Results 571 to 585 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
15-12-2008, 20:14 #571
Originally posted by AMALIA
Originally posted by marw
Εχω μια ερωτηση. Μπηκα στη σελιδα για το Ticker και εφτιαξα ένα αλλα δεν μπορω να βγαλω ακρη σχετικα με τοπως θα το κανω να εμφανιστει εδώ που γραφω, στο χωρο μου. Ξερει κανενας να μου πει?
- 16-12-2008, 09:34 #572
αφου μου απαντησετε για το μανουρι εχω αλλη μια αποροια να μου λυσετε..
ενας καπουτσινο σκετος με λιγο σιπορι καραμελας αγλυκο ποσους ποντους βαζουμε?
ευχαριστω και καλημερα!!!!
16-12-2008, 10:06 #573
Καλημέρα σε όλους,
παιδιά ευχαριστώ για την ενθάρρυνση. Είναι τόσο σημαντικό!!!
Nadine, νομίζω ότι ο στόχος των 60 κιλών είναι εφικτός και αρκετά ικανοποιητικός για μια γυναίκα της ηλικίας μου (38). Το καλύτερο θα ήταν να προσπαθήσω για τα 57, αλλά όσο μεγαλώνουμε το σώμα αλλάζει, τόσο η εικόνα του όσο κι οι αντιδράσεις του. Κκι έπειτα καλύτερα να βλέπω τα 60 κι όταν με το καλό τα φτάσω επαναπροσδιορίζω το στόχο μου με άλλη πια, καλύτερη σαφώς ψυχολογία, με περισσότερη αυτοπεποίθηση.
16-12-2008, 10:09 #574
amalia Μου μηπως γνςριζεις ποσους ποντους εχουν αυτα που ρωτησα???
ευχαριστω
16-12-2008, 10:15 #575
zwhtsa,
απ' ότι ξέρω, το μανούρι έχει πολλά λιπαρά , περισσότερα από την φέτα. Λογικά θα έχει περισσότερους πόντους. Νομίζω ότι αν υπολογίζεις 2,5 πόντους για 30γρ μανούρι είναι μια ασφαλή μέτρηση.
Επίσης στον σύντροφο διατροφής έχει ένα φλιτζάνι καπουτσίνο με γάλα 1 πόντο.
Τα σιρόπια ζάχαρης όπως είναι η καραμέλα ένα κουταλάκι του γλυκού τα έχει 0 πόντους.
Τέλος το τικεράκι σου όταν θα μπαίνεις στο τιcketfactory Και θα αλλάζεις τα δεδομένα δηλαδή όταν θα έχεις απώλεια κιλών αυτό αυτόματα θα ενημερώνει το προφίλ σου.
16-12-2008, 10:18 #576
zwhtsa,
έφτιαξες τικεράκι?
16-12-2008, 10:34 #577
οχι ειχα αλλα θελω να βαλω καινουριο με τα νεα δεδομενα
ευχαριστω και για τους ποντους!
16-12-2008, 13:55 #578
Αμαλία μου,σχεδόν συνομήλικη,σ'έναν ιδανικό κόσμο και τα δικά μου κιλά θα ήταν 60...
Ο ρεαλιστικός στόχος στον οποίο αναφερόμουν αφορά την εβδομαδιαία απώλεια.
Σου ομολογώ πως εγώ,ως γνωστή πλεονέκτρια,δε θα ήμουν ικανοποιημένη με γραμμάρια απώλειας...
Βέβαια,όποιος κρατάει μεγάλο καλάθι,ξέρεις τι παίρνει...ό,τι παίρνω χρόνια κι εγώ!
Εσύ κάτι ξέρεις και διάλεξες τον Φράνκλιν(το χελωνάκι)...Σίγουρα θα το δεις το σημαιάκι σου από κοντά!
16-12-2008, 14:19 #579
Καλησπέρα κυρίες και κύριοι!
Ημέρα ζυγίσματος σήμερα και η εβδομαδιαία απώλεια ήταν 100 γραμμάρια.
Θα προσέξω αυτήν την εβδομάδα να πίνω περισσότερο νερό (στόχος τα 10 ποτήρια τη μέρα) και να βάλω περισσότερη ποικιλία στη διατροφή μου, κυρίως στο πρωινό γεύμα. Τελευταία έτρωγα πάνω κάτω τα ίδια πράγματα το πρωί, με μικροδιαφορές από μέρα σε μέρα.
Πάντως σημειώθηκε απώλεια, αυτό είναι το σημαντικό.
Από τα 82,4 κατέβηκα στα 82,3.
Στατιστικά, η εβδομάδα που άρχισε θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Εύχομαι να είναι καλή και για εσάς!
ʼσχετο: Αμαλια, γιατί δεν γράφεις και τα Σαββατοκύριακα; Φαντάζομαι δεν θα έχεις πρόσβαση σε υπολογιστή....
16-12-2008, 14:22 #580
Απλώς, είπα να μπω να πω ένα γειά...... γιατί έχω χαθεί!!!!
Η ομάδα WW πως πάει ???? έχω καιρό να την παρακολουθήσω....
Ναντινάκι τι κάνεις, μπαίνω το forum μερικές φορές και σε σκέφτομαι.
Εγώ πήρα δύο κιλά με κάτι κορτιζόνες που έπαιρνα και τώρα είμαι 84. Προσπαθώ να τα χάσω γιατί έρχοντια και γιορτές.
Αυτό το 7 πάντως δεν βλέπω να το βλέπω.................. δύσκολο project !!!!!!!!!!!!!!!
Φιλιά σε όλους.................
16-12-2008, 14:24 #581
pk τώρα το είδα έχεις χάσειι πολλά κιλά, μπράβο ρε θηρίο, από πότε κάνεις WW?
Μπράβο και πάλι μπράβο, μας έβαλες τα γυαλιά που λένε......
16-12-2008, 14:49 #582
NADINE μου,
το ίδιο ελάττωμα έχουμε. Να ξερες πόσες φορές έχω ξεκινήσει δίαιτα και πόσες φορές την σταμάτησα ακριβώς γιατί στο μήνα πάνω συνειδητοποιούσα πως δεν είχα χάσει πάνω από δύο κιλά. ʼρα δεν ήταν δυνατόν να χάσω σε 2 ή 3 μήνες το πολύ, όπως ήθελα, τα 8 κιλά που με βάρυναν. Έτσι ξαναρχιζα να "γουρουνιάζω" και τα 8 να γίνονται 10 και τα 10 12 και ούτω καθεξής.
Ώσπου έγινε μέσα μου το κλικ που λέει κι ο p-k, εντωμεταξύ βρήκα και εσάς και νιώθω πια πως δεν είμαι μόνη μου σ'αυτόν τον αγώνα, έχω την παρέα μου πια να με καταλαβαίνει.
Αν σου πω πως έχω μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα σε 4 διαφορετικά μεγέθη!!!!. κι είχα φτάσει κανένα να μην μου κάνει. Μες στα νεύρα!!! Δεν ήθελα να βγαίνω γιατί συνεχώς με προβλημάτιζε το τι θα βάλω.
Συν που είναι και δύσκολοι καιροί για ψώνια.
Η ψυχολογία μου έπιασε πάτο κυριολεκτικά.
Ίσως τα κιλά μου να φαίνονται λίγα σε κάποιους που διαβάζουν αυτές τις γραμμές, αλλά να θυμάστε πως όλα είναι στο μυαλό μας. Αν δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την εικόνα μας ακόμα και τα 2 επιπλέον κιλά μπορεί να αποτελέσουν μεγάλο πρόβλημα για κάποιον.
Το χειρότερο όμως για μένα ήταν οι πόνοι στα γόνατα και στη μέση από το επιπλέον βάρος.
Είχα ένα τροχαίο στην εφηβεία μου κι είχα τραυματιστεί πολύ σοβαρά στα κάτω άκρα. ʼν κι αποκαταστάθηκαν τα τραύματα κατά 90% η οποιαδήποτε επιβάρυνση από επιπλέον βάρος μου δημιουργεί πρόβλημα. Ο ορθοπεδικός μου είχε πει πως ποτέ στη ζωή μου δεν πρέπει να βάλω κιλά και πως πάντα να γυμνάζομαι (συντηρητική γυμναστική όχι υπερβολές) ώστε οι μυες να συγκρατούν τα οστά .
Έτσι λοιπόν αναρωτήθηκα τι κάνω λάθος και πάντα η προσπάθειά μου βαλτώνει.
Οπότε επαναπροσδιόρισα τους στόχους μου τόσο σε κιλά όσο και χρονικά και το κυριότερο επαναπροσδιόρισα την εβδομαδιαία απώλεια. Έτσι έπαψα να αγχώνομαι.
Έδωσα την υπόσχεση στον εαυτό μου ότι θα πανηγυρίζω ακόμα και με απώλεια 100 γραμμαρίων και το κυριότερο πως δεν πρόκειται να τα ξαναπαρατήσω ακόμα κι αν μια εβδομάδα γίνει κάτι και ξεφύγω από το πρόγραμμά μου. ʼνθρωποι είμαστε όχι ρομπότ και δυστυχώς έχουμε αδυναμίες.
Επίσης αποφάσισα το Σ/κ να ξεφεύγω λιγουλάκι από τους ημερήσιους πόντους επιτρέποντας μικρές αλλά ελεγχόμενες ατασθαλίες. Για παράδειγμα το περασμένο Σάββατο έφαγα μία κρέπα σοκολάτα με μπανάνα που είναι από τα αγαπημένα μου καθώς και ποπ κορν καθότι σινεμά χωρίς ποπ κορν δεν εννοείται και τελικά πολύ το ευχαριστήθηκα και το κυριότερο δεν ένιωσα στερημένη.
Μες στην εβδομάδα θα ροκανήσω τους επιπλέον πόντους, θα κάνω και την ελαφριά γυμναστικούλα μου και όσο χάσω . Πάντως αποκλείεται να πάρω.
Και για να θυμάμαι τις υποσχέσεις μου επέλεξα το χελωνάκι για το τικεράκι μου. ¨Ηταν συμβολικό.
16-12-2008, 15:02 #583
p-k,
ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!
είπαμε πανηγυρίζουμε ακόμα και για τα 100γρ.
Έχεις δίκιο για την ποικιλία στην διατροφή. όπως επίσης και για την ποικιλία στους πόντους. Προσπάθησε μία μέρα την εβδομάδα να ξεφεύγεις λίγο από τους ημερήσιους πόντους σου ώστε να δίνεις ώθηση στον μεταβολισμό σου. Θέλω να πω για να μην συνηθίζει και μετά επιβραδύνει αλλά που και που να ενεργοποιείται. Επίσης προσπάθησε να ασκείσαι , είναι πολυ σημαντικό. Έστω κι ένα μισάωρο περπάτημα κάνει θαύματα.
Το Σ/Κ δεν έχω πρόσβαση στο ιντερνετ γιατί έχει χαλάσει το modem του υπολογιστή μου. Σύντομα όμως θα λυθεί το πρόβλημα οπότε θα τα λέμε και το Σ/Κ.
alalumaki,
πολύ νερό, όχι αλμυρά και περπάτημα για να ξεφουσκώσεις από τις κορτιζόνες.
Κι εγώ χρειάστηκα να πάρω το καλοκαίρι και ένιωσα να φουσκώνω σα μπαλόνι. Είναι μεγάλος μπελάς.
Κάνεις κι εσύ ww???
16-12-2008, 17:20 #584
Αμαλία, το περπάτημα είναι η πιο αγαπημένη μου δραστηριότητα και το εφαρμόζω καθημερινά, πολλές φορές και πάνω από μισή ώρα. Μ' αρέσει, βάζω και τ' ακουστικά και το χαίρομαι πολύ. Εννοείται ότι η τακτική μέτριας έντασης γυμναστική βοηθάει τα μέγιστα στο αδυνάτισμα.
16-12-2008, 17:21 #585
Alalumaki, σ' ευχαριστώ κι εσένα όπως και την Αμαλία για τα καλά λόγια και την τόσο σημαντική ενθάρρυνση!
Ξεκίνησα στα 103 κιλά στις 13 Μαϊου και ο στόχος μου είναι τα 78.
Αχρηστος...
17-07-2025, 22:23 in Ψυχώσεις & Σχιζοφρένεια