WEIGHT WATCHERS - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 301 FirstFirst ... 917181920212969119 ... LastLast
Results 271 to 285 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    εγω ειμαι στουσ 26...
    ειπα να αρχισω να γραφω και εγω εδω τι τρωω για να μου λυνεται και τις αποροιες μου

λοιπον.. μεχρι στιγμης εχω φαει:
    1 τοστ (γουντα- γαλοπουλα) (2+1+1= 4π.)
    + 1 φυσικο χυμο πορτοκαλι
    ((((ο χυμος ποντους δεν εχει???????)))))

αν ο χυμος δεν εχει ποντους μου μενουν αλλοι 21π.

Senior Member
    πόσα πορτοκάλια; καλά τώρα αυτά είναι λίγο υπερβολές... πάντως πάνω από 3 φρούτα την μέρα αρχίζουμε να μετράμε και τους πόντους των φρούτων δλδ αν φάμε 5 μήλα θα μετρήσουμε τους πόντους των 2

Κοίτα τώρα θα σου πούνε και οι άλλοι για τους πόντους των φρούτων γιατί υπήρξαν 2 διαφορετικά προγράμματα στα ww, συμφωνα με το ένα μετράει για κάθε ποστοκάλι μισό πόντο ενώ το άλλο έχει "δωρεάν" μια ποσότητα φρούτων τη μέρα.
    Ας πει και κάποιος που ξέρει καλύτερα

Senior Member
    το τελευταίο βιβλιαράκι που έχω εγώ έτσι λέει

Ναι αυτό ειναι το τελευταίο πρόγραμμα που είχανε βγάλει. Εγώ κάνω το προηγούμενο, το οποίο είχα συνηθίσει.

Senior Member
    ο χυμος σιγουρα ειχε 2-3 πορτοκαλια.. αρα αν φαω αλλο φρουτο σημερα θα το υπολογισω σαν ποντο..

Senior Member
    πιο λογικο μου ακουγεται να εχουν ποντους. οπως και με τα λαχανικα... εγχ υπολογιζω 1-2π +το λαδι εστω για καθε σαλατα για να ειμαι μεσα. τα υπολογιζω με βαση τις θερμιδες ποσοι ποντοι ειναι..

Τα λαχανικά δεν εχουνε πόντους ρε παιδιά.

Senior Member
    Ρε παιδιά, τι ομαδάρχης λέτε και τέτοια, μια παρέα είμαστε όλοι και προσπαθούμε για το ποθούμενο.
    Σχετικά με τα φρούτα και τα λαχανικά, στο τελευταίο πρόγραμμα (που εφαρμόζω) δεν έχουν πόντους, εκτός από εξαιρέσεις όπως πχ. μπανάνα, σταφύλια, αβοκάντο, κεράσια, κλπ.

Junior Member
    καλησπέρα σας σε όλους! Επέστρεψα και πάλι στην Αθήνα, (έχω ένα μήνα η αλήθεια είναι αλλά δεν ευκαίρησα να γράψω καθόλου) και ξανά βασανίζομαι!!!!
    Κι εγώ κάνω το καταπληκτικο αυτό πρόγραμμα WW, το προηγούμενο, με τους πόντους. Τοκαλοκαίρι τα πήγα καλά, αλλά τώρα δεν μπορώ πάλι να οργανωθώ! Δουλεύω πάρα πολύ και δνε προλαβάινω να φτιάξω σωστά τις σαλάτες μου κλπ κλπ. Αφήστε τα, ένα μήνα όλοκληρο το Σεπτέμβρη δεν έχασα ούτε ένα κιλό!!! Και το καλοκαίρι που πηγα και την άραξα και απομονώθηκα στο εξοχικό μου και οργανώθηκα έχανα 1 κιλό κάθε εβδομάδα οπωσδήποτε!!!
    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ .

lesnataxasoume min agxwnesai, kai mono pou den pires einai poly kalo! Oloi dikaioumaste ena mikro (h kai megalo) dialeima

Egw simera parasyrthika kai katanalwsa 27 pontous (enw eprepe 22)

Es ayrion ta kalytera omws Ayth th fora den thelw na ta paratisw.

Senior Member
    κι εγώ αν παρασυρθώ μια μέρα εξοικονομώ από τις επόμενες και όλα μια χαρά! το γεγονός ότι οι επιτρεπόμενοι πόντοι είναι τώρα 22 με άγχωσε λίγο ότι όλο και θα μειώνονται κι άρχισα να λέω ότι στο τέλος δεν θα χορταίνω και θα τα παρατήσω αλλά μιά πιο αισιόδοξη σκέψη με οδήγησε στο συμπέρασμα ότι ο οργανισμός ο ίδιος δεν έχει ανάγκη αυτούς τους πόντους με λιγότερα κιλά, οπότε συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!!

πάμεεεεεε λέμεεεε τώρα που γυρίζει!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Ρε παιδιά, τι ομαδάρχης λέτε και τέτοια, μια παρέα είμαστε όλοι και προσπαθούμε για το ποθούμενο.

Ομαδάρχη,αποποιείσαι τον τίτλο σου;Πάμε για πρόωρες εκλογές;Δε θέλω τέτοια...

Senior Member
    είσαι και θα είσαι ο ομαδάρχης!!! κι όποιος θέλει πρόωρες εκλογές να έρθει εδώ να ρίξει την κυβέρνηση τώρα αν μπορεί!!! όπως δήλωσε κι ο Καραμανλής!!!

Senior Member
    Originally posted by lesnataxasoume?
    καλησπέρα σας σε όλους! Επέστρεψα και πάλι στην Αθήνα, (έχω ένα μήνα η αλήθεια είναι αλλά δεν ευκαίρησα να γράψω καθόλου) και ξανά βασανίζομαι!!!!
    Κι εγώ κάνω το καταπληκτικο αυτό πρόγραμμα WW, το προηγούμενο, με τους πόντους. Τοκαλοκαίρι τα πήγα καλά, αλλά τώρα δεν μπορώ πάλι να οργανωθώ! Δουλεύω πάρα πολύ και δνε προλαβάινω να φτιάξω σωστά τις σαλάτες μου κλπ κλπ. Αφήστε τα, ένα μήνα όλοκληρο το Σεπτέμβρη δεν έχασα ούτε ένα κιλό!!! Και το καλοκαίρι που πηγα και την άραξα και απομονώθηκα στο εξοχικό μου και οργανώθηκα έχανα 1 κιλό κάθε εβδομάδα οπωσδήποτε!!!
    ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ .
    ΛΕΣ μου,πολυ χαίρομαι που σε ξαναβρίσκουμε!
    Μπήκε το φθινόπωρο κι επιστρέφει κάθε κατεργάρης στον πάγκο του!Έτσι,έτσι...
    Συγχαρητήρια για το καλοκαιρινό σου επίτευγμα και πάμε γερά για τη δεύτερη φάση τώρα!
    Πάντα χρειάζεται ένα διάλειμμα στην απώλεια,μια πιο χαλαρή περίοδος κατά την οποία σταθεροποιείται το βάρος μας,
    αυξάνουμε λίγο την πρόσληψη ενέργειας,ώστε να τη μειώσουμε και πάλι και να λειτουργήσει...
    Αυτό έγινε(έστω μη προγραμματισμένα)αυτόν το Σεπτέμβρη και μάλιστα δεν πήραμε ούτε γραμμάριο!Ωραιότατα!
    Σηκώνουμε μανίκια τώρα και πάλι δουλειά!Καλή δύναμη και τα καλύτερα είναι μπροστά μας!Φιλάκια Οκτωβριανά!