Results 646 to 660 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
07-01-2009, 17:43 #646
γειά σας!είμαι νέο μέλος αλλά έχω διαβάσει αυτές τις μέρες σχεδόν όλη την αλληλογραφία αυτού του site. την δίαιτα αυτή την γνώριζα από την μητέρα μου , η οποία την ειχε ακολουθήσει στο παρελθόν με επιτυχία. ο λόγος που με κάνει να την ακολουθώ και εγώ τώρα είναι ότι βρήκα αυτό το χαρούμενο site και όλους εσάς.
είμαι εργαζόμενη μητέρα 40 ετών, με μεγάλα παιδιά ( 20 και 17 ) και σύζυγο. μου αρέσει η μαγειρική και πάντα τους ετοιμάζω φαγητά και γλυκά που τους αρέσουν. εγώ ευτυχώς δεν είμαι και πολύ του γλυκού, αλλά του ...αλμυρού. Επίσης έχω εξάρτηση από το τυρί! μπορώ να φάω κάθε είδους τυρί ( εκτός από cottage ) σκέτο!
θέλω να χάσω 9 κιλά...δεν θα βιαστώ όμως. θα προσπαθήσω να κάνω και την γυμναστική μου ( τένις, ποδήλατο στατικό ) και θα τα καταφέρω.
- 07-01-2009, 17:44 #647
γιατί το χαζό το ticker δεν μου εμφανίζεται ;
08-01-2009, 10:48 #648
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΗ
με το καλό να ξεκινήσετε και γρήγορα να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μαρία, εκτύπωσε τους πόντους των φαγητών που θα βρεις στο τόπικ ww-points καθώς και τις συνταγές και συμβουλές. Θα σε βοηθήσουν αρκετά.
Ο μπακαλιάρος πλακί έχει 7 πόντους σύμφωνα με το βιβλιαράκι "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ".
ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις.
Βιβή, τ'ότι δεν βιάζεσαι και επειδή είσαι και αποφασισμένη να γυμναστείς σίγουρα θα σε οδηγήσει στην επιτυχία της απώλειας των κιλών που θέλεις. Καλή επιτυχία
Καλή συνέχεια σε όλους.
08-01-2009, 12:36 #649
καλημέρα, χθες δοκίμασα το "κόλπο" με τις νερόβραστες πατάτες. έβαλα και 3 κγ παρμεζάνα τριμένη και κρεμμυδάκι και μουστάρδα.
έκανά και ένα λάθος, αυτό το υπολόγισα 4π ενώ είναι 2π. δεν πειράζει...καλύτερα.
και το τυράκι μου έφαγα και το ψωμάκι και μέχρι το βράδυ δεν ξεπέρασα τους 18.5 π ( χωρίς το bonus των 2π που είχα από το ποδήλατο).
α! έφαγα και κέικ!
γενικά, από το απόγευμα και μετά έχω μειωμένες αντιστάσεις. ετσι προσπαθώ να συσσωρεύω εκεί τους περισσότερους πόντους .
ελπίζω να κάνω καλά...τι λένε και οι πιο έμπειροι της παρέας ;
08-01-2009, 14:47 #650
BIBH,
ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ,
στη διατροφή-δίαιτα ww, μεγάλη σημασία έχει να μην ξεπερνάς τους ημερήσιους πόντους σου.
επίσης προσπάθησε να λαμβάνεις 3 έως 5 γεύματα την ημέρα.
Μήπως το απόγευμα έχεις μειωμένες αντιστάσεις γιατί μέχρι εκείνη την ώρα υποσιτίζεσαι?
θέλω να πω, τρώς ένα καλό πρωινό? τρώς έστω ένα φρούτο στη συνέχεια (για δεκατιανό)?
το μεσημεριανό σου μήπως είναι εντελώς φτωχό από πρωτείνες?
Αφού το απόγευμα νιώθεις έντονα την διάθεση για γλυκό μπορείς να τρως κι άλλες γλυκές απολαύσεις εκτός του κέικ με λιγότερους πόντους, όπως 1 κουταλάκι γλυκό του κουταλιού (3πόντοι), 1 σοκολατάκι με 1 πόντο, 2 κουλουράκια κανέλας με 2,5πόντους 1 μπάρα δημητριακών με 2 πόντους, 1 μπάλα παγωτού με 2 πόντους, 1 μπολ ζελέ με φρούτα με 2,5πόντους κλπ κλπ Η ποικιλία μας κάνει να μην νιώθουμε στερημένοι.
επίσης μεγάλη προσοχή στο λάδι και γενικότερα να μην αποκλείεις τροφές από την διατροφή σου.
Θα σε βοηθήσει σ'αυτό τα κλειδιά της καλή υγείας βλέπε τόπικ ww-points.
Υπολόγισες πόσους πόντους δικαιούσε ημερησίως??
Καλή συνέχεια
08-01-2009, 14:51 #651
ΚΑΛΗ, ΚΑΛΗ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ!!!!!!!!!!!!!
Επέστρεψα στη δουλειά μετά από ΠΟΛΛΕΣ μέρες άδειας, με +4 κιλά, ΝΑΙ είμαι πλέον 86, δεν έχω αλλάξει το ticker μου, μετά από πολύ σοκολάτα (έκανα σοκολατοθεραπεία, τρομερή θεραπεία, την ξέρετε!!!!!, μάλλον ναι....), αλλά με το ηθικό στα ύψη. ΟΧΙ δεν θα πάρω άλλα, πάμε για το πάρτι που έχω τάξει στα 69 νομίζω.... η Nadine το θυμάται καλύτερα.....
Εύχομαι στην ομάδα WW να φτάσει τους στόχους της οσονούπω... στη γλυκιά μου Nadine "THE BEST", και σε όλους τους φίλους εδώ πρώτα απ' όλα υγεία και αγάπη στη ζωή μας και αν μας κάτσει και κάνα κιλό μείον έχει καλός, αν όχι ας χαρούμε τη ζωή μας ως έχει.... γιατί κάτι θα έχει σίγουρα που να αξίζει να χαμογελάμε κάθε μέρα......Φιλάκιααααααααααα!! !!!!!!!!
Υ.Γ.(για Nadine): κάπου διάβασα ξεκίνησες τα reductil? αν ναι πες μου εντυπώσεις γιατί και εγώ τα ξαναξεκίνησα τη Δευτέρα.
08-01-2009, 16:11 #652
Originally posted by AMALIA
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΝΑ ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΩ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚ ΜΑΣ.
ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΗ
με το καλό να ξεκινήσετε και γρήγορα να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα.
Μαρία, εκτύπωσε τους πόντους των φαγητών που θα βρεις στο τόπικ ww-points καθώς και τις συνταγές και συμβουλές. Θα σε βοηθήσουν αρκετά.
Ο μπακαλιάρος πλακί έχει 7 πόντους σύμφωνα με το βιβλιαράκι "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ".
ότι άλλο χρειαστείς μη διστάσεις.
Βιβή, τ'ότι δεν βιάζεσαι και επειδή είσαι και αποφασισμένη να γυμναστείς σίγουρα θα σε οδηγήσει στην επιτυχία της απώλειας των κιλών που θέλεις. Καλή επιτυχία
Καλή συνέχεια σε όλους.
08-01-2009, 17:48 #653
Αλαλούμ!Αλαλούμ μου!
Υπέροχη,υγιή,δημιουργική,δ� �ασκεδαστική,ευτυχισμένη,μ� �στή,χαρούμενη,αγαπησιάρικ� �,ειρηνική,ξέγνοιαστη,αποδο τική,
ισορροπημένη...όλοι οι ποθητοί επιθετικοί χαρακτηρισμοί για τη χρονιά,που μόλις μας άνοιξε το κατώφλι της να διαβούμε!
Όλα όσα ενδόμυχα ποθείς φέτος να πραγματωθούν ή έστω να γίνουν σεβαστά βηματάκια πιο κοντά στην υλοποίηση τους!
Και όντως δεν ξεχνώ,αγαπημένο μου αλαλουμάκι!Ένα πάρτυ μου αναλογεί κι εμένα φέτος να πάω:το δικό σου!
Μη μου στερήσεις τη χαρά αυτή στην ήδη στερημένη από διασκέδαση ζωή μου...(φαντάσου ηχητικά εφέ κλαψουρίσματος εδώ)
Τα reductil δεν τα ξεκίνησα ακόμα,αν και βρίσκονται από μήνες στο ντουλάπι μου...Στην αρχή δυσκολευόμουν να τα αποφασίσω
και μετά περίμενα να νιώσω λίγο πιο διαιτητικά(γιατί πέρασε κι από μας,εδώ στο βορά,το έντονο κρούσμα σοκολατοεπιδημίας)
αλλά τελικά κατέληξα πως πάλι βλακείες κάνω,γιατί αυτό υποτίθεται σου κάνουν τα χάπια αυτά:σου κοβουν την όρεξη!
Οπότε αν όχι αυτήν την εβδομάδα,την επόμενη τα ξεκινώ και χαίρομαι που θα σκέφτομαι πως κάθε πρωί κάνουμε την ίδια κίνηση!
Συγνώμη,αγαπητά μέλη των WW,για το off topic,αλλά μια αδυναμία έχουμε κι εμείς εδώ μέσα...δε γινόταν να μην της ευχηθούμε!
08-01-2009, 17:57 #654
Αμαλία, έχω υπολογίσει 18 πόντους ! νομίζω ότι είναι και οι κατώτεροι.
πάντως πάω καλά αυτές τις μέρες που έχω άδεια από την δουλειά.
από Δευτέρα όμως που θα πάω δουλειά, θα πρέπει να δω πώς θα το οργανώσω ώστε να αφήνω τους πολλούς πόντους μετά τις 6 το απόγευμα που έχω ήδη γυρίσει σπίτι.
άλλωστε τότε και μέχρι να πάω για ύπνο ( γύρω στις 11 ) θέλω να τρώω και να τσιμπολογάω.
όταν πεινάω με βοηθάει πολύ να πίνω κάτι ζεστό όπως καφέ ή τσάι και πάντα μου κόβει την όρεξη ή ..την λιγούρα.
εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στην προσπάθεια αλλά.....είναι τόσο απαραίτητα τα reductil ; από ότι έχω καταλάβει κόβουν την όρεξη αλλά την λιγούρα ; όταν δηλαδή θέλεις να δοκιμάσεις μία μπουκιά ..( και όχι παραπάνω ) ψωμάκι ή κάτι άλλο..τι κάνεις ;
νομίζω ότι δεν τρώμε πάντα επειδή πεινάμε πραγματικά.
09-01-2009, 10:01 #655
Originally posted by NADINE
Συγνώμη,αγαπητά μέλη των WW,για το off topic,αλλά μια αδυναμία έχουμε κι εμείς εδώ μέσα...δε γινόταν να μην της ευχηθούμε!
Χίλια ευχαριστώ για τις χίλιες γλυκές ευχές σου..... Οταν ξεκινήσεις τα χάπια να ανοίξεις νέο topic για να τα λέμε γιατί εδώ οι WW θα μας βάλουν χέρι.........
09-01-2009, 11:18 #656
Κορίτσια την βοήθεια σας θέλω. 1,5 περίπου φλυτζάνι του τσαγιού φακές νερόβραστες (χωρίς το νερό) σκέτες, πόσους πόντους έχουν; Έβαλα τόσο για 2 μερίδες μεσημέρι-βράδυ.
09-01-2009, 13:34 #657
Originally posted by Βιβή
Αμαλία, έχω υπολογίσει 18 πόντους ! νομίζω ότι είναι και οι κατώτεροι.
πάντως πάω καλά αυτές τις μέρες που έχω άδεια από την δουλειά.
από Δευτέρα όμως που θα πάω δουλειά, θα πρέπει να δω πώς θα το οργανώσω ώστε να αφήνω τους πολλούς πόντους μετά τις 6 το απόγευμα που έχω ήδη γυρίσει σπίτι.
άλλωστε τότε και μέχρι να πάω για ύπνο ( γύρω στις 11 ) θέλω να τρώω και να τσιμπολογάω.
όταν πεινάω με βοηθάει πολύ να πίνω κάτι ζεστό όπως καφέ ή τσάι και πάντα μου κόβει την όρεξη ή ..την λιγούρα.
εύχομαι σε όλους καλή συνέχεια στην προσπάθεια αλλά.....είναι τόσο απαραίτητα τα reductil ; από ότι έχω καταλάβει κόβουν την όρεξη αλλά την λιγούρα ; όταν δηλαδή θέλεις να δοκιμάσεις μία μπουκιά ..( και όχι παραπάνω ) ψωμάκι ή κάτι άλλο..τι κάνεις ;
νομίζω ότι δεν τρώμε πάντα επειδή πεινάμε πραγματικά.
δοκίμασε οταν σε πιάνουν λιγούρες για γλυκό τότε να κάνεις την άσκησή σου. Μετά από μία 20 λεπτη ελαφριά άσκηση ούτε και θα την θυμάσε την λιγούρα.
Λίγους πόντους έχεις καθημερινά. Μήπως δεν τους υπολόγισες καλά?
Εγώ είμαι στους 20 πόντους ημερησίως και ήδη δυσκολεύομαι. Πόσο μάλλον στους 18. Να θυμάσε πως δεν πρέπει να τρως λιγότερο των 17 πόντων ημερησίως γιατί μετά υποσιτίζεσαι και επιβραδύνεται ο μεταβολισμός.
09-01-2009, 13:46 #658
ΜΑΡΊΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ για την πρώτη απώλεια κιλών!!!
Πολύ δυναμικό ξεκίνημα!!!
το ποστ που αναφέρεις με την αντιστοιχία πόντων και θερμίδων δεν ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστο, οπότε προσοχή, μην βασίζεσαι αποκλειστικά σ'αυτό.
Όσο για τις φακές... εδώ είναι δύσκολα. Μέσα στον οδηγό έχει 30γρ ωμές φακές =2 πόντους.
Οι φακές όταν βράζουν φουσκώνουν σα το ρύζι. Οπότε λογικά δεν νομίζω το 1 1/2 φλιτζάνι να έχει πάνω από 4 πόντους. ʼν έχεις ζυγαριά με γραμμάρια σπίτι σου ζύγισε 60γρ ωμές φακές να δεις πόσα φλιτζάνια είναι? Αμφιβάλλω να ξεπερνά το 1 φλιτζάνι. Οπότε αν βραστούν κιόλας που φουσκώνουν νομίζω πως με μεγάλη σιγουριά δεν ξεπερνά όντως τους 4 πόντους.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
09-01-2009, 13:49 #659
ΑΛΑΛΟΥΜʼΚΙΟΟΟΟΟ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛʼ ΚΑΙ ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΤΙ ΛOΓΟ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΚΙΛΩΝ
NADINΕ & ΑΛΑΛΟΥΜΑΚΙΟ
σας αγαπάμε και σας θέλουμε στην παρέα μας κι ας μιλάτε για το reductil.
ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ ΠΟΛΛΕΣ
09-01-2009, 14:06 #660
Αμαλία ευχαριστώ. Ότι χάνω είναι ότι πήρα τώρα στις γιορτές. Θα φανεί κάποια στιγμή το κανονικό βάρος μου όταν θα χάνω απελπιστικά αργά. Τον ξέρω τον οργανισμό μου.
Πάντως τις φακές τις έκανα light με μια κουταλιά λάδι μέσα, οπότε δεν νομίζω ότι θα έχουν παραπάνω πόντους από 4!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....