WEIGHT WATCHERS - Page 37
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 37 of 301 FirstFirst ... 2735363738394787137 ... LastLast
Results 541 to 555 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    για την ακριβεια...
    "...When left stranded on a deserted island one has to cope with the situation as best as he can. After slicing his hand and leaving a blood stained image on the front of a Wilson volleyball, Tom Hank's character finds comfort in adding eyes, nose and mouth to this ball. Over a long period of time he adds "hair" to his friend who he has dubbed "Wilson"!........"

Senior Member
    Οκ...Εξηγήσαμε ποιός είναι ο Wilson,αλλά για το δικό μου θέμα μούγκα...
    Κατάλαβα...Με τον Wilson θα τη βγάλω στο ερημονήσι...Πολύ καλά,Κωστή...
    Μας υποχρέωσες,μα δε μας είπες πόσο μας χρέωσες...

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

NADINE,
    πόσο χάρηκα που διάβασες τα νέα μας!! Έχεις τρομερό χιούμορ!!!! Ευχαριστούμε για τις ευχές.
    Nadinaki, εύχομαι γρήγορα να λάβει τέλος η υπερπαραγωγή με το εργοστάσιο σοκολάτας και να σε έχουμε καθημερινά κοντά μας να μετράς μαζί μας αντίστροφα τα κιλά .

Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί το Σάββατο το πρωί που ζυγίστηκα είχα χάσει 800γρ. Είχα 2 συνεχόμενες εβδομάδες άκρως παραγωγικές στην απώλεια βάρους. Αχ μακάρι να συνεχιστεί το φαινόμενο τουλάχιστον μέχρι τα Χριστούγεννα, όχι τίποτε άλλο, αλλά έχω μία καταπληκτική φούστα που τώρα μου είναι πολύ στενή, "μαρκάρει" , και πιστεύω πως χάνοντας κανά κιλό ακόμα θα μου είναι πιο άνετη για να τη φορέσω την ημέρα των Χριστουγέννων.
    Αχ εμείς οι γυναίκες ευτυχώς που είμαστε και λιγουλάκι ματαιόδοξες , αλλιώς......

Senior Member
    καλησπέρα! τους αγωνιστικούς μου χαιρετσιμούς

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Τί δύσκολη νύχτα κι αυτή που πέρασε!!!
    Εύχομαι τουλάχιστον να είναι η τελευταία. Μακάρι να επικρατήσει η ειρήνη , η πραότητα, η σωφροσύνη.

ΝΕΦΕΛΑΚΙΙΙΙΙ!!!!
    Τι καλά να σε έχουμε πάλι κοντά μας.!!!
    Γράψε μας να νέα σου, είσαι καλά?

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    Τί δύσκολη νύχτα κι αυτή που πέρασε!!!
    Εύχομαι τουλάχιστον να είναι η τελευταία. Μακάρι να επικρατήσει η ειρήνη , η πραότητα, η σωφροσύνη.
    λογικη συνεχεια της εξελιξης των πραγματων. θα εφτανε αυτη η στιγμη, θα ερθουν και χειροτερες.
    θελω πολυ να σχολιασω το γεγονος αλλα δεν ειναι ο καταλληλος χωρος.
    θα ειναι μαυρες αυτες οι μερες για την ελλαδα.

Senior Member
    Αμαλία μου καλά είμαι. λίγο στάσιμα τα πράγματα. εξαφανίστηκα γιατί ήταν μια σχετικά δύσκολη περίοδος με αλλαγές στην ζωή μου. το ηθικό είναι ανεβασμένο και η θέληση επίσης!! ελπίζω να είστε καλά
    ομαδάρχη!!! πάμεεεεεεεεε τώρα που γυρίζει!!!!

Senior Member
    EMEIΣ καλά είμαστε,
    εδώ αγωνιζόμαστε να διώξουμε τα κιλά μια για πάντα.
    πω πω αυτή τη στιγμή νιώθω τέτοια πείνα που δεν περιγράφεται.
    Το κακό είναι ότι έχουν μείνει ελάχιστοι πόντοι ακόμα διαθέσιμοι μέχρι το βράδυ.
    Αχ, με βλέπω να "αληθωρίζει" το μάτι μου σήμερα από την πείνα

Εύχομαι νεφελάκι να είναι όλα περαστικά και σύντομα να επανέλθεις στους κανονικούς ρυθμούς σου.
    Δεν θυμάμαι σου είπα πως ο σύζυγος είναι από την Ξάνθη?
    Ερχόμαστε αρκετά συχνά στα μέρη σου. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε κι από κοντά για κανά καφεδάκι στο ΚΥΒΕΡΝΕΙΟ.
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ! ναι γιατί όχι! για ένα καφέ και μιά πραλίνα χεχεχεχε

Senior Member
    Κομμένες οι πραλίνες, χε χε χε! Νεφέλη, αδικαιολόγητη η απουσία σου, έτσι κάνουμε;
    Αμαλία, βλέπω σκίζουμε! Πετάει η ομάδα! Πας πολύ καλά από απώλεια και πιστεύω θα συνεχίσεις έτσι! Εγώ ζυγίστηκα σήμερα και ναι! Η κάθοδος συνεχίζεται: Έχασα 400 γραμμάρια την εβδομάδα που μας πέρασε και από τα 82,8 κατέβηκα στα 82,4.

Senior Member
    ομαδάρχη με μάλωσες; ουαααααα!!!

Senior Member
    Δεν μαλώνω κανέναν εγώ, είμαι καλό παιδί!

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

NEΦΕΛΑΚΙ,
    βρε μη συζητάς για πραλίνες και άλλα γλυκά. Αχ κάθε φορά που έρχομαι στα μέρη σας χαλάω την οποιαδήποτε δίαιτα κάνω. Το λιγότερο 2 κιλά παίρνω σε μία εβδομάδα. Μιλάμε για πολύ κρεπάλη. Τι σιροπιαστά, τί σοκολατοειδή, τι λουκάνικα.... όλα τ'απαγορευμένα τότε τα μασουλάω.

p-k,
    τέλεια τα νέα σου. Μπράβο, πολύ καλή απώλεια είχες κι εσύ τούτη τη βδομάδα.
    Όντως η ομάδα πετάει.

Τα νέα μέλη όμως δεν μπαίνουν συχνά να μας λένε τα νέα τους να παίρνουμε κουράγιο.
    Παιδιά πιστέψτε το όποιος καταφέρνει να μη ξεφεύγει από το εβδομαδιαίο σύνολο πόντων χάνει κιλά. Σιγά και σταθερά.

Εμένα τούτη η εβδομάδα είναι δύσκολη. Είμαι στις "δύσκολες" μέρες του μήνα και έχω τρομερές λιγούρες για γλυκά και αλευροειδή. Ονειρεύομαι, τσουρέκια, κέικ, μπισκότα, παντός είδους κουλουράκια κλπ.
    Κάποτε μία διαιτολόγος μου είχε πει πως αν και αυτή η εβδομάδα φαίνεται καταστροφική για την δίαιτα των γυναικών παρ'ολ'αυτά όταν καταφέρει η γυναίκα ν'αντισταθεί σ'αυτές τις λιγούρες τότε εκτός από την κατακράτηση υγρών που θα εξαφανιστεί, μαζί φεύγουν και κιλά -απότομα- αφού αυτή την εβδομάδα κάνει περισσότερες καύσεις το γυναικείο σώμα.

Καλή Συνέχεια

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

Καλέ που χαθήκατε όλοι?

Junior Member
    Καλησπερα σε ολους. Ηθελα να μοιραστω τη χαρα μου μαζι σας. Σημερα ζυγίστηκα και επειτα από μια βδομαδα διατροφης ww (εχει 1 βδομαδα που ξεκινησα κανονικα αυτην τη φορα) εχασα 1 κιλο!!!!!!! Χαρηκα πολύ και πηρα πολύ κουραγιο για να συνεχισω γιατι εχει 1 μηνα που προσπαθω να μπω σε σειρα με τα ww και κανω ολο πισωγυρίσματα. Αυτά!

Καλη συνεχεια σε ολους.