Results 1,291 to 1,305 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
24-06-2009, 12:30 #1291
hallo!!!!!! Αμαλία μου έχω διαβάσει όοοοοολα τα post που έχετε κάνει και ακολούθησα πιστά ΚΑΘΕ ΜΑ ΚΑΘΕ λεπτομέρεια και συμβουλή. Τα ww τα ήξερα ονομαστικά μιας και στα συρτάρια της μαμάς μου υπήρχαν κάτι μεζούρες (ξέρεις, από αυτές που μετράς τις ποσότητες των τροφίμων) χωρίς να ξέρω παραπάνω σχετικά με το σύστημα που ακολουθούν. από το ww points πήρα όλες τις τροφές με τους πόντους και τις έχω φτιάξει σε ένα βιβλιαράκι το οποίο όμως έχει το μέγεθος Α4 και δεν με πολυβολεύει. έτσι, χρειάστηκα να τα κουβαλάω και στο usb μου οπότε κάθε στιγμή ξέρω τι γίνεται. Από δίαιτες έχω κάνει πάμπολες αλλά σαν αυτό που κάνω τώρα.... ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ! Υπερέχει μακράν!
- 24-06-2009, 12:38 #1292
Nadine,
αυτό που λες περί άσκησης είναι μεγάλη αλήθεια.
Τις μέρες που βαριέμαι ή που δεν προλαβαίνω να γυμναστώ έστω κι αυτό το μισάωρο που έχω βάλει ως ελάχιστο καθημερινό στόχο έχω διαφορετική διάθεση και αντιμετώπιση του θέματος βάρους.
Πεινάω περισσότερο ή τέλοσ πάντων έχω περισσότερες λιγούρες, έχω πολλά νεύρα, ενώ όταν γυμναστώ όλα αυτά εξαφανίζονται ως δια μαγείας. Καλέ ούτε το γιαουρτάκι μου δεν θέλω να φάω μετά. Αλλά το τρώω με το ζόρι γιατί λένε πως μετά την άσκηση πρέπει να τρώμε μία μικρή μερίδα πρωτείνης για το χτίσιμο μυών.
ʼσε που είναι η καλύτερη ψυχοθεραπεία. Με μισή ώρα άσκησης φεύγουν νεύρα, νιώθω πιο αισιόδοξη, πιο υπομονετική..... Τι να πω.... πραγματικά με βοηθά πολύ.
Και μη φανταστείς πως κάνω και τίποτα το πολύ δύσκολο. Ή θα βγω για γρήγορο περπάτημα στη γειτονιά μου ή θα βάλω το dvd. Έχω δύο διάρκειας 30 λεπτών, το ένα με pilates και το άλλο με αerobic και τα δύο για αρχάριους αλλά καταφέρνουν και με κάνουν και ιδρώνω πιό πολύ το δεύτερο. Κάποιες μέρες που έχω περισσότερο χρόνο ξεκινώ με το aerobic και συνεχίζω με το pilates. Tουλάχιστον διατηρώ έτσι όσο μυικό ιστό μου έχει απομείνει γιατί για να χτίσω καινούριο χλωμό το βλέπω.
24-06-2009, 12:39 #1293
Α! να σου πω επίσης ότι έφτασα στο σημείο να ψάχνω απεγνωσμένα στο web για κάποια διατροφή που δεν θα μου δημιουργεί στερήσεις και θα μπορώ να την υιοθετήσω για όλη μου τη ζωή. Δεν με βοηθάει ο φίλος μου βέβαια που είναι φαγανός και δεν παίρνει δράμυ! τα σβκ που ανεβαίνω θεσσαλονίκη τρώω ότι μπορείς να φανταστείς. Καθώς άρχισα την διατροφή αυτή όμως αποφάσισα να μαγειρεύω στο σπίτι αν και δεν τα καταφέρνω πάντα. Με έχει καλομάθει η μαμά μου... κλάψ!!!
24-06-2009, 12:43 #1294
Μπράβο αστεράκι,
πολύ έξυπνο αυτό που έκανες με το usb,
κι εγώ έχω κάνει πολλές δίαιτες και δεν τις άντεχα γιατί ήταν πολύ περιοριστικές. Ενώ τα ww σου δίνουν μεγάλη ελευθερία επιλογών αρκεί να ακολουθείς τους κανόνες.
Έχουμε το ίδιο ύψος και αυτή τη στιγμή λαμβάνουμε τους ίδιους πόντους.
Είμαι σίγουρη πως σύντομα θα τα καταφέρεις. Ποιός είναι ο πρώτος στόχος σου? (εννοώ το 10% του αρχικού σου βάρους)
Βάλε τικεράκι να παρακολουθείς την απώλειά σου
24-06-2009, 12:45 #1295
Να σας πω και τί έχω φάει σήμερα.... (με έπιασε η πολυλογία μου...!!!)
Για πρωινό έφαγα ένα τόστ με τυρί cottage... 4π
και για μεσημέρι έφερα μαζί μου ένα τόστ με μια φέτα τυρί milner και λίγο ketchup... 3,5π
Για το απόγευμα λίγα φρούτα και το βράδυ.... μάλλον μπριάμ της μαμάς... (δεν μου αρέσει καθόλου!)
Τους υπόλοιπους πόντους τους φυλάω για την Κυριακή που έχω έναν γάμο...
ΝΑDINE και Αμαλία συμφωνώ και επαυξάνω με την άσκηση. Σε κινητοποιεί και ξεχνάς ότι πεινάς..(μερικές φορές)
24-06-2009, 12:47 #1296
Κοίτα, ήμουν 87 κιλά και πρέπει να σου πω ότι είναι τα περισσότερα που έχω φτάσει ποτέ! Επομένως ο στόχος μου είναι τα μείον 8,7 κιλά. ʼρα ο πρώτος μου στόχος είναι 78.3. σε πόσο καιρό όμως είναι το φυσιολογικό?
24-06-2009, 12:50 #1297
αστεράκι
1 κ.γλ κέτσαπ δεν θα το υπολογίζεις σε πόντους, άρα το τόστ έχει 3 πόντους.
Ποιά μέρα της εβδομάδας ζυγίζεσαι?
Εγώ κάθε Σάββατο κι ο p-k Κάθε Τρίτη.
24-06-2009, 12:56 #1298
Δεν ξέρω αν υφίσταται το φυσιολογικό όπως το θέτεις . Ο κάθε οργανισμός έχει το ρυθμό του να χάνει.
Οι γιατροί λένε να μην ξεπερνάμε το 1 κιλό την εβδομάδα.
Τα ww λένε πως μετά από 3 μήνες προγράμματος η μέση εβδομαδιαία απώλεια κυμαίνεται μεταξύ 300 έως 700 γραμμαρίων.
Εγώ πιστεύω πως εξαρτάται και από το πόσες δίαιτες έχεις κάνει στο παρελθόν (μεγάλυτερη αντίσταση επιδεικνύει ο οργανισμός), καύσεις λόγω ηλικίας, αν η δίαιτα συνοδεύεται κι από σωματική άσκηση.
Σου συνιστώ να μην βάλεις χρονικά όρια, είναι αγχωτικά. Να επιβραβεύεις τον εαυτό σου ακόμα και για την ελάχιστη απώλεια. Σημασία έχει να φεύγουν, κάποια στιγμή θα φτάσεις και στο τέρμα.
24-06-2009, 13:01 #1299
Εμένα ο πρώτος μου στόχος είναι τα 66,8,
αλλά χάνω σχετικά αργά. Είχα πάρει και κάτι ορμονικά σκευάσματα που μου έκαναν τον μεταβολισμό κυριολεκτικά "καρβουνιάρη", άσε που έχω ακόμα τρομερή κατακράτηση κι ας τα έχω σταματήσει 2 μήνες τώρα.
24-06-2009, 13:12 #1300
να πω την αλήθεια, είμαι κατά όλων των σκευασμάτων είτε έχουν χαρακτηριστεί ως ακίνδυνα είτε ως επικίνδυνα. πάντα ήμουν του παραδοσιακού τρόπου.... Δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακραίο ποτέ αν εξαιρέσεις ΄μια περίοδο που αποφάσισα να λαμβάνω 800 θερμίδες. Το μόνο που κατάφερα να κάνω ήταν να καταστρέψω τον οργανισμό μου!
24-06-2009, 13:15 #1301
ζυγίζομαι κάθε Τρίτη και αυτό προέκυψε τυχαία μιας και τότε (εκείνη την Μεγάλη μέρα) πήρα την απόφαση ότι δεν αντέχω να βλέπω τον εαυτό μου να κουράζεται με τόσα κιλά παραπάνω! είσαι τώρα 79? μια χαρά είσαι. πόσο καιρό προσπαθείς?
24-06-2009, 13:16 #1302
α συγγνώμη! είσαι 74! δεν είδα το tickeraki! μια χαρα είσαι βρε!
24-06-2009, 13:24 #1303
Αρχές Ιουνίου πριν φύγω διακοπές ήμουν 69,5. Το δεκαπενθήμερο όμως των διακοπών χαλάρωσα εντελώς με αποτέλεσμα να πάρω αντί να χάσω. Έτσι TO ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ Σάββατο που ζυγίστηκα ήμουν 71,5. Δεν άλλαξα το τικεράκι ΄γιατί ελπίζω πως σε καμιά 10ριά μέρες θα ξανακατέβω κάτω από τα 70 κιλά.
Δεν είμαι αλλά και ούτε νιώθω μια χαρά. Έχω βάλει τελικό στόχο τα 60 κιλά . Ξεκίνησα στις 27 Απριλίου. Τα κιλά αυτά με βαραινουν πολύ, με πονάει η μέση μου, τα γονατά μου και γενικά με κάνουν και νιώθω εντελώς δυσκίνητη και δεν θα το πιστέψεις αλλά νιώθω και γερασμένη.
24-06-2009, 13:37 #1304
μην ακούω τέτοια!!! καταρχάς να σου πω πως πιστεύω ότι τα παραπανίσια κιλά που έχεις δεν είναι πολλά και αν κρίνω από τα post που έχεις κάνει είσαι άτομο αισιόδοξο και με αρκετή υπομονή! Σκέψου πόσο αγώνα κάναμε να τα πάρουμε... δεν είναι άδικο να θέλουμε να τα χάσουμε σε μία στιγμή??
νομίζω πως θα πάει πολύ καλά! οι διακοπές πάντα μας χαλαρώνουν και αυτός είναι και ο σκοπός! το θέμα είναι να μην επαναπαυόμαστε και τα 2 γίνονται 4 κ.ο.κ
Μην ξεχνάς τον p_k που εδώ που τα λέμε είναι το ζωντανό παράδειγμα της γνωστής φράσης "όταν θέλεις κάτι όλο το σύμπαν συνομοτεί για να το κατακτήσεις"
για να λέμε και την αλήθεια έβαλε και εκείνος το χεράκι του σε αυτό ε?
Μην λές ότι αισθάνεσαι γερασμένη γιατί περισσότερο "ρίχνεις" τον εαυτό σου! και εμείς τι κάνουμε εδώ εεεεεε? υπομονή και όλα θα γίνουν!!!!!!!
24-06-2009, 13:50 #1305
asteraki μου,
σ'ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και τα καλά σου λόγια.
Να σου εξηγήσω τι εννοώ ότι νιώθω γερασμένη.
Κάνω πιο συντηρητικές επιλογές στα ρούχα προκειμένου να κρύψω τα παχάκια μου, νιώθω πιο δυσκίνητη γενικότερα, έχω πιάσει τον εαυτό μου να αρνείτε στον άνδρα μου έξοδο ή μπάνιο στη θάλασσα γιατί δεν νιώθω άνετα με τα ρούχα μου, με το σώμα μου κλπ. Μες στην ανασφάλεια δηλαδή. Γενικότερα νιώθω πως τελικά αυτά τα 10 κιλά μου έχουν "κάτσει " στο σβέρκο και μου έχουν καταρακώσει την ψυχολογία μου.
Η αλήθεια είναι πως μου φταίνε άλλα πράγματα περισσότερο σημαντικά ( και που δυστυχώς δεν μπορώ να τα αλλάξω ) για να βουλιάζω στην μιζέρια που με έχει πιάσει τα τελευταία δύο χρόνια κι όπως καταλαβαίνεις τα κιλά είναι το κερασάκι στην τούρτα.
Φάυλος κύκλος είναι το θέμα, η μιζέρια φέρνει κιλά και τα κιλά φέρνουν μιζέρια.
Θα το αλλάξω όμως αυτό.
Παρέα θα τα καταφέρουμε.
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....