Results 496 to 510 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
25-11-2008, 12:17 #496
κΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
P-K πΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΟΥ.
ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΜΠΩ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ SOFTWARE ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ.
ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΣΙΟ, ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΟΥΤΕ ΤΟ ΠΕΡΠΑΤΗΜΑ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΟ ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ, ΜΟΛΙΣ 200ΓΡ ΕΧΑΣΑ.
BUT- NICE
ΟΤΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΤΗ ΣΑΛΤΣΟΥΛΑ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΔΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΡΙΔΑ ΣΟΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΣΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙΣ 4 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΛΑΔΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ 2 ΚΟΥΤΑΛΑΚΙΑ ΛΑΔΙΟΥ ΟΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΜΕΡΙΔΑ ΔΗΛΑΔΗ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΕΣ ΟΙ ΣΑΛΤΣΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟ ΛΑΔΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ "ΠΙΝΟΥΝ" ΤΑ ΖΟΥΜΙΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΝΟΣΤΙΜΕΣ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ, ΠΙΠΕΡΙΑ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ, ΒΑΣΙΛΙΚΟ, ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΞΕΡΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΚΕΛΙΔΑ ΣΚΟΡΔΟ.
ΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΕΛΙΕΣ (ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΒΑΖΟ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ) ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ ΑΛΛΟ 0,5 ΠΟΝΤΟ ΑΛΛΑ ΠΡΟΣΘΕΤΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΡΙΓΑΝΗ ΕΧΕΙΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΓΕΥΣΗ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑΤΡΑΠΗΚΕ ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΤΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΙΑ ΦΕΤΑ ΤΥΡΙ ΦΥΤΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΝΤΑΣ 1 ΠΟΝΤΟ ΑΚΟΜΑ. ΑΥΤΟ ΛΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΕΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΕΥΣΗ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΙΤΑ ΚΑΝΕΙΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟΨΑΡΟ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΘΡΙΝΙ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΑ 120ΓΡ.
ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΡΟΤΟ ΚΑΙ ΣΕΛΛΗΝΟ ΚΑΙ ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙ ΚΑΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ.
ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΑΔΙ ΜΗΝ ΞΕΣΑΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ.
- 25-11-2008, 12:22 #497
καλημερα!
τυρι κατσικισιο εννοεις και το κατικι δομοκου?
τα 100γρ. εχουν 178kcal οποτε τα υπολιζω σαν ποντους με βαση τιν καρτα με τις θερμιδες που εχετε δωσει?
25-11-2008, 12:26 #498
Originally posted by marw
Καλησπερα σε ολες και σε ολους. Σημερα ξεκινησα τη διατροφή, εφαγα 25 πόντους (οσους επρεπε δηλαδη) και τωρα αισθανομαι υπεροχα!! Εχω μερικες ερωτησεις
1)Τα δημητριακα cheerios, αυτά που είναι σαν δαχτυλίδια και ειναι ολικής αλέσεως με μελι και αμυγδαλα ποσο να τα υπολογισω; Σαν αυτά που λετε 6ΚΣ 2π;
2)Ο σολομός ψητός πόσο να τον υπολογίσω (στη λιστα λετε για καπνιστο και νωπο (?)
Αυτά για την ωρα.
Αμαλία αυριο θα φτιαξω το γλυκοξινο κατοπουλο με λαχανικα και θασου πω εντυπώσεις.
Καλη συνεχεια σε ολους και ολες
ΓΙΑ ΤΑ CHEERIOS, ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ. ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΡΝ ΦΛΕΙΚΣ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙ & ΜΕ ΖΑΧΑΡΗ ΠΟΥ ΟΙ 2Κ.Σ.(30ΓΡ) ΕΧΟΥΝ 2,5 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΓΙΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΑ 100ΓΡ ΠΟΣΑ ΛΙΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ/100ΓΡ ΝΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΩ. ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΑΥΡΙΟ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΛΟΜΟ ΜΑΛΛΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕΣ ΦΡΕΣΚΟ ΚΑΙ ΕΨΗΣΕΣ. ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΤΟΝ ΝΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ 5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΑ 120ΓΡ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΧΥ ΨΑΡΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΥΓΙΕΙΝΟ ΚΑΙ ΘΡΕΠΤΙΚΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΜΕ ΤΟ ΓΛΥΚΟΞΙΝΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
25-11-2008, 12:30 #499
Originally posted by zwhtsa
καλημερα!
τυρι κατσικισιο εννοεις και το κατικι δομοκου?
τα 100γρ. εχουν 178kcal οποτε τα υπολιζω σαν ποντους με βαση τιν καρτα με τις θερμιδες που εχετε δωσει?
ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΠΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΤΡΟΦΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΤΟ ΚΑΤΙΚΙ ΔΟΜΟΚΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΜΗΛΑ ΛΙΠΑΡΑ. ΟΠΟΤΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΑΣΦΑΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΥΡΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΛΑΙΤ ΔΗΛΑΔΗ 1 ΜΕΡΙΔΑ = 30 ΓΡ = 1 ΠΟΝΤΟ.
25-11-2008, 19:21 #500
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και η ζυγαριά για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα έδειξε -200 γραμμάρια.
Από 83,7 κατέβηκα στα 83,5.
Όπως γράφουν τα βιβλιαράκια του προγράμματος, στασιμότητα μπορεί να έχουμε όταν σημειώνεται απώλεια βάρους κάτω από 250 γρ. την εβδομάδα, για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες.
ʼρα, δεν έχουμε ακόμη στασιμότητα...
Φυσικά, κάθε απώλεια βάρους, ακόμη και η πιο μικρή, είναι σημαντική. Αυτό το λέω και για την Αμαλία που έχασε όπως κι εγώ 200 γραμμάρια και για όλους όσους έχουν παρόμοια αποτελέσματα.
Μπράβο και στη GLUKOULA28!
Πάμε όλοι καλά και συνεχίζουμε δυναμικά!!!
25-11-2008, 22:20 #501
Αμαλια το κοτοπουλο ηταν πολύ νοστιμο. Μεχρι και στον φιλο μου αρεσε ο οποιος δεν κανει διατροφη! Το κρασί κ η σογια σως δινουν υπεροχη γευση και δεν καταλαβαινεις ότι το λαδι είναι λιγοστο.
Λοιπον, τα 100γρ Cheerios εχουν 391 Kcal κ 5γρ λιπη.
Δηλαδη τα ψαρια και το κρεας τα ζυγιζουμε πριν τα μαγειρέψουμε. Οκ!
26-11-2008, 11:06 #502
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΑΡΩ ΠΟΛΥ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΑΥΤΗ Η ΣΥΝΤΑΓΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑ ΤΑ CHEERIOS ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ-ΠΙΝΑΚΑ ΤΩΝ WW KAI ΙΣΧΥΟΥΝ ΤΑ ΕΞΗΣ:
TA 100GR ΕΙΝΑΙ 7 ΠΟΝΤΟΙ, ΕΝΩ ΤΑ 30ΓΡ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΕΧΟΥΝ 2 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΖΥΓΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΤΡΩΣ 3 ΚΟΥΤΑΛΙΕΣ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΑ 40 ΓΡ ΕΧΟΥΝ 3 ΠΟΝΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ 50ΓΡ ΕΧΟΥΝ 3,5 ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΨΑΡΙ.
ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΟΙ 5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 120ΓΡ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΟΥ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΨΗΜΕΝΟΣ.
P-K ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ. ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ. ΚΑΙ Η ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ. ΕΓΩ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΙΟ ΣΥΝΕΠΗΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΣΚΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΧΑΣΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΣΚΗΘΕΙ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΑΠΩΛΕΙΑ.
26-11-2008, 11:14 #503
ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΩ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ LIGHT ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ ΤΩΝ WW.
ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΩ ΞΕΧΑΣΕΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΠΗΞΙΜΟ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΜΟDEM ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΒΡΩ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΚΑΝΑ ΔΥΟ.
26-11-2008, 11:18 #504
ΤΟ ΝΕΦΕΛΑΚΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ????
ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ!!!.
26-11-2008, 20:15 #505
ΟΙ λιαστες ντοματες ποσους ποντουσ εχουν αν τις εχς στραγγιξει και πληνει οποτε δεν εχουν καθολου λαδι?
26-11-2008, 20:40 #506
α και το παστελι επεισης
27-11-2008, 00:14 #507
Αμαλια σε ευχαριστουμε πολύ!
Εγω στα απλα δημητριακα που ετρωγα υπολογιζα 6ΚΣ 2π γιατι ετσι το ειδα στη λιστα που εχετε φτιαξει. Αλλα καλυτερα θα τα ζυγιζω, εχεις δικιο.
Περιμενω κι άλλες συνταγες με ανυπομονησία (όταν εχεις χρονο βεβαια, δεν βιάζομαι. Εχω πολύ μέλλον!!!! )
27-11-2008, 10:17 #508
KΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
ΜΑΡΩ ΜΟΥ,
ΖΥΓΙΣΕ ΤΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕΤΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙ ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΜΕΤΡΟ. ΑΝ 30ΓΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ 4 ΚΟΥΤ. ΤΗΣ ΣΟΥΠΑΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΘΑ ΒΑΖΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΠΩΛΑΚΙ ΣΟΥ.
ΖΩΙΤΣΑ,
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΑΔΙ. ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΙΓΟ ΛΑΔΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΡΟΥΦΗΞΕΙ Η ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΑ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΤΗΝ ΠΛΥΝΕΙΣ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ 1 ΠΟΝΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΑΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ ΞΕΡΕΣ ΣΕ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΜΕ 0 ΠΟΝΤΟΥΣ. ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΑΙ ΜΕ ΠΟΝΤΟΥΣ.
ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΕΣΥ.
ΕΠΙΣΗΣ 1 ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΑΣΤΕΛΙ (40ΓΡ) ΕΧΕΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ.
27-11-2008, 12:34 #509
ευχαριστω αμαλια¨
για σημερα εκανα το γλυκοξινο κοτοπουλο και απο μια μπουκιτσα που δοκιμασα χθες ηταν πεντανοστιμο!!!!!!!!!
εισαι θεα :P
οποτε εχεις χρονο να μας γραψεις και καμια αλλη συνταγη ετσι Light!
27-11-2008, 15:05 #510
αμαλια μου μολις εφαγα το γλυκοξινο κοτοπουλο, οχι απλα υπεροχο ηταν τελειο!
το συνδιασα μαλιστα και με ρυζι του ungle bens chinese style που ηταν με σαλτσα σογιας, επειδη ομως εγραφε πωε περιεχει συσαμελαιο στουσ ποντους του ρυζιου προσθεσα εναν ακομη ποντο!
απιστευτο γευμα και χορταστικο καθως και με μικρη σαλατα... σκας πραγματικα!!
Τρώω από στενοχώρια
13-07-2025, 00:02 in Συναισθηματική Υπερφαγία, Ψυχογενής Βουλιμία