Results 556 to 570 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
11-12-2008, 21:53 #556
Αμαλία, είναι 10 παρά το βράδυ και μόλις τώρα κάθομαι, μετά από μια γεμάτη μέρα, γι' αυτό και η απουσία μου!
Πάω πολύ καλά κι αυτήν την εβδομάδα (διανύω την 31η) και ευελπιστώ στο ζύγισμα της Τρίτης να δω τα ανάλογα αποτελέσματα. Πάντως, το θέμα είναι να μπει σε ένα πρόγραμμα ο οργανισμός και μετά όλα έρχονται, στη φάση που είμαι τώρα πιστεύω πως τα "κουμαντάρω" σωστά τα πράγματα και ελέγχω απόλυτα τον εαυτό μου.
Μάρω, πολύ χαίρομαι για την απώλεια! Μπράβο σου και συνέχισε έτσι. Όπως λέει και η Αμαλία, όταν βρίσκεσαι στους πόντους σαου η απώλεια βάρους είναι σίγουρη.
Εγώ το χαίρομαι πολύ το πρόγραμμα, γιατί δεν στερούμαι απολύτως τίποτε: και γιαούρτι με μέλι τρώω και ρυζόγαλα και πατατάκια (ψητά) και τη σοκολατίτσα μου πού και πού και όλα καλά.
Καλή συνέχεια σε όλoυς/ες!!!
- 12-12-2008, 11:03 #557
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΡΟΥΜ-ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ,
Τί διαβάζουν τα αμυγδαλωτά τσακίρικα ματάκια μου?
Μάρωωωωω, τέλεια τα νέα σου, ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ σου αξίζουν.
Πρώτα απ'όλα γιατί αν και έκανες πισωγυρίσματα δεν εγκατέλειψες αλλά το πάλευες και δεύτερον για τη απώλεια. Μη νιώθεις άσχημα για τα πισωγυρίσματα. Είναι κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα. Νομίζω ότι πιο δύσκολο ειναι να εκπαιδεύσουμε το μυαλό μας να ακολουθεί νέο τρόπο σκέψης γύρω από τη διατροφή μας , παρά το στομάχι μας και τη γεύση μας. Είδες το πρώτο κιλό πως αλλάζει τη διάθεση!!!!
Να γράφεις και τα καλά και τα κακά. Είναι εκτόνωση.
ʼλλωστε ένα από τα συστατικά επιτυχίας των ww ήταν οι εβδομαδιαίες συναντήσεις των μελών΄στις οποίες εκτός τ' ότι ζυγίζονταν μοιράζονταν τους φόβους τους, τις ανησυχίες, τι πήγε καλά και τί όχι την εβδομάδα που είχε περάσει, καινούριες συνταγές κλπ
Καλή συνέχεια.
P-k,
έχεις πάρει πλέον φόρα. Τίποτα δε σε σταματά, είσαι ένα βήμα πριν κόψεις το νήμα της νίκης.
Μπράβο φίλε μου. Όσο για τα "απαγορευμένα" των άλλων διατροφών, εμείς με τα ww, απλά τα ευχαριστιόμαστε όλαααα με μέτρο φυσικά.
Εμένα αυτό που πραγματικά μου αρέσει είναι που δεν χρειάζεται να μαγειρέψω διαφορετικό φαγητό για μένα και άλλο για τον σύζυγο. Ένα τσουκάλι βάζω κάθε μέρα. Είναι πολύ σημαντικό για μια εργαζόμενη γυναίκα που έχει ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Απλά μαγειρεύω λίγο πιο ελαφρά, προσέχω λιγουλάκι την ποσότητα του λαδιού και τα αμαρτωλά τηγανιτά τα μαγειρεύω μόνο το σαββατοκυριακο.
Να τώρα έχω προγραμματίσει το Σάββατο να φτιάξω μπακαλιάρο τηγανιτό με σκορδαλιά που μας αρέσει και των δύο πολύ. Σε ποιά δίαιτα επιτρέπεται ο μπακαλιάρος σκορδαλιά? ??? Σε καμία φυσικά, μόνο στα ww. To Κυριότερο όμως δεν είναι ότι απλά επιτρέπεται αλλά χάνεις και κιλά ακόμα και με αυτό το φαγητό.
τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους,
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
12-12-2008, 14:21 #558
Καλησπέρα κι από εμένα!
Τι νέα; όλα καλά;
Ευτυχώς αυτήν την εβδομάδα δεν με πιάνουν λιγούρες για γλυκό, όπως 2-3 φορές την προηγούμενη. Γενικώς περπατάει πιο καλά η εβδομάδα αυτή. Για να δούμε...
Αμαλία, για μια ακόμη φορά σ' ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και την ενθάρρυνση! Τώρα που πλησιάζω στο στόχο νιώθω πολύ καλά και ανυπομονώ να φτάσω για να ξεκινήσω τη συντήρηση!
Καλή συνέχεια!!!
12-12-2008, 14:27 #559
Εμένα με θέλετε πίσω;
12-12-2008, 14:46 #560
Originally posted by adespoto
Εμένα με θέλετε πίσω;
αχ κουταβάκι μου γλυκό, αδεσποτάκι μου, και βέβαια βρε κουτό σε θέλουμε στην παρέα μας.
Τι νομίζεις επειδή εμείς έχουμε απώλεια κιλών έστω και λίγο λίγο, ότι δεν έχουμε κάνει πισωγυρίσματα?
εγώ ξεκίνησα τη δίαιτα των ww στις 10/9. έχασα 3 κιλά αρχικά . Τον Οκτώβριο πήγα στο χωριό του άνδρα μου για μία εβδομάδα, πάει η δίαιτα. Γύρισα στην Αθήνα με δύο κιλά επιπλέον. Το χειρότερο όμως είναι ότι δεν μπορούσα μετά να ξαναμπώ με τίποτα στο πρόγραμμα. Είχα εντελώς αποσυντονιστεί. βίωνα μια άρνηση. Εντωμεταξύ βρήκα αυτήν την παρέα και έπαψα να νιώθω μοναξιά -εννοώ στον αγώνα κατά των κιλών.
Έφτιαξα και το τικεράκι με το χελωνάκι μου ώστε να το βλέπω και να σκέφτομαι το "αργά αλλά σταθερά" , έβαλα λίγο πιο μακροχρόνιο στόχο κι όχι την Πρωτοχρονιά που είχα αρχικά ορίσει και που με άγχωνε τρομερά, κι άρχισα σιγά σιγά να μπαίνω στην νοοτροπία της δίαιτας. Έγινε το κλικ που λέει κι ο p-k.
Έχασα τα 3 αρχικά κιλά κι ακόμα λίγο και βαδίζω καλά πιστεύω.
Να σκεφτείς πριν από λίγο ένας εορτάζων μου πρόσφερε ένα κοκάκι (γλυκό) και το πήρα, αλλά το άφησα στην άκρη.
Ο πρώτος προμηθευτής που μπήκε για είσπραξη του το πρόσφερα. Κι έτσι γλίτωσα πόντους. Ω ναι είμαι περήφανη για τον εαυτό μου. Έχω όμως τον στόχο μου, να μην ξεπεράσω τους πόντους μου μέχρι αύριο βράδυ που τελειώνει για μένα η εβδομάδα.
Όσο για το γλυκό,
έχω σκοπό το Σ/Κ να φάω άλλο καλύτερο.
χεχεχεχιχιχαχα, όχι που θα μου γλιτώσει.
Έλα αδεσποτάκι στην παρέα μας.
Ότι χρειαστείς μη διστάσεις γράψε. Προπαντός όμως μην τα παρατήσεις.
Φιλάκιαααααα
13-12-2008, 00:44 #561
13-12-2008, 01:12 #562
14-12-2008, 10:10 #563
Καλημέρα!
Η πορεία προς τα 78 κιλά συνεχίζεται.
ΠΡΩΙΝΟ
----------
1 τοστ με 2 φέτες ψωμί σικάλεως
και 30 γρ. γκούντα
1 φλιτζάνι γάλα 1,5%
1 μπάρα δημητριακών
1/2 κουλουράκι
3 νεκταρίνια
1 καφές ντεκαφεϊνέ
9,5 πόντοι
Υπόλοιπο ημέρας: 18,5 πόντοι
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!
14-12-2008, 16:33 #564
Originally posted by adespoto
Εμένα με θέλετε πίσω;
Να κάνει τις βόλτες του,να εξαφανίζεται,ωστόσο πάντα να γυρνά στη βάση του!
Εξάλλου,πού θα βρεις καλύτερα;Καλή επιστροφή και καλή διαμονή!
14-12-2008, 16:41 #565
Originally posted by marw
Με συγχωρείτε για τα ασχετα που γραφω αλλα προσπαθω να βαλω το ticker
επιλέγοντας στη δεξιά τους πλευρά το "edit" και μόλις σου ανοίξει,το" Delete this message !"που θα βρεις χαμηλά.Στο τέλος πατάς "edit post"και κατοχυρώθηκε!
Επίσης με τον τρόπο αυτό μπορείς,αντί να διαγράψεις τελείως το ποστ σου,να το συμπληρώσεις,να το διορθώσεις,να το τροποποιήσεις...Ελπίζω να ήμουν σαφής...
15-12-2008, 10:45 #566
Originally posted by marw
Εχω μια ερωτηση. Μπηκα στη σελιδα για το Ticker και εφτιαξα ένα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη σχετικα με τοπως θα το κανω να εμφανιστει εδώ που γραφω, στο χωρο μου. Ξερει κανενας να μου πει?
15-12-2008, 10:56 #567
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ ΗΜΕΡΑ ΖΥΓΙΣΗΣ ΚΑΙ ΩΩΩΩ ΝΑΙ... ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ 500ΓΡ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ
ΤΟ ΧΕΛΩΝΑΚΙ ΜΟΥ ΠΡΟΧΩΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΤΟ ΣΗΜΑΙΑΚΙ ΑΚΑΘΕΚΤΟ. ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
15-12-2008, 11:42 #568
Φασούλι το φασούλι...αδειάζει το σακούλι...Μπράβο,Αμαλία!
Μπράβο για τον ρεαλιστικό στόχο,την προσήλωση,την υπομονή κι επιμονή σου
και τελικά και το αποτέλεσμα ως φυσική συνέπεια των παραπάνω...Έτσι,έτσι...
15-12-2008, 15:52 #569
Μπράβο κι από μένα Αμαλία!
Προχωράμε γερά, σταθερά και αποφασιστικά!
Ξεφορτώθηκες δύο πλάκες βούτυρο των 250 γρ. από επάνω σου, είναι πολύ σημαντικό!
Εγώ ζυγίζομαι αύριο, οπότε και θα ενημερώσω!
Καλή συνέχεια σε όλους/ες!!!
15-12-2008, 19:52 #570
Καλησπερα
το μανουρι ποσους ποντους εχει?
σαν την φετα? η περισσοτερους?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....