WEIGHT WATCHERS - Page 80
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 80 of 301 FirstFirst ... 3070787980818290130180 ... LastLast
Results 1,186 to 1,200 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Λοιπόν κι εγώ σήμερα από διατροφικής άποψης καλά τα πήγα
    Μάλιστα έφαγα όοοοολα τα παρακάτω:
    1 φλιτζ. γάλα 1π
    1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί Light και ντοματούλα 4π
    1 μήλο + 1 πράσινο τσάι με 1 κγλ ζάχαρη 0π
    1 κονσέρβα τόννου σε νερό 2π
    Σαλάτα πράσινη με 6κ.γλ. λάδι 6π
    3 κγλ παρμεζάνα 0π μου φάνηκαν λίγα όμως της γουρούνας και πρόσθεσα άλλα 3 οπότε υπολογίζω 1,5π
    2 πολύ μικρά κρίθινα παξιμαδάκια 1π
    καφεδάκι ελληνικό με 1 κοφτή κ.γλ ζάχαρη 0π
    5 φράουλες 0π
    1 μπανάνα 1π
    3 ξερά δαμάσκηνα 0,5π
    1 γιαούρτι αγελάδος 3π
    1 φέτα γαλοπούλας 1π
    2 αγγουράκια 0π
    Σύνολο πόντων=21

Στον κουμπαρά των πόντων έχω ακόμα από χθες 4 πόντους αποταμιευμένους
    επίσης περπάτησα 50λεπτά κι έτσι εξοικονόμησα άλλους 2,5 πόντους οπότε οι πόντοι δώρο έφτασαν τους 14,5. Αχρείαστοι να είναι.

Καλή συνέχεια σε όλους

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    SAMANTHA,
    πολύ χαίρομαι που θα σε έχουμε στην παρέα μας. ʼντε βρε παιδί μου μπας και ξεκολλήσεις από τα αγγούρια και τα πορτοκάλια
    όποια διευκρίνιση κι αν χρειαστείς ευχαρίστως θα σε βοηθήσουμε.
    Εκτύπωσε για αρχή τους πόντους από το τόπικ wwpoints φτιάξε κι ένα ημερολόγιο και ξεκίνα.
    Για τους πόντους που δικαιούσε είσαι σίγουρη πως απάντησες σωστά στο ερωτηματολόγιο? Θα το βρεις στο ίδιο τόπικ με τους πόντους των φαγητών.
    να'σαι καλα!!ενθουσιαζομαι κ εγω με τα καινουρια πραγματα κ χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι που μπορουν να μου λυσουν τις αποριες!!!!

οσο για τους ποντους ναι ειναι σωστα..
    ειμαι γυναικα:7π
    21χρ:4
    66 κιλα:6
    1,72 υψος:2
    θελω να χασω βαρος κ κανω καθιστικη δουλεια:0
    συνολο: 19

απο αυριο θα αναφερω εδω τι γινεται...σιγα-σιγα

Senior Member
    samantha,
    σωστά τα υπολόγισες, αλλά δεν κινήσε καθόλου όλη μέρα?
    δεν περπατάς να πας στη δουλειά, κατά την ώρα εργασίας είσαι "καρφωμένη" στην καρέκλα, δεν σηκώνεσε καθόλου?
    Στο σπίτι δεν κάνεις δουλειές?

Κι εμένα η δουλειά μου καθιστική είναι αλλά με το που γυρίζω σπίτι ξεπατώνομαι. Δεν κάθομαι καθόλου μέχρι τις 12 τη νύχτα που θα πάω για ύπνο, οπότε στο ερώτημα περί δουλειάς βάζω 2 πόντους.
    Λέω μήπως για αρχή να ξεκίναγες με τους 20 πόντους κι όταν δεις ότι τα καταφέρνεις κατεβάζεις έναν πόντο ακόμα.

Επίσης μπορεί την πρώτη εβδομάδα να μην χάσεις ούτε γραμμάριο μη σου πω ότι μπορεί να βάλεις κιόλας λίγο. Εμένα μου έτυχε αυτό.
    Αυτό συμβαίνει επειδή ο οργανισμός συνηθισμένος να υποσιτίζεται όπως στην περίπτωσή σου, αντιδρά περίεργα στην αρχή αλλά γρήγορα μπαίνει στο νόημα και μετά θα χάνεις.

Προσπάθησε να κάνεις υγιεινές επιλογές και να μην καταναλώνεις τους πόντους που δικαιούσε σε γλυκά.
    Βάλε μέτρο. Όρισε μία μέρα της εβδομάδας που θα τρως το γλυκάκι σου. Ή κατανάλωνε κάτι γλυκαντικό με λιγότερους πόντους, όπως ο p-k που συνήθως τα απογεύματα απολάμβανε ένα κεσεδάκι ρυζόγαλο.

Καλή αρχή σου εύχομαι

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους.

Και σήμερα όλα καλά πήγαν από διατροφικής άποψης.
    Έφαγα:
    κορν φλέικς με γάλα 4π
    1 μήλο 0π
    φακές σούπα 6π
    1/2 φέτα ψωμί 1π
    μανιτάρια πλευρώτους ψητά με 2 κ.γλ. λάδι 2π
    1 μπανάνα 1π
    1 ρυζόγαλο 4π
    φουντούκια 1π
    1 γιούρτι αγελάδος 3π
    Σύνολο πόντων 22

αφαιρώ έναν πόντο από τον κουμπαρά μου και γίνονται 3 οι αποταμιευμένοι.
    ʼσκηση δεν έκανα, άρα οι πόντοι δώρο παραμένουν 14,5.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Senior Member
    Καλησπέρα από κι από μένα, είναι αλήθεια πως απουσιάζω πολλές μέρες και νιώθω πως έχασα πολλά επισόδεια!! Έγινε κάτι συγκεκριμένο και κάποια μέλη θέλουν να αποχωρήσουν; Αν ναι, είναι κρίμα, όλοι και όλες εδώ στο ίδιο καζάνι βράζουμε και τα ίδια προβλήματα αντιμετωπίζουμε ... Στα δικά μας τώρα, παραμένω σταθερά στα114,2 κιλά και μάλλον αυτό είναι καλό, γιατί καθημερινά στη δουλειά έχουμε τυροπιτάκια, κεκάκια, παστάκια και ότι άλλο σε -άκια υπάρχει στην αγορά. Η αντίστασή μου σε αυτά είναι από δύσκολη ως αδύνατη, ειδικά τις μέρες που υπάρχει μεγάλη ένταση και πολλά νεύρα, και αυτές οι μέρες είναι πολλές...Πάλι καλά που δεν έχω βάλει κιόλας...Θα προσπαθήσω από δω και πέρα να 'συμμαζευτώ' ελπίζοντας στις αρχές Ιούνη να σπάσω το φράγμα των110 kg. Φιλιά σε όλη την ομάδα ww και καλή δύναμη!!

Senior Member
    Myrtali,
    μπραβο που υπάρχει στο μυαλό σου το θέμα διατροφή και δεν ενδίδεις ολοκληρωτικά σε όλους αυτούς τους πειρασμούς που κυκλοφορούν στη δουλειά σου.
    Σε περιμένουμε στην παρέα μας όταν θα είσαι έτοιμη

Senior Member
    Σήμερα έφαγα τα παρακάτω

1 τοστ γαλοπούλα + τυρί 4π
    1φλιτζ. γάλα 1π
    1 μήλο=0
    2 μικρά μπιφτεκάκια από άπαχο κιμά 7π
    σαλάτα πράσινη + 2 κ.γλ. λάδι 2π
    2 μικρά παξιμαδάκια 1π
    1 μπανάνα 1π
    1 αυγό βραστό 2,5π
    1 ντομάτα 0π
    1 γιαούρτι αγελάδος 3π
    δαμάσκηνα ξερά 0,5π
    Σύνολο πόντων= 22

Οι πόντοι στον κουμπαρά μου γίνονται 2.
    Επίσης έκανα 30λεπτά aerobic και κέρδισα 3π οπότε οι πόντοι δώρο έγιναν 17,5.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Senior Member
    Αμαλια σε παρακολουθουσα πιο παλια και ειχα δει οτι ειχες χασει παραπανω κιλακια..ή κανω λαθος??????????
    Με ενδιαφερει τρελα αυτη η διατροφη αν και δεν εχω καταφερει να την κρατησω διαστημα!!!
    μπορεις να μου δωσεις γενικες οδηγιες εχω καπου κρατησει σημειωσεις...αλλα δεν ξερω που ειναι αυτην την στιγμη.
    βασικα σε σχεση με τα φρουτα θελω να μου πεις...τρωμε ελευθερα με 0 ποντους ή οχι.Υπηρχε καποιο θεμα σε αυτο απο οτι
    θυμαμαι!!!
    και με τα λαχανικα...σορυ αν σε κουραζω...αλλα μου εχουν γινει εμμονη αυτα τα 10 κιλα ποθ θελω να διωξω ως το καλοκαιρι...
    ευχαριστω

..υγ αναφερομαι στην Αμαλιτσα αλλα οποιος γνωριζει και θελει ας μου απαντησει...

Senior Member
    LAYZA,
    Καλά θυμάσε, στην προηγούμενη προσπάθεια είχα ξεκινήσει από 72,5 και είχα φτάσει στα 67. Εντωμεταξύ όμως μεσολάβησε μία αποβολή και στην συνέχεια εξωσωματική που επίσης οδήγησε σε βιοχημική κύηση και όλα τα φάρμακα συν η κακή ψυχολογία , ξαναπήρα τα κιλά και 2 ακόμα. όχι ότι δεν φταίω κι εγώ που δεν έβαλα καθόλου φραγμό.
    Τώρα όμως νιώθω πιο δυνατή και κάνω μία νέα προσπάθεια.

Για τα φρούτα δεν μετράς πόντους εκτός κι αν είναι μπανάνα, σταφύλι, σύκο και κάποια άλλα που θα τα βρεις στο τόπικ με τους πόντους. Στα 6 κλειδιά της καλής υγείας διαβάζουμε πως επιβάλλετε να τρώμε 5 μερίδες φρούτων και λαχανικών την ημέρα. Οι σύμβουλοι μας συνιστούσαν να τρώμε μέχρι 3 φρούτα την ημέρα και τα υπολογίζαμε με μηδενικούς πόντους εκτός κι αν ήταν ένα από τα παραπάνω που ανάφερα.
    Το ίδιο και τα λαχανικά τα περισσότερα έχουν μηδενικούς πόντους.

Ότι χρειαστείς είμαι στη διάθεσή σου.

για μένα αύριο είναι ημέρα ζυγίσματος
    Θα σας ενημερώσω αύριο.

Καλή συνέχεια

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους
    Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή για μένα.
    Η ζυγαριά έδειξε 71,8 κιλά δηλαδή έχασα 500γρ.
    Ομολογώ ότι δεν ήταν η απώλεια που περίμενα αλλά ευτυχώς υπήρξε κι αυτή. Όλη αυτή την εβδομάδα έπαιρνα αντιβίωση, αύριο τελειώνει η θεραπεία και πιστεύω ότι έβαλε το φάρμακο το χεράκι του στο να φρενάρει ελαφρώς ο ρυθμός απώλειας. Το αναφέρω γιατί το έχω ξαναπάθει στο παρελθόν.
    Την εβδομάδα που πέρασε έπρεπε να φάω 7χ21=147 πόντους. Τελικά έφαγα 140 και γυμνάστηκα συνολικά 295 λεπτά.
    Είμαι πολύ ευχαριστημένη με την συνέπεια που έδειξα στο πρόγραμμα ww. Γι' αυτό και πιστεύω πως η ερχόμενη εβδομάδα που θα είναι και χωρίς αντιβίωση ίσως με αποζημειώσει περισσότερο ως προς την απώλεια βάρους.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Senior Member
    καλημερα!!
    Λυπαμαι για αυτα που περασες,και ευχομαι να σου πανε ολα καλα απο εδω και περα!

λοιπον σχετικα με τους ποντους θελω αλλη μια διευκρινηση,ειδα στο ποστ σου οτι αναφερεις τους ποντους της εβδομαδας,
    κ την γυμναστικη που εκανες,
    μετραμε συνολικα τους ποντους και τρωμε αναλογα??
    δηλ. εχω εξοδο το Σ/Κ κ τρωω λιγοτερους την εβδομαδα για να τους συμπληρωσω τοτε?
    αν ναι μεχρι ποσους λιγοτερους τρωω την μερα?

Senior Member
    Αμαλία, συγχαρητήρια και πάλι συγχαρητήρια!
    Μισό κιλό την εβδομάδα είναι πολύ καλή απώλεια και στα πλαίσια του σωστού και υγιεινού αδυνατίσματος.
    Παρά την αγωγή σου, κατάφερες και είχες απώλεια, πολύ σημαντικό γεγονός.
    Σκέψου ότι στις 2 αυτές εβδομάδες έχασες 2,5 κιλά, δηλαδή 1,25 κιλό την εβδομάδα!
    Σε όλη την πορεία μου προς το κανονικό βάρος, είχα εβδομάδες με απώλεια 100 και 200 γραμμάρια, ήταν όμως απώλεια! Οτιδήποτε περιττό φεύγει από επάνω μας, μας οδηγεί πιο γρήγορα και με ασφάλεια στον στόχο.
    Πολύ θετικό το ότι καταγράφεις όλα όσα τρως. Είναι ο μοναδικός τρόπος για να κρατάς τον έλεγχο και να μην ξεφεύγεις. Ημερολόγιο και πάλι ημερολόγιο!

Senior Member
    P-k,
    σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. τις θυμάμαι τις εβδομάδες (ειδικά προς το τέλος της προσπάθειάς σου) που έχανες τόσο λίγο. Είναι σημαντική η απώλεια δεν λέω σου δίνει φτερά , αλλά για μένα ήταν το ίδιο σημαντικό που κατάφερα να κρατήσω "αδαμάντινο χαρακτήρα" όλη την περασμένη εβδομάδα . Με πείσμωσε και συνειδητοποίησα ότι μπορώ να τα καταφέρω. Κι όντως και τούτο το Σ/κ δεν φόρτωσα παραπάνω πόντους που σημαίνει πως όλη η εβδομάδα θα κυλήσει χωρίς ιδιαίτερο άγχος και πείνα για εξοικονόμηση πόντων.
    Το ημερολόγιο το ενημερώνω με ευλάβεια.

Senior Member
    Αγαπητή μου layza,
    όπως ακριβώς τα γράφεις κάνουμε.
    Όταν ξέρεις πως έχεις κάποια έξοδο προσπαθείς να εξοικονομήσεις πόντους από τις προηγούμενες ημέρες της εβδομάδας ώστε να τους χρησιμοποιήσεις την ημέρα που θα ξεφύγεις λίγο .

Να σου περιγράψω λίγο τη δική μου μέθοδο.
    Από προηγούμενες προσπάθειες που έκανα πρόσεξα πως σχεδόν πάντα ναυαγούσε η δίαιτά μου το Σαββατοκύριακο που βγαίναμε έξω ή βρισκόμασταν με φίλους.
    Να κόψω τις εξόδους δεν γινόταν, οπότε άλλαξα την ημέρα που ξεκινά η εβδομάδα μου. Ξεκινώ πάντα Σάββατο (ημέρα ζυγίσματος) , έχοντας ζυγιστεί το πρωί του Σαββάτου και βλέποντας απώλεια "ντοπάρομαι" ψυχολογικά οπότε προσέχω λίγο περισσότερο το βράδυ και την Κυριακή να μην ξεφύγω υπερβολικά. Σημειώνω το αρνητικό ισοζύγιο πόντων στον κουμπαρά μου και όλη την υπόλοιπη εβδομάδα εξοικονομώ πόντους ώστε να καταφέρω να το μηδενίσω.
    Για παράδειγμα χθες Σάββατο πρώτη ημέρα της νέας εβδομάδας κατάφερα και εξοικονόμησα στον κουμπαρά μου δύο πόντους.
    Σήμερα όμως που πήγαμε σε ταβερνούλα κι οι διατροφικοί πειρασμοί ήταν ουκ ολίγοι, έφαγα 26 πόντους. Δηλαδή 5 πόντους παραπάνω. ʼρα στον κουμπαρά έχω 3 αρνητικούς πόντους. Πρέπει μέσα στην εβδομάδα σιγά σιγά να τους μηδενίσω κάτι που είναι εύκολο.
    Γενικά τα ww ορίζουν πως δεν πρέπει να τρώμε λιγότερο από 17 πόντους την ημέρα γιατί μετά επιβραδύνεται ο μεταβολισμός. Αλλά ούτε και να χρησιμοποιούμε περισσότερο από 12 πόντους δώρου (από την άσκηση).
    Έχει τύχει όμως σε Σ/Κ να πάρω και 20 πόντους παραπάνω , κάτι που είναι δύσκολο μετά να το μειώσεις ειδικά όταν δικαιούσε μόλις 20 πόντους την ημέρα. Οπότε σε αυτές τις περιπτώσεις προσπαθούσα να αυξήσω πολύ την άσκηση- κίνηση και έφτιαχνα και σούπα αλά ww που έχει μηδέν πόντους και αντικαθιστούσα κάποια γεύματα.
    Αλλά αυτό να γίνει μία φορά στις τόσες γιατί αν γίνεται κάθε Σ/Κ κουράζει, αγχώνει και φυσικά πεινάς πολύ την υπόλοιπη εβδομάδα και βέβαια πιστεύω ότι φρενάρει την απώλεια.

Τούτη τη φορά έχω βάλει στόχο να χρησιμοποιώ όσο το δυνατόν λιγότερους πόντους έως και καθόλου από την άσκησή μου. Δηλαδή οι πόντοι δώρο να μένουν ατόφιοι να τρώω μόνο αυτούς που δικαιούμε ώστε να επιταχύνω την απώλειά. Για παράδειγμα την περασμένη εβδομάδα είχα κερδίσει από τα 295 λεπτά που γυμνάστηκα συνολικά 20 πόντους και τελικά δεν χρησιμοποίησα ούτέ έναν. ΜΕγαλεπήβολο σχέδιο δεν λέω εύχομαι να τα καταφέρω.

Καλή συνέχεια σε όλους.

Senior Member
    Samantha, Amalia, Myrtali,Maria, P_k, αγαπητες μου weightwatcherινες γεια σας!
    Χαιρομαι που συνεχιζουμε ολες την προσπαθεια μας!
    Ελειπα για λιγο καιρο, αλλα ολα καλα! Δεν εχασα κατι τις 2 τελευταιες εβδομαδες, αλλα ειμαι τουλαχιστον σταθερη στα κιλα και ..στις αρχες μου!

Ευχομαι να ειμαστε ολες οκ και να προχωραμε προς τα κατω!!

Πολλα φιλια και με θεληση ολα γινονται! Το εχω δει με τα ματια μου!!!