WEIGHT WATCHERS - Page 31
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 31 of 301 FirstFirst ... 2129303132334181131 ... LastLast
Results 451 to 465 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    GLYKOULA
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
    ΜΗ ΣΚΑΣ, ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΟΣ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ.
    Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΑΝΤΑΜΕΙΨΕΙ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ
    ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΛΑ ΑΤΟΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΕ ΤΑ WW ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΟ ΜΕ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΟΘΕΡΜΙΔΙΚΑ.
    ΚΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΑ WW ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΥΠΟΘΕΡΜΙΔΙΚΗ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΡΩΩ ΠΙΟ ΙΣΟΡΡΟΠΗΜΕΝΑ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΖΥΓΙΣΜΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ 1 ΚΙΛΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΡΕΙ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΚΟΜΑ 1,5.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ Η ΚΑΤΑΚΡΑΤΗΣΗ ΥΓΡΩΝ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΟΥ ΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΔΕΣ , ΤΑ ΦΡΟΥΤΑ (ΜΕΧΡΙ 2 ΕΩΣ 3 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ), ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΕΤΡΑΣ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΟ ΛΑΔΙ.

Senior Member
    ZWITSA,AMALIA ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ,ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΚΙΛΑ,ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΟΔΟ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΠΩΣ ΠΕΣΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΧΡΕΙΑΖΩΜΑΣΤΕ ΕΜΨΥΧΩΣΗ!Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΥΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΥΠΟΜΟΝΗ!ΦΙΛΙΑ ,

125KG(5/11/08)
    STOXOS (68KG)(57 KILA PREPEI NA XASW)!

Senior Member
    Παιδιά, υπομονή και επιμονή!
    Σταθερά στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
    Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η απώλεια συνεχίζεται:

Από 84,6 κατέβηκα στα 83,9 (-0,7 κιλά)

Ευτυχώς ξεπεράστηκαν κάποιες κρίσεις πείνας τις τελευταίες μέρες και συνεχίζω κανονικά.
    Καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Παιδιά, υπομονή και επιμονή!
    Σταθερά στο πρόγραμμα και τα αποτελέσματα θα έρθουν.
    Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η απώλεια συνεχίζεται:

Από 84,6 κατέβηκα στα 83,9 (-0,7 κιλά)

Ευτυχώς ξεπεράστηκαν κάποιες κρίσεις πείνας τις τελευταίες μέρες και συνεχίζω κανονικά.
    Καλή συνέχεια σε όλους/ες!

ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ
    P-K ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ,
    ΕΣΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΣ
    ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ
    ΦΙΛΑΚΙΑ

Senior Member
    Ρε παιδιά, μη γράφετε τέτοια πράγματα, δεν αισθάνομαι άνετα!
    Όλοι στην προσπάθεια είμαστε, στον αγώνα!
    ʼντε και έμειναν λίγα κιλάκια ακόμη!

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Ρε παιδιά, μη γράφετε τέτοια πράγματα, δεν αισθάνομαι άνετα!
    Όλοι στην προσπάθεια είμαστε, στον αγώνα!
    ʼντε και έμειναν λίγα κιλάκια ακόμη!
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,

P-K,
    δεν συμφωνώ μαζί σου. πρέπει να το γλεντάμε και να λέμε χίλια μπράβο έστω και για την ελάχιστη απώλεια βάρους.
    Μόνο έτσι τονώνεται η αυτοπεποίθησή μας και νιώθουμε ότι αξίζει αυτό που κάνουμε. Δεν πρέπει να υποβαθμίζουμε αυτή την προσπάθεια γιατί είναι ένας δύσκολος αγώνας, ο αγώνας της πείνας και της στέρησης!!!
    Θυμάμαι στις συγκεντρώσεις των ww μια φορά με χειροκρότησαν για 200γραμμάρια που είχα χάσει και είπα "καλέ σιγά την απώλεια, τι με χειροκροτείται?"
    κι η συντόνιστριά μας με μάλωσε και μου είπε πως στην ελάχιστη απώλεια είναι που χρειάζομαι το μπράβο και το χειροκρότημα για να τονωθώ περισσότερο και να αγωνιστώ περισσότερο.

Εγώ δεν είχα προλάβει να κάνω τότε το πρόγραμμα συντήρησης γιατί έκλεισαν τα ww. Μήπως το έχεις?
    Κι αν ναι σε παρακαλώ γράψτο.
    Φιλάκια πολλά

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ?ΤΩΝ WW?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΠΧ.ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΕΧΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΩ.ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ,,

Senior Member
    Originally posted by GLUKOULA28
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΓΚΕΝΤΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ?ΤΩΝ WW?ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΕΛΙΔΕΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΠΧ.ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ,ΕΧΩ ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΨΑΧΝΩ.ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΙΑ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΙΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΕΣ!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ! ,,
    Νομίζω πως επιβάλλεται να φτιάξουμε ένα καινούριο τόπικ όπου εκεί θα γράφουμε μόνο τους πόντους φαγητών και οποιαδήποτε άλλη πληροφορία απαραίτητη για να ακολουθήσει κάποιος την δίαιτα των ww.
    έτσι όποιος τις χρειάζεται απλά να εκτυπώνει τις σελλίδες αυτού του τόπικ.

Senior Member
    Μπράβο Νεφελάκι,
    Είχα ξεκινήσει κι εγώ να φτιάχνω το ίδιο τόπικ.
    Αλλά μόλις είδα πως με είχες προλάβει το έσβησα,
    Πιστεύω ότι έτσι θα βοηθηθούμε όλοι και ιδιαίτερα τα άτομα που δεν έχουν καθόλου υλικό πληροφόρησης από τα ww όπως έχουμε εμείς.
    θα σας γράψω και συνταγές των ww από βιβλίο συνταγών που έχω.

Μόνο προσοχή για απορίες και διευκρινήσεις να γράφουμε εδώ ότι χρειαζόμαστε για να μην γεμίσει εκείνο το τόπικ.

Senior Member
    ναι! παιδια συγνώμη που δεν έγραψα τα ονόματα όσων ανέβασαν σχετικά ποστς απλά τα είχα μαζεμένα και τα έβαλα. εννοείται ότι πριν τα ανεβάσω εγώ άλλοι μπήκαν στον κόπο να τα γράψουν και τους ευχαριστώ. θα ανεβάσω τις ξένες κουζίνες σύντομα

Senior Member
    σασ ευχαριστουμεεεεεεεεεεεεεε εεεε!ΝΕΦΕΛΗ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ!ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ!,,

Senior Member
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΑΚΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ" ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ 8,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕΣ ΩΣ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΑ . ΒΟΗΘΗΣΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ.

ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΕΑ. ΖΥΓΙΣΤΗΚΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΙ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΚΙΛΟ
    ΕΙΜΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ!!!!!

Senior Member
    Μπράβο Αμαλία, συνέχισε έτσι!!!

Senior Member
    Amalia τους πλακι γιγαντες τοσο τους αναγραφει 8,5!
    εσυ για αυτους λες??
    βρε παιδια θυμιστε μου γιατι την εκανα καποιο διαστημα αλλα την αφησα,
    θα βοηθουσε σε περιοδο νηστειας??εχει επιλογες??
    να ορμησω παλι παρεα σας?

Senior Member
    Originally posted by layza
    Amalia τους πλακι γιγαντες τοσο τους αναγραφει 8,5!
    εσυ για αυτους λες??
    βρε παιδια θυμιστε μου γιατι την εκανα καποιο διαστημα αλλα την αφησα,
    θα βοηθουσε σε περιοδο νηστειας??εχει επιλογες??
    να ορμησω παλι παρεα σας?
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,

ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΠΛΑΚΙ ΛΕΩ. ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΑΓΗΤΟ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΑΒΕΡΝΕΣ. ΓΙ'ΑΥΤΟ ΑΠΟΡΗΣΑ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΝΗΣΤΕΙΑ.... ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΔΙΑΙΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΗΣΤΕΙΑΣ.
    ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΗ ΝΗΣΤΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΡΩΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΡΟΝΟΒΟΡΑ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΡΓΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ .... ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ.
    ΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΣΕ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ ΠΑΝΤΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΡΩΩ ΚΡΕΑΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΑ WW ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΝΗΣΤΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΗΠΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΑΡΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ.