WEIGHT WATCHERS - Page 36
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 36 of 301 FirstFirst ... 2634353637384686136 ... LastLast
Results 526 to 540 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλησπέρα κι από εμένα, παιδιά!
    Σας διαβάζω καθημερινά, αλλά λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν έχω πολύ χρόνο για γράψιμο.
    Εννοείται ότι συνεχίζω κανονικά το πρόγραμμα.
    Αμαλία, μπράβο για την απώλεια!!! Συνέχισε έτσι!
    Καλη συνέχεια σε όλους/ες!
    Από αύριο θα προσπαθήσω να γράφω καθημερινά.

Senior Member
    Originally posted by anna*1979*
    amalia...ti na po?se ypereyxaristo gia ola osa mou eipes.nomizo katalava pos ginete.tha to xekiniso avrio kiolas.an einai dynaton mia teleytaia diefkrinisi:milame panta gia merides e?(opos sthn thermidometrisi)
    Αννούλα,
    Καλώς ήρθες στην παρέα μας και καλή επιτυχία σου εύχομαι στην προσπάθειά σου.
    Προσπάθησε μόνο να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες γιατί μας είναι πιο εύκολο να σε διαβάζουμε.

Οι μερίδες αναφέρονται σε μερίδες εστιατορίου όπως στη θερμιδομέτρηση.

Να σου πω μόνο μερικά μυστικά.
    1) Οπλίσου με υπομονή.
    όπως σου είπα η διατροφή των ww δεν είναι η δίαιτα που θα σου προσφέρει θεαματική απώλεια κιλών σε σύντομο χρονικό διάστημα. Χάνεις περίπου 500γρ την εβδομάδα. Δηλαδή 2 με 2,5 κιλά το μήνα.
    Αλλά τα κιλά αυτά δεν επανέρχονται εύκολα κι όχι μόνο βλέπεις τρομερή διαφορά στα ρούχα, καθώς και στον γυναικείο εφιάλτη την κυτταρίτιδα και δεν παθαίνεις χαλάρωση.

2) Οπωσδήποτε να φτιάξεις ημερολόγιο και να το ενημερώνεις συνεχώς κι όχι στο τέλος της ημέρας γιατί πάντα κάτι ξεφεύγει κι όχι μόνο, με το πέρασμα της ημέρας επειδή λιγοστεύουν οι διαθέσιμοι πόντοι κάνεις και τις ανάλογες επιλογές.

3) Να ζυγίσεσαι μία φορά την εβδομάδα. Είναι σημαντικό γιατί έτσι δεν αγχώνεσαι και φυσικά δεν απογοητεύεσαι. Να πανηγυρίζεις ακόμα και για μία ελάχιστη απώλεια των 100 ή 200 γρ, αφού συνήθως την επόμενη εβδομάδα χάνεις ως διά μαγείας τουλάχιστον το διπλάσιο.

4) Βάλε την άσκηση στην ζωή σου. Οτιδήποτε κι αν είναι αυτό. Έστω και μισή ώρα την ημέρα γρήγορο περπάτημα κάνει την διαφορά, άσε που κερδίζεις και πόντους που καλύπτουν τις μικρές μας παρασπονδίες.

5)Πόντους που δεν έφαγες ή που έφαγες παραπάνω σε μία εβδομάδα δεν τους μεταφέρεις στην επόμενη.

6) Προσπάθησε να μην καταναλώνεις λιγότερο από 17 πόντους την ημέρα γιατί μετά θα επιβραδυνθεί ο μεταβολισμός.

7) Αν σου αρέσει η μαγειρική φτιάξε τις συνταγές των ww.
    Είναι νόστιμες, με λίγους πόντους και ιδανικές για όλη την οικογένεια. Δεν χρειάζεται να μαγειρεύεις άλλο φαγητό για τους υπόλοιπους. Με μικρές τροποποιήσεις θα τρώτε όλοι πιο υγιεινά.

8) Βάλε μακροπρόθεσμο στόχο για παράδειγμα το ερχόμενο καλοκαίρι.
    Δες το παράδειγμα του p-k. Ξεκίνησε τον Μάιο αν δεν κάνω λάθος και έχει μπει πλέον στην τελική ευθεία. Κι υπήρχαν εβδομάδες που έχασε μόλις 200γρ. Αλλά δεν απογοητεύτηκε, συνέχισε τον αγώνα.
    Το ίδιο συνέβη και σε μένα. Τη μια εβδομάδα έχασα μόλις και με τα βίας 200γρ και την επόμενη 700γρ.

9) Να πίνεις πολύ νερό ή διάφορα ροφήματα, όπως πράσινο τσάι, χαμομήλι, κλπ

10)Λίγη προσοχή να δίνεις στις επιλογές σου όταν πας σε εστιατόρια ή σε φιλικά σπίτια.
    Για παράδειγμα αν η μοναδική επιλογή είναι η πίτσα να θυμάσαι ότι η πίτσα που δεν έχει ζαμπόν, σαλάμια , μπέικον κλπ, αλλά μόνο τυρί κα λαχανικά όπως μανιτάρια, φρέσκια ντομάτα πιπεριές, έχει σαφώς πολύ λιγότερους πόντους και είναι το ίδιο νόστιμη.
    Δηλαδή πριν παραγγείλεις να σκέφτεσαι πως θα καταφέρεις να γευτείς αυτό που επιθυμείς λαμβάνοντας όσο το δυνατόν λιγότερους πόντους.

και φυσικά ότι χρειαστείς, οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνηση εμείς είμαστε εδώ.
    Καλή Επιτυχία

Senior Member
    p-k

μακάρι να μπορείς να γράφεις πιο συχνά. ʼλλωστε είσαι το φωτεινό μας παράδειγμα και δίνεις κουράγιο σε όλους, να συνεχίσουμε τον αγώνα.
    Αύριο ζυγίζομαι και νιώθω πως τούτη την εβδομάδα θα τα πάω αρκετά καλά αφού ένα παντελόνι που την περασμένη εβδομάδα ήταν "σφιχτούλι" έχει πλέον χαλαρώσει πάνω μου.

Σε παρακαλώ όταν βρεiς χρόνο γράψε για την συντήρηση ότι ξέρεις.

Καλή συνέχεια

Senior Member
    Αμαλία, πάρα πολύ κατατοπιστικά όλα αυτά που έγραψες. Συγχαρητήρια! Μη με αποκαλείτε όμως "φωτεινό παράδειγμα", αισθάνομαι άβολα.
    Όλοι μας παλεύουμε για τον κοινό σκοπό, μέσα σε περιβάλλον αρκετές φορές δυσμενές. Εννοώ τους διάφορους πειρασμούς που μας τριγυρίζουν και απειλούν να μας βγάλουν από το πρόγραμμα. Εμείς όμως εκεί, στο καλό μας έργο!
    Θυμάμαι όταν ξεκίνησα το Μάιο, κάποιοι δεν πίστευαν ότι θα χάσω τα κιλά, γιατί είχα φτάσει σε απίστευτα ύψη λαιμαργίας, ειδικά τα βράδια μετά τις 10, όταν και έτρωγα πίτσες, γλυκά, μπισκότα, σοκολάτες, ό,τι μπορείτε να φανταστείτε.
    Εγώ όμως ήξερα πως κάποια στιγμή θα γίνει το κλικ, δηλαδή η αλλαγή συμπεριφοράς και προετοιμαζόμουν γι' αυτό. Δεν ήταν καθόλου εύκολο να ξεκινήσω, δεν ξέρω το λόγο γι' αυτό, όμως από τη στιγμή που ξεκίνησα πήγα πολύ καλά.
    Το μυστικό είναι η πιστή εφαρμογή του προγράμματος και η τήρηση καθημερινού ημερολογίου. Από τις 13 Μαίου που ξεκίνησα, καθημερινά γράφω τι τρώω σε μικρά μπλοκάκια και δεν το κάνω καταναγκαστικά αλλά μ' ευχαριστειί Μιλάω ειλικρινά.
    Πρεπει όμως να γίνει μέσα σου το κλικ, να γυρίσει ο διακόπτης και αυτό ξεκινάει από το μυαλό. Χρειάζεται δηλαδή να πιστέψεις ότι θα τα καταφέρεις και να δεις τον εαυτό σου ήδη αδύνατο, να έχεις μονίμως την εικόνα αυτή στο μυαλό σου και τότε θα βρεις τη δύναμη να πεις όχι στους πειρασμούς και να εφαρμόσεις το πρόγραμμα.
    Το οποίο πρόγραμμα είναι κατ' εμέ ό,τι καλύτερο υπάρχει. Ευέλικτο, εύκολο στην εφαρμογή, χωρίς αποκλεισμούς τροφών, πέρα και μακριά από στερητικές και χημικές δίαιτες, με όλα τα δεινά που επιφέρουν σε όσους τις δοκιμάζουν. Τρως τα πάντα με μέτρο, ασχολείσαι με μια ήπια σωματική δραστηριότητα, έχεις θετική στάση και διάθεση και αυτό ήταν όλο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα χρόνου.
    Πράγματι, υπήρχαν εβδομάδες μικρής απώλειας αλλά δεν στάθηκαν ικανές να μου χαλάσουν τη διάθεση. Και όντως, τις πιο πολλές φορές η επόμενη εβδομάδα ήταν εβδομάδα μεγαλύτερης απώλειας.
    Δεν πρέπει δηλαδή να βλέπουμε το δέντρο, αλλά το δάσος. Απο τη στιγμή που η ζυγαριά δείχνει μείον είναι απώλεια, είναι γραμμάρια που έφυγαν και δεν πρόκειται να ξαναρθούν αν εφαρμοστεί σωστά το πρόγραμμα.
    Στη δική μου περίπτωση, η απώλεια ακολούθησε την εξής πορεία:

1η εβδ. -3,6
    2η +2,2
    3η - 2,9
    4η -1,0
    5η -1,5
    6η -0,1
    7η -0,5
    8η -0,7
    9η +0,5
    10η -1,8
    11η -0,8
    12η -0,5
    13η -0,5
    14η -0,7
    15η -0,8
    16η -0,5
    17η -0,3
    18η -0,5
    19η -1,3
    20η -0,6
    21η -0,1
    22η -0,6
    23η -1,0
    24η -0,5
    25η -0,3
    26η -0,7
    27η -0,2
    28η -0,2
    29η -0,7

Ξεκίνησα στα 103 κιλά και τώρα είμαι 82,8.
    Είχα πει ότι θα ζυγίζομαι πλέον κάθε Σάββατο, αλλά άλλαξα γνώμη. Συνεχίζω το ζύγισμα της Τρίτης, μια και είχα μπει σε καλό ρυθμό και είχε προσαρμοστεί και ο οοργανισμός. Επόμενο ζύγισμα λοιπόν στις 9 Δεκεμβρίου.
    Τώρα, όσον αφορά τη συντήρηση, συμπληρώνεις το αρχικό ερωτηματολόγιο, αλλά στην 6η ερώτηση σημειώνεις ότι θέλεις να αρχίσεις τη σταθεροποίηση του βάρους σου, οπότε έχεις +4 πόντους. Καθορίζεται δηλαδή εκ νέου ο ημερήσιος αριθμός πόντων, προκειμένιου να ξεκινήσει η συντήρηση, διάρκειας 6 εβδομάδων.
    Κάθε εβδομάδα, όταν ζυγιζόμαστε συγκρίνουμε το βάρος μας με αυτό της προηγούμενης.
    Αν συνεχίσουμε να χάνουμε βάρος, προσθέτουμε 1 ΠΟΝΤΟ στο στόχο Πόντων, ανά 500 γρ. που χάνουμε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος μας.
    Εάν ξαναπάρουμε βάρος, αφαιρούμε 1 ΠΟΝΤΟ ανά 500 γρ. που ξαναπαίρνουμε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος μας.
    Θα έχουμε πετύχει τη σταθεροποίηση του βάρους μας, εάν αυτό κυμαίνεται μεταξύ 2 κιλών, πάνω ή κάτω από το ιδανικό μας βάρος.
    Αυτά προς το παρόν και καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Senior Member
    P-K,
    είσαι για μας φωτεινό παράδειγμα γιατί έκανες το πρόγραμμα και κοντεύεις να φτάσεις στο στόχο σου.
    Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε ακόμα στην αρχή σχετικά.

Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έγραψες για την συντήρηση. Για την αύξηση των πόντων κατά 4 το ήξερα. Αλλά τις λεπτομέρειες της αφαίρεσης ή προσθεσης πόντων ανάλογα με το πως αυξομειώνεται το βάρος δεν τις ήξερα.

Πάντως είχες κι εσύ παλινδρομήσεις στην απώλεια των κιλών. Εκεί είναι η εξυπνάδα κι η μαγκιά. Ακόμα κι όταν ξεφύγεις από το πρόγραμμά σου να επιστρέψεις σ'αυτό αμέσως ή έστω από την επόμενη εβδομάδα κιόλας. Όπως επίσης και όταν βλέπεις τα 100 και τα 200γρ απώλειας να μην απογοήτευεσαι. Ειλικρινά πέφτω με αυτά τα ποσά. Δυστυχώς κάνω συνειρμούς πως θα φάω 2 χρόνια για να αδυνατίσω με αυτό το ρυθμό κι άλλα τέτοια. Όμως δεν είναι έτσι. Το είδα κι εγώ στην πράξη ότι συνήθως μία εβδομάδα μικρής απώλειας την διαδέχεται εβδομάδα μεγαλύτερης απώλειας κιλών.

Καλά τα λες πως πρέπει να δούμε πρώτα με το μυαλό μας το αδύνατο σώμα μας και μετά σίγουρα θα τα καταφέρουμε.

Κι εγώ είναι στιγμές που απογοητεύομαι και λέω ότι ποτέ δεν θα τα καταφέρω. Όμως νιώθω πλέον πως δεν πάει άλλο. Από το 2006 και μετά που έκλεισαν τα ww είχα αφαιθεί κυριολεκτικά στη λαιμαργία μου και φυσικά χρόνο με το χρόνο προστέθηκαν κι άλλα κιλά σε κείνα τα λίγα που είχαν απομείνει να χάσω.
    Τώρα όμως έβαλα στόχο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι να αποχαιρετήσω μια για πάντα αυτά τα 12,5 κιλά που με βαραίνουν και που μου δημιουργούν πόνους στα πόδια, στη μέση αλλά το κυριότερο πολύ κακή διάθεση.

Σ'ευχαριστώ για την στήριξη και φυσικά για τις πληροφορίες.
    Θα τα πούμε από Δευτέρα.
    Καλή συνέχεια και καλό Σαββατοκύριακο σε όλους

Senior Member
    Τι έγινε ρε παιδιά; Πού εξαφανίστηκαν όλοι;
    Σήμερα έφαγα τα εξής:

ΠΡΩΙΝΟ:
    -----------

1 τοστ με 30γρ. τυρί ημίσκληρο
    1 φλυτζάνι γάλα 1,5%
    1 μπάρα δημητριακών
    1 μπανάνα
    1ο γρ. σοκολάτα γάλακτος

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ:
    -------------------

150 γρ. φιλέτο κότας με μανιτάρια
    Σαλάτα λάχανο με 2 κ. γλ. λάδι
    50 γρ. ψωμί σικάλεως
    1 ποτηράκι λευκό κρασί
    10 γρ. σοκολάτα γάλακτος

21, 5 πόντοι έως τώρα
    Υπόλοιπο πόντων: 6,5

Καλή συνέχεια σε όλους/ες!!!

Senior Member
    Χαιρετώ τα καμάρια του φόρουμ μας,τα φοβερά μέλη W.W!
    Νέα και παλιά,ελπίζω να είστε όλοι μια χαρά και να ευοδώνονται οι προσπάθειες σας!
    Τα σέβη μου στον ομαδάρχη και τα θερμά μου συγχαρητήρια ειδικά στην Αμαλία
    για τη σημαντική συμβολή της με τις πολύτιμες πληροφορίες της και τις υπέροχες συνταγές της!
    Καλή δύναμη σε όλους σας και καλή συνέχεια στις προσπάθειες σας!Φιλάκια πολλά!

Senior Member
    Καλώς τη NADINE!
    Πού χάθηκες; Να γράφεις πιο συχνά! Τι κάνεις; Είσαι σε πρόγραμμα;
    Για να μαζευόμαστε σιγά σιγά!

Senior Member
    Αχ!Ομαδάρχη μου!Είχα και έχω ακόμη γυρίσματα...
    Κινηματογραφούμε εντός μου το δεύτερο μέρος :"Ο ΤΣΑΡΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ"!
    Έχω συμβόλαιο,που προς το παρόν με δεσμεύει να είμαι πιστή στη σοκολάτα...
    Ας τελειώσει με το καλό η ταινία και βλέπουμε...Φιλιά Χολυγουντιανά!

Senior Member
    Χαχαχαχαχα!!!!!
    Απίστευτο ποστ, να είσαι καλά NADINE!!!
    ʼντε με το καλό να τελειώσουν τα γυρίσματα, να παίξεις σε άλλη ταινία!

Senior Member
    Λες να τους πω να γυρίσουμε δεύτερο μέρος τον"Ναυαγό"μ'εμένα πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά;
    Γιατί μόνο αν μ'αφήσετε μόνη για χρόνια σ'ένα ερημικό νησί υπάρχει,φοβάμαι,ελπίδα...
    Θα επικοινωνήσω πάραυτα με τον ατζέντη μου!

Senior Member
    Εξαρτάται από το νησί.
    Μια καλή πρόταση ταινίας θα ήταν "Ο ΕΞΟΛOΘΡΕΥΤΗΣ" με εσένα στον κύριο ρόλο, εξολοθρεύοντας τα κιλά με υπερόπλα.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Λες να τους πω να γυρίσουμε δεύτερο μέρος τον"Ναυαγό"μ'εμένα πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά;
    Γιατί μόνο αν μ'αφήσετε μόνη για χρόνια σ'ένα ερημικό νησί υπάρχει,φοβάμαι,ελπίδα...
    Θα επικοινωνήσω πάραυτα με τον ατζέντη μου!
    ε οχι και μονη.

Senior Member
    Wilson!!!
    Ax!Nα'σαι καλά Κωστή!
    Από το τίποτα καλός κι ο Wilson!
    Αλλά αν είσαι πραγματικός φίλος...

Senior Member
    Ποιος είναι ο Wilson ρε παιδιά;
    Αδιάβαστο με πιάνετε...