WEIGHT WATCHERS - Page 51
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 51 of 301 FirstFirst ... 41495051525361101151 ... LastLast
Results 751 to 765 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    καλημερούδια σας!

χθες το βράδυ πεινούσα πολύ αλλά τώρα ευτυχώς ξημέρωσε κι έφαγα...

1 φέτα του τοστ με γαλ κασέρι και 1 τριγωνάκι τυρί κρέμα 4π
    1 ποτήρι γάλα 0,5π

μένουν 17,5π

1 μίνι σάντουιτς 4π
    1 εσπρέσσο

μένουν 13,5π

1 1/2 πανσέτα 5π
    μία πηρουνιά πατάτες τηγανιτές 3-4π
    σαλάτα λάχανο καρότο 1 κσ λάδι 1π
    1 κόκα κόλα ζέρο

μένουν 3,5π

1 μπάρα δημητριακών 3π

Senior Member
    Ευχαριστώ p_k. Έφτιαξα σε light εκδοχή γιουβαρλάκια σήμερα και θέλω να βγάλω τους πόντους στο σύνολο δύο μερίδων!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Ευχαριστώ p_k. Έφτιαξα σε light εκδοχή γιουβαρλάκια σήμερα και θέλω να βγάλω τους πόντους στο σύνολο δύο μερίδων!
    Πάντως, τα κανονικά γιουβαρλάκια έχουν 9 πόντους στη μερίδα (τα 5 μέτρια).
    Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και νέα απώλεια βάρους σημειώθηκε την εβδομάδα που μας πέρασε: -300 γραμμάρια.
    Από τα 80,9 κατέβηκα στα 80,6 κιλά.
    Με το καλό, τη νέα εβδομάδα να δείξει και τον αριθμο 7 η ζυγαριά!

Senior Member
    συγχαρητήρια p.k ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ !

Να ρωτήσω και κάτι άλλο για το ρύζι ; μήπως ξέρετε τα 30 γρ. αν είναι μία κούπα και πόσα γραμμάρια βρασμένο ρύζι δίνουν ;
    χθες έφτιαξα ρυζότο με γαρίδες ως εξής :2 κσ λάδι =4π, 450 γαρίδες ψίχα = 7,5 πόντοι, 2 κούπες ρύζι που ξέχασα να ζυγίσω και φυσικά λαχανικά που δεν μετράνε.
    βγήκε μία γενναία ποσότητα γιζσ 4 άτομα τουλάχιστον και έχω φάει χθες το βράδυ 8κσ ρυζότο και σήμερα έφαγα :

παξιμαδάκια και τοστ 7π
    μήλο
    5κσ ρυζότο ( το βάζω με επιφύλαξη 3π )

κάνω κάποιο λάθος ;

Α! θα κάνω και τα 30΄ποδήλατο που δεν έκανα χθες.

Senior Member
    Πάντως, τα κανονικά γιουβαρλάκια έχουν 9 πόντους στη μερίδα (τα 5 μέτρια).
    .........
    Με την light εκδοχή κέρδισα μερικούς πόντους κι έτσι μεσημέρι και βράδυ είχα δυο μεριδούλες απολαυστικότατες, συν την σαλάτα με το λαδάκι της και τα φρουτάκια μου στο ενδιάμεσο!

Senior Member
    Βιβή μια μερίδα ρύζι είναι 20γρ. ωμό. Αν θυμάμαι καλά σε βρασμένο είναι περίπου 2 κουταλιές της σούπας. Τώρα το πιλάφι που έφτιαξες αν ήταν ατομικό θα έπρεπε να έχεις βάλει: 120γρ. γαρίδες καθαρισμένες, 20γρ. ρύζι ωμό, τα λαχανικά σου κλπ και θα είχες την μερίδα την δική σου. Όρεξη να μαγειρεύεις να'χεις!

Senior Member
    Καλησπέρα σας!!!Ψάχνοντας πληροφορίες για το reductil έπεσα πάνω στο site!!!!Ειλικρινά θαυμάζω την προσπάθειά σας.Είμαι 80 κιλά με ύψος 1.70 αλλά γενικά δεν δείχνω τα κιλά μου.Παρ'όλα αυτά έχω κάνει πολλές προσπάθειες να τα χάσω με μέγιστο αποτέλεσμα να χάνω το πού τέσσερα κιλά και μετά να τα ξαναπαίρνω.Ειλικρινά θέλω να χάσω 15 κιλά και τώρα μου φαίνεται απλό αλλά ξέρω πως όταν μπω στη διαδικασία μάλλον θα κάνω βλακεία και θα τα χαλάσω όλα.Μία φίλη μου με το χάπι από νούμερο 14 στα παντελόνια έπεσε στο 10 και έτσι είχα πειστεί να το πάρω κι εγώ.Μάλιστα εκείνη δεν είχε καν παρενέργειες εκτός από 2 ημερών ζαλάδες και αυπνίες.Τέσπα, ο φίλος μου δεν με αφήνει να το δοκιμάσω καν και μάλλον χαίρομαι για αυτό.Η΄δίαιτά μου ξεκινάει την Πέμπτη με τη διαιτολόγο μου και εύχομαι επιτέλους να τα καταφέρω.Φιλιά πολλά και καλές προσπάθειες.Θα σας ενημερώνω για να δίνει κουράγιο ο ένας στον άλλο!!!!

Senior Member
    Καλή δύναμη στη νέα σου προσπάθεια,Αστερόσκονη( τι παραμυθένιο !)
    Ελπίζω αυτή να είναι και η τελευταία σου!Μην κοιτάς τι κάνουν οι άλλοι...
    Φρόντισε για το καλύτερο δυνατό,που μπορείς να κάνεις εσύ!
    Περιμένουμε νέα σου,αν θέλεις σε κάποιο πιο σχετικό από αυτό τόπικ.
    Φιλάκια...

Senior Member
    Με την light εκδοχή κέρδισα μερικούς πόντους κι έτσι μεσημέρι και βράδυ είχα δυο μεριδούλες απολαυστικότατες, συν την σαλάτα με το λαδάκι της και τα φρουτάκια μου στο ενδιάμεσο!
    Πολύ ωραία, μπράβο!
    Γενικά, μπορούμε να βρούμε τρόπους να κάνουμε πιο light όλα τα φαγητά, λίγη έμπνευση χρειάζεται!
    Αυτή είναι η ομορφιά του προγράμματος, ότι μπορείς να το προσαρμόσεις 100% στα μέτρα και τις ανάγκες σου και να αδυνατίζεις χωρίς καταπίεση.

Senior Member
    γεια σας!

πιστεύω να έχουμε ανεβασμένο ηθικό και κατευνασμένα νεύρα.

σήμερα έφαγα

1 σάντουιτς μικρό στρογγυλο ψωμάκι ολικής 3π γαλ 1π τριγωνάκι τυρί 1π
    1 cupcake 4π
    1 ποτήρι γάλα 0,5π

μένουν 12,5π

σουβλάκι κοτόπουλο 3π
    σαλάτα
    1 φρυγανια 1π

1 καφέ λάτε 1π

μένουν 7,5π

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
    ΒΛΕΠΩ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΕΙ!!!

P-K ΚΑΙ ΜΑΡΑΚΙ,
    ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟ!!!! για την απώλειά .
    Μου δίνετε πολύ κουράγιο, γιατί εγώ έχω μείνει στάσιμη. Παλεύω με τα κιλά που πήρα στις γιορτές. Μου έχει μείνει κάτι λιγότερο από κιλό, αλλά βιώνω μεγάλη άρνηση. Έχω κακή ψυχολογία από μία αγχωτική κατάσταση που αντιμετωπίζω, με αποτέλεσμα συνεχώς να την "πέφτω" στα γλυκά. όπως καταλαβαίνετε ξεφεύγω από τους εβδομαδιαίους πόντους μου και φυσικά είναι αδύνατον να χάσω. Τσάμπα κι η γυμναστική που κάνω

Πάντως το παλεύω, δεν αφήνω το ημερολόγιο γιατί ξέρω πως μετά όλος μου ο κόπος θα πάει χαμένος.
    Που θα πάει? κρίση είναι....θα ...περάσει.

Καλή συνέχεια σε όλους

Senior Member
    Η κρίση σίγουρα θα περάσει,Αμαλία μου,κι εσύ θα βγεις πιο δυνατή απ'αυτή!
    Είναι απόλυτα ανθρώπινο η ψυχολογία μας να επηρεάζει και τις διατροφικές μας συνήθειες.
    Το ζητούμενο είναι πώς στεκόμαστε εμείς απέναντι σ'αυτό.Το να συνεχίζεις τη γυμναστική σου δεν είναι μάταιος κόπος,
    αλλά αντίθετα ένας τρόπος να περιορίζεις τη ζημία και προπαντός η απόδειξη ότι έχεις πλέον υιοθετήσει -πέρα από δίαιτα-
    έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!Από την άλλη το ημερολόγιο σε βοηθά να μην ξεφύγεις περισσότερο απ'όσο αντέχει η ματιά σου.
    Στο πέρασμα του χρόνου δε θα θυμόμαστε πόσα κιλά χάσαμε κάθε εβδομάδα αλλά θα θυμόμαστε τη στάση που κρατήσαμε
    στην συγκεκριμένη κρίση που περάσαμε και αυτό είναι ουσιαστικά που αποδεικνύει την αλλαγή στάσης μας!
    Για μένα προσωπικά είναι πολύ πιο αξιόλογη η δική σου προσπάθεια αυτή τη στιγμή κι ας παραμένεις στάσιμη στα κιλά σου
    παρά μια απώλεια κάποιων γραμμαρίων ακόμα σε περίοδο ήρεμης ρουτίνας.Είμαι περήφανη για σένα!Μπράβο σου,Αμαλία μου!

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Η κρίση σίγουρα θα περάσει,Αμαλία μου,κι εσύ θα βγεις πιο δυνατή απ'αυτή!
    Είναι απόλυτα ανθρώπινο η ψυχολογία μας να επηρεάζει και τις διατροφικές μας συνήθειες.
    Το ζητούμενο είναι πώς στεκόμαστε εμείς απέναντι σ'αυτό.Το να συνεχίζεις τη γυμναστική σου δεν είναι μάταιος κόπος,
    αλλά αντίθετα ένας τρόπος να περιορίζεις τη ζημία και προπαντός η απόδειξη ότι έχεις πλέον υιοθετήσει -πέρα από δίαιτα-
    έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής!Από την άλλη το ημερολόγιο σε βοηθά να μην ξεφύγεις περισσότερο απ'όσο αντέχει η ματιά σου.
    Στο πέρασμα του χρόνου δε θα θυμόμαστε πόσα κιλά χάσαμε κάθε εβδομάδα αλλά θα θυμόμαστε τη στάση που κρατήσαμε
    στην συγκεκριμένη κρίση που περάσαμε και αυτό είναι ουσιαστικά που αποδεικνύει την αλλαγή στάσης μας!
    Για μένα προσωπικά είναι πολύ πιο αξιόλογη η δική σου προσπάθεια αυτή τη στιγμή κι ας παραμένεις στάσιμη στα κιλά σου
    παρά μια απώλεια κάποιων γραμμαρίων ακόμα σε περίοδο ήρεμης ρουτίνας.Είμαι περήφανη για σένα!Μπράβο σου,Αμαλία μου!

NADINE,
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΑ ΦΙΛΑΚΙΑ χχχχχχ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ.
    Σ'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΟ ΚΕΦΙ. Μ'ΕΚΑΝΕΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΜΙΣΟΓΕΜΑΤΟ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑ ΣΕ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΚΛΕΙΝΕ ΤΟ ΜΑΤΙ ΠΟΝΗΡΑ!!!!
    ΑΧ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΨΩ ΝΑ ΤΡΩΩ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΓΛΥΚΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ "ΑΝΕΒΑΣΩ" ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΝΞΩ ΤΟ ΣΤΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΚΑΙ ΤΑ DVD ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΕΚΑΝΑ ΠΟΝΗΡΙΑ.
    ΕΠΕΙΣΑ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΚΑΙ ΓΡΑΦΤΗΚΑΜΕ ΣΕ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΧΟΡΩΝ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ.... ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΜΕ ΒΑΡΙΑ ΚΑΡΔΙΑ,.... ΣΕΡΝΑΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΤΟ ΠΟΣΟ ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΜΙΑ ΩΡΙΤΣΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ. ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΓΕΛΑΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΒΗΜΑ, ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΥς ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΙΔΡΩΣΑΜΕ ΠΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΥ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕ ΠΟΝΑΓΑΝ ΟΙ ΜΗΡΟΙ ΜΟΥ ΔΕΙΓΜΑ ΟΤΙ ΓΥΜΝΑΣΤΗΚΑ ΑΡΚΕΤΑ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΧΟΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΣΚΗΣΗ. ΓΥΜΝΑΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ.

ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΣΥΝΙΣΤΩ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ. ΡΩΤΗΣΤΕ.

Junior Member
    Χαιρετώ τους πάντες! Αμαλία πόσο σε νιώθω !!!!!!! Δεν το βαζω κάτω όμως. Επιμένω!!!!! Και στο τέλος θα νικήσουμε αυτήν τη μάχη!

Ποιος ξερει να μου πει ποσοι ποντοι είναι το ταχίνι? Εγω το μετραω σαν το λαδι.

Πέμπτη

1 τοστ με γαλοπουλα κ κασερι 4π
    1 μπισκότο 2π

φακή 6π
    60 γρ φέτα 4π
    1 φέτα ψωμί 2π
    1 βραχάκι κουβερτούρα 1π

1 ζεστή σοκολάτα ρόφημα ( πόσοι πόντοι ????)

- 4π από περπάτημα 1 ώρα

αυριο είναι μερα ζυγίσματος!

Senior Member
    marw θερμιδικά το λάδι έχει πολύ παραπάνω θερμίδες απ'το ταχίνι. 100γρ. λαδιού έχουν 884 θερμίδες και 100γρ. ταχίνι 680 θερμίδες. Μάλλον θα πρέπει να το μετρά λίγο πιο κάτω το ταχίνι απ'το λάδι. Αλλά αν ξέρουν οι ειδικοί, ας μας πουν να το ξέρουμε κι αυτό!