Results 601 to 615 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-12-2008, 11:16 #601
p-k,
μακάρι στο εύχομαι,
Νομίζω ότι μπορείς να τα καταφέρεις. Αν αυξήσεις την κίνηση-άσκηση και αν κάνεις και το κολπάκι με τις πρωτείνες και τους υδατάνθρακες, δηλαδή μετά τις 7μμ να τρως μόνο λίγη πρωτείνη τότε σίγουρα το κιλό θα το χαιρετήσεις με το μαντήλι
πάντως κι εγώ έχω αγωνία για τούτη την μέτρηση. Φοβάμαι πως εξαιτίας της νηστείας ( κατανάλωση περισσότερων υδατανθράκων) θα έχει φρενάρει η απώλεια.
Δεν βαριέσαι όμως, θα επανακάμψω μετά τις γιορτές.
Καλή συνέχεια φίλε μου
- 18-12-2008, 13:14 #602
Nadine εισαι πανεξυπνη!!!! Πολύ τελειο αυτό που εφτιαξες!
Λοιπον παιδια σημερα ηταν μερα ζυγισματος (όπως λεει κι ο αρχηγος μας ο p_k!)
Και ναι !!!!!!!!!!!!!!! εχασα άλλο μισο κιλο!!!!!!!!!!!!!!!! Η χαρα μου δεν περιγράφετε! Το θεμα είναι ότι δεν νιωθω και πολύ πεινα, σε σχεση με άλλες διαιτες (απειρες?.) που εχω κανει όλα αυτά τα χρονια!!! Το περπατημα μ αρεσει πολύ, απλα ο καιρος μου τα χαλαει.
Λοιπον φιλια σε ολους και υπομονη!!!!!
Νομιζω ότι μαζι θα τα καταφερουμε ολοι. Εμενα μου δινετε ολοι πολύ κουραγιο!
18-12-2008, 14:58 #603
MARWWWWWWW
ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ
ΤΕΛΕΙΑ, ΟΝΤΩΣ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΩΝ WW, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.... ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ DVD ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΜΕ ΕΛΑΦΡΙΕς ΑΣΚΗΣΕΙΣ.
ΙΔΑΝΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΗΣ LESLIE SANSONG ΜΕ ΤΟ BRISK WALKING. ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ FORMA. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΥΝΜΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΒΑΣΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ.
ΤΟ ΧΕΙΜΩΝΑ ΛΟΓΩ ΚΡΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΤΙ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΖΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΩ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ, ΒΑΖΩ ΤΟ DVD KAI ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΜΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ.
ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΜΑΡΩ ΜΟΥ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ.
18-12-2008, 14:58 #604
Αμαλία, καλησπέρα!
Από την έναρξη του προγράμματος τρώω το τελευταίο γεύμα τις ημέρας το αργότερο στις 5.30 με 6.00.
Πέραν αυτής της ώρας ουδέν.
Ως γνωστόν, η κατανάλωση πρωτείνης βοηθά στην απώλεια και ειδικά στο τελευταίο γεύμα της ημέρας. Αυτό όμως δεν το έχω παρατηρήσει να δουλεύει σ' εμένα, από το 1996 που πρωτοέκανα WW. Ούτε και το πρόγραμμα των WW σε "υποχρεώνει" να φας περισσότερες πρωτείνες όπως άλλα προγράμματα. Αρκεί να έχεις ισορροπία στη διατροφή σου.
Εγώ, αρκεί να είμαι στους πόντους μου και όλα καλά!
Βέβαια, προσέχω να μην τρώω πολλλούς υδατάνθρακες στο τέλος της μέρας και ειδικά φρούτα.
Όσες φορές τρώω φρούτα μόνο ως το μεσημέρι, η απώλεια μεγιστοποιείται.
Όταν τρώω φρούτα το βράδυ, η απώλεια περιορίζεται, όχι πάντα βέβαια, αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις.
Μάρω τι ευχάριστα νέα!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την απώλεια, τα πας περίφημα!
Μπήκαμε σ' ένα δρόμο και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω!
18-12-2008, 15:18 #605
P-K,
αυτό με τους υδατάνθρακες και τις πρωτείνες, εγώ δεν το ήξερα. Το έμαθα τώρα τελευταία και το εφάρμοσα τις τελευταίες 3 εβδομάδες και η απώλεια που είχα ήταν πολύ καλύτερη από πριν που έτρωγα για παράδειγμα τελευταίο γεύμα στις 11μμ εντός των πόντων μου φυσικά . Ίσως αντέδρασε ο οργανισμός μου σε κάτι καινούριο και με το καιρό να συνηθίσει. Πραγματικά δεν ξέρω, ο χρόνος θα δείξει.
Σίγουρα το πρόγραμμα ww δεν έχει να κάνει με τέτοιους περιορισμούς. Απλά χρησιμοποιούμε όλα τα κόλπα που ξέρουμε για να ενεργοποιήσουμε όσο γίνεται περισσότερο το μεταβολισμό.
τα λαχανικά ανήκουν στους υδατάνθρακες? ξέρεις?
18-12-2008, 15:24 #606
Ναι, τα λαχανικά, τα φρούτα, το ψωμί, το ρύζι, το καλαμπόκι, τα δημητριακά είναι όλα υδατάνθρακες.
18-12-2008, 15:28 #607
Θέλω να μοιραστώ μαζί σας και μία αλλη διαπίστωση.
Έχετε ακούσει την παροιμία του λαού με το αχόρταγο μάτι????
εεεε το δικό μου είναι εντελώς αχόρταγο για να μην πω γουρουνίσιο.
Έχω προσέξει ότι τις τελευταίες μέρες το στομάχι μου σιγά σιγά "κλείνει" και χορταίνει με μικρότερες ποσότητες φαγητού πλέον.
Έλα μου όμως που το μάτι εξακολουθεί να είναι αχόρταγο. Κάθε μέρα παίρνω φαγητό μαζί μου στο γραφείο σε ένα ταπερ. Το πρωί πριν φύγω γεμίζω το ταπεράκι και κατά τις 2 με 2,30 μμ κάνω ένα μικρό διάλειμμα και τρώω. ΕΕε τις τελευταίες μέρες τις τελευταίες μπουκιές τις τρώω με τα χίλια ζόρια γιατί έχω ήδη χορτάσει. Όμως το μάτι αδυνατεί ακόμα να προσαρμοστεί και να δίνει εντολή στον εγκέφαλο το πρωί που γεμίζω το τάπερ να βάλει λίγο λιγότερη ποσότητα. ΑΧΟΡΤΑΓΟ σας λέω.
Αλλά το χειρότερο οι γιαγιάδες μας κι η μανάδες μας, μας έχουν περάσει το σύνδρομο της κατοχής.
Μην πετάξουμε και τίποτα γιατί άλλα παιδάκια πεινάνε, οπότε γουρουνιάζω και το τρώω όοοοοολο το φαί μου!!!!!
Σας τα είπα εγώ, το στομάχι εκπαίδευεται, το μάτι και το μυαλό όμως........
18-12-2008, 15:31 #608
Originally posted by p_k
Ναι, τα λαχανικά, τα φρούτα, το ψωμί, το ρύζι, το καλαμπόκι, τα δημητριακά είναι όλα υδατάνθρακες.
18-12-2008, 16:41 #609
Σας βρίσκω πολύ power, λέτε να ξαναρχίσω WW μετά από 7 περίπου χρόνια που έχω να την κάνω???????
18-12-2008, 17:32 #610
Originally posted by alalumaki
Σας βρίσκω πολύ power, λέτε να ξαναρχίσω WW μετά από 7 περίπου χρόνια που έχω να την κάνω???????
Γιατί όχι??? τι σε κρατά μακρυά μας?
Έλα στην παρέα μας αλαλουμάκιο
20-12-2008, 11:40 #611
Καλημέρα σε όλες και σε όλους!!!
Πώς πάμε; Όλα καλά;
Λοιπό, η εβδομάδα κυλάει πάρα πολύ καλά, με 100% εφαρμογή του προγράμματος.
Πλησιάζουμε προς την ημέρα ζυγίσματος (Τρίτη) και όλα δείχνουν ότι θα έχουμε καλή απώλεια!
Για να δούμε όμως, τι φάγαμε σήμερα...
ΠΡΩΙΝΟ
----------
1 τοστ με 2 φέτες ψωμί σικάλεως
και 30 γρ. τυρί γκούντα
1 φλιτζάνι γάλα 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
1 μπανάνα
10 γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 φλ. καφές ντεκαφεϊνέ
Μέχρι τώρα 10,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας: 17,5 πόντοι
Να έχουμε όλοι ένα τέλειο Σαββατοκύριακο!!!
22-12-2008, 13:30 #612
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
P-K ,
με το καλό για αύριο, εύχομαι να "χτυπήσεις" αλύπητα το κιλό που έλεγες
εγώ ζυγίστηκα το Σάββατο που μας πέρασε και είχα χάσει 300 γρ.
Συνεχίζω απτόητη.
Καλή συνέχεια σε όλους.
23-12-2008, 08:46 #613
Καλημερα παιδια,
Μπηκα να σας χαιρετησω γιατι αυριο φευγω ταξιδακι!!! Θα επιστρεψω Κυριακή, οποτε τα λεμε από Δευτέρα. Να σας πω την αμαρτια μου, δεν θα ειμαι πολύ αυστηρη με τους ποντους αυτές τις μερες γιατι εκει που θα παω (Πραγα) θελω να δοκιμασω πολλές γευσεις. Θα ριξω πολύ περπάτημα όμως, αρα θα ερθω στα ισια μου.
Καλες γιορτες σε ολους και αντε 1-2 μερες δεν πειραζει να ξεφυγουμε, ετσι για να γεμισουν οι μπαταριες μας :-) !!!!
Φιλακια σε ολους και καλη συνεχεια
23-12-2008, 14:01 #614
Χριστούγεννα στην Πράγα!Θα είναι παραμυθένια!Πολύ καλή επιλογή!
Να απολαύσεις στο έπακρο ό,τι μπορεί να σου προσφέρει η πόλη αυτή!
Μόνο ντύσου πολύ πολύ ζεστά!Καλό ταξίδι!Φιλιά!
23-12-2008, 17:03 #615
Καλησπέρα κι από εμένα!
Αμαλία, συγχαρητήρια για την απώλεια! Τα πας περίφημα!
Ζυγίστηκα σήμερα (η Τρίτη είναι ως γνωστόν ημέρα ζυγίσματος) και σημείωσα πάλι απώλεια: αυτήν τη φορά έχασα 400 γραμμάρια και έτσι είμαι 81,9 (από 82,3).
Πλησιάζω δηλαδή προς τα 81 κιλά, που είναι το ανώτερο φυσιολογικό μου βάρος σύμφωνα με τους πίνακες των WW.
Από εκεί και μετά θα αρχίσει η κάθοδος προς τον προσωπικό μου στόχο, που είναι τα 78 κιλά.
Είχα βάλει στόχο για την εβδομάδα που μας πέρασε το 1 κιλό απώλεια, αλλά τελικά έχασα 400 γραμμάρια. Δεν το αναφέρω ως παράπονο, απλώς το σημειώνω. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την απώλεια, ειδικά μετά από τη μικρή απώλεια των 100 γραμμαρίων της πιο προηγούμενης εβδομάδας.
Αναλυτικά, μετά από 32 εβδομάδες προγράμματος, έχω χάσει συνολικά 21,1 κιλά και το ΒΜΙ μου κατέβηκε από το 31,8 στο 25,3.
Κορίτσια, καλά να περάσετε εκεί που θα πάτε!!!
Θα μπαίνω στο φόρουμ, αλλά επειδή δεν ξέρω ποιοι θα είναι μέσα, σας εύχομαι ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ , με ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ και ΕΥΤΥΧΙΑ!
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια