WEIGHT WATCHERS - Page 49
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 49 of 301 FirstFirst ... 3947484950515999149 ... LastLast
Results 721 to 735 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Παιδιά, μην μπερδεύεστε!
    Ρητά και κατηγορηματικά, η μπάρα Fitness έχει 2 πόντους.
    Είναι η αγαπημένη μου μπάρα και έχω φάει αναρίθμητες.

Senior Member
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕΕΕΕ????

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ (150ΓΡ) =5 ΠΟΝΤΟΥΣ
    ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡ. (150ΓΡ) =8 ΠΟΝΤΟΥΣ

Senior Member
    καλημέρα σας!
    καλή δύναμη!

σήμερα έφαγα

1 μανταρίνι
    1 τοστ γαλ κασέρι 4π
    1 ποτήρι γάλα 0,5π
    1 μπάρα δημητριακών 3π (οι δικές μου δεν είναι fitness)

14,5π μένουν

1 νες με γάλα και 1/2 κγ ζάχαρη

μένουν 14π

σαλάτα με: μπρόκολο, φρέσκο κρεμμυδάκι, ντομάτα, 1 κσ λάδι 2π, λίγη φέτα 2π, 1 φρυγανιά 1π, 1 πατάτα βραστή 2π

μένουν 7π

1 μήλο
    1 μανταρίνι

1 φέτα ψωμί του τοστ 1 γαλ 1 κασέρι 3π

μένουν 4π

2 βότκες 4π

Senior Member
    καλημερα!
    για να γινει πιο κατανοητο...
    σπανακοπιτα νηστισιμη 5 ποντους
    σπανακοπιτα αρτησιμη 8 ποντους!!!!

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΠΕΡΔΕΥΕΣΤΕΕΕΕ????

ΣΠΑΝΑΚΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡΙΔΑ (150ΓΡ) =5 ΠΟΝΤΟΥΣ
    ΣΠΑΝΑΚΟΤΥΡΟΠΙΤΑ 1 ΜΕΡ. (150ΓΡ) =8 ΠΟΝΤΟΥΣ
    Αμαλία προτείνω να ενημερώσεις την λίστα τροφίμων με τους πόντους για να μην μπερδευόμαστε. Γιατί εκεί κοιτούσα και ξανακοιτούσα... Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνηση.

Ζωήτσα ευχαριστώ κι εσένα!

Γενικώς ευτυχώς που είχα πόντους για ξόδεμα κι έτσι μπόρεσα να φάω ένα κομμάτι σπανακοτυρόπιτα που λατρεύω.

Senior Member
    MAΡΑΚΙ ΜΟΥ,

Εχεις δίκιο. Τώρα το είδα κι εγώ. Δυστυχώς δεν μπορώ να το διορθώσω εγώ αλλά η Νεφέλη που το έγραψε το ποστ.

Νεφελάκι σε παρακαλώ μπες στο τόπικ με τους πόντους και πήγαινε στο Σ και συμπλήρωσε την σπανακόπιτα χωρίς τυρί = 5 πόντους και αυτήν που υπάρχει γράψτη σπανακοτυρόπιτα = 8 πόντους.

Senior Member
    ΜΑΡΑΚΙ,
    ξέχασα να σου πω,
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΒΡΕ ΘΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕΣ .
    ΠΕΤΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ WW, ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗ, ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.

Γενικώς ευτυχώς που είχα πόντους για ξόδεμα κι έτσι μπόρεσα να φάω ένα κομμάτι σπανακοτυρόπιτα που λατρεύω.

ΑΧΧΧΧ κι εμένα είναι από τα αγαπημένα μου. Ευτυχώς δεν τρελλαίνεται ο άντρας μου για τις πίτες και τη φτιάχνω σπάνια δηλαδή μόνο σε "τραπέζια" για να το έχω σίγουρο ότι δεν θα φάω το ταψί μόνη μου!!!! .

Senior Member
    παιδιά έκανα την διόρθωση απλά επειδή βλέπω ότι επικρατεί μια σύγχιση και μια αναστάτωση... θέλω να πω ότι προσωπικά εμένα αυτές οι εμονές με κουράζουν. η ουσία αυτού του προγράμματος είναι αυτή η σχετική ελευθερία επιλογών που μπορούμε να κάνουμε στις τροφές που καταναλώνουμε όπως επίσης και η πληροφορία που μας παρέχει η δομή του , την οποία θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να την αξιοποιεί. λέμε σπανακόπιτα 8 π εντάξει! σπανακόπιτα από σπανακόπιτα έχει διαφορά κομμάτι από κομάτι έχει επίσης διαφορά... αν κολήσουμε σε λεπτομέρειες τύπου... με σφολιάτα; με σπιτικό φύλλο; με χωριάτικη ζύμη; έχει ζάχαρη στο φύλλο; με σπορέλαιο με ελαιόλαδο κτλ κτλ... είναι άλλη υπόθεση. ο καθένας πρέπει να μπορεί να αξιοποιεί την πληροφορία που του δίνει αυτό το πρόγραμμα... και να κάνει τους σχετικούς υπολογισμούς του. είναι κρίμα να κολάμε σε κάτι τέτοια και να γίνεται ολόκληρο θέμα και να επικρατεί πανικός... εκτός του ότι μας φθείρει καταργεί και την ευελιξία που παρέχει το πρόγραμμα αλλά και την κρίση μας στις επιλογές μας!
    λοιπόν φάτε την σπανακόπιτα κι άμα σας κάνει κέφι μην την μετρήσετε κιόλας!!! χεχεχεχ

Senior Member
    Εγώ γιατί έχω την εντύπωση πως κάθε πρόγραμμα διατροφής την επιτυχία του την βασίζει στις λεπτομέρειες; Προσπαθώ να μάθω το πως λειτουργεί κι εύλογο είναι να ρωτάω πράγματα. Αν αυτό δημιουργεί πρόβλημα σε σας που γνωρίζεται το πρόγραμμα πείτε το μου να ξέρω. Γιατί πια Νεφέλη η απάντησή σου μου δίνει την εντύπωση πως μάλλον πρόβλημα δημιουργούν οι απορίες μου και κόπο σε σένα να ενημερώσεις ένα τόπικ.

Senior Member
    δεν είναι κόπος μαράκι μου και ποτέ δεν κάνω κάτι γιατί πρέπει. είναι χαρά μου να βοηθήσω έστω απαντώντας σε κάτι που ξέρω. απλά βλέπω να γεννιέται μια εμμονή κι αυτό ήταν καθαρά προσωπική μου θέση και αντίδραση . δεν ήθελα να σου δημιουργήσω τέτοια εντύπωση. να νιώθεις άνετα και να εκφράζεσαι όπως θες. όλοι έχουμε απορίες και είναι ωραίο να τις μοιραζόμαστε γιατί μόνο έτσι μαθαίνουμε. η αντίδρασή μου δεν αφορούσε στην απορία αλλά σε αυτή την σύγχιση που βγήκε προς τα έξω.

Senior Member
    Έλα που τελικά απ'την σύγχιση βρήκαμε τελικά τι γίνεται στην διαφορά μιας πολυαγαπημένης πίτας! Που αν δεν έτρωγα ένα κομμάτι θα'χα φάει όλη την σακούλα με τα καρότα για να χορτάσω και να σταματήσει να τρέχει το σάλιο μου! :P

Senior Member
    ευτυχώς που υπάρχουν η Νεφέλη και η Αμαλία και βοηθούν τους καινούργιους και έχουν κάνει δουλειά για όλους μας.

Παρεπιμπτόντως , προχθες μου είπε η μητέρα μου ότι σε ένα πρωινάδικο , ένας διαιτολόγος έδωσε μία δίαιτα για 10 κιλά μέχρι το Πάσχα και μάλιστα η 7η μέρα κάθε εβδομάδας είναι ελεύθερη. Εκατσα και έβγαλα του πόντους που αντιστοιχουν σε αυτή την δίαιτα , θεωρώντας πάντα ότι αφορά κανονικές μερίδες και όχι ελεύθερη ποσότητα πχ. από κοτόπουλο , τυρί κλπ.
    είδα λοιπόν ότι οι πόντοι κυμαίνονται από 19 έως και 23 ! νομίζω ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από αυτή που κάνουμε και στην οποία έχουμε ελευθερία να φάμε ότι θέλουμε, αρκεί να κρατήσουμε τους πόντους μας.
    το γεγονός της ελεύθερης 7ης μέρας ...με προβληματίζει.

δεν πειράζει...εμείς τα γνωστά μας για 10 κιλά μέχρι την Κυριακή του Πάσχα!!!

Junior Member
    Καλησπερα σε ολους! Επανήλθα και καλωσορίζω τα καινουρια μέλη!!! Λοιπον, τα αποτελέσματα των μετρήσεων μετά τις γιορτές δεν ήταν ευχαριστα! Εβαλα το 1,5 κιλό που ειχα χάσει! Φτου κι από την αρχή! κλαψ κλαψ :-(((((((

Δεν πειραζει, θα μαζεψω τα κομματια μου και θα συνεχίσω. Μου αναλογουν 25 ποντοι. Χτες εφαγα 22,5 και σημερα 25.
    Το ΣΚ θα παω εκδρομη και πρεπει να ειμαι προσεχτικη. Θα τα πουμε από Δευτερα
    Φιλια σε ολους

Senior Member
    marw ευχαριστούμε για το καλωσόρισμα. Όσο για το 1,5 κιλάκι θα φύγει γρήγορα μην ανησυχείς! Εγώ που μπήκα αμέσως σε πρόγραμμα μου'χει φύγει το πρήξιμο απ'τα περίσσια των γιορτών και αισθάνομαι μια χαρά και με διάθεση να συνεχίσω δριμύτερη. Δεν βάζω στόχο το πόσα κιλά θα χάσω το Πάσχα. Ας είναι όσα θέλουν... Η ουσία είναι να φύγουν και να μην ξαναγυρίσουν!