WEIGHT WATCHERS - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 301 FirstFirst ... 3644454647485696146 ... LastLast
Results 676 to 690 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by myrtali
    Καλησπέρα και από 'μένα και καλη χρονιά στην ομάδα των WW!
    Σκέφτομαι να ξεκινήσω και εγώ το πρόγραμμα και θα ήθελα κάποιες διευκρινήσεις από την Αμαλία που έχει τα βιβλιαράκια ww. Στο αντίστοιχο post λέει τυρί φέτα 2 πόντους το σπιρτόκουτο. Η φέτα light έχει 170 θερμίδες και 12 γρ λιπαρά στα 100 γρ ενώ η κανονική φέτα έχει 22 γρ λιπαρά στα 100 γρ. Πόσους πόντους να υπολογίσω τη φέτα light; Επίσης το γάλα το μετράμε με φλυτζάνια, πόσα ml θεωρούμε ότι παίρνει το φλυτζάνι; Όσο ενα ποτήρι (200-250 ml) ή όσο ένα φλυτζάνι τσαγιού γύρω στα 150 ml ; Και τέλος, ένα σουβλάκι σκέτο (καλαμάκι) πόσους πόντους έχει;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΑ LIGHT ΘΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ 1 ΠΟΝΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ 30ΓΡ
    ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΤΩΝ 150mL
    1 ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΦΕΤΟΥΛΑ ΨΩΜΙ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΕΤΑΙ ΕΧΕΙ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ.

Senior Member
    Originally posted by myrtali
    Επίσης το ρύζι , τον αρακά και τις άλλες τροφές που τις μετράμε με ΚΣ είναι ωμά ή μαγειρεμένα; Το μαύρο ρύζι και το λευκό έχουν τους ίδιους πόντους; Αμαλία ελπίζω να μη σε ζάλισα με τις ερωτήσεις μου
    ΣΤΟ ΤΟΠΙΚ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΣΕ ΩΜΟ ΦΑΓΗΤΟ.
    ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΙ ΛΕΥΚΟ ΡΥΖΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΩΣ 30-40ΓΡ ΩΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ Ή ΑΜΥΛΩΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΕΣΟ ΟΡΟ 100-120ΓΡ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ.

Senior Member
    Originally posted by Βιβή

σχετικά με τις ερωτήσεις της myrtali, πιστεύω ότι τώρα που υπάρχει φέτα light και ψωμί χωρίς κόρα, θα πρέπει να έχουν λιγώτερους πόντους. ο θερμιδομετρητής το ψωμί χωρίς κόρα το δίνει 25 θερμίδες λιγότερο. έχετε κάτι υπ'όψιν ή να το αφήσουμε όπως έχει για να μην ...ξεθαρρεύουμε ;
    ΓΡΑΨΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΘΕΡΜΙΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΠΑΡΑ ΑΝΑ 100ΓΡ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΖΥΓΙΖΕΙ Η ΚΑΘΕ ΦΕΤΑ ΨΩΜΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΩ ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΑΚΑΚΙ ΤΩΝ WW ΠΟΣΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΕΧΕΙ. ΑΝ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΑΞΙΑ ΛΟΓΟΥ.

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Αμάλια πάντως ψάχνοντας έμαθα ότι από τότε που έκλεισαν τα ww τα ελληνικά, έχουν γίνει αρκετές αλλαγές όσον αφορά τους πόντους στα διεθνή ww. Κι επειδή τα μακαρόνια είναι μεγάλη παγίδα και άκρως παχυντικά αν φάμε του σκασμού, προτείνω να είμαστε λίγο επιφυλακτικές.
    ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ -ΕΚ ΠΕΙΡΑΣ ΤΟ ΛΕΩ- ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΣΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ???
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΘΑ ΤΡΩΜΕ???
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΠΛΟ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ.

Senior Member
    SORRY
    πΟΥ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΧΝΑ,
    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΠΝΙΓΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
    ΦΙΛΟΥΜΠΕΣ

Senior Member
    Αμαλία,

σε ευχαριστούμε για τις συμβουλές και την βοήθειά σου.

πάντως, έχεις δίκιο, η φέτα τοστ χωρίς κόρα έχει ελάχιστες θερμίδες διαφορά οπότε ας το αφήσουμε ως έχει.

βρίσκω πάντως την δίαιτα αυτή πολύ βατή και δεν αισθάνομαι πείνα. Σίγουρα δεν θα έχει την θεαματική απώλεια κιλών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αλλά έχουμε πει ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο.
    σήμερα ζυγίστηκα και δείχνει 68,5 περίπου ( δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά, απλά την κλασική που δεν έχει και τόσο ακρίβεια. Τέλος πάντων, λίγο πάνω-λίγο κάτω , δεν με νοιάζει!

bye!

Senior Member
    Originally posted by Βιβή

βρίσκω πάντως την δίαιτα αυτή πολύ βατή και δεν αισθάνομαι πείνα. Σίγουρα δεν θα έχει την θεαματική απώλεια κιλών σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, αλλά έχουμε πει ότι αυτό δεν είναι το καλύτερο.
    σήμερα ζυγίστηκα και δείχνει 68,5 περίπου ( δεν έχω ηλεκτρονική ζυγαριά, απλά την κλασική που δεν έχει και τόσο ακρίβεια. Τέλος πάντων, λίγο πάνω-λίγο κάτω , δεν με νοιάζει!

bye!
    BIBH MOY,
    H ww δίαιτα δεν έχει σουπερ απώλειες κιλών. Είναι όμως σταθερή στην απώλεια βάρους και ιδιαίτερα λίπους. Γρήγορα -στο μήνα πάνω- θα δεις διαφορά όχι τόσο στη ζυγαριά όσο στα ρούχα σου αλλά και στην κυτταρίτιδα. Θυμίσου την κουβέντα μου, όλοι θα σου λένε πως έχεις χάσει τουλάχιστον 6 κιλά και εσύ θα έχεις χάσει, λέμε τώρα 3 κιλά. Επειδή με αυτή την δίαιτα θα χάνεις 300 με 500γρ την βδομάδα σου συνιστώ να πάρεις μία ηλεκτρονική ζυγαριά που μετρά ανά 100γρ και η οποία θα σου δείχνει αυτές τις μικρές μεταβολές. Γιατί η συμβατική δεν θα στις δείχνει και θα απογοητεύεσαι.
    Καλή συνέχεια

Senior Member
    καλή χρονιά παιδιά! εύχομαι φέτος να σκοντάψετε πάνω σε ότι αγαπάτε και λαχταράτε.

κατάφερα να μείνω σχετικά σταθερή κατά την διάρκεια των γιορτών και αυτό μου δίνει χαρά και δύναμη για νέο κύκλο προσπάθειας. αυτές είναι μεταβατικές μέρες για να μπω και πάλι σ'ενα ωραίο πρόγραμμα και να βρω τους ρυθμούς μου! παρακολουθώ τα ποστς και σύντομα θα αρχίσω να σημειώνω την πρόοδο μου ή το κατάτροχο μου εδώ και πάλι
    χαίρομαι πολύ για όσους πλησιάζουν το στόχο τους !!!! κι ακόμη περισσότερο γι αυτούς που τώρα τον προσδιορίζουν! καλή δύναμη ! καλό πείσμααααα!!!

πάμεεεε τώρα που γυρίζει κι έχωωω κέφια λέμε!!!!

φιλάκια χχχ

Senior Member
    NEΦΕΛΑΚΙ,
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
    τι καλά που θα σε έχουμε πάλι στην παρεούλα μας!!!
    Μπράβο σου που έμεινες σταθερή. Εσύ και ο p-k, καταφέρατε και κάνατε τη διαφορά τούτες τις γιορτές.
    Τώρα όμως όλη η παρέα των ww, με κέφι , πείσμα, δύναμη και πολύ υπομονή προχωράμε προς τον στόχο μας.
    Καλή συνέχεια

Senior Member
    Κι αναρωτιόμουν που είναι η Νεφέλη που ενημερώνει για τα πάντα για την δίαιτα ww. Ειλικρινά χαίρομαι που υπάρχουν και κάποιοι που κρατήθηκαν στις γιορτές. Εγώ μπορεί να έφαγα και να έβαλα κιλά, δεν κάθισα να σκάσω γι'αυτό. Σιγά! Μου αρκεί που υπάρχει μια παρέα σαν την δική σας για να τα λέμε και να με κρατάει μακριά απ'την πολυφαγία και να κρατάω πρόγραμμα σε ότι τρώω καθημερινά.
    Νεφέλη καλώς ήλθες, χαίρομαι που σε γνωρίζω μιας και είμαι νέα στο φόρουμ σας, αλλά όχι νέα στο κασπανέβασμα των κιλών!

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    καλή χρονιά παιδιά! εύχομαι φέτος να σκοντάψετε πάνω σε ότι αγαπάτε και λαχταράτε.
    Νεφελού μου,φοβάμαι πως,αν εγώ σκοντάψω πάνω σε ό,τι αγαπώ και λαχταρώ,θα τον λιώσω τον καημενούλη μου...

Senior Member
    ας πρόσεχε!!! έτσι είμαστε εμείς σκοντάφτουμε και λιώνουμε όσους και όσα αγαπάμε και λαχταράμε!

Senior Member
    μαρία καλή αρχή στην προσπάθειά σου κι ευχαριστώ για το καλωσόρισμα να'σαι καλα

Senior Member
    Καλησπέρα στην παρέα!
    Θέλω σήμερα να μοιραστώ μαζί σας τη μεγάλη μου χαρά για την απώλεια 700 γραμμαρίων, μετά από πέντε συνεχόμενες εβδομάδες μικρών απωλειών.
    Επιτέλους, τα μέτρα έπιασαν τόπο και οι μηχανές ξαναπήραν μπρος για την επίτευξη του τελικού στόχου των 78 κιλών.
    Σήμερα λοιπόν ζυγίστηκα και η ζυγαριά έδειξε 80,9 κιλά, από 81,6 που ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα.
    Τι ακριβώς έκανα:
    1) Αύξησα ελαφρώς (τονίζω το ελαφρώς) την ποσότητα της άπαχης πρωτείνης στη διάρκεια της μέρας, προσέχοντας σχεδόν σε κάθε γεύμα να υπάρχει λίγο κοτόπουλο ή άπαχο μοσχάρι/χοιρινό ή άπαχο ζαμπόν. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις: δεν μείωσα πολύ τους υδατάνθρακες, ώστε να φτάσω στο άλλο άκρο με τις γνωστές δίαιτες χαμηλών υδατανθράκων, καθώς είμαι εναντίον τέτοιων πρακτικών. Απλώς, για τόνωση του μεταβολισμού, πρόσθεσα λίγη παραπάνω πρωτείνη.
    2) Μείωσα τα γλυκά που έτρωγα στη διάρκεια της εβδομάδας. Μη νομίσει κανείς ότι έτρωγα πριν υπερπαχυντικά γλυκά, αλλά αντί να τρώω πχ. τρεις φορές την εβδομάδα ρυζόγαλο, έφαγα μία (1 κεσεδάκι ρυζόγαλο = 3,5 πόντοι)
    3) Πρόσεχα οι κουταλιές γλυκού ζάχαρη που βάζω στους καφέδες της ημέρας (πάντα ντεκαφεϊνέ), να είναι πραγματικά κοφτές, να μην ξεπερνά δηλαδή η ζάχαρη το χείλος του κουταλιού
    4) Αύξησα τη φυσική δραστηριότητα, περπατώντας περισσότερο
    Έτσι λοιπόν, με αυτές τις απλές πιστεύω κινήσεις, πέτυχα το ποθούμενο, δηλαδή να ξεκολλήσει η ζυγαριά και να φτάσω στο σωστό βάρος σύμφωνα με το ύψος μου και πάντα σύμφωνα με τους πίνακες των WW.
    Διορθώθηκε επίσης το ΒΜΙ μου και πλέον είναι 24,9 (με φυσιολογική τιμή το 25).
    Τώρα, πάμε φουλ για τα 78 κιλά, που είναι ο προσωπικός μου στόχος.
    Όλο αυτό το διάστημα, είχα τη συμπαράστασή σας και σας ευχαριστώ πολύ. Χωρίς να γνωριζόμαστε, νιώθω πως είμαστε μια παρέα και αν δεν μπω μια μέρα να διαβάσω τα ποστ, δεν αισθάνομαι καλά.
    Υπήρξαν στιγμές που η μικρή απώλεια με στενοχωρούσε, αλλά ούτε μία στιγμή που να απογοητεύθηκα. Ξέρω πώς λειτουργεί το πρόγραμμα, το εμπιστεύομαι απόλυτα και το ξαναλέω: είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει, πάντα κατά την ταπεινή προσωπική μου γνώμη.
    Νέο ξεκίνημα από σήμερα για τα 78 κιλά, ώστε μετά να αρχίσει και το πρόγραμμα συντήρησης.
    Βλέπω με χαρά ότι επανήλθαν στην παρέα η NADINE και η Νεφέλη, είχαμε καιρό να τα πούμε.
    Αμαλία, κι εσύ θα πας πολύ καλά όπως πιστεύω και οι υπόλοιποι, παλιοί και νέοι!
    Μην παραιτείστε ούτε στιγμή, τα καλά αποτελέσματα θα έρθουν! Σας το λέει ένας που τον περασμένο Μάιο ζύγιζε 103 κιλά. Σιγά σιγά και με πολλή υπομονή, για μόνιμα αποτελέσματα!
    Να είστε καλά, θα τα ξαναπούμε αύριο!

Senior Member
    συγχαρητήρια !

σε βλέπω να μπαίνεις πρώτος στην συντήρηση και να μας δίνεις συμβουλές για αυτά που θα ακολουθήσουμε.

μπράβο και πάλι!