Results 511 to 525 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
28-11-2008, 10:44 #511
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑΚΙ
ΟΤΑΝ ΤΡΩΣ ΕΛΑΦΡΙΑ ΑΛΛΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΙΑΙΤΕΣ ΤΟΥ ΨΗΤΟΥ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΜΠΡΙΖΟΛΑΣ Ή ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΜΕ ΣΑΛΑΤΑ ,
ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΔΙΑΙΤΑ, ΚΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ.
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΩΝ WW ΜΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΠΙΟ ΥΓΙΕΙΝΕΣ ΤΡΟΦΕΣ-ΣΥΝΤΑΓΕΣ , ΕΧΕΙ ΠΟΙΚΙΛΙΑ, ΜΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙΤΑΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙΑ ΜΑΚΡΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
- 28-11-2008, 11:38 #512
ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ WEIGHT WATCHERS POINTS ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ. ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ.
29-11-2008, 12:29 #513
Καλημέρα σε όλες και όλους!
Τι κάνετε; όλα καλά;
Αποφάσισα από σήμερα να ζυγίζομαι κάθε Σάββατο, αντί για Τρίτη, για διάφορους λόγους. Έτσι το είχα ξεκινήσει στην αρχή και είναι η μέρα που με βολεύει, αφού και στα ww όταν λειτουργούσαν κάθε Σάββατο πήγαινα (ανελλιπώς και ως ισόβιο μέλος).
Έτσι λοιπό, ανέβηκα στη ζυγαριά και με μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα ότι έχασα άλλα 700 γραμμάρια, φτάνοντας στα 82,8 (από 83,5 την Τρίτη που μας πέρασε).
Στόχος μου είναι τα 78 κιλά. Σύμφωνα με το βιβλιαράκι των WW, το βάρος μου ανάλογα με το ύψος μου (1,80) θα πρέπει να είναι μεταξύ 65 και 81 κιλών.
Έμειναν επομένως 4,8 κιλά μέχρι το στόχο.
Συνεχίζουμε και μπαίνουμε στην 30ή εβδομάδα.
Σας ευχαριστώ όλους για τη συμπαράσταση και τη βοήθεια!
Μόνο έτσι μπορούμε να προχωρήσουμε, να το ξέρετε, ενθαρρύνοντας ο ένας τον άλλο.
Σήμερα έφαγα
ΠΡΩΙΝΟ:
-----------
1,5 κουλούρι Θεσσαλονίκης
2 φέτες ψωμί για τοστ με 30 γρ. τυρί ημίσκληρο
1 σοκολατάκι γάλακτος (10 γρ.)
8,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας: 19,5 πόντοι
Καλημέρα σας και να πιστεύετε σ' αυτό που κάνετε!
Ανεξαρτήτως δυσκολιών και εμποδίων, το αποτέλεσμα θα έρθει.
29-11-2008, 12:56 #514
Ekana tin dieta ton WW paleotera alla eho hasi to vivliaraki me tus pontus (to iha apo Agglia). Yparhi tropos na to vro? Euharisto
P.S. imun poly euharistimeni me to programma ke thelo na to xanakano
01-12-2008, 10:01 #515
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
P-K,
ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΠΑΣ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 5 ΚΙΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ!!!
ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.
ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΥΓΙΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΙΔΑ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ . ΕΙΧΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΞΕΦΕΥΓΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟ Σ/Κ. ΟΠΟΤΕ ΕΧΩ ΜΕΤΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΤΟ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕ ΑΠΟΤΑΜΙΕΥΣΗ ΠΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΣΚΗΣΗ.
ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΕΙΧΑ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ. ΕΧΑΣΑ 600ΓΡ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΑ 69,1 KGR.
P-K,
EXEIΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ?
ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΡΑΨΕ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΤΩΝ ΠΟΝΤΩΝ ΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ
01-12-2008, 10:05 #516
Originally posted by Frosso
Ekana tin dieta ton WW paleotera alla eho hasi to vivliaraki me tus pontus (to iha apo Agglia). Yparhi tropos na to vro? Euharisto
P.S. imun poly euharistimeni me to programma ke thelo na to xanakano
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΟΝΟ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΟΥ.
ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΝΑ ΤΟΠΙΚ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ WEIGHT WATCERS POINTS. EΚΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ ΦΑΓΗΤΩΝ ΤΟΣΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ.
ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ.
ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙΣ ΜΗ ΔΙΣΤΑΣΕΙΣ.
ΕΔΩ ΒΟΗΘΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΥ ΩΣ ΠΑΛΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ WW ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΙΣ "ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ".
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
01-12-2008, 16:47 #517
το κουλουρι θεσσαλονικης ποσους ποντους εχει;
και ποσους αυτο με το τυρι μεσα;
01-12-2008, 17:06 #518
Originally posted by Tricky_Spider
το κουλουρι θεσσαλονικης ποσους ποντους εχει;
και ποσους αυτο με το τυρι μεσα;
1 λεπτό έχει 2 πόντους.
Αυτό με το τυρί δεν γνωρίζουμε.
τους πόντους θα τους βρίσκεις στο τόπικ weight watchers points.
καλή συνέχεια.
02-12-2008, 10:43 #519
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
αχ έχω όρεξη για κουβεντούλα αλλά κανείς δεν είναι εδώ.
γράψτε και καμιά εμπειρία βρε παιδιά, βοηθάει όλους μας να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας, τα παθήματά μας κλπ.
επίσης μπορεί να ανακαλύψατε μια ωραία έλαφριά συνταγή τόσο φαγητού ή και σνακ καλό είναι να την μοιραστείτε μαζί μας.
Εγώ για παράδειγμα το Σ/Κ που πέρασε ξέφυγα εντελώς από τους πόντους μου. Πήγαμε σ'ενα ταβερνάκι με τον άνδρα μου που είχαμε να πάμε καιρό και αναστέναξαν κυριολεκτικά τα κοψίδια. χε χε χα χα Μάλιστα χθες το πρωί η ζυγαριά έδειξε και μισό κιλό πάνω. Παρ' ολ' αυτά δεν εγκατέλειψα, συνέχισα το πρόγραμμά μου κανονικά έκανα και την ασκησούλα μου και σήμερα το πρωί είχε εξαφανιστεί το μισό κιλό και επιπλεόν 100γρ.
Θέλω να πω, να μην στεναχωριέστε για τις ατασθαλίες που γίνονται κατά καιρούς. ʼνθρωποι είμαστε και φυσικά είχουμε και τις αδυναμίες μας κι όχι καλοκουρδισμένα ρομπότ. Συνέπεια στον αγώνα θέλει.
Καλή συνέχεια
03-12-2008, 12:39 #520
Ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή δεν έχω συνηθίσει ακόμα τον χώρο μπορείτε να μου πείτε που θα βρώ το τοπικ με το Weight Watchers Points?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φρόσω
Είναι περίπου 10 χρόνια που έκανα την δίαιτα αλλά αυτό που θυμάμαι είναι ότι ακολουθώντας το πρόγραμμα έχανα περίπου 400-500 γραμμάρια την εβδομάδα. Επίσης αυτό που θυμάμαι είναι ότι η υπεύθυνη μας είχε πει να ζυγιζόμαστε μόνο μια φορά την εβδομάδα για να μην απογοητευόμαστε αν κάναμε κάποια ατασθαλία (την οποία φυσικά σημειώναμε)
Αν θυμηθώ και κάτι άλλο στην πορεία θα το μοιραστώ μαζί σας
03-12-2008, 13:38 #521
FROSSO,
Μπες στην παρακάτω διεύθυνση και θα βρεις πολλές πληροφορίες για το flexipoints των WW.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1
Έτσι λέγεται πια. Είναι λίγο πιο βελτιωμένο από αυτό που έκανες πριν 10 χρόνια.
Όλα τα φρούτα και λαχανικά εκτός κάποιων εξαιρέσεων τα έχει με μηδενικούς πόντους.
Επίσης σου δίνει την δυνατότητα να τρως απεριόριστη ποσότητα νερόβραστων ζυμαρικών με μόνο 4 πόντους και νερόβραστες ή ψητές πατάτες με μόλις 2 πόντους.
Δίνει bonus πόντων με την άσκηση και άλλα πολλά.
Σ'αυτό το τόπικ θα βρεις πληροφορίες για το πως θα υπολογίσεις τον αριθμό των πόντων που πρέπει να λαμβάνεις καθημερινά προκειμένου να έχεις απώλεια βάρους.
FROSSO,
απώλεια 400 με 500 γρ την εβδομάδα είναι πολύ καλά. Είναι δύο κιλά το μήνα και σε ένα χρόνο είναι 24 κιλά χωρίες ιδιαίτερη πείνα και στέρηση, αφού άμα κάνεις σωστή διαχείριση των εβδομαδιαίων πόντων σου και την πίτσα τρως και το χάμπουργκερ, και τον μουσακά ακόμα, φαγητά εντελώς απαγορευμένα σε άλλες δίαιτες.
Ναι, ζυγιζόμαστε μία φορά την εβδομάδα (εφόσον η περιέργεια δεν σε τρώει όπως αντίθετα συμβαίνει με μένα) και επίσης το θετικό ή αρνητικό ισοζύγιο πόντων μίας εβδομάδας δεν μεταφέρεται στην επόμενη.
Το σημαντικό είναι να ενημερώνεις το ημερολόγιο διατροφής καθημερινά και τα κιλά θα πάρουν τον δρόμο της μεγάλης φυγής!!!!
Εδώ στηρίζουμε ο ένας τον άλλον, λύνουμε απορίες, όσο το επιτρέπει η προηγούμενη εμπειρία μας από το πρόγραμμα τότε που το κάναμε όταν λειτουργούσαν τα ww.
Να μοιραστείς μαζί μας ότι θυμάσαι από την προηγούμενη εμπειρία σου καθώς και μικρά μυστικά ή συνταγές για light φαγητά, σνακ και γλυκά.
Καλή αρχή σου εύχομαι.
04-12-2008, 12:12 #522
weight...what?????
ουφ!καλημερα κι απο μενα.αν σας πω οτι πρωτη φορα ακουω για αυτη τη διατροφη τι θα πειτε?μου φαινεται ομως ενδιαφερουσα.σχετικα ευκολη για μενα που πριν 3 χρονια εκανα θερμιδομετρηση για 4 μηνες και κατεγραφα το παραμικρο που ετρωγα.εκανα το ερωτηματολογιο και μου βγηκε 21.μπορει καποιος απο δω και περα να μου πει τί κανω>?ποσους ποντους την μερα πρεπει να παιρνω και τι απαγορεyetai ?
04-12-2008, 12:41 #523
anna*1979*,
Μπες στην παρακάτω διεύθυνση και θα βρεις πολλές πληροφορίες για το flexipoints των WW.
http://www.eatingdisorders.gr/forum/...id=1326&page=1
εδω εχει γινει μια καταγραφη με τους ποντους των φαγητων...
μπες και διαβασετο και για οτι αποροια απλως ρωτησε μας
04-12-2008, 14:55 #524
Originally posted by anna*1979*
ουφ!καλημερα κι απο μενα.αν σας πω οτι πρωτη φορα ακουω για αυτη τη διατροφη τι θα πειτε?μου φαινεται ομως ενδιαφερουσα.σχετικα ευκολη για μενα που πριν 3 χρονια εκανα θερμιδομετρηση για 4 μηνες και κατεγραφα το παραμικρο που ετρωγα.εκανα το ερωτηματολογιο και μου βγηκε 21.μπορει καποιος απο δω και περα να μου πει τί κανω>?ποσους ποντους την μερα πρεπει να παιρνω και τι απαγορεyetai ?
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
Μου θυμίζεις τον εαυτό μου. Έτσι κι εγώ πριν αρχίσω τα ww έκανα θερμιδομέτρηση. Τρομερά ψυχοφθόρο και αγχωτικό.
Όταν ξεκίνησα το πρόγραμμα των ww , ξαφνικά βρέθηκα να τρώω περισσότερο από πριν, αφού πλέον τα φρούτα και λαχανικά είχαν μηδενική αξία για την δίαιτά μου.
Έτσι την πρώτη εβδομάδα πήρα κιλά αντί να χάσω. Όμως ευτυχώς με παρότρυναν και οι άλλοι και τελικά πρίν καν εκπνεύσει η δεύτερη εβδομάδα είχα χάσει αυτό που είχα πάρει καθώς κι ένα επιπλέον κιλό..
Το πρόγραμμα διατροφής των ww δεν νομίζω πως είναι δίαιτα. Πρόγραμμα υγιεινής διατροφής είναι.
Καταρχήν δεν απαγορεύεται τίποτα. Όλα επιτρέπονται να τα φας. Αρκεί να καταγράφεις τους πόντους αυτών που τρώς σ'ενα ημερολόγιο και φυσικά να μην ξεπερνάς το ανώτερο όριο πόντων -στην περίπτωση σου τους 21 πόντους.
Αλλά κι αν ακόμα τους ξεπεράσεις μπορείς να εξοικονομήσεις πόντους τις υπόλοιπες ημέρες της εβδομάδας.
Το πρόγραμμα αυτό σιγά σιγά σε κάνει να κάνεις πιο υγιεινές επιλογές, σε παρακινεί -με τους πόντους δώρο- να βάλεις την άσκηση στην καθημερινότητά σου.
Από σένα εξαρτάται αν θα φας όλους τους ημερήσιους πόντους σου με μία καρμπονάρα (12 π) και με μία πάστα (9π) ή θα κάνεις πιό υγιεινές επιλογές όπως :
cornfleiks με άπαχο γάλα (4π) +
1 μήλο(0π) + 1 πορτοκάλι (0π)+
μοσχάρι φιλέτο ψητό 200γρ (7)+
8κ.σ. ρύζι (4π)+ 1 μπολ σαλάτα με 2 κ.γλ.λάδι (2π)+
1 bar (2π) + 1 γιαούρτι 2% (2π)
σύνολο=21πόντους.
εκτύπωσε από το τόπικ weight watcers points τους πόντους των έτοιμων φαγητών και τροφών, τις συνταγές κλπ, φτιάξε κι ένα μίνι ημερολόγιο που να χωρά στην τσάντα σου και ξεκίνα από αύριο κιόλας. Ζυγίσου, κατέγραψε τί έδειξε η ζυγαριά και βάλε ως πρώτο στόχο απώλειας το 10% του βάρους σου. Δηλαδή εάν για παράδειγμα είσαι 75 κιλά το 10% του βάρους σου είναι 7,5κιλά. Δηλαδή ο πρώτος στόχος είναι να φτάσεις τα 67,5 κιλά
Όταν θα πετύχεις τον πρώτο σου στόχο και θα το πανηγυρίζουμε τότε θα επαναπροσδιορίσεις έναν νέο στόχο σε περίπτωση που νιώθεις πως πρέπει να χάσεις κι άλλο.
Ότι χρειαστείς εμείς εδώ είμαστε όσο μπορούμε να σε βοηθήσουμε.
Καλό ξεκίνημα και Καλή επιτυχία
04-12-2008, 17:59 #525
1000 eyxaristo
amalia...ti na po?se ypereyxaristo gia ola osa mou eipes.nomizo katalava pos ginete.tha to xekiniso avrio kiolas.an einai dynaton mia teleytaia diefkrinisi:milame panta gia merides e?(opos sthn thermidometrisi)
Επειγον βοήθεια!
10-07-2025, 14:49 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή