WEIGHT WATCHERS - Page 70
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 70 of 301 FirstFirst ... 2060686970717280120170 ... LastLast
Results 1,036 to 1,050 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Kαλησπερα κι απο εμενα. Ευτυχως φτασαμε στο τελος της εβδομαδας, εξαντληση και πολλυ δουλεια.... ας ελπισουμε σε καλυτερα την βδομαδα που θα ρθει! Αυριο ειναι και μερα ζυγαριας, ελπιζω να εχω χασει κανα κιλο γιατι δεν τα παω και τοσο καλα τελευταια...
    Λοιπον στο προγραμμα τωρα :
    Πέμπτη 19/3
    πρωι- 2 φρυγανιες + 1 κουτ. μαργαρινη λαιτ + 1 κουτ. μαμελαδα λαιτ- 3,5 ποντοι
    δεκατιανο- 1 ξερο συκο- 0,5 ποντο
    μεσημερι- 100 γρ. αρακα+ 2 φρυγανιες + 60 γρ. ανθοτυρο λαιτ- 7,5 ποντοι
    απογευμα- 1 μανταρινι
    βραδυ- 100 γρ. καλαμαρακια + 1,5 φρυγανια + 50 γρ. πιπεροσαλατα 8 ποντοι
    πιο βραδυ 1 μικρο γιαουρτι 1% 1,5 ποντος
    Συνολο 23,5 ποντοι
    Παρασκευη 20/3
    πρωι- 2 φρυγανιες + 1 κουτ. μαργαρινη λαιτ + 1 κουτ. μαρμελαδα λαιτ- 3,5 ποντοι
    δεκατιανο- 1 μικρη μπανανα- ποντοι 1
    μεσημερι- 1 πατατα βραστη, ενα αυγο βραστο, 1 κουτ. λαδι, 50 γρ. παξιμαδι ολ. αλεσεως, 50 γρ. πιπεροσαλατα- 9,5 ποντοι
    απογευμα- 3 ξερα δαμασκηνα- 0,5 ποντος
    βραδυ- 1 πιατο ρυζοτο με αγκιναρες- 7 ποντοι
    πιο βραδυ- 20 γρ. στραγαλια, 2 μανταρινια- 2,5 ποντοι
    Συνολο 23 ποντοι

Senior Member
    όλα καλά... και ταξιδεύω μ'εσένα , για σένα...
    πόντοι άνω των 21 εδώ και δύο μέρες το παλεύω όμως... σύντομα θα ισορροπήσω...
    αυτό που μπορώ να κάνω τώρα είναι να μου αφιερώσω ένα τραγούδι... εμένα και της βαρκούλας μου και σ'όλους τους ναυτιλομένους

Senior Member
    γειά σας παιδιά, έχω μέρες να γράψω.
    αίσθάνομαι απογοήτευση. δεν χάνω τίποτα.

μέσα στην εβδομάδα , μία μέρα ξέφυγα 3π και τις άλλες πήγα καλούτσικα.

μερικές φορές οι 18π που μου αναλογουν μου φαίνονται πολύ λίγοι. είναι δυνατόν, αν ξεφύγω λιγάκι 2-3 πόντους να καθηλώνομαι τόσο πολύ ;
    γιατί ρε γ...τό ;
    τι κάνω στραβά ; ...και ήθελα να χάσω άλλα 3 κιλά μέχρι το Πάσχα. ...

Αμαλία, είμαστε περίπου στα ίδια κιλά και με σχεδόν τον ίδιο στόχο, εσύ γιατί παίρνεις 21 πόντους ;

filakia.

Senior Member
    Originally posted by Βιβή

Αμαλία, είμαστε περίπου στα ίδια κιλά και με σχεδόν τον ίδιο στόχο, εσύ γιατί παίρνεις 21 πόντους ;
    Βιβή μου,
    στο είχα πει και στην αρχή που ξεκίνησες διατροφή με ww πως έχεις υπολογίσει πολύ λίγους πόντους. Μάλλον στο ερώτημα τι είδους δουλειά κάνετε έβαλες κυρίως καθιστική. Ενώ εγώ επέλεξα την δεύτερη επιλογή που μου δίνει ακόμα 2 πόντους. Κι εμένα η δουλειά μου είναι κυρίως καθιστική αλλά με το που γυρνάω στο σπίτι κλείνω ένα πεντάωρο που δεν "βάζω κάτω " καθόλου τον ποπό μου από τις δουλειές και πιστεύω το ίδιο κάνεις κι εσύ.
    Οπότε τώρα που είμαι στα 70,8 κιλά δικαιούμε 21 πόντους. Όταν με το καλό πέσω στα 69 θα δικαιούμε 20 πόντους.

Εγώ πρόσεξα από το ημερολόγιό μου στο οποίο έγραφα και την ψυχολογική μου κατάσταση πως τις εβδομάδες που δεν είχα χάσει ή που είχα πολύ μικρή απώλεια με είχε κυριεύσει βαρεμάρα ή άγχος λόγου κάποιου θέματος που αντιμετώπιζα και φυσικά "έκλεβα" συνεχώς. Κυρίως σε ποσότητα.
    ʼλλες πάλι φορές σε πόντους, δηλαδή υποτιμούσα την αξία σε πόντους των τροφών που έτρωγα.
    Προσπάθησε να τηρήσεις αυστηρά για μία ολόκληρη εβδομάδα το πρόγραμμα, πιές πολύ νερό, προσπάθησε να μην τρως πολλούς υδατάνθρακες μετά τις 6μμ και κάνε κάθε μέρα 30 λεπτά βάδισμα.
    Επίσης αυτή την εβδομάδα κάνε διατροφικές επιλογές που είναι πιο εύκολο και φυσικά πιο σίγουρο να υπολογίσεις τους πόντους. ʼσε για λίγο τις ωραίες και γευστικότατες παραλλαγές που κάνεις (φοβάμαι ότι εκεί την πατάς).

Είναι σημείο καμπής αυτό που βρίσκεσαι. Νιώθεις ότι κάνεις δίαιτα χωρίς να βλέπεις αποτέλεσμα κι αυτό είναι μεγάλη παγίδα γιατί σίγουρα θα σε οδηγήσει στο να τα παρατήσεις.
    Πάρε μία βαθιά ανάσα, σφίξε το ζωνάρι, οπλίσου με δύναμη και υπομονή μεγάλη για μία εβδομάδα και κάνε τα παραπάνω.
    Δες το σαν στοίχημα, πεισματικά.
    Είμαι σίγουρη ότι θα χάσεις , θα ξεκολλήσει η ζυγαριά και τότε θα πάρεις κουράγιο για να συνεχίσεις την προσπάθειά σου.

Πάντως μην τα παρατάς.
    Αλήθεια δεν έχεις δει διαφορά στα ρούχα σου ή στην κυταρρίτιδα?

Senior Member
    Αμαλία, σε ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές.

η αλήθεια είναι ότι ...είμαι λίγο "κλέφτρα" με τους πόντους, μερικές φορές. Πάντως σίγουρα δεν ξεπερνώ τους 21 άρα, και σωστά να τους είχα υπολογίσει μάλλον κάτι άλλο φταίει.
    πιστεύω ότι είναι η έλλειψη τακτικής γυμναστικής, για αυτό πριν λίγο τελείωσα ένα 30λεπτο πρόγραμμα aerobic σε DVD.
    επειδή έχω πολλά dvd από το περιοδικό shape θα προσπαθήσω να κάνω κάθε μέρα έστω και τα 10λεπτα προγράμματα.

σήμερα έφαγα :
    2 παξιμαδάκια από 20 γρ. το καθένα συνολο 2π
    1 τοστ μόνο τυρί λαχανικά 3π

θα φάω ζυμαρικά με 4π και πιθανόν να προσθέσω και λίγο κιμα και φυσικά την παρμεζάνα μου.

ελπίζω να πάω καλά ...

σχετικά με την διαφορά στα ρούχα...ναι έχω δει διαφορά αλλά επειδή έχω κοιλίτσα και στομαχάκι..η διαφορά είναι περισσότερο στην περιφέρεια.
    με την κυτταρίτιδα δεν έχω δει καμία διαφορά. η κυτταρίτιδά μου είναι του στυλ...χαλάρωση. όταν κάθομαι δεν φαίνεται τίποτα...οταν πιέζω το μπούτι ελάχιστα κάνει σαν το πορτοκάλι..όμως όρθια είναι πιο έντονη..σαν αδιόρατες γραμμές. πάντα είχα μπούτια και μάλιστα έχω και χοντρό γόνατο.

πάντα είχα κόμπλεξ για τα χοντρά μπουτάκια μου , το γόνατο αλλά και τα μπράτσα. πιστεύω ότι και 50 κιλά να ήμουνα, όλα αυτά θα πρόδιδαν την τάση στρουμπουλής που έχω και που χρόνια τώρα παλεύω με νύχια και δόντια να αποφύγω.

τέλος πάντων, με την διατροφή ww δεν έχω κουραστεί και δεν έχω στερηθεί τίποτα. νομίζω ότι αν αθληθώ λίγο περισσότερο και δώ πιο γρήγορα αποτελέσματα.

φιλιά σε όλους

Senior Member
    BIBH MOY,
    μάλλον τον ίδιο σωματότυπο έχουμε.
    Μπουτάρες που λέει κι ο άντρας μου Και φυσικά πολύ χοντρά γόνατα. Ακόμα και τότε που ήμουν 53 κιλά πάλι αυτά δεν αδυνάτιζαν. Τι γυμναστική , τι μασάζ, λάσπες, κρέμες, χίλια δυό χαζά είχα κάνει προκειμένου να αδυνατίσουν τα γόνατά μου. Τζίφος φυσικά ώσπου ένας φίλος ορθοπεδικός μου είπε να πάψω να ασχολούμε με το θέμα αυτό γιατί τσάμπα θα πετάω τα λεφτά μου και φυσικά ούτα να σκεφτώ για λιποαναρροφήσεις αφού τέτοια είναι η κατασκευή τους. Οπότε μου έμεινε μεγάλο απωθημένο το μίνι.

Όσο για την κυταρρίτιδα κι εμένα έτσι ήταν αλλά τα τελευταία 2 χρόνια με τα φάρμακα που πήρα για τις εξωσωματικές έχει πολύ χειροτερέψει και είναι πλέον εμφανής ακόμα και στα μπράτσα.
    Και τώρα πάλι σε προσπάθεια είμαι και με το που ξεκίνησα τα φάρμακα ήδη φόρτωσα ένα κιλό και ας κάνω και διατροφή.
    Δεν βαριέσαι όμως άς έχουμε αποτέλεσμα και χαλάλι κι η κυταρίτιδα και τα κιλά.

Προσπάθησε να γυμνάζεσαι 4 φορές την εβδομάδα από μία ωρίτσα ή το καλύτερο και το πιο ασφαλές πιστεύω είναι το καθημερινό μισάωρο γρήγορο βάδισμα. Το περπάτημα βοηθά πολύ, κυκλοφορεί καλύτερα η λέμφος και σε συνδιασμό με αρκετό νερό αποβάλλονται οι τοξίνες και ενεργοποιείται κι ο μεταβολισμός μας που έχει φτάσει πια να καίει κάρβουνο. Σαν το τρενάκι μου ένα πράγμα.

Φιλενάδα μην τα παρατάς, συνέχισε
    Φιλιά πολλά

Senior Member
    γεια σας κι από μένα!
    είμαι καλά στην υγεία μου, το ίδιο επιθυμώ και για σας. ψυχολογία χάλια... προσπαθώ να συνέλθω και να συντονίσω τις δυνάμεις μου τους στόχους και τις προσπάθειες μου σ'αυτό που ελπίζω και που εύχομαι.
    διατροφή χάλια !!
    σύντομα θα ισορροπήσω όμως...
    δεν τα βάζουμε κάτω δεν τα παρατάμε!!!! Ψηλά τα λάβαρα και πάααααααμεεεεεεε!!!
    εμπρός καλή μου βαρκούλα έί όπ!!!

Senior Member
    Μήπως ήρθε η ώρα να κουνήσουν κανένα ποντίκι εκείνοι οι κοπηλάτες,που κρατούσες σε επιφυλακή;

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Μήπως ήρθε η ώρα να κουνήσουν κανένα ποντίκι εκείνοι οι κοπηλάτες,που κρατούσες σε επιφυλακή;

NADINAKI,
    τι ωραία που τα λες!!!!

Εμπρός ΝΕΦΕΛΑΚΙ, ενεργοποίησε τους κωπηλάτες σου.
    Έλα τώρα που πνέει ούριος άνεμος.
    Κορίτσια μπήκε άνοιξη. Αναγεννιέται η φύση και μαζί της κι εμείς.

Senior Member
    Αναγεννιέται η φύση,Αμαλία μου,αλλά μαζί της κι εμείς μόνο συν κοπηλάτες και χείρα κίνει,φοβάμαι...
    Και δυστυχώς ούτε από τους μεν ούτε από τα δε βλέπω ιδιαίτερη κινητικότητα...Για να μην πιάσω τον Πεχλιβάνη της...

Τι να κάνει ο καημενούλης μόνος του όσο κι αν του φυσάνε οι Πεχλιβάνηδες σου; Για να τους κάνουμε περισσότερους!Όμως,συμμαζέ ψου λιγάκι...

Senior Member
    Καλησπερα κι απο μενα, δυστυχως κι εγω χαλια ειμαι τις τελευταιες 3 μερες... και απο διατροφη χειροτερα. Απο αυριο ελπιζω να ξεκινησω παλι την διατροφη μου και ισως να αλλαξει και η διαθεση μαζι.Καλη συνεχεια σε ολες και σε ολους και καλη αυριανη!!!

Senior Member
    Καλησπέρα κορίτσια!!
    Έχω πολλές μέρες να γράψω, είχα το σεμινάριο 2 βδομάδες, είχα και μια φίλη φιλοξενούμενη το τριήμερο, από διατροφή αφήστε τα!! Όσο για τα κιλά, δεν τόλμησα να ανεβω στην ζυγαριά, είμαι σίγουρη πως έβαλα πίσω το πρώτο κιλάκι, ελπίζω να μην έβαλα κι άλλα!! Θα δούμε το Σάββατο...Προσπαθώ να επανέλθω στο πρόγραμμα αλλά δισκολεύομαι
    Τέλος πάντων, ελπίζω να πάει καλύτερα το πράγμα από αύριο!

Senior Member
    Καλά,δεν είστε οι μόνες...ʼμα προσέξετε,οι περισσότεροι εδώ μέσα διάγουμε περίοδο ατασθαλιών...
    Μάλλον πάλι καμιά συμπαιγνία από πλανήτες θα παίζει...Θα έχει κανέναν ανάδρομο Ερμή...Αλλιώς δεν εξηγείται!

Senior Member
    φύσηξε Πεχλιβάνη μου!!! να μην έχω ανάγκη τα φτερά του...

Senior Member
    Καλησπέρα σ'όλη την ομάδα WW!
    ʼρχισα πάλι την μέτρηση πόντων, οπότε για σήμερα έχουμε:

Πρωϊνό
    1 ποτ. γάλα 1,5% μεγάλο
    2 φέτες σαλάμι μικρές
    30 γρ παρμεζάνα
    1,5 κριτσίνι
    Σύνολο 8,5 π

Μεσημεριανό
    Τόνος σε νερό μαγειρεμένος με 5 κ.σ. αρακά, 2 κ.σ. ρύζι, λαχανικά,μυρωδικά λεμόνι μουστάρδα και 1 κ.γ. λάδι
    1 σαλάτα με 1 κ.σ. λάδι
    1 π. κρασί λευκό
    Σύνολο 11,5

8,5+11,5=20 π
    Υπόλοιπο 4π
    Πάντως πεινάω ακομα! Καλό κουράγιο σε όλους