Results 631 to 645 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
03-01-2009, 18:27 #631
Aμαλία, σου εύχομαι ολόψυχα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ, με χαρά και ευτυχία, υγεία πάνω απ' όλα και φυσικά να πραγματοποιήσεις το στόχο σου για την απώλεια βάρους!
Είμαι 100% σίγουρος ότι θα τα καταφέρεις!
Έδειξα και συνεχίζω να δείχνω αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία εν μέσω τροφικών πειρασμών, είναι γεγονός αυτό.
Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα τις μέρες των γιορτών, πάντα εφάρμοζα κανονικά το πρόγραμμα.
Να είστε όλοι/ες καλά και καλή συνέχεια!
- 03-01-2009, 20:52 #632
Originally posted by p_k
Έδειξα και συνεχίζω να δείχνω αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία εν μέσω τροφικών πειρασμών, είναι γεγονός αυτό.
Ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα τις μέρες των γιορτών, πάντα εφάρμοζα κανονικά το πρόγραμμα.
αααααααααααχχχχχχχ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ
θέλω κι εγώ, ωωω ναι θέλω κι εγώ να γίνω εγκρατής!!!!
Εγώ που βρίσκω χίλιες δυό δικαιολογίες για το 3ο μελομακάρονο που μασούλαγα παρέα με το απογευματινό καφεδάκι.
Μεγάλη υπόθεση η αυτοσυγκράτηση, η εγκράτεια.
Πολύ μεγάλο πράγμα!!!
p-k
ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
Ελπίζω να συνεχίσεις να μπαίνεις στο φόρουμ για να μας τονώνεις το ηθικό ακόμα και μετά την επίτευξη του στόχου σου που σίγουρα δεν είναι μακριά χρονικά.
03-01-2009, 21:42 #633
Originally posted by AMALIA
Originally posted by p_k
αααααααααααχχχχχχχ ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩ
θέλω κι εγώ, ωωω ναι θέλω κι εγώ να γίνω εγκρατής!!!!
Εγώ που βρίσκω χίλιες δυό δικαιολογίες για το 3ο μελομακάρονο που μασούλαγα παρέα με το απογευματινό καφεδάκι.
Μεγάλη υπόθεση η αυτοσυγκράτηση, η εγκράτεια.
Πολύ μεγάλο πράγμα!!!
p-k
ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω.
Ελπίζω να συνεχίσεις να μπαίνεις στο φόρουμ για να μας τονώνεις το ηθικό ακόμα και μετά την επίτευξη του στόχου σου που σίγουρα δεν είναι μακριά χρονικά.
Αλλά και μετά τη συντήρηση, πάλι θα μπαίνω.
05-01-2009, 00:17 #634
p_k
Με συγχωρείς και δε θα επαναληφθεί!Ειλικρινά δεν το είχα αντιληφθεί...
Νόμιζα πως ήσουν απλά μετριόφρων αλλά εσύ πραγματικά ενοχλούσουν...
Στο εξής μαζεύομαι και περιορίζομαι σε πιο μετριοπαθείς τόνους...
Συγχαρητήρια και πάλι που βγήκες αλώβητος από τους εορταστικούς πειρασμούς!
Καλή δύναμη στη συνέχεια της προσπάθειας σου!
05-01-2009, 20:58 #635
Βρε NADINE, τι μου ζητάς συγνώμη...
Δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος που να παρεξηγώ, το αντίθετο μάλιστα.
Απλά δεν αισθάνομαι άνετα με την προσφώνηση, αν και ξέρω ότι γίνεται πολύ φιλικά!
Μια παρέα είμαστε εδώ μέσα και συζητάμε...
Τέλος εδώ.
Αύριο (ημέρα ζυγίσματος) θα ενημερώσω για τα επιτεύγματα της εβδομάδας, που ελπίζω να είναι καλά.
Το πρόγραμμα το εφάρμοσα 100% και τώρα θα δείξει η ζυγαριά.
Πάντως και κουραμπιέδες θα μπορούσα να φάω και μελομακάρονα (άσχετο αν δεν τα έφαγα), μια και γνωρίζοντας την αξία τους σε πόντους μπορούμε να τα εντάξουμε κανονικά και με το νόμο στο πρόγραμμα.
Ο λόγος που δεν έφαγα από αυτά είναι για να έχω περισσότερους πόντους στα ημερήσια γεύματά μου.
Αυτά προς το παρόν! Συνεχίζουμε κανονικά!
06-01-2009, 18:41 #636
Λοιπόν, έγινε και σήμερα το ζύγισμα και το αποτέλεσμα ήταν
-100 γραμμάρια (από 81,7 κατέβηκα στα 81,6 κιλά).
Αν και την επόμενη εβδομάδα σημειωθεί τόσο μικρή απώλεια, αυτό σημαίνει στασιμότητα και λήψη μέτρων.
Τα οποία μέτρα έχουν ήδη ληφθεί, σχετικά με τη γυμναστική.
Και εξηγούμαι:
Λόγω κρύου και συνεχούς βροχόπτωσης δεν περπάτησα όσο ήθελα την προηγούμενη εβδομάδα.
Από αύριο όμως, θα περπατάω 30 λεπτά την ημέρα (εννοώ γρήγορο περπάτημα), με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.
Η 35η εβδομάδα έχει ήδη ξεκινήσει!
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!!!
06-01-2009, 20:08 #637
Τελικά είμαστε πραγματικά από άλλο πλανήτη...
Ποιά γυναίκα θα ήταν τόσο ψύχραιμη με απώλεια 100 γραμμαρίων
(συνυπολογισμένης και της χαμηλής απώλειας των προηγούμενων εβδομάδων)
και χαλαρά θα οργάνωνε σχέδιο αντιμετώπισης...Για άλλη μια φορά,υποκλίνομαι!
Πραγματικά με τόση εγκράτεια απορώ ειλικρινά πώς έφτασες στα 103 κιλά!
Αλήθεια,τι ρόλο έπαιζε το φαγητό στη ζωή σου;Ήταν απλά απόλαυση ή σε εξυπηρετούσε κι αλλού;
Δε ζητώ βαθιές προσωπικές αποκαλύψεις ασφαλώς κι αν θέλεις δεν απαντάς και καθόλου...
Υ Γ: Είναι που θα μαζευόμουν και θα περιοριζόμουν σε πιο μετριοπαθείς τόνους!
"Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι!"
06-01-2009, 20:44 #638
NADINE, πρόσεξε λίγο:
Αντιγράφω από κάποιο παλιό μου ποστ εδώ μέσα, την "ιστορία" μου, για να πάρεις μια ιδέα:
Είμαι ισόβιο μέλος των WW από το 1996. Πριν 12 χρόνια (1996), ζύγιζα 100,5 κιλά με ύψος 1,80. Γράφτηκα στα Weight Watchers στη Θεσσαλονίκη και είχα εντυπωσιακά αποτελέσματα: μέσα σε 5 μήνες περίπου έχασα 22, 5 κιλά και έφτασα στα 78. Τα κιλά αυτά τα διατήρησα 10 ολόκληρα χρόνια, μέχρι το 2006 που έφτασα τα 90. Επειδή στο μεταξύ το υποκατάστημα των WW στη Θεσσαλονίκη είχε κλείσει, γράφτηκα στην υπηρεσία "Κατ' οίκον" και μου έστειλαν όλο το απαραίτητο υλικό ταχυδρομικώς. Ξεκίνησα και έχοντας σημαντική τηλεφωνική βοήθεια και υποστήριξη από τη σύμβουλό μου, το Νοέμβριο του 2006 έφτασα στα 78 κιλά και χάρηκα πολύ. Ξεκίνησα τη συντήρηση που προβλέπει το πρόγραμμα (6 εβδομάδες) και όλα καλά. Μετά όμως (και ενώ έκλεισαν και τα WW στην Αθήνα), αφέθηκα και χαλάρωσα, αρχίζοντας να τρώω ξανά γλυκά, λιπαρά, ακατάσχετα και απρογραμμάτιστα. Να μην τα πολυλέω, μέσα σε 6 μήνες τα κιλά επανήλθαν... Θεωρώ το πρόγραμμα των WW απόλυτα βατό, αποτελεσματικό, υγιεινό, ιατρικώς σωστό και επιτυχημένο (προσωπική άποψη). Με βοήθησε όλα αυτά τα χρόνια να χάσω και να διατηρήσω το σωστό σωματικό βάρος και εδώ να σημειώσω πως όσο διάστημα λειτουργούσε το υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, ως ισόβιο μέλος πήγαινα κάθε Σάββατο ανελλιπώς και ζυγιζόμουν/παρακολουθούσα τη συνάντηση. Όσοι έχετε ακολουθήσει το συγκεκριμένο πρόγραμμα, σίγουρα με καταλαβαίνετε.
Σε αυτό το ποστ έγραφα ότι ξεκινάω από τα 93,5 κιλά, γιατί τόσα νόμιζα πως ζύγιζα. Το πρόβλημα όμως ήταν ότι η ζυγαριά έδειχνε λάθος (χαλασμένη ψηφιακή) και ένα απόγευμα πήγα σε φαρμακεία για να συγκρίνω τις ζυγαριές και παντού μ' έδειχναν 102 με 103 κιλά.
Το ίδιο απόγευμα πήγα και αγόρασα μια καινούρια ζυγαριά, μια καλή ψηφιακή και το επόμενο πρωί διαπιστώνω ότι όντως ήμουν 103 κιλά. Το καταλάβαινα βέβαια από τα ρούχα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω, κι όμως έτσι ήταν: 103 κιλά.
Τώρα πώς συνέβη και μέσα σε 6 μήνες (από το Νοέμβριο του 2006 μέχρι τον Απρίλιο του 2007) μπήκαν τα πολλά κιλά, αυτό έχει την εξήγηση.
Πέρασα μια περίοδο με εντάσεις και προβλήματα (δεν έχει σημασία να αναλύσουμε επακριβώς) και έντονου στρες. Το έριξα λοιπόν στο φαγητό, καταστρατηγώντας κάθε έννοια μέτρου. Ειδικά το βράδυ, απο τις 10 και μετά μέχρι να πάω για ύπνο, έτρωγα πάρα μα πάρα πολλά γλυκά, μπισκότα, παγωτά, ότι μπορείς να φανταστείς. Απίστευτες θερμίδες, που λόγω της ώρας μετατρέπονταν σε λίπος.
Δεν αναγνώριζα τον εαυτό μου, μια που όλοι στον περίγυρό μου με θεωρούν υπόδειγμα διατροφής και εγκράτειας.
Εδώ να σου πω ότι ασχολούμαι με την υγιεινή διατροφή από το 1988, καθαρά για εμένα, διαβάζοντας και μελετώντας, αλλά και εφαρμόζοντας τις αρχές της. Η βιβλιοθήκη μου είναι κυριολεκτικά γεμάτη από τόμους σχετικών βιβλίων μια και το θέμα μ' ενδιαφέρει πολύ. Αγοράζω όσο μπορώ βιβλία, περιοδικά, κλπ και ενημερώνομαι σε καθημερινή βάση διότι θεωρώ τη σωστή διατροφή ως το θεμέλιο της υγείας, για εμένα και την οικογένειά μου.
Συνέπεσε και η εγκυμοσύνη της συζύγου μου, οπότε κλειστήκαμε μέσα και δυστυχώς η διέξοδος ήταν συχνά το φαγητό.
Απαράδεκτο, δεν λέω, όμως συνέβη. Και το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να αντιστρέψεις μια κατάσταση είναι να παραδεχτείς το λάθος. Αν δεν το κάνεις, δεν προχωράει το πράγμα.
Φτάνουμε στο σήμερα. Απολογισμός μετά από 34 εβδομάδες προσπάθειας: 21,4 κιλά απώλεια και μέσος όρος απώλειας τα 0,6 κιλά την εβδομάδα (δηλαδή ο αποδεκτός και υγιεινός ρυθμός απώλειας).
Σίγουρα τα -200 και -100 γραμμάρια σου σπάνε τα νεύρα αρχικά. Όταν ανεβαίνεις στη ζυγαριά περιμένεις να δεις μεγαλύτερη απώλεια.
Εδώ όμως καραδοκεί το μεγάλο λάθος: να απογοητευθείς και να τα παρατήσεις, γκρεμίζοντας όσα έχτισες επί 34 εβδομάδες. Και λες:
1) Οποιαδήποτε απώλεια είναι ευπρόσδεκτη, τη στιγμή μάλιστα που όσο πλησιάζεις στο στόχο τόσο δυσκολεύουν τα πράγματα. Πιο εύκολο δηλ. είναι να πας από τα 103 στα 100, παρά από τα 81 στα 78.
2) Θα κάτσω να καταστρέψω όλη την καλή δουλειά; Ας φτάσω και το Μάρτιο στα 78 κιλά. Δε με νοιάζει, αρκεί να φτάσω. Και θα φτάσω, είναι βέβαιο αυτό.
3) Βλέπω μπροστά, μ' ενδιαφέρει να μη χάσω την ψυχραιμία μου και πέσω πάλι με τα μούτρα στο φαγητό, γιατί αν γίνει αυτό, τότε θα ξεκινήσει ένας άλλος κύκλος προσπάθειας και αυτό στο τέλος κουράζει.
Οπότε παίρνω τα μέτρα μου, εφαρμόζω αυτά που ξέρω και έχω μάθει (και δόξα τω Θεώ ήταν ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΟΛΕΙΟ τα WW) και μια ωραία πρωία θα τα δω τα 78 κιλά.
Μην απογοητεύεστε ποτέ, είναι ο χειρότερος σύμβουλος η απογοήτευση, αυτό έχω να πω και συγνώμη αν σας κούρασα με το μακροσκελές αυτό ποστ.
06-01-2009, 21:22 #639
p_k ,ήσουν κατατοπιστικότατος και τρομερά ενθαρρυντικός!Μη σου πω ότι αρχίζω και ψήνομαι κι εγώ!
Χαίρομαι που έχω πλέον μια εικόνα για σένα και που είσαι η ζωντανή απόδειξη ότι όλα είναι εφικτά όχι μόνο να πραγματωθούν
αλλά και να διατηρηθούν,αρκεί ασφαλώς να το πάρουμε απόφαση και να αγωνιστούμε για τον στόχο!
Μπορεί να έκλεισαν τα WW,αλλά όλοι εσείς οι τυχεροί,που τα γνωρίσατε μας βοηθάτε με το μοίρασμα των φώτων σας!
Αλήθεια,αυτές οι συναντήσεις τι μορφή είχαν;Εκτός από ζύγισμα και υποστήριξη σας δίδασκαν κάτι,διατροφή,τι συνέβαινε;
Πάντως απορώ που έκλεισαν!Ακούγεται πολύ σωστά οργανωμένη μέθοδος και η χώρα μας έχει υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας!
06-01-2009, 22:20 #640
Γλυκουλα εγω ξεκινησα τα ww 2 βδομαδες πριν τα χριστουγεννα και σε αυτό το διαστημα εχασα 1.5 κιλό. Από τοτε εκανα διαφορες παρασπονδιες μεσα στις γιορτες (Αμαλία δεν εισαι η μόνη)!!! Κι από τους αλλους που βλεπω η απώλεια είναι 500 με 1000 γραμμαρια τη βδομάδα (αναλογα και ποσο πιστά το ακολουθεις). Εγω ουσιαστικά ειμαι στο ξεκίνημα οποτε δεν μπορω να σε διαφωτίσω και πολύ.
p_k εμεινα αφωνη!!! Συγχαρητήρια! Μόνο αυτό μπορώ να πω!
Καλη συνεχεια σε ολους
07-01-2009, 11:37 #641
Καλημέρα στην παρέα και καλή χρονιά! Έχω κάτι μέρες που παρακολουθώ τις συζητήσεις σας κι είπα να δοκιμάσω κι εγώ την τυχή μου ακολουθώντας αυτό το πρόγραμμα διατροφής. Ελπίζω να τα καταφέρω και θα ήθελα που και που την βοήθεια σας.
Βρήκα και το βιβλιαράκι το σχετικό αλλά είναι στα αγγλικά και πολλές τροφές δεν ανταποκρίνονται στην ελληνική κουζίνα και θέλω να πιστεύω ότι θα βρίσκω ανανταπόκριση από όσους γνωρίζουν, στις απορίες που ίσως προκύψουν στην πορεία.
07-01-2009, 12:42 #642
Καλώς μας ήρθες,Μαράκι και καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!
Η ομάδα WW είναι το καμάρι του φόρουμ μας και χαίρομαι που θα ενταχθείς κι εσύ στην παρέα!
Η Νεφέλη και η Αμαλία μας μπήκαν στον κόπο και συγκέντρωσαν πόντους και συνταγές,
που πιστεύω θα σε βοηθήσουν κι εσένα πολύ.Θα τα βρεις εδώ:
--->Weight Watchers Points
07-01-2009, 13:30 #643
Σ'ευχαριστώ NADINE. Μήπως ξέρεις ή έστω κάποιος άλλος γνωρίζει, ο μπακαλιάρος πλακί κανονικά μαγειρεμένος πόσους πόντους έχει; Κάπου βρήκα 4 πόντους κι αλλού 7. Τελικά τι ισχύει;
07-01-2009, 14:24 #644
pk ΣΥΝΧΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΣΟΥ!Μαs δινειs πραγματικα δυναμη να συνεχισουμε!
μαρω bravo και σε σενα για την απωλεια βαρουs!(μονο σε μενα δεν κατεβενει η ζυγαρια με τιποτα ομωs,σπασιμο νευρων εντελωs)
07-01-2009, 16:14 #645
Καλώς ήρθες στην παρέα μας Μαρία και καλή αρχή στην προσπάθειά σου!
Μάρω, συγχαρητήρια για την απώλεια!!! Πας πολύ καλά!
GLYKOULA28, μη στενοχωριέσαι για τη ζυγαριά! Θα κατέβουν τα κιλά, πού θα πάει; Εσύ κάνε κανονικά το πρόγραμμά σου και τα αποτελέσματα θα φανούν!
Σήμερα περπάτησα αρκετά και με γρήγορο ρυθμό και νιώθω υπέροχα! Αυτήν την εβδομάδα πιστεύω θα ξεκολλήσω κι εγώ!
ΠΡΩΙΝΟ
1 τοστ με 2 φέτες ψωμί σικάλεως
και 40 γρ. γκούντα
1 φλυτζάνι γάλα με 1,5% λιπαρά
1 μπάρα δημητριακών
10 γρ. σοκολάτα
ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
1 μερίδα κοτόσουπα αυγολέμονο
50 γρ. ψωμί
ΑΠΟΓ. ΣΝΑΚ
75 γρ. ψωμί
με 60 γρ. τυρί φέτα