Results 4,486 to 4,500 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
01-03-2018, 17:13 #4486
Καλό μήνα!!όλα βαίνουν καλώς ,η προσπάθεια συνεχίζεται,κάνω καθημερινά περπάτημα ,πιστευω ότι βοηθάει πολύ αυτό,δεν ξεφεύγω στους ημερήσιους πόντους μου και είμαι σίγουρη ότι με επιμονή και υπομονή θα τα καταφέρω!!pk που είσαι να μου λύσεις απορίες!!!!
- 01-03-2018, 17:47 #4487
03-03-2018, 11:20 #4488
Καλημέρα!!θα μπορούσε να σημαίνει και σαν αουφλε,αλλά όχι είναι απλώς αρχικά...
03-03-2018, 20:36 #4489
σε κοβω να προτημας το σα σουβλακι
13-03-2018, 15:13 #4490
Καλησπερα!(αν διαβάζει κανείς).έκλεισα μήνα και κάτι.συνολικα έχασα ως τώρα 2.200.δεν είναι πολύ αλλά δεν πειράζει!συνεχίζω κανονικα!
Καλή συνέχεια σε όποιον προσπαθει!
16-03-2018, 16:34 #4491
Καλή μας συνέχεια
Αργά και σταθερά!!!
17-02-2019, 00:25 #4492
Καλησπέρα κι από μενα! Έκανα την weight watchers πολύ παλιά και θέλω να την ξεκινήσω πάλι. Υπάρχουν κάπου πληροφορίες γιατί δε θυμάμαι τίποτα;;; το λινκ που έχετε βάλει από το eating disorders.gr δεν ανοίγει... ????
17-02-2019, 17:22 #4493
25-02-2019, 01:03 #4494
Πως έχασα 30 κιλά....Αυτό που θα σας περιγράψω είναι ότι πιο αποτελεσματικό απο όσα δοκίμασα και πιο εύκολο
Αρχικά έγραφα σε ένα χαρτί για 2 μήνες τι έτρωγα. Έτρωγα κανονικά ότι και όσο ήθελα δεν άλλαξα τίποτα. Μετά τους 2 μήνες είχα σχεδόν καταγράψει τις τροφές και τις μερίδες που έτρωγα συνήθως.
1) Απο την πρώτη μέρα ας πουμε οτι για μεσημεριανό είχα κοτόπουλο με πατάτες. Πήγαινα στο χαρτί που έιχα σημειώσει και βλέπω 600γρ μερίδα φαγητού. Παίρνω την ζυγαρία και βάζω 300γρ. Αυτό έκανα με όλες τις τροφές (γλυκά ή αλμυρά)
2) Αν παρόλα αυτά πεινούσα θα έτρωγα κάποιο φρούτο ή λαχανικά. Αποφεύγουμε φυσικά όσο μπορούμε λιπαρές τροφές και επεξεργασμένες με μαργαρίνες, βούτυρα, φοινικέλαιο...Έτρωγα σαν λιπαρή ουσία ελαιόλαδο και σπάνια χρησιμοποιούσα βούτυρο που είναι καλύτερο για τον οργανισμό απο τις μαργαρίνες (πλαστικά)
3) Έπινα 3 λίτρα νερό την ημέρα
4) Ξεκίνησα να γυμνάζομαι αρχικά τουλάχιστον μιση ώρα με περπάτημα γρήγορο κάθε μέρα και έφτασα να τρέχω 5 χιλιόμετρα 4 φορές την βδομάδα πλέον συνεχόμενα. Σε εξωτερικό χώρο όχι σε γυμναστήριο (εκεί κάνεις και βάρη και ανοίγει η όρεξη)
5) Το σημαντικότερο συνηθίζεις σε αυτό το διατροφικό πλάνο ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΑ ΚΙΛΑ ΠΟΤΕ ήμουν 115 κιλά και πλέον τα τελευταία 2 χρόνια διατηρούμε μεταξύ 78-81 κιλά. Το ύψος μου είναι 1.81
Οπως καταλαβαίνετε είναι απαραίτητη μια ζυγαριά κουζίνας.
Αυτή είναι η ιστορία μου με την παχυσαρκία μου ελπίζω κάποιος/ κάποια να κερδίσει κάτι διαβάζοντας την
25-02-2019, 03:49 #4495
Βοηθαει αυτο το προγραμμα οσους τρωνε ψυχαναγκαστικα ή απο θυμο;
25-02-2019, 10:21 #4496
Ορεστη θαρρώ οτι οσοι τρώμε οδηγούμενοι απο ψυχογενή κριτήρια και οχι επειδή πεινάμε ή απλά λιγουρευόμαστε κάτι, δεν μας βοηθά η έννοια δίαιτα συνήθως απο μόνη της.
Αυτο που λεω φυσικά δεν καμώνομαι πως είμαι καμία ειδικός και το λέω. Το λέω απο το δικό μου βίωμα και την χρόνια πάλη με αυτο το τέρας της ψυχογενούς υπερφαγίας. Για καθε ψυχοκινουμενη υπερφαγία θα πρεπει να πάρεις extreme αντισταθμιστικά μέτρα.
Εγω βρισκομαι σε προγραμμα διατροφής με διατροφολόγο παρα πολύ καιρο. Εχω πολύ αργα αποτελέσματα, αλλα εχω πτωτικά αποτελέσματα και αυτο ειναι αρκετο απο μόνο του.
Εχει πολύ μεγάλη σημασία να πηγαίνεις να σε δει κάποιος - καποιος ομως που θα σε προσέξει - καποιος που θα κουμπώσεις μαζί του, οχι να σε βλέπει σαν αλλο ενα πελατη.
Η ψυχογενής υπερφαγία εχει παρα πολλές τύψεις και ενοχές, εχει πολλή ντροπή και πολύ μίσος για τον εαυτό σου, οποτε σε αυτο το μονοπάτι καλο ειναι να βρείς καποιον διατροφολόγο να σου δίνει ενα ελαφρύ push οταν νιώθεις οτι θές να τα παρατήσεις.
Απο εκει και επειτα θα πρεπει να βρείς ενα σύστημα, μια εξίσωση που θα αναιρεί το υπερφαγικό σου επεισόδιο και θα πρέπει να το κάνεις όμως υποχρεωτικά. Δηλαδή πχ έρχεται αυτη η λυσσα η κακιά και σε ενα βράδυ καταβάζουμε το σύμπαν???, ε μετα για τρείς ημέρες αυστηρα βραστα, ατμου πρωτεινες και λαχανικα.
Ετσι το υπερφαγικό επεισόδιο δεν θα κατσει πανω σου. Ουτε στο κορμί σου ουτε στην ψυχή σου.
Τωρα απο εκει και επειτα οι συμβουλες του τυπου φαε φρούτο οταν πεινάσεις αντι για σουβλάκι πχ σε μένα δεν πιάνουν. Και ειναι παρα πολύ λογικό αφού οταν μας πιάνει αυτή η μανία ο οργανισμός ζητά σαν κολασμένος οτι ειναι απογειωμένο γευστικά και αυτο συνήθως θα είναι ή θα ειναι τίγκα στα λίπη ή τίγκα στη ζάχαρη.
Δεν ξέρω κανέναν με υπερφαγικά επεισοδια να έφαγε καρότα και αγγουρακια την ώρα της κρίσης του.
Οποτε γενικά εχω να συμβουλεψω το εξής :
- διατροφολόγος με παρακινητική μέθοδο
- αδειασμενο ψυγείο και ντουλάπια απο τις κακές συναναστροφές
- πέταγμα όλων των φυλλαδίων για παραγγελίες - όλων μα όλων.
- μαγείρεμα πάντα μιας μερίδας διότι μας πιάνει και το κατοχικό και δεν μπορούμε να πετάξουμε το φαΐ.
και τέλος και πιο σημαντικό ενασχόληση με κάτι (οτιδήποτε) για να ξεχνάμε την πλήξη την στεναχώρια την ανασφάλεια και ολο αυτο το μαύρο σύννεφο που μας επηρεάζει εσωτερικά και καταφεύγουμε στο φαΐ.
Οι ζυγαριές και οι μετρημένες ποσότητες είναι κάτι που στην παρούσα φάση δεν εξυπηρετεί. Θα σε εξυπηρετήσει μόλις σπάσεις τον φαύλο κύκλο της συνήθειας.
(πεσμένη ψυχολογία-->> binge eating --> τύψεις +ενοχές--->> πεσμένη ψυχολογία )
25-02-2019, 11:09 #4497
Ορέστη όλους τους βοηθάει πιστεύω γιατί σε κάθε περίπτωση όταν θα θέλεις να φας πέρα απο το κανονικό οι μόνες τροφές που θα φας είναι φρούτα και λαχανικά που σε καμία περίπτωση δεν είναι χειρότερα απο τα λιπαρά κτλ.
Με αυτό το πρόγραμμα που έκανα εγώ δεν αισθάνθηκα ποτέ στην στέρηση ή την καταπίεση. έτρωγα ότι ήθελα αλλά σε μικρότερη ποσότητα και όταν εβλεπα τα αποτελέσματα αυτό με παρακινούσε. Καμιά φορά ξεφευγα αλλά όλα μεσα στο πρόγραμμα είναι. Αν ξεφύγεις ποιος σκάει συνεχίζεις κανονικά.
Είμαι τις απόψεις οτι πρέπει να αποφεύγουμε τους γιατρούς διαιτολόγους ψυχολόγους κτλ γιατί για αυτούς άσχετα τι λένε είμαστε πελάτες. Όταν βλέπετε γιατρό να σας προτείνει σκευάσματα, προϊόντα με την πρώτη μακριά την τσέπη του κοιτάει μόνο.ΝΟΜΟΣ
26-02-2019, 02:24 #4498
Και πως εμποδιζετε τον εαυτο σας να φαει κατι περα απο φρουτα και λαχανικα;
Απο εκει και επειτα θα πρεπει να βρείς ενα σύστημα, μια εξίσωση που θα αναιρεί το υπερφαγικό σου επεισόδιο και θα πρέπει να το κάνεις όμως υποχρεωτικά. Δηλαδή πχ έρχεται αυτη η λυσσα η κακιά και σε ενα βράδυ καταβάζουμε το σύμπαν???, ε μετα για τρείς ημέρες αυστηρα βραστα, ατμου πρωτεινες και λαχανικα.
26-02-2019, 09:41 #4499
[QUOTE=Ορέστης;1034288]Και πως εμποδιζετε τον εαυτο σας να φαει κατι περα απο φρουτα και λαχανικα;
Ορέστη τα πάντα τρως αλλά σε μικρότερες ποσότητες. Όταν πεινούσα ώρες που δεν έπρεπε να φάω πχ στις 22:00( είχα ορίσει μέχρι τις 20:00 το τελευταίο γεύμα ) απο επιλογή μου για κάτι πιο υγιεινό έτρωγα φρούτα και λαχανικά. Κάποιος άλλος μπορεί πει εγώ θέλω ένα γάλα με τοστ.
Η κεντρική ιδέα είναι αν για παράδειγμα έφτιαχνες ένα τοστ με 2 φέτες γκούντα και 2 φέτες ζαμπόν τώρα να βάζεις απο 1 φέτα. Αν για πρωινό έτρωγες 3 τοστ τώρα να τρως 1,5.
Ο τρόπος που λέω παραπάνω, σε μένα λειτούργησε και λειτουργεί ακόμα δεν στερούμε τίποτα και δεν έχω συγκεκριμένο εβδομαδιαίο πρόγραμμα (πχ δεύτερα πρωί 2 φρυγανιές και άλλα τέτοια κουλά) ούτε σκευάσματα...Φυσικά κάνω και τις παρασπονδιές μου. αλλά δεν τρέχει τίποτα στο ε΄πομενο γέυμα συνεχίζω στο ίδιο στυλ.
Γενικά για να αδυνατίσεις πιστεύω οτι δεν πρέπει να σε αγχώνει και να σκέφτεσαι οτι πρέπει κάθε βδομάδα να χάνεις 1 κιλό. Μπορεί την μια βδομάδα να χάσεις 1,200 την άλλη 700 το θέμα είναι να χάνεις έστω και λίγο και να έχεις υπομονή.
26-02-2019, 11:17 #4500
Ορεστη πηγαινε σε διαιτολογο, θα σε βοηθησει πολυ, θα αποκτησεις μια υγιη σχεση με το φαγητο!! Πιστεψε με πηγα και ηταν τελεια, απλα επρεπε να μαγειρευω 2 φορες τη μερα και ηταν και πανακριβη η διαιτα, γι' αυτο τη σταματησα!!! Αλλα μου κανε παρα πολυ καλο, δεν πειναγα!!!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία