WEIGHT WATCHERS - Page 54
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 54 of 301 FirstFirst ... 444525354555664104154 ... LastLast
Results 796 to 810 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ P_K
    εύχομαι σύντομα όλοι μας να βιώσουμε την ίδια επιτυχία, την ίδια χαρά.

Μάρω,
    δεν διευκρινίζεις αν οι 84 θερμίδες και τα 5γρ λιπαρών αναφέρονται σε 100γρ τροφής.
    Αν είναι έτσι τότε τα 50γρ λουκάνικου έχουν 1 πόντο.
    Αν όμως τα 100γρ έχουν 168 θερμίδες και 10γρ λίπους τότε το λουκάνικο των 50γρ έχει 2 πόντους.

Senior Member
    p_k μπράβο! Το'φαγες το βόδι!

Απορία: στην λίστα που γράφεται ότι 5 κουταλιές αρακάς έχει 2 πόντους, εννοείτε τον λαδερό ή τον νερόβραστο;

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Καλησπέρα!
    Είμαι πολύ χαρούμενος, διότι και αυτήν την εβδομάδα είχα απώλεια, 600 γραμμάρια.

Από τα 80, 6 κατέβηκα στα 80 κιλά.
    MΠΡABOOOOOOO ! ! !

Senior Member
    Originally posted by Μαρία.
    p_k μπράβο! Το'φαγες το βόδι!

Απορία: στην λίστα που γράφεται ότι 5 κουταλιές αρακάς έχει 2 πόντους, εννοείτε τον λαδερό ή τον νερόβραστο;

ΝΕΡΟΒΡΑΣΤΟ

Member
    το σκετο σουβλακι λεω.χωρις ψωμακι.ειδα οτι καποιοι το υπολογιζουν 2 ποντους.ειναι σωστο?επισης ενα σουτζουκακι σκετο ποσους ποντους εχει?καλη δυναμη σε ολους και σε μενα

Senior Member
    καλησπέρα,

χθες έφτιαξα ...μπακλαβά. και έφαγα ένα μικρό κομμάτι ( κατά τι μεγαλύτερο από 1 σπιρτόκουτο) που το υπολόγισα 3,5π
    έφτιαξα και τυρόπιτα ( είχα οίστρο) και έφαγα ένα μικρό κομμάτι που το υπολόγισα 4π.

συνολικά χθες πήρα 19,5 π αντί 18 αλλά λόγω της εξοικονόμησης πόντων από την Δευτέρα , είμαι μέχρι στιγμής καλά.

σήμερα έφαγα :

παξιμαδάκια μπουκιές 4 και τοστ. σύνολο 6π
    120 γρ. τυρόπιτα 8,5 π

πιστεύω να αντισταθώ και να μην φάω λίγο μπακλαβά.
    α! θα κάνω και ποδήλατο

keep dieting!

Senior Member
    Μπράβο Βιβή!
    Προχώρα σταθερά!
    Καλά ξεκίνησε και για εμένα η εβδομάδα, αν συνεχίσω με τον ίδιο ρυθμό, σε 4 εβδομάδες θα φτάσω στα 78 κιλά.
    Σχετικά με το σκέτο σουβλάκι, ο καλύτερος τρόπος υπολογισμού των πόντων είναι να αφαιρέσουμε το κρέας από το ξυλάκι και να το ζυγίσουμε. Επειδή όμως κάτι τέτοιο είναι σχετικά ανέφικτο (φανταστείτε σκηνικό να πείτε στον ψήστη να βγάλει το κρέας και να το ζυγίσει, σκηνές απείρου κάλλους θα ακολουθήσουν!), θεωρώ ότι 2 πόντοι είναι το σωστό.
    Εφόσον το σουβλάκι με ψωμάκι στο βιβλιαράκι έχει 4 πόντους, βγάζουμε 2 από το ψωμί και μένουν 2 για το κρέας.
    Τόσο το υπολογίζω κι εγώ όταν καμιά φορά τρώω έξω (εννοείται ότι στο εσωτερικό του σάντουιτς υπάρχει μόνο κρέας, ντομάτα και μουστάρδα ή κέτσαπ και ποτέ πατάτες ή σαλάτες αλοιφές).

Member
    παιδια γεια σας κι απο μενα.τεταρτη μερα και προς το παρον ολα πανε καλα.μπορειται να μου λυσετε καποιες αποριες που εχω?τα 3 φρουτα την ημερα εχουν 0 ποντους?αν φαω 1 παραπανω θα υπολογισω 1 ποντο το καθε φρουτο?επισης ενα αυγο βραστο ποσους ποντους εχει?ειδα οτι 1ωμο μεγαλο εχει 3ποντους.πολλοι δεν ειναι?αν υπολογισεις οτι εχει 80 θερμιδες

Senior Member
    1 αυγό έχει 2 πόντους.

Εγώ τα φρούτα τα υπολογίζω κανονικά με τους πόντους που τους αναλογούν, γιατί συνήθως για να πλησιάσω τους πόντους που πρέπει να λάβω την ημέρα, φτιάχνω φρουτοσαλάτες. Που σημαίνει ότι δεν αρκούμαι στα 3 μόνο φρούτα της ημέρας. Κι ένα φρούτο να φάω πάλι θα υπολογίσω τους πόντους που του αναλογεί.

Τώρα εσύ αν θες να φας ένα-δυο φρούτα παραπάνω τότε θα υπολογίσεις τους πόντους στα ένα-δυο φρούτα.

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Πώς είστε; Όλα καλά;
    Διάβασα πριν Μαρία, ότι υπλογίζεις τα φρούτα σε πόντους, γιατί όμως; Από τη στιγμή που τα περισσότερα φρούτα και λαχανικά έχουν 0 πόντους εκτός από λίγα πχ. μπανάνα, κεράσι, σταφύλι, δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις.
    Θυμάμαι μια σχετική συζήτηση στις συναντήσεις, όπου η σύμβουλος μας είχε πει να τα υπολογίζουμε ως 1 πόντο, μόνο εάν ξεπεράσουμε τα 5 φρούτα / λαχανικά την ημέρα που συνιστά το πρόγραμμα.
    Αν δηλαδή φας 2 μήλα, 1 πορτοκάλι, 2 μερίδες λαχανικών και 1 αχλάδι, τότε μόνο το αχλάδι θα το υπολογίσεις 1 πόντο, επειδή ξεφεύγει από τα 5.
    Για να δούμε τι φάγαμε σήμερα...

ΠΡΩΙΝΟ

2 φέτες ψωμί σικάλεως για τοστ
    με 30 γρ. τυρί ένταμ
    200 ml γάλα με 1,5% λιπαρά
    1 μπάρα δημητριακών
    10 γρ. σοκολάτα

ΔΕΚΑΤΙΑΝΟ

1 μεγάλο κουλούρι Θεσσαλονίκης

Θα φάω σε λίγο για ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ

Ομελέτα με 2 αυγά και 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
    50 γρ. παριζάκι 0% - 3% λιπαρά
    Σαλάτα λάχανο με 1 κ.γλ. ελαιόλαδο
    1 μπάρα δημητριακών

Όλα αυτά είναι 22,5 πόντοι, οπότε για το υπόλοιπο της ημέρας θα μου μείνουν 5,5 πόντοι.

Καλή συνέχεια σε όλους/ες!

Senior Member
    Να σου πω: αν είχα δραστήρια ζωή, ήμουν δηλαδή σε συνεχή κίνηση τότε ίσως να μην υπολόγιζα τα 3 φρούτα της ημέρας. Αλλά κάνω καθιστική ζωή, δεν εργάζομαι κι έτσι πιστεύω ότι για μένα είναι προτιμότερο να υπολογίζω και τα 3 φρούτα με πόντους. Ειλικρινά δεν πεινάω κι ούτε περίμενα ότι είχε φύγει μισό κιλό από επάνω μου. Συνεχίζω ακάθεκτη!

Junior Member
    Originally posted by AMALIA

Μάρω,
    δεν διευκρινίζεις αν οι 84 θερμίδες και τα 5γρ λιπαρών αναφέρονται σε 100γρ τροφής.
    Αν είναι έτσι τότε τα 50γρ λουκάνικου έχουν 1 πόντο.
    Αν όμως τα 100γρ έχουν 168 θερμίδες και 10γρ λίπους τότε το λουκάνικο των 50γρ έχει 2 πόντους.
    Αυτά αναφέρονταν για 1 λουκανικο που είναι 50γρ. αρα μαλλον ειμαι στους 2 ποντους. Ευχαριστω αμαλιτσα

Junior Member
    Αμαλία έχω άλλη μια ερωτηση. Καμιά φορά έρχονται φίλοι στο σπιτι και φτιάχνω αυτά τα τυροπιτάκια που είναι κατεψυγμένα τα Χρυση Ζυμη, και καμια φορά τσιμπάω από κανένα. Τα υπολογίζω χοντρικα σε 2 ή 3 πόντους αλλα αν μπορείς πεσμου ακριβώς πόσο έχουν.

- Αυτά με το λουκανικο έχουν το 1τεμάχιο έχει 25γρ. 5,6γρ λίπη και 85,5θερμίδες (δηλαδή τα 100γρ έχουν 22,4 λίπη και 342 θερμίδες).
    - Τα πεϊνιρλάκια έχουν το 1τεμάχιο 25γρ. 2,17γρ λίπη και 66,5 θερμίδες.
    - Αυτά με την κρέμα έχουν το 1τεμάχιο 25γρ. 2,25γρ λίπη και 65,25θερμίδες.

Ευχαριστώ ξανα!

Senior Member
    καλησπέρα και από εμένα.
    χθες έφαγα 16π αντί για 18π

σήμερα έχω φάει τα καθιερωμένα παξιμαδάκια και το τοστ 7π
    κουνουπίδι χωρίς λάδι με φέτα light και 50γρ . ψωμί 3π

αύριο είναι μέρα ζυγίσματος αλλά τώρα το απόγευμα και πριν φάω το κουνουπίδι...ζυγίστηκα.

ξέρω ξέρω, δεν μετράει γιατί είμαι φαγωμένη αλλά και έτσι σιγούρεψα τα 2 κιλά λιγώτερα. θα αφήσω το tickeraki ως έχει γιατί μπορώ να βάλω μόνο στρογγυλούς αριθμούς και όχι δεκαδικά.
    αύριο το πρωί θα ζυγιστώ κανονικά.

ελπίζω να παραμείνω τόσο καλό κορίτσι και για το υπόλοιπο της ημέρας!

φιλικά.

Senior Member
    marw, ολα αυτα τα υπολογίζουμε 3π το καθένα

δηλ. τυροπιτάκια, λουκανικοπιτάκια, πιτσάκια, σπανακοπιτάκια, κρουασανάκια, μπουγατσάκια, ζαμπονοτυροπιτάκια, πεϊνιρλάκια κοκ