WEIGHT WATCHERS - Page 53
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 53 of 301 FirstFirst ... 343515253545563103153 ... LastLast
Results 781 to 795 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Αμέλεια δική μου που δεν κοίταξα το βιβλιαράκι (βρήκα και κατέβασα την αμερικάνικη έκδοση) και τα γράφει μέσα. Τελικά αυτό που άρχισα να πίνω από σήμερα, ναι έχει 2 πόντους.

Όσο για το ζύγισμα; Ναι αυτό προσπαθώ να το τηρώ. ʼλλωστε δεν χάθηκαν τα πρώτα κιλά από μόνα τους!

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    Αμέλεια δική μου που δεν κοίταξα το βιβλιαράκι (βρήκα και κατέβασα την αμερικάνικη έκδοση) και τα γράφει μέσα. Τελικά αυτό που άρχισα να πίνω από σήμερα, ναι έχει 2 πόντους.

Όσο για το ζύγισμα; Ναι αυτό προσπαθώ να το τηρώ. ʼλλωστε δεν χάθηκαν τα πρώτα κιλά από μόνα τους!
    Εχεις U2U

Senior Member
    γεια σας ! ελπίζω να καταλάβατε ότι η σιγή ιχθύος που κράτησα χθες το βράδυ ήταν η σιγή του ενόχου!

από το φαγοπότι στην ταβέρνα θα σας πω τι ΔΕΝ εφαγα :
    δεν έφαγα πατάτες τηγανιτές, δεν έφαγα κολοκυθάκια τηγανητά, δεν εφαγα τζατζίκι, δεν έφαγα ψωμί παρά μόνο μισή φέτα.
    και ΕΦΑΓΑ, γύρω στα 8 παϊδάκια ( η μητέρα μου έχει ένα παλιό βιβλιαράκι των ww που γράφει ότι το κάθε παϊδάκι έχει 2π) λεπτουλια, χόρτα που όμως είχαν λάδι, φέτα αλλά όσο ένα σπιρτόκουτο και ΔΕΝ ήπια τίποτα εκτός από νερό.

το βραδάκι, έφαγα λίγο τυρί και ψωμί και από γλυκά...έφαγα μία κουταλιά της σούπας προφιτερόλ.
    υπολογίζω ότι χθες πήρα συνολικά 28π, αντί για τους 18,
    τέλος πάντων, από σήμερα φρόνιμα! θα κάνω και γυμναστική όλη την εβδομάδα.

σήμερα έφαγα :

2 παξιμαδάκια μπουκιές και 1 τόστ : 5π
    1 μικρό ( όσο ένα μικρό τυροπιτάκι) πιτσάκι που με κέρασαν , το υπολογίζω 1π

2 κουτάλες σούπα με ρυζάκι και λίγο ψωμί και σαλάτα με 1κσ λάδι :5π

σύνολο μέχρι τώρα 9π.

keep dieting!

Senior Member
    Βιβή, θα σε "στεναχωρήσω" , αλλά αυτά τα "μικρα" πιτσάκια έχουν 3π το καθένα.
    Γενικά να θυμάσαι: πιτσάκι, τυροπιτάκι, λουκανικοπιτάκι, σπανακοπιτάκι, εκλαιράκι, σουδάκι, κρουασανάκι και όλα αυτά τα -άκι που ειναι μικρά, αλλά πεντανόστιμα έχουν 3π το καθένα.

εδιτ: μου ειχε κάνει φοβερή εντύπωση όταν είχαμε ρωτήσει τη σύμβουλο στα ww για αυτά τα ...μικρά. Ευχόμουν να είχαν λιγοτερους πόντους.

Junior Member
    Καλησπέρα σε όλους. Πετάει η ομάδα μας! Θα τα καταφέρουμε όλοι!
    Σήμερα έφαγα:

Πρωί
    Τοστ με κασερι 3π

Ενδιάμεσα
    1 ανώμαλο 2π

Μεσημέρι
    μακαρόνια με 1κ.γ. λάδι και ντομάτα 5π
    τυρί 4π
    μανιτάρια με λεμόνι και ρίγανη 0π
    1 μικρό σοκολατάκι 1π

Απόγευμα
    1 μπανάνα 2π (ήταν μεγαλουτσικη)

μένουν 8 π

Φιλάκια

Senior Member
    Βιβή, συγχαρητήρια για τη στάση σου στο φαγοπότι, αλλά όπως είπε και η sougar, προσοχή σε όλα αυτά τα "μικρά" που μας κατακλύζουν και είναι γεμάτα πόντους!
    Συνέχισε την προσπάθεια!
    Πολλά μπράβο και στη Μάρω, που μπήκε σε φουλ ρυθμούς!

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι και αυτήν την εβδομάδα είχα απώλεια, 600 γραμμάρια.

Από τα 80, 6 κατέβηκα στα 80 κιλά.

Συνολικά από το Μάιο έχω χάσει 23 κιλά, με μέσο όρο απώλειας τα 0,6 κιλά την εβδομάδα. Το BMI μου από 31,8 που ήταν στις 13 Μαίου, είναι τώρα 24,7.
    Έμειναν λοιπόν 2 κιλά μέχρι τον προσωπικό μου στόχο.
    Συνεχίζω σταθερά την προσπάθεια και εύχομαι σύντομα να φτάσω στα 78, οπότε θα ξεκινήσει το πρόγραμμα συντήρησης.
    Αυτα από εμένα και καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Senior Member
    P_K συγχαριτήρια!!!!
    Φαντάζομαι τον ενθουσιασμό σου που σε κανένα μήνα θα έχεις πραγματοποιήσει τον στόχο σου!! Μπράβο για την μεγάλη σου προσπάθεια, με την επιμονή και την υπομονή που δείχνεις εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση για όλες μας!!

Senior Member
    Originally posted by myrtali
    P_K συγχαριτήρια!!!!
    Φαντάζομαι τον ενθουσιασμό σου που σε κανένα μήνα θα έχεις πραγματοποιήσει τον στόχο σου!! Μπράβο για την μεγάλη σου προσπάθεια, με την επιμονή και την υπομονή που δείχνεις εδώ και ένα χρόνο σχεδόν, αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση για όλες μας!!
    Σ' ευχαριστώ Μυρτάλη (ωραίο όνομα!) για τα καλά σου λόγια και σου εύχομαι ό,τι επιθυμείς!
    Όλα τελικά είναι θέμα προσπάθειας και επιμονής!

Senior Member
    Δίκιο έχεις , αν και πολλές φορες , όπως εκ πείρας όλοι ξέρουμε, η προσπάθεια και η επομονή είναι δύσκολη υπόθεση. Οι δικές μου προσπάθειες σαμποτάρονται από την εξάρτηση που έχω από τα γλυκά, ειδικά όταν υπάρχουν ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα!
    Χαίρομαι πολύ που βλέπω κάποιον απ' όλους μας εδώ να επιτυγχάνει τον στόχο του, μου δίνει κουράγιο ότι κάποια στιγμή θα τα καταφέρω και εγώ, ότι δεν είναι ανέφικτο!!

Το Μυρτάλη δυστυχώς είναι ψευδόνυμο, το πραγματικό είναι Σοφία

Senior Member
    συγχαρητήρια pk, τελικά είδες..ενώ τα 600 γρ την εβδομάδα δεν φαίνονται πολλά, σε βάθος χρόνου δίνουν μεγάλη απώλεια.
    αλλωστε δεν νομίζω ότι έχεις αισθανθεί όλους αυτούς του μήνες πιεσμένος ή στερημένος.. τελικά το αργό και σταθερό είναι το καλύτερο.

με τους πόντους για τα πιτσάκια, τυροπιτάκια κλπ με στεναχωρήσατε..δεν πειράζει όμως καλά που μου το είπατε διότι τα υπολόγιζα βάση του κομματιού της πίτσας.
    πάντως χθες έφαγα 16π αντί 18 και έκανα και ποδήλατο οπότε είμαι οκ.

σήμερα έφαγα τα καθιερωμένα παξιμαδάκια μπουκίτσες και το τοστ 7π.
    τώρα τρώω μία σαλάτα με 120γρ μακαρονάκι κοφτό και τυρί φέτα light.

το πρόγραμμα λέει ότι μπορούμε να φάμε ζυμαρικά μέχρι να χορτάσουμε με 4π. όμως εγώ που τρώω μόνο 120γρ. πόσους πόντους να το υπολογίσω ;

keep dieting!

Senior Member
    Έχεις απόλυτο δίκιο Βιβή.
    Πάμε αργά αλλά σταθερά και έχουμε μόνιμα αποτελέσματα.
    Οι γρήγορες λύσεις δεν οδηγούν πουθενά.
    Πάντως, 23 κιλά σε 8 μήνες είναι νομίζω καλός ρυθμός.
    Βλέπω κι εσύ το πήρες ζεστά και έτσι πρέπει!
    Να κρατάς ημερολόγιο διατροφής, είναι τρομερά αποτελεσματικό εργαλείο, εμένα τουλάχιστον με βοηθάει πάρα πολύ.
    Όσον αφορά τα ζυμαρικά, τα 100 γρ. μαγειρεμένα έχουν 2 πόντους, οπότε τα 120 γρ. υπολόγισέ τα 2,5 πόντους.
    Μη φοβάσαι πάντως να τρως τα απεριόριστα (νερόβραστα εννοείται) και να υπολογίζεις είτε 4 πόντους αν πρόκειται για τα "απλά" ζυμαρικά είτε 3 αν επιλέξεις ολικής αλέσεως.
    Τα δεύτερα τα προτιμώ, πρώτον διότι κερδίζεις έναν πόντο και δεύτερον επειδή προκαλούν μεγαλύτερο κορεσμό λόγω των ινών που περιέχουν. Δοκίμασέ τα!

Member
    γεια παιδια κι απο μενα.ξεκινησα κι εγω χθες.μπορει καποιος να μου πει ποσους ποντους εχει ενα σουβλακι καλαμακι σκετο΄?θα σας γραφω τα νεα μου.ευχαριστω εκ των προτερων

Senior Member
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου katjan!
    To ψωμάκι με σουβλάκι έχει 4 πόντους, αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα!

Junior Member
    p_k 1000 μπραβο σου αξιζουν!!!! Αντε και εις??κατώτερα!!!!

Ξερει καποιος να μου πει ένα λουκανικο γαλοπουλας ποσους ποντους εχει? Είναι 50γρ, εχει 84 θερμιδες και λιπαρα 5γρ.