Results 1,246 to 1,260 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
18-05-2009, 17:20 #1246
Originally posted by sougar
αν κάποιος δε θέλει να τους καταναλώσει και βλέπεις πως αυτό δεν ειναι πρόβλημα, ας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο.
αν θελήσει, όμως, να τους καταναλώσει ας το κάνει μέσα στην εβδομάδα που τους εξοικονόμησε και όχι να τους μεταφέρει απο εβδομάδα σε εβδομάδα ή και μήνα .
δεν είναι πρόβλημα να μην τους καταναλώνεις, απλά φέρνει λίγο παραπάνω ζόρι από θέμα πείνας.
Στην ομάδα που ήμουνα όταν πήγαινα στις συναντήσεις WW, δύο άτομα εφάρμοζαν αυτό το σύστημα με αποδοχή της συμβούλου κι είχαν καλύτερες απώλειες από τους υπόλοιπους. Απλά θέλει ακόμα περισσότερη συνέπεια και φυσικά μην νομίζεις ότι καταφέρνεις κάθε εβδομάδα να το εφαρμόσεις. Οι πειρασμοί είναι πολλοί
- 19-05-2009, 21:27 #1247
βρε τι γίνατε όλοι?
Αράχνες έπιασε το μαγαζάκι μας.
Καλέ , ανθρωπος δεν μπήκε!!!
layza, P-K, sougar, Μαράκι, τι γίνατε?
Eμένα με έχει πιάσει απίστευτη "μουριελίτιδα" και βααααριέεεεεμαι!!!
Με το ζόρι κάνω την οποιαδήποτε άσκηση. Αφήστε που έχω και μια πελώωωωρια λαχτάρα για γλυκά. Τι κακό με βρήκε!!!! Οι ορμόνες μου χορεύουν τον χορό της τρέλλας μου φαίνεται.
Εύχομαι να μου περάσει γιατί αλλιώς ..... ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω. Στο τέλος μονωτική ταινία θα βάλω στο στόμα μου
19-05-2009, 21:50 #1248
Amalia, υπομονη...
βρες κάτι να ασχοληθείς.
φτιάξε τα νύχια σου, ξεφύλλισσε κανα περιοδικό, διάβασε κανα βιβλίο, φτιάξε κεριά στο σπίτι...
όσο για το γλυκό...
κρεπούλα με σοκολάτα και μπανάνα... αλά ww!
20-05-2009, 10:11 #1249
Originally posted by sougar
Amalia, υπομονη...
βρες κάτι να ασχοληθείς.
φτιάξε τα νύχια σου, ξεφύλλισσε κανα περιοδικό, διάβασε κανα βιβλίο, φτιάξε κεριά στο σπίτι...
όσο για το γλυκό...
κρεπούλα με σοκολάτα και μπανάνα... αλά ww!
Πολύ γέλασα με το φτιάξε νύχια, ξεφύλλισε περιοδικό κλπ κλπ.
Καλέ πούθε να βρω χρόνο να τα κάνω όλα αυτά????
Γυρνάω κατά τις 7 μμ στο σπίτι, μέχρι να κάνω γυμναστική , να φτιάξω το φαγητό της επομένης πάει πέρασε η μέρα μου.
Κινητό πτώμα είμαι.
Αχ τι το θελες και ανάφερες την κρεπούλα με τη σοκολάτα και την μπανάνα!!!! Μέχρι την Παρασκευή θα τη βγάλω με όσο το δυνατό πιο χαμηλών πόντων φαγητά, δηλαδή ψητά και σαλάτα γιατί κάτι η Eurovision το Σάββατο το βράδυ, κάτι μία επίσκεψη την Κυριακή το βράδυ που συνοδεύονταν φυσικά και από γρήγορο φαγητό αλλά και γλυκό , το Σ/Κ μου βγήκε πολύ εκτός ορίου πόντων.
Προσπαθώ να τα μαζέψω τώρα.
Αλλά περιμένω και την επέλαση των Ρώσων κι ίσως γι' αυτό αυτή η πελώωωωωρια λαχτάρα για γλυκό και γενικότερα για υδατάνθρακες.
Πριν από χρόνια μια διαιτολόγος μου είχε πει πως "αν καταφέρεις 5 μέρες πριν την ακατανόμαστη και κατά την διάρκεια αυτής να μην καταναλώσεις γλυκά και πάρα πολλούς υδατάνθρακες τότε σίγουρα μετά η ζυγαριά θα σε αποζημειώσει με μεγάλη απώλεια". Κι έχει δίκιο. Όσες φορές τα έχω καταφέρει κι έχω συγκρατηθεί μετά η απώλεια ξεπερνά το κιλό.
Καλή συνέχεια σε όλους
20-05-2009, 10:29 #1250
καλημερα και απο μενα!!
ελειπα ταξιδακι και .... εχω - 4πστον κουμπαρα μου!(αρνητικο το προσημο)
εφαγα και τους ποντους δωρο και υπο μηδεν ο κουμπαρας!
αλλα δεν με ριχνει ,εχω βαλει στοχο να το μηδενισω!
εχω φοβερη δυσκοιλιοτητα (αιμορροειδες )και το βαρος καποια ελαφρα ανοδο!
δεν το αλλαζω θα ζυγιστω Παρασκευη και οτι δειξει αυτο το ζυγισμα θα αναφερω!
20-05-2009, 13:30 #1251
layza,
Εσύ κανονικά ζυγίζεσαι Τρίτη. ʼρα την Τετάρτη το πρωί θα μηδενίζεις τον κουμπαρά σου γιατί τότε τελειώνει διατροφικά η εβδομάδα.
Αν το έκανες αυτό τότε οι 4 αρνητικοί πόντοι που έχεις στον κουμπαρά δεν είναι πολλοί. Ένα πόντο λιγότερο την ημέρα να φας σε 4 μέρες έχεις ξεμπερδέψει με αυτούς.
Για την δυσκοιλιότητα δοκίμασε ξερά δαμάσκηνα, ακτινίδια, ψωμί ολικής, κορν φλεικς και φυσικά το πρωί πριν φας οτιδήποτε 1 ποτήρι χλιαρό νερό.
20-05-2009, 17:16 #1252
Amalia όλες τρέχουμε σαν τρελές να προλάβουμε να τα κάνουμε όλα.
Όταν κάθομαι σπίτι, όμως, και με πιάνει η λύσσα να φάω σοκολάτΕΣ...αρχίζω τα κουλά.
Λιμάρω τα νύχια μου, χωρίς να χρειάζεται..., ξεσκονίζω χωρίς να υπάρχει σκόνη, μαγειρεύω και για τη μεθεπόμενη μέρα, ποτίζω τα λουλούδια - μια τριανταφυλλιά τη σάπισα!
Για να χάσω εγώ κιλό, πρέπει να ξεκληρίσω τη χλωρίδα του μπαλκονιού μου!
20-05-2009, 21:15 #1253
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Απαράδεκτος που απουσίασα τόσον καιρό!
Επανήλθα όμως! Τι νέα;
Βλέπω Amalia και layza ότι πάτε περίφημα! Συγχαρητήρια και να συνεχίσετε έτσι!
Εγώ ζυγίζομαι κλασικά κάθε Τρίτη και συνεχίζω να τα πηγαίνω καλά: 78,5 έδειξε η ζυγαριά χθες.
Είναι καλό να ξεκινάμε τη μέρα μας με ένα καλό πρωινό.
Μας βοηθά να κρατιόμαστε και να μην έχουμε λιγούρες για φαγητό και γλυκά στη διάρκεια της μέρας.
Θα προσπαθήσω να γράφω πιο συχνά, γιατί η επικοινωνία και η ανταλλαγή απόψεων βοηθούν πολύ!
Καλό βράδυ και καλή συνέχεια σε όλους/ες!
21-05-2009, 10:30 #1254
Καλημερα σε ολους!
χτες ηταν μια off μερα!Εφαγα πολλα και αναμεικτα...
τα δωσα ολα με λιγα λογια..
Σημερα ξημερωσε καινουρια μερα!
Οποτε καταγραφη στους 22 ποντους!
και λιγοτεροι καλοδεχουμενοι....παμε δυναμικα λοιπον!
απορια,γιατι η αναλογικη ζυγαρια με δειχνει 2,5 κιλα λιγοτερο απο την ψηφιακη?ξερει καποιος?
21-05-2009, 15:50 #1255
LAYZA,
καλό είναι που σε δείχνει 2,50 κιλά λιγότερο, θα μπορούσε να δείχνει 2,5 κιλά περισσότερ.
Οι αναλογικές δεν είναι αξιόπιστες, μην τις εμπιστεύεσαι. η Ενδειξή τους επηρρεάζεται ακόμα κι από την θερμοκρασία.
p-k,
τι ευχάριστη έκπληξη ήταν αυτή. Για να πω την αλήθεια όταν είδα πως πέρασε η Τρίτη και δεν μπήκες να μας γράψεις έστω ένα γεια, σκέφτηκα με θλίψη πως μας βαρέθηκες. Όμως ευτυχώς έπεσα έξω. Να μπαίνεις , γιατί η παρουσία σου και οι συμβουλές σου μας είναι πολύτιμες.
sougaraki,
την άλλη φορά που θα σε πιάσει μανία με το πότισμα , έλα πουλάκι μου να μου ποτίσεις τον κήπο μου μισό στρέμμα είναι, που τον βαριέμαι αφάνταστα. Το πότισμα είναι το χειρότερό μου και για κακή μου τύχη ούτε του άντρα μου του αρέσει και το καλοκαίρι τσακωνόμαστε ποιός θα ποτίσει τα ελάχιστα παρτέρια που είναι χωρίς αυτόματο πότισμα.
Ακολουθείς κι εσύ το πρόγραμμα ww?
Καλέ το Μαράκι τι έγινε? Έχει μέρες να μπει.
21-05-2009, 16:38 #1256
Amalia, το ακολούθησα στο παρελθόν και έχασα 15 κιλά περίπου, τα οποία και διατηρώ εδώ και 2-3 χρόνια.
Αυτη τη περίοδο προσπαθώ να χάσω 5 κιλά για να δω πως θα ειμαι.
Ακολουθώ μια διατροφούλα τυπική, ωραία σαν αυτές που όλοι γνωρίζουμε αλλά δυσκολευόμαστε να ακολουθήσουμε.
21-05-2009, 19:13 #1257
αχ ακριβως ετσι..
με εχει πιασει τρελη λυσσα με τα γλυκα...
τι κανω/??
21-05-2009, 19:41 #1258
layza
μικρές λύσεις του τύπου, μπάρα δημητριακών, γιαούρτι με μέλι ή φράουλες, ζελέ φρούτων, μισό ρυζόγαλο
μια μικρή μαύρη σοκολάτα, μια ψευτοκρέπα σοκομπανάνα με μια φέτα ψωμι τσοτ, μισή μπανάνα και ένα τεμαχισμένο σοκολατάκι σαν το lactaκι ας πούμε....
22-05-2009, 11:57 #1259
LAYZA,
έχει δίκιο το sougaraki μας. Με τέτοια ψευτογλυκά ξεγελιέσαι και περνάει ο πολύ η λιγούρα
23-05-2009, 09:03 #1260
Καλημερα σας!
αν με πιασει αυτη η παλιολιγουρα..τεςπα
χτες εφτασα τους 24 π παρολο που σχετικα προσεχα,δεν ειχα μαζι τα χαρτια μου
και οταν ηρθα και τα μετρησα ειχα +2 παραπανω..(στεναχωρηθηκα)
Αυτη η εβδομαδα ολο +++++ ειναι.
Χτες Ζυγιστηκα αλλα παραμενει ανοδικη η ταση.
Βασικα ελπιζω οτι ειναι υγρα και φουσκωματα...Πρεπει να μπω δυναμικοτερα.
Λειπω και δεν θυμαμαι καλα τους ποντους και την παταω.
Υπερβολικός πόνος
14-07-2025, 16:18 in Σεξουαλικότητα, παρεκκλίσεις, σεξουαλική ταυτότητα