WEIGHT WATCHERS - Page 71
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 71 of 301 FirstFirst ... 2161697071727381121171 ... LastLast
Results 1,051 to 1,065 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Καλησπέρα κι από εμένα!
    Ένα πράγμα θα πω, διαβάζοντας όλα τα προηγούμενα ποστ: μην απογοητεύεστε από ημέρες ή και περιόδους που δεν έχετε την επιθυμητή απώλεια. Μείνετε πιστοί στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα θα φανούν. Το χειρότερο πράγμα είναι η απογοήτευση και η παραίτηση.
    Τήρηση ημερολογίου οπωσδήποτε και σωστή μέτρηση των ποσοτήτων/μερίδων. Είναι βασικά κλειδιά για την επιτυχία.
    Στα δικά μου τώρα, ημέρα ζυγίσματος η χθεσινή και τα πράγματα έχουν σταθεροποιηθεί. Συγκεκριμένα, από τα 77,1 πήγα στα 77,2 κιλά (+100 γραμμάρια), οπότε για την έκτη και τελευταία εβδομάδα συντήρησης ισχύουν οι ίδιοι πόντοι με την προηγούμενη (33).
    Καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Senior Member
    καλησπέρα,
    παιδιά πρέπει να ανασυγκροτηθούμε! ο pk έχει απόλυτο δίκιο, δεν πρέπει να ξεχνάμε να κρατάμε ημερολόγιο!.

χθες και προχθές έκανα 30 λεπτά γυμναστική με dvd και θα προσπαθήσω να κάνω και αύριο. τις μέρες που δεν θα κάνω 30 λεπτά, θα βάζω το dvd που έχει πρόγραμμα 10-15 λεπτών για να κάνω τουλάχιστον κάτι.

χθες τήρησα τους πόντους που μου αναλογούν και με την γυμναστική έχω πόντους περίσσευμα. σήμερα έχω φάει ήδη 12 ποντους και μου μένουν άλλοι 6. εχω να πάω σε μιά επίσκεψη αλλά ευελπιστώ ότι δεν θα έχει φαγητό. στα γλυκά αντιστέκομαι μιά χαρά, οινόπνευμα δεν πίνω, ξηρούς καρπούς τους αποφεύγω....ε! ελπίζω να πάει καλά.

λοιπόν, ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ, ΜΕΤΡΗΣΗ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ και ....ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ είναι και η μέρα σήμερα που το θέλει !!!!

φιλιά πολλά.

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,

κορίτσια όσες ατασθαλίες κι αν κάνετε μην αφήνετε το ημερολόγιο. Δρα κατασταλτικά. Όσες φορές το άφησα οδηγήθηκα σε παραίτηση και ξαναφόρτωσα τα κιλά που με πολύ προσπάθεια είχα καταφέρει να χάσω. Επίσης μην αφήνετε και την γυμναστική σας. Δηλαδή μην εγκαταλείπετε εντελώς τις καλές σας συνήθειες γιατί μετά είναι δύσκολο να τις ξαναποκτήσεις. Ο καναπές είναι γλυκός σα μέλι.
    Τις ατασθαλίες να τις βλέπετε ως ένα μικρό διάλειμμα. Μην κατηγορείτε τον εαυτό σας, κανείς δεν είναι τέλειος. Αυτή η αυστηρότητα σίγουρα μας οδηγεί στην παραίτηση. Ο πόλεμος δεν χάνεται όταν χάσεις την μάχη μιας , δυό εβδομάδων. Η σημαία της νίκης είναι εκεί και μας περιμένει. Και τι έγινε να την κατακτήσουμε μιά δυό εβδομάδες αργότερα???

Τα δικά μου νέα τώρα, το τρενάκι μου οδηγεί με την όπισθεν αφού φόρτωσα άλλο μισό κιλό σύνολο 1,5 κιλό σε μία εβδομάδα κι ας έκανα το πρόγραμμα σωστά κι ας έκανα και το βάδισμά μου και τα dvd μου. Το 1,5 κιλό οφείλεται στην κατακράτηση υγρών που δημιουργούν τα φάρμακα που παίρνω μου το επιβεβαίωσε σήμερα κι ο γιατρός μου. Φυσικά το έχω ξαναδεί το "έργο". Στην προηγούμενη προσπάθεια είχα "φορτώσει" 5 κιλά σε ένα μήνα, αλλά ήμουν ανυποψίαστη. Δεν πρόσεχα καθόλου και το χειρότερο ήταν ότι μετά δεν έφευγαν με τίποτα.
    Τώρα όμως πιστεύω πως με την βοήθεια της διατροφής ww, (έχω περιορίσει στο ελάχιστο γλυκά και αλάτι) θα τα καταφέρω τουλάχιστον να πάρω όντως μόνο υγρά κι όχι και λίπος.

Βιβή,
    εγώ όταν βλέπω μπροστά μου τροφή που ξέρω πως δεν μπορώ ν'αντισταθώ και να φάω το ελάχιστο από αυτήν προσπαθώ να μην τη δοκιμάζω καθόλου. Ειδικά με τους ξηρούς καρπούς, τι να πω? Σκέφτεσαι έλα μωρέ 10 φυστικάκια θα φάω και μετά από λίγο έχεις φάει ένα ολόκληρο μπολάκι.

Καλή συνέχεια σε όλους

Senior Member
    καλησπέρα,

τελικά χθες το βράδυ έφαγα λίγα φουντούκια περίπου 20 και 1 μικρό και πολύ ελαφρύ μπισκοτάκι.
    επίσης έφαγα 1 φέτα ψωμί τόστ και μισή φέρα τυρί τόστ. Ετσι πιστεύω ότι έκλεισα του 6π που μου είχαν απομείνει.

σήμερα έφαγα :

1 tost με τυρί και λαχανικά
    3 παξιμαδάκια
    μακαρόνια με παρμεζάν ( δυστυχώς είχαν βουτυράκι )

συνολικά 13 πόντοι και έχω άλλους 5.

δεν θα κάνω όμως γυμναστική διότι έχω έναν πονοκέφαλο, λες και κρατάω τούβλα στο κεφάλι μου.

φιλιά και καλή συνέχεια

Senior Member
    έλα παιδιάαααα πάμε μια ανασύνταξη!!! όλοι μαζί!!!!
    αύριο καινούργια βδομάδα!!!
    εμπρός λοιπόν! για να δούμε παρουσίες!!!!

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ
    και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Σκορπίσαμε μου φαίνεται.
    Εγώ συνεχίζω , το ημερολογιάκι ενημερώνεται σταθερά, από γυμναστική κάνω μόνο γρήγορο περπάτημα τις τελευταίες ημέρες . Η κατακράτηση προς το παρών παραμένει η ίδια, ευτυχώς δεν είχα αύξηση και αισιοδοξώ ότι σύντομα θ'αρχίσει να δείχνει μείωση κι ας συνεχίζω τη λήψη φαρμάκων. Δεν μπορεί....κάτι θα έχω κάψει από λίπος.
    Συνεχίστε να προσπαθείτε.
    Το καλοκαιράκι είναι προ των πυλών κι η διάθεση φτιάχνει κάθε μέρα και περισσότερο.
    Καλή Συνέχεια.

Senior Member
    Kαλησπέρα σε όλη την ομάδα!!
    Μου φαίνεται έχει δίκιο η Αμαλία πως σκορπίσαμε, που είστε όλες; Είχαμε το πιο ζωντανό post, τώρα είναι εντελως υποτονικό, εξαφανίστηκε και ο p_k που έδεινε το ρυθμό... Εγώ συνεχίζω πάντως το μέτρημα, αν και έχω πολλές λιγούρες και ακόμα πιο πολλούς πειρασμούς (στους οποίους όπως θα δείτε υποκύπτω)!

Πρωϊνό
    1 γιαουρτάκι 2% 2π
    1 φ. ψωμί τόστ σίκαλης 1π
    1 φ. γαλοπούλα βραστή 1π

Δεκατιανό
    3/4 κουλούρι 3π

Σνακ
    1 γιαουρτάκι 2% 2π

Μεσημεριανό
    Τόνος νερού μαγειρεμένος με λαχανικά , 4 κ. ρύζι μαύρο, κρέμα γάλακτος 3% και τυρί κρέμα 3% 7,5 π

Απογευματινό
    γκοφρέτα σοκολάτα 5π

Σύνολο 21,5π
    24-21,5=2,5π υπόλοιπο, ίσα ίσα για μια σαλάτα το βράδυ !

Senior Member
    μιααα χαράααα!!!! εγώ σήμερα έφαγα ένα τόστ και τώρα σκέφτομαι τι άλλο... ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ... ας ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ψιλοχειριστώ παρά μ'αυτά που δεν υπάρχει περίπτωση να χειριστεί κανείς!!!

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    μιααα χαράααα!!!! εγώ σήμερα έφαγα ένα τόστ και τώρα σκέφτομαι τι άλλο... ΑΝΑΣΥΝΤΑΞΗ ... ας ασχοληθώ με αυτά που μπορώ να ψιλοχειριστώ παρά μ'αυτά που δεν υπάρχει περίπτωση να χειριστεί κανείς!!!
    Αν προς το παρόν βρίσκεσαι στο επίπεδο του να χειρίζεσαι ένα τοστ,δε νομίζω πως είμαστε για απερίσκεπτα ρίσκα και άλματα στο σάντουιτς...
    Καλύτερα να φας ακόμα ένα τοστ,που το έχεις και βλέπουμε στην πορεία...Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι σταδιακά ν'αυξάνεις τα υλικά μέσα...
    Σιγά σιγά όμως,ε;Και να μεσολαβούν αρκετές ώρες ανάμεσα... ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΕΣ!!!!!!!!!! Πόσο μάλλον για βασιλικές κορώνες...
    Καλή δύναμη στην προσπάθεια σου!Η σκέψη μου και οι προσευχές μου μαζί σου!Μην τα παρατάς...όλοι είμαστε στο πλάϊ σου!Φιλάκια!

Senior Member
    Καλησπέρα κι από μένα!
    Δεν εξαφανίστηκα, μπαίνω καθημερινά και διαβάζω όλα τα ποστ, δεν είχα όμως το χρόνο να γράψω, εξαιτίας πολλών υποχρεώσεων.
    Βλέπω συνεχίζετε κανονικά το πρόγραμμα, μην απογοητεύεστε όμως αν βλέπετε μικρή ή καθόλου απώλεια. Τα κιλά θα φύγουν αν το πρόγραμμα εφαρμοστεί κανονικά. Και ας μην ξεχνάμε ότι η απογοήτευση είναι ο χειρότερος σύμβουλος! Προχωράμε πάντα μπροστά!
    Ολοκλήρωσα και τις έξι εβδομάδες της συντήρησης και στο σημερινό ζύγισμα η ζυγαριά έδειξε 77,4 κιλά, δηλαδή +200 γραμμάρια σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα. Πολύ καλά.
    Το βάρος πλέον σταθεροποιήθηκε και πρέπει όλες τις αρχές σωστής και υγιεινής διατροφής να τις εφαρμόζω από τώρα και στο εξής καθημερινά, ώστε να διατηρηθώ σ' αυτά τα κιλά.
    Για μια ακόμη φορά ευχαριστώ για τη συμπαράσταση όλους αυτούς τους μήνες και εύχομαι σε όλους/ες και στον καθένα/μια χωριστά καλή επιτυχία και καλή δύναμη!
    Θα συνεχίσω να σημειώνω τι τρώω στο μπλοκάκι μου, μια και είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ωρισκόμαστε υπό έλεγχο. Ακούω πολλούς να λένε ότι είναι κουραστικό να σημειώνουν και να γράφουν, διαφωνώ όμως ριζικά! Δεν παίρνει πάνω από 1-2 λεπτά να πάρεις το στυλό και να σημειώσεις τι έφαγες και σας διαβεβαιώ ότι από τις 13 Μαϊου του 2008 που ξεκίνησα το πρόγραμμα, δεν υπήρξε μέρα χωρίς να καταγράψω τι έφαγα. Βοηθάει πάρα πολύ.
    Και μια και μιλάμε για καταγραφή, ας γράψω τι έφαγα σήμερα, μέχρι στιγμής:

ΠΡΩΙΝΟ

2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
    με 30 γρ. τυρί γκούντα
    1 μπάρα δημητριακών
    30 γρ. κουλουράκια βουτύρου
    20 γρ. σοκολάτα γάλακτος

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

2 μικρά κουλούρια Θεσσαλονίκης

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

1 μερ. μακαρόνια με τυρί και σάλτσα ντομάτας
    Σαλ. ντομάτα με 2 κ.γλ. ελαιόλαδο
    1 φέτα ψωμί για τοστ
    10 γρ. σοκολάτα γάλακτος

ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΟ

1 μπάρα δημητριακών

Να είστε καλά, καλή συνέχεια και θα προσπαθώ να γράφω καθημερινά!

Senior Member
    καλησπέρα και από εμένα.

pk σταμάτησε και η συντήρηση ; αισθάνεσαι πιο ελεύθερος τώρα ;

εγώ δεν έγραψα τόσες μέρες διότι έχω απογοητευθεί πολύ που δεν χάνω..μου πέρασαν και σκέψεις για χημική δίαιτα αλλά ξέρω ότι δεν μπορώ να πάω σε τέτοια καταπίεση. απλά, κάνω το εξής : γράφω καθημερινά και πόντους ww και θερμίδες. επίσης κάνω γυμναστική από τα dvd για τουλάχιστον 30 λεπτά αλλά τους πόντους που εξοικονομώ δεν τους τρώω μέσα στην ημέρα.
    προσπαθώ να πειθαρχώ στα τσιμπολογήματα. Χθες τα πήγα πολύ καλά, συγκεκριμένα :

έφαγα 2 παξιμαδάκια που έχουν 122 θερμίδες και τα υπολόγισα 4π ( θυμηθείτε ότι τα υπολόγιζα λιγότερους..η κλέφτρα).
    1 αχλάδι
    επίσης 1 τόστ με τυρί και λαχανικά 155 θ και 3π.
    50 γρ. ψωμί 120θ και 2π

το απόγευμα έκανα γυμναστική και μασούλησα 1 καρότο. Είπα ότι θα φάω το κυρίως γεύμα το βράδυ που με πιάνουν οι αδυναμίες μου. έτσι το βράδυ έφαγα μία σαλάτα λάχανο, καρότο, ντομάτα, αγγούρι, και έβαλα μέσα :

3 παξιμαδάκια κρίθινα 165θ και 3π
    μισή μερίδα γίγαντες αλάδωτους 90 γρ. 210 θ και 4,5 π
    50 γρ. φέτα μίλνερ 85θ και 1,5π

και εκεί που είπα να δώ μήπως σε όλα αυτά χωράει καμιά κουταλιά λάδι ανακάλυψα ότι είχα φτάσει τους 18π και τις 1000 θερμίδες ( εγώ με τόσες χάνω, το ξέρω ) και δεν έβαλα λάδι.

σήμερα έφαγα μόνο 1 παξιμαδάκι και το τόστ ( συνολικά 210 θερμίδες και 5π) και θα κρατηθώ να φάω το κυρίως γεύμα το βράδυ.
    θα κεράσω όμως τον εαυτό μου ένα Σουδάκι που έχω στο σπίτι και του έχω αδυναμία...

φιλιά πολλά.

Senior Member
    Βιβή, σίγουρα νιώθω πιο ελεύθερος!
    Δεν πρόκειται να κάνω όμως λάθη του παρελθόντος και να τα βάλω πάλι τα κιλά, θα υπάρχει έλεγχος.
    Τώρα όσον αφορά εσένα, μήπως τρως λιγότερο απ' όσο πρέπει;
    1000 μόνο θερμίδες;
    Έκανες σωστά το ερωτηματολόγιο να υπολογίσεις τους πόντους που δικαιούσαι;
    Μήπως αυτή είναι η αιτία της "στασιμότητας";

Junior Member
    Kαλημέρα και καλό μήνα σε όλους σας!!!! Είμαι καινούργια στην παρέα σας αν και κατα καιρούς μπαίνω και σας διαβάζω. Εχθές ξεκίνησα να διαβάσω τα posts για τα WW και πραγματικά με ξεσηκώσατε βρε παιδιά!!! Ειδικά p_k, Amalía, Nefeli τί να σας πώ είστε πραγματικοί motivators και μπράβο για αυτά που καταφέρνετε μέρα με τη μέρα. Καλά ειδικά για σένα p_k..... δεν έχω λόγια, μπράβο και πάλι μπράβο!
    Πρέπει να σας πώ ότι έχω... μάλλον είχα χάσει 8 κιλά με αυτό το σύστημα πριν κλείσουν στην Ελλάδα αλλά δυστυχώς τα ξαναπήρα και με το παραπάνω κλαψ!! Τώρα έχω να χάσω σχεδόν 20 και δεν το πιστεύω πώς έφτασα μέχρι εδώ. Ομως διαβάζοντάς σας χθές (έχω μείνει στη σελίδα 28 χιχιχι) πραγματικά με κάνατε να ξαναβγάλω τα τεφτέρια μου και να ξαναμπώ στο πρόγραμμα απο ΣΗΜΕΡΑ!!

p_k ελπίζω να συνεχίσεις να μπαίνεις στο foroum να μου δίνεις κουράγιο αλλά και όλοι οι υπόλοιποι. Σας χρειάζομαι παιδάκια!! Καλή συνέχεια σε όλους μας!

Junior Member
    Συγνώμη άλλαξα το τίκερ μου. Προτιμώ να βλέπω τί έχω χάσει παρά τί με περιμένει ακόμα

Created by MyFitnessPal.com - Free Calorie Counter

Senior Member
    Καλά έκανες Μαρία. Καλώς όρισες και καλή αρχή στην προσπάθεια! Αν είσαι συνεπής στην δίαιτα όπως ο p_k θα τα καταφέρεις. Κι αφού έχειs την εμπειρία από παλιά τότε σίγουρα γνωρίζεις πολύ καλύτερα πόσο καλά δουλεύει η δίαιτα των weight watchers. Εγώ προσπαθώ να την μάθω και όλο απογοητεύομαι κι όλο την ξαναρχίζω. Που θα πάει, θα στρώσω!