι!!!!
06-06-2014, 18:53 #4315
Καλή δύναμη σας εύχομαι και καλές απώλειες.
Εγώ πάντως δεν κάνω δίαιτα-διατροφή και νιώθω μια χαρά. Το ήταν ένα τεράστιο βάρος στους ώμους μου το κατάλαβα αυτές τις μέρες που τρέχω για ιατρικές εξετάσεις. Ναι μεν νιώθω μια άλλου είδους ψυχική κούραση, νιώθω τα γόνατα μου να διαμαρτύρονται, αλλά για πρώτη φορά μετά από χρόνια νιώθω ότι μάλλον πάλευα με έναν δαίμονα που έδειχνε ισχυρότερος από εμένα.
Η αλήθεια είναι πως περπατάω αρκετά αυτό το διάστημα, όταν κατεβαίνω Αθήνα για ιατρικά ραντεβού, το τι ανέβα κατέβα στις σκάλες του μετρό έχω ρίξει (τις ηλεκτρικές τις αποφεύγω λόγω φοβίας) δεν λέγεται. Κιλά δεν έχω χάσει αλλά κι ούτε που έχω βάλει!
Θα παραμείνω όπως είμαι, κρατώντας σε απόσταση τον "δαίμονα" μέχρι να φτάσω στην πηγή που λέγεται χειρουργείο. Είμαι σίγουρη πως αυτό θα φρενάρει κατά πολύ το άγχος μου για την παχυσαρκία μου και την διατροφή μου. Πλέον δεν μπορώ να παλέψω με σημειώσεις, φωτοτυπίες και ημερολόγια.
Εγώ σας παρακολουθώ πάντως. Είναι το πρώτο θέμα κάποτε που έγραψα σαν νέο μέλος εδώ, γιατί κατά περίεργο τρόπο η διατροφή των γουέιτ γουότσερς μου έκανε το κλικ πριν πολλά χρόνια και την θεωρώ ως μια πολύ υγιεινή και σωστή επιλογή διατροφής αφού όλες οι υπόλοιπες είναι για τα μπάζα.
Καλή συνέχεια σας εύχομαι, καλή δύναμη και κυρίως... ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ! :love:
06-06-2014, 22:02 #4316
Μαρία. εύχομαι να πάνε όλα καλά και αυτό το χειρουργείο να σε κάνει να φτάσεις στους στόχους σου. Όλοι κουραζόμαστε με αυτή την συνεχή πάλη με τα κιλά μας και μακάρι όλοι να τα καταφέρουμε. Με θετική σκέψη και προσπάθεια, γιατί και το χειρουργείο από μόνο του δεν λειτουργεί. Είναι ωραίο που η διαδικασία προς το χειρουργείο σε κάνει να νιώθεις ιδιαίτερα και που σε έχει δραστηριοποιήσει! Τα καλύτερα έρχονται!
06-06-2014, 22:13 #4317
Καλή επιτυχία Μαρία! Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
07-06-2014, 11:17 #4318
Σ' ευχαριστώ πολύ Παντελή.
07-06-2014, 14:01 #4319
Καλησπέρα!
Σήμερα ξύπνησα με όρεξη και αν είναι καλός ο καιρός θα περπατήσω πολύ! Χθες έκανα τα ψώνια μου και σήμερα θα φτιάξω και τα φαγητά. Πρώτη συνταγή θα είναι μπιφτέκια στα οποία τα ww προτείνουν να βάλουμε μέσα στο μίγμα πουρέ ή κομματάκια του φρούτου που μας αρέσει για να παραμείνει ζουμερό με λιγότερο λάδι και αυγό! Εγώ πήρα μάνγκο επειδή το είχα δοκιμάσει ψητό και ήταν πολύ γευστικό!!!
Πρωινό 2 μπισκότα mcvities breakfast 2π (πολύ γευστικά μπισκοτάκια με μόλις 1π το ένα και κανονικά σε μέγεθος)
φραπέ
Μεσημέρι χοιρινό με μουστάρδα και μέλι μανιτάρια και πιπεριά στον φούρνο και γιαούρτι 10π
2 βερύκοκα
βραδινό μπιφτέκι σε τορτίγια με μαρούλι και ντομάτα 8π
07-06-2014, 19:26 #4320
Τελικά περπάτησες;
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....