WEIGHT WATCHERS - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 301 FirstFirst ... 2028293031324080130 ... LastLast
Results 436 to 450 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    καλημέρα σας

σήμερα έφαγα

1 φέτα ψωμί πολύσπορο 3π
    1 φέτα γαλοπούλα 1 φέτα τυρί 2π
    1 νες με γάλα και 1/2 κγ ζάχαρη 1π

μένουν 16π

πιλάφι με μυδια κ γαρίδες κ γιαουρτι 8π

4 σοκολατίνια 6π
    2 βότκες 2π

σίγουρα δεν ήρθα αρκιβώς ίσα ίσα στους πόντους αλλά θα προσέξω αυτές τις μέρες να εξοικονομήσω για να το ισοσταθμίσω!

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    Originally posted by p_k
    Η 26η εβδομάδα άρχισε.
    Πρέπει να επιταχυνθούν οι ρυθμοί όμως, τα -300 γραμμάρια είναι μεν απώλεια, αλλά όχι σημαντική.
    Πρώτο μέτρο: μειώνεται η ζάχαρη στον καφέ, από 1 κοφτό κουταλάκι σε μισό. Στο πρόγραμμα βέβαια, η ζάχαρη είναι δωρεάν (δεν υπολογίζεις πόντους), αλλά μέχρι 3 κουταλάκια του γλυκού την ημέρα.
    Δεύτερο μέτρο: αυξάνεται η κατανάλωση του νερού
    Τα λέμε αργότερα, καλή συνέχεια!
    P-K,
    Η ομαδάρχης μας στα ww μας έλεγε όταν μας έβλεπε που δεν χαιρόμασταν για την μικρή απώλεια πως τα μικρά ρυάκια κάνουν τα μεγάλα ποτάμια.
    Δεν θυμάμαι αν έχεις βάλει την άσκηση στην καθημερινότητά σου, άν όχι μήπως θα έπρεπε ν'αρχίσεις έστω να περπατάς 1/2 ώρα κάθε μέρα για να ενεργοποιηθεί κι άλλο ο μεταβολισμός σου. Με αυτή την ελάχιστη άθληση θα δεις θεαματικότερα αποτελέσματα απ'ότι περιορίζοντας τα 3 κουταλάκια ζάχαρης.
    Αμαλία, χαίρομαι πολύ που μου θύμισες αυτό το παράδειγμα! Το έλεγε και η δική μου σύμβουλος στα WW και είναι πολύ πετυχημένο. Τις αναπολώ τις συναντήσεις στα WW, τι κρίμα που έκλεισαν!
    Την άσκηση την έχω βάλει στην καθημερινότητά μου, καθώς περπατώ τουλάχιστον μισή ώρα την ημέρα. Το γρήγορο περπάτημα είναι η καλύτερη μορφή άσκησης κατ' εμέ και βοηθάει πολύ.

Junior Member
    Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως μπορώ να βρω πληροφορίες για το weight watchers; Το ακολουθεί μια ξαδέρφη μου στη Γερμανία και είναι πολύ ευχαριστημένη. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει αυτό το πρόγραμμα; Γνωρίζει κάποιος; Για τους πόντους πώς μπορώ να ενημερωθώ;

Ευχαριστώ πολύ
    Μαρία

Senior Member
    Originally posted by marw
    Καλησπέρα, μπορεί κάποιος να με βοηθήσει να μου πει πως μπορώ να βρω πληροφορίες για το weight watchers; Το ακολουθεί μια ξαδέρφη μου στη Γερμανία και είναι πολύ ευχαριστημένη. Στην Θεσσαλονίκη υπάρχει αυτό το πρόγραμμα; Γνωρίζει κάποιος; Για τους πόντους πώς μπορώ να ενημερωθώ;

Ευχαριστώ πολύ
    Μαρία
    Μαράκι καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας.
    Κατ'αρχήν συγχαρητηρία που το αποφάσισες να ξεκινήσεις αυτόν τον αγώνα απαλλαγής των παραπανίσιων κιλών.
    Το πρόγραμμα των ww δεν υπάρχει πουθενά στην Ελλάδα πλέον διότι έκλεισαν.
    Υπάρχει όμως πληροφόρηση σ'αυτήν την ιστοσελλίδα.
    Διάβασε από την αρχή τις σελλίδες και θα βρεις και τους πόντους που έχει η κάθε τροφή.
    Στην σελλίδα 15 έχω γράψει πως βρίσκουμε τους προσωπικούς μας πόντους. Δηλαδή πόσους πόντους δικαιούμαστε να φάμε ημερησίως. Μελετησέ τα και ότι απορίες έχεις μη διστάσεις να μας ρωτήσεις.
    Καλή επιτυχία.

Senior Member
    μαρω Δες εδω http://www.eatingdisorders.gr/forum/...tid=899&page=1

Το θέμα απαντάει στο ερώτημα σου για τους πόντους που αντιστοιχούν στις τροφές.
    Καλή τύχη

Senior Member
    γειά σας
    σήμερα έφαγα

2 φέτες γαλ 2 τυρί 4π
    1 φέτα πολύσπορο 3π
    1 νες με γαλα και 1/2 κγ ζάχαρη 1π

14π μένουν

Junior Member
    Αμαλία και Νεφέλη σας ευχαριστώ πολύ. Μου ανοίξατε τα μάτια! Θα τα κοιτάξω όλα αυτά (ήδη ξεκίνησα) και ξεκινάω! Αν έχω απορίες θα σας ενημερώσω.
    Καλή συνέχεια σε όλες!

Senior Member
    Μάρω,
    πολύ χαίρομαι,
    Μην ξεχάσεις να βάλεις αρχικά έναν εφικτό στόχο. Δηλαδή να χάσεις μόλις το 10% του τωρινού σου βάρους. Οπότε φτάνοντας σε αυτόν τον πρώτο στόχο θα νιώθεις υπέροχα με αυτοπεποίθηση και στη συνέχεια επαναπροσδιορίζεις τον νέο σου στόχο.
    Καλή επιτυχία.

Senior Member
    Καλημέρα!
    Τι κάνετε; Είστε καλά; Από διάθεση πώς πάμε;
    Τον τελευταίο καιρό είμαι πολύ ανεβασμένος ψυχολογικά, παρά τα προβλήματα της καθημερινότητας και της παρανοϊκής εποχής στην οποία ζούμε! Ας βλέπυμε τη θετικά πλευρά των πραγμάτων και ας προχωράμε μπροστά!
    Το πρόγραμμα το συνεχίζω κανονικά, παρά κάποια σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διήμερο. Ευτυχώς δεν ξεπερνάω τους πόντους και το παλεύω το πράγμα, αισιοδοξώντας ότι αυτήν την εβδομάδα θα πάω καλύτερα από την προηγούμενη.
    Αύξησα λίγο και τη γυμναστική, το νερό που πίνω, προσέχω περισσότερο το μέγεθος των μερίδων. Για να δούμε... η Τρίτη δεν είναι μακριά!

Σήμερα ξεκίνησα με το εξής πρωινό:

2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
    με 30 γρ. τυρί ημίσκληρο και μισή φέτα άπαχο ζαμπόν
    1 ποτήρι γάλα με 1,5% λιπαρά
    1 μπάρα δημητριακών
    1 μπανάνα
    1 καφές ντεκαφεϊνέ

Σύνολο 10 πόντοι δηλαδή και υπόλοιπο ημέρας 18.
    Το μεσημέρι θα φάω Μπορς (σαν κρεατόσουπα δηλαδή), που έχει μόνο 6 πόντους.
    Έβαλα και τικεράκι!

Junior Member
    Γεια σε ολους! Επειδη ειμαι καινουρια μπορει να μου πει καποιος πως μπορω να βαλω αυτό το ticker που βλεπω ότι εχετε καποιοι; Επισης, εχω συγκεντρωσει όλα τα σχετικα και από αυριο ξεκιναω το προγραμμα. Μια διευκρίνιση μόνο: Ειμαι 100 κιλά και έχω ύψος 1,68. Με ποσους πόντους να ξεκινήσω;

Senior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΕΓΩ ΞΕΦΥΓΑ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟ Σ/Κ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕ ΤΟΝΝΟ ΚΑΙ ΣΟΥΠΙΤΣΑ ΑΛΛΑ W.W.

P_K ΜΠΡΑΒΟ ΠΡΟΧΩΡΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.
    ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΠΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ!!!! ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Senior Member
    MARW,
    απάντησε στο παρακάτω ερωτηματολόγιο για να βρεις τους πόντους σου.

ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΑΣ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ. ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΘΡΟΙΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ (ΠΟΝΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΟΝΤΩΝ.

1) ΕΙΣΑΣΤΕ
    α) Γυναίκα 7
    β) Αντρας 15

2) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ?
    α) 18-20 ετών 5
    β) 21-35 ετών 4
    γ) 36-50 ετών 3
    δ) 51-65 ετών 2
    δ) πάνω από 65 1

3) ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΤΕ?
    Σημειώστε τον αριθμό της δεκάδας που αντιστοιχεί στο βάρος σας. Παράδειγμα εάν ζυγίζετε 70-79 κιλά, σημειώστε 7

4) ΤΙ ΥΨΟΣ ΕΧΕΤΕ?
    α) Κάτω από 1,60μ 1
    β) Πάνω από 1,60μ 2

5) ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΤΕ?
    α) Κυρίως καθιστική 0
    β)Περισσότερο καθιστική, αλλά καμιά φορά
    όρθια ή με μερικές μετακινήσεις 2
    γ) Κυρίως όρθια 3
    δ) Πολύ δραστήρια 4

6) ΘΕΛΕΤΕ
    α) να χάσετε βάρος 0
    β) να αρχίσετε τη σταθεροποίηση του βάρους σας 4

Προσθέτοντας θα έχετε τον ημερήσιο στόχο πόντων σας.

Ο ελάχιστος στόχος πόντων είναι οι 17 πόντοι. Συνιστούμε ακόμα κι αν ο αριθμός που καταλήξατε μετά τις απαντήσεις του ερωτηματολογίου είναι μικρότερος από αυτόν να σεβαστείτε αυτό το ελάχιστο.
    Ο στόχος σας σε πόντους διαφοροποιείται ανάλογα με το βάρος που χάνετε. Επαναλάβετε το ερωτηματολόγιο κατά διαστήματα, ιδιαίτερα όταν περνάτε από μία δεκάδα σε μια κατώτερη (π.χ. από 70 στα 69 κιλά).

Senior Member
    Αμαλία, σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια!
    Πράγματι, είμαι στην τελική ευθεία...
    Αυτήν την εβδομάδα έχω την αίσθηση ότι πήγα πολύ καλά...
    Αύριο το πρωί, το ζύγισμα θα δείξει.
    Καλή συνέχεια σε όλους/ες!!!

Senior Member
    καλημερα!σημερα κλεινω,μια εβδομαδα διαιταs(ww),7 μερεs λοιπον,εκει που περιμενα να δω τη ζυγαρια να κατεβενει,εκει ι ριμαζα,ΣΤΑΣΙΜΗ εμεινε,αδιαθετισα ομωs την 5μερα διαιταs!αρα,παλι 125kg με δειχνει! ,

Senior Member
    Καλημερα
    μην αγχωνεσαι γλυκουλα εγω οταν ειμαι αδιαθετη εχω κατακρατηση μεχρι και 2 κιλα δυστυχως... κανε λιγο υπομονη και ζυγισου σε μια δυο μερες να πινεισ πολυ νερο βοηθαει οταν εχουμε κατακρατηση.
    αν εχεις υπολογισει σωστα τους ποντους, και τους καταγραφεςι σωστα δεν υπαρχει λογος να αγχώνεσαι..
    εγω παλι δυο μερες τωρα ολο εκτος προγραμματος ειμαι και σημερα λεω να κανω την σουπιτσα που εχει στην σελιδα 16 σε αυτο το ποστ για να ισοροπισω λιγο γιατι το σαββατο που ζυγιζομαι πλησιαζει
    φιλια