WEIGHT WATCHERS - Page 99
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 99 of 301 FirstFirst ... 4989979899100101109149199 ... LastLast
Results 1,471 to 1,485 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Γεια σας γεια σας. Έλειψα γιατί έδινα μάθημα σήμερα, μη ρωτήσετε πώς πήγα, πάμε αμέσως στην επόμενη ερώτηση!
    Τι κάνετε;

Senior Member
    Καλημέρα σε όλους!!!!!!!!!!!!
    Βλέπω η ομάδα πάει να ανασυνταχθεί! Συνεχίζουμε ακάθεκτοι..!!!!!!!!!
    Μάθημα εεεε??????????? Τί μου θύμησες τώρα.... Κάτι χρόνια πίσω με πήγες....!
    Μιας και δεν μου επιτρέπεται να ρωτήσω πως πήγες, εκφράζω την πεποίθησή μου πως θα έχεις γράψει καλά! Υπομονή....Θα περάσει ο καιρός και θα πας διακοπές!!!!!!!!! Τι σπουδάζεις αδεσποτάκι?
    Στα δικά μας τώρα...
    Σήμερα αισθάνομαι ελαφρά ατονία και έχω και πονοκέφαλο. Θέλω να πιστεύω πως δεν οφείλεται στην διατροφή γιατί δεν θα το αντέξω να νιώθω όπως με όοοοοοοολες τις υπόλοιπες διατροφές που έκανα κατά καιρούς!
    Μπά..... Μάλλον λόγω κούρασης θα είναι δεν εξηγείται αλλιώς. Τρώω ότι θέλω όπως το θέλω και όποτε το θέλω με την διατροφή ww. Δε μπορεί....

Καλημέρα αστεράκι, στο φυσικό σπουδάζω, αχ!
    Τι κάνεις εσυ? Ατονίες ε; Το σίδηρό σου και τον αιματοκρίτη σου τον έχεις κοιτάξει; Πολύ πιθανόν να οφείλεται σε αυτό. Επίσης ήθελα να σου πω γι αυτά τα γιαουρτάκια με τη βανίλια, είναι αυτά τα παιδικά που κυκλοφορούν; Αν ναι πρόσεχέ τα γιατί νομίζω έχουν περισσότερες θερμίδες σε σχέση με το κανονικό γιούρτι..
    Κατά τα άλλα πώς τα πάτε;

Senior Member
    Στο φυσικό ε? μια χαρά σε βρίσκω μικρή μου!!!
    Ενδιαφέρουσα επιστήμη!!
    Κοίτα, εξετάσεις για σίδηρο και αιματοκρίτη έχω να κάνω από τότε που ήμουν 3η Λυκείου (πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ� �υυυυυυυυυυυυυυυυυ παλιά) και τότε τουλάχιστον δεν υπήρξε κάποιο θέμα!
    Το γιαουρτάκι αυτό που σου λέω είναι καινούριο, της danone νομίζω, με 1,9% λιπαρά. Σε θερμίδες, τα 125γρ έχουν 104 ενώ σε πόντους τα 125γρ 2π. Αρκετά καλά νομίζω!
    Κατά τα άλλα όλα καλά, ζεσταίνομαι αρκετά σήμερα...........

Senior Member
    A! Να ρωτήσω και κάτι άλλο παρόλο που το θεωρώ σχετικά μακροπρόθεσμο...
    Για την συντήρηση...
    Υπάρχει κάποιο ερωτηματολόγιο με βάση το οποίο προκύπτουν εκ νέου οι πόντοι ή απλώς κάνω τις προσθαφαιρέσεις του 1π όπως παλαιότερα είχε αναφέρει ο αγαπητός p_k?
    Μάλλον p_k θα χρειαστεί να μου δώσεις τα φώτα σου ΚΑΙ σε αυτό...!

Ποια κυρία μας έχει αφήσει μόνους εδώ και μέρες?
    Οποιος απαντήσει σωστά κερδίζει....

Senior Member
    αχ φιλαράκια μου γειά σας
    έχω φάει "πακέτο" με όλη τη σημασία της λέξεως!!
    έτσι γίνεται πάντα, κάθε φορά που είναι να φύγω τότε προκύπτουν όλες οι εκκρεμότητες και τρεχάτε ποδαράκια μου, ότι θυμούνται χαίρονται.
    Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τι έχετε γράψει, μόνο το τελευταίο ποστ του φωτεινού μου άστρου.

αστεράκι,
    στη συντήρηση προσθέτουμε 4 πόντους και το παρακολουθούμε . Αν ανέβουμε σε βάρος κατεβάζουμε τους πόντους. Δηλαδή αν όταν φτάσεις το στόχο σου δικαιούσε 19 πόντους στη συντήρηση τους κάνεις 23 και παρακολουθείς την εξέλιξη. Κάπου τα είχε γράψει αναλυτικά ο p-k

Εγω συνεχίζω, η ζυγαριά δεν πέφτει αλλά δεν πτοούμε, καθότι υποψιάζομαι πως η αντιβίωση έκανε πάλι το θαύμα της με την κατακράτηση. ΩΩΩ ναι καλά καταλάβατε πάλι παλεύω με τα μικρόβια, το ανοσοποιητικό μου έχει πέσει στα τάρταρα. Τέλος πάντων σας χαιρετώ και αν τα καταφέρω θα μπω από το σπίτι
    Φιλάκια πολλά σε όλους.

Senior Member
    Καλημερούδια σας!!!!!!
    Αμαλίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ!!!!!!!! Θα διαβάσω τα παλαιότερα ποστ μια φορά ακόμη για να δω που ακριβώς γίνεται η αναφορά στην συντήρηση. Αν και έχω πολύ δρόμο ακόμη μπροστά μου!!!
    Την άλλη εβδομάδα πας διακοπές φιλενάδα γιαυτό κουράγιο!! Ασε να κάνουν τίποτα και οι άλλοι!
    Σου εύχομαι να περάσεις τέλεια και όταν επιστρέψεις να μας πεις αναλυτικά τις εντυπώσεις σου από την πανέμορφη Αμοργό!
    Φεύγω και εγώ σήμερα για την αγαπημένη Θεσσαλονίκη και το μόνο που εύχομαι είναι να μην γουρουνιάσω με μπουγάτσες και σουβλάκια..!!!!!!!!!

Xθές είχα δικαίωμα να καταναλώσω 20 πόντους μιας και χρωστούσα 1 από προχθές...
    Έτσι λοιπόν αναλυτικά έφαγα:

Στη δουλειά: 1 σάντουιτσ με κοτόπουλο ψητό, ντομάτα, μαρούλι, πιπεριά και μανιτάρια χωρίς καθόλου βούτηρο: 6+4=10π

Σπίτι αρκετά αργότερα:
    120 γρ ψάρι ψητό : 1,5π
    1 γιουρτάκι βανίλια (125γρ) 2 π
    3 παγωτίνια (120γρ) 6π

Σύνολο:20π
    Έκανα και 30 λεπτά ποδήλατο δηλαδή αποθηκεύω και 2π!

Μια χαρά!!!
    Σήμερα και αύριο να δούμε...
    Φιλάκια πολλά πολλά!

Senior Member
    Α! και κάτι ακόμη. Καλά κάνεις και δεν πτοείσαι Αμαλίτσα για την σταθερότητα του βάρους σου μιας και ΑΥΡΙΟ είναι η επίσημη μέρα ζυγίσματος για σένα και ενδεχομένως δεις τελικά την πολυπόθητη για όλους απώλεια! Επιπλέον, όπως ίσχυε και στην περίπτωση του p_k, μια εβδομάδα αύξησης (η σταθερότητας...) μπορεί να σημάνει μεγαλύτερη απώλεια για την επόμενη εβδομάδα εφαρμογής του προγράμματος! ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΦΙΛΕΝΑΔΑ! το έχεις το κιλό!

Γεια σας γεια σαααααας. Τι κάνετε κοριτσούδια μου; Εγώ προσπαθώ να συγκρατηθώ και να μην φάω παραπάνω, αν και σήμερα θα την πω την αμαρτία μου έφαγα παραπάνω. Αλλά τι να κάνω, θα βγω να περπατήσω κανα 2ωρο μπας και κάψω τίποτα! Τι κάνετε εσείς; Αμαλία υπομονή οι διακοπές σου είναι πολύ κοντά! Εγώ πρέπει να περιμένω μέχρι τις 20 Ιουλίου! Και στο μεταξύ έχω ένα σωρό πράγματα να κάνω. Αστεράκι όλα καλά βλέπω ε; Μπράβο!

Senior Member
    Καλησπέρα σε όλους και όλες!
    Τι κάνετε; όλα καλά;
    Ευτυχώς από δροσιά πάμε καλά το φετινό καλοκαίρι και δεν υποφέρουμε από τη ζέστη! Πολύ σημαντικό αυτό!
    Στα δικά μας τώρα...
    Είχε ρωτήσει το asteraki για τη συντήρηση.
    Βρήκα την παλιά μου δημοσίευση και ορίστε:

Όσον αφορά τη συντήρηση, συμπληρώνεις το αρχικό ερωτηματολόγιο, αλλά στην 6η ερώτηση σημειώνεις ότι θέλεις να αρχίσεις τη σταθεροποίηση του βάρους σου, οπότε έχεις +4 πόντους. Καθορίζεται δηλαδή εκ νέου ο ημερήσιος αριθμός πόντων, προκειμένιου να ξεκινήσει η συντήρηση, διάρκειας 6 εβδομάδων. Κάθε εβδομάδα, όταν ζυγιζόμαστε συγκρίνουμε το βάρος μας με αυτό της προηγούμενης. Αν συνεχίσουμε να χάνουμε βάρος, προσθέτουμε 1 ΠΟΝΤΟ στο στόχο Πόντων, ανά 500 γρ. που χάνουμε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος μας. Εάν ξαναπάρουμε βάρος, αφαιρούμε 1 ΠΟΝΤΟ ανά 500 γρ. που ξαναπαίρνουμε, μέχρις ότου σταθεροποιηθεί το βάρος μας. Θα έχουμε πετύχει τη σταθεροποίηση του βάρους μας, εάν αυτό κυμαίνεται μεταξύ 2 κιλών, πάνω ή κάτω από το ιδανικό μας βάρος.
    Να είστε καλά!
    Καλή συνέχεια και καλή δύναμη και όσοι τυχεροί/ές βρίσκονται σε διακοπές, ας κάνουν καμιά βουτιά και για μας!

Senior Member
    Γεια σας και από μενα!!!
    Ζέστη έχει εδώ στη Θεσσαλονίκη και πολλή υγρασία....
    Ευτυχώς βέβαια που φέτος είναι το δροσερότερο καλοκαίρι!
    Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες για την συντήρηση p_k! Πραγματικά η βοήθειά σας είναι ανεκτίμητη!
    Σήμερα ξέφυγα πάαααααρα πολύ από τους ημερίσιους πόντους μου και πολύ έχω στεναχωρηθεί...
    έφαγα σχεδόν ένα κιλό παγωτό βανίλια μόνη μου και είμαιέτοιμη να πετάξω σαν αερόστατο..
    Για να έρθω στα ίσια μου πρέπει να μείνω σε αφαγία για τις επόμενες 2 μέρες...Η επίσημη μέρα ζυγίσματος για μένα είναι η Τρίτη....
    Θα ήθελα να χάσω ένα κιλό και να φτάσω στο πολυπόθητο 7ράκι...
    Αχ, τί να πώ...
    Τώρα έχει βόλτα στην παραλία και μετά ποτό σε κάποιο καραβάκι!!!!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλους και τα λέμε σύντομα!
    Να περνάτε καλά!

Αστεράκι μου αστεράκι μου. Στο ξαναλέω, η αφαγία ΔΕΝ είναι λύση! Κάνεις κακό στον οργανισμό σου μ'αυτόν τον τρόπο. Ο,τι έγινε έγινε τώρα, σκοπός είναι να μην ξαναγίνει. Στα ww, εκτός από τη διατροφή, μαθαίναμε και τρόπους με τους οποίους να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε διάφορους "πειρασμούς", να αλλάζουμε σιγά σιγά τη νοοτροπία μας.
    Εγώ θα σου προτείνω το εξής: Προσπάθησε να συνειδητοποιήσεις τι ακριβώς είναι αυτό που σε ωθεί στο παραπάνω φαγητό. Γιατί, οκ το να φας ας πούμε μια μπάλα παγωτό δεν είναι κακό, ίσα ίσα. Αλλά το να φας ένα κιλό σου κάνει κακό και στην ψυχολογία σου ακόμα. Μήπως πιστεύεις οτι σε καταπιέζει το πρόγραμμα; Μήπως κουράστηκες; Την απάντηση βεβαίως θα τη δώσεις στον εαυτό σου. Αν πάντως θεωρείς οτι καταπιέζεσαι, καλύτερα να κάνεις μια βδομάδα συντήρηση και να συνεχίσεις την επόμενη.
    Αυτάααα. Δε σε μαλώνω, ε; Απλά προσπαθώ να βοηθήσω

Senior Member
    Αδεσποτάκιιιιιιιιιιιιιιιι ι!!!!!!!!!!!!!! Με κάνεις να νιώθω πολύ περισσότερες τύψεις πό ότι ένιωθα την ώρα που το έφαγα! Δεν είανι ότι στερούμαι κάτι στην διατροφή ww αλλά να... είμαι λιχούδα και όταν πρόκειται για παγωτό βανίλια γίνομαι...κτηνώδης!
    Ξέρω, δεν θα χάσω κιλό, ούτε γραμμάριο, αυτή την εβδομάδα....
    Πω πω... Ντρέπομαι...
    Μήπως να αλλάξω την μέρα ζυγίσματος?
    Για να μπορώ να αναπληρώνω τους επιπλέον πόντους????????
    Μάλλον η Θεσσαλονίκη φταίει που μου άνοιξε η όρεξη...
    Φιλιά σε όλους τα λέμε αύριο!
    Αμαλίτσα μου!!!!!!!! Μου έλειψες τόσες μέρες!
    Αδεσποτούλι σε ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις! Με έβαλες στον σωστό δρόμο..!!!!!!!!!
    Φιλάκια πολλάαααααααααααααα

Αχ μωρέ αστεράκι μου δεν ήθελα να σε κάνω να νιώσεις τύψεις
    Όλα καλά θα πάνε και ποτέ δεν ξέρεις τι θα δείξει η ζυγαριά (είναι άτιμο πράγμα αυτές οι ζυγαριές τα έχουμε ξαναπεί!!!)
    Λιχούδα είσαι και καλά κάνεις. Και όλοι μας έχουμε αδυναμίες και γι αυτό είμαστε άνθρωποι κι όχι υπεράνθρωποι. Δεν πρέπει όμως να θεωρούμε και τον εαυτό μας υπάνθρωπο.
    Τώρα είπαμε ο,τι έγινε έγινε. Το να αλλάξεις την ημέρα ζυγίσματος δεν είναι κακή ιδέα, αρκεί να μην επαναπαυτείς σε αυτό.
    Όλα καλά θα πάνε

Senior Member
    Καλημερούδια!!!!!!
    Μας εύχομαι μια ευχάριστη και δημιουργική εβδομάδα και καλή ξεκούραση στους τυχερούληδες που είναι διακοπές!!!!!! Ανέβηκα ζυγαριά και τα νέα είναι σχετικά ευχάριστα! Δεν πήρα κιλό αλλά μάλλον έχασα λίγα γραμμάρια... Θα δούμε και αύριο!
    Τι νέα εσεις? Ολα καλά?