WEIGHT WATCHERS - Page 57
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 57 of 301 FirstFirst ... 747555657585967107157 ... LastLast
Results 841 to 855 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    καλημερούδια.

πάλι ξέφυγα εχθες διότι είχα πάει εκδρομή. όταν λέω ΄ξεφυγα΄εννοώ 4-5 πόντοι επιπλέον.ευτυχώς δεν ήταν από γλυκά, ούτε από πολύ λιπαρά φαγητά.
    τέλος πάντων συνεχίζω ακάθεκτη και πιο προσεκτική. επειδή χθες ήταν μέρα ζυγίσματος και σιγά μην έχασα...θα γράψω την πρόοδο ( λέμε τώρα!) στο σωστό θέμα "εβδομαδιαίο ζύγισμα" .

να είστε όλοι καλά.

Senior Member
    Βιβή, μεγάλη σημασία έχει αυτό που λες, ότι δηλαδή συνεχίζεις ακάθεκτη. Έτσι πρέπει να κάνεις.
    Απλώς βάλε στόχο αυτήν την εβδομάδα να μην ξεφύγεις σε πόντους.
    Εν ανάγκη μείωσε λίγο τους πόντους από το πρωινό γεύμα ώστε να εξοικονομήσεις για τη συνέχεια. Αν βέβαια κάτι τέτοιο είναι εφικτό.
    Μπορείς ακόμη να εφαρμόσεις το κόλπο με τα απεριόριστα ζυμαρικά ή τις πατάτες (νερόβραστα όμως).
    Αύξησε την ποσότητα νερού, αν δεν πίνεις αρκετό.
    Αύξησε την ποσότητα των ινών στη διατροφή, καθώς προκαλούν το αίσθημα του κορεσμού και σε κρατάνε για ώρα χορτάτη.
    Καλημέρα!

Senior Member
    Καλησπέρα κι απο εμένα. Σας παρακολουθω πολυ καιρο και συγχαρτηρια στον p k για την επιτυχια του.
    Εδω και μια βδομάδα κανω κι εγω την διαιτα ww η τουλάχιστον προσπαθω...
    Θέλω να χάσω πολλα κιλα(τουλάχιστον 25-30) και φοβάμαι οτι μονο με διαιτα δεν θα τα καταφερω...
    Σημερα έκανα και μια κουταμαρα, δεν εχω φυγει απο τους ποντους μου, αλλα εφαγα ενα κοματι γλυκο. Ηθελα να σας ρωτησω αν αυτο επιτρεπεται για 1-2 φορες τον μήνα(χωρις να περνας τους ποντους σου παντα).
    Ευχομαι σε ολους καλη συνέχεια και ολοι νικητες στον πολεμο των κιλών!

Senior Member
    Καλησπέρα marikaki, καλωσόρισες στο φόρουμ!
    Καταρχήν σ' ευχαριστώ για τα συγχαρητήρια! Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!
    Σχετικά με τα γλυκά, επιτρέπονται όλα, αρκεί να βρίσκεσαι μέσα στο όριο των πόντων σου. Τους διαχειρίζεσαι όπως θέλεις, αρκεί βέβαια να τρως ισορροπημένα, δηλ. από όλες τις ομάδες τροφών.
    Το μεγάλο πλεονέκτημα του προγράμματος είναι ότι επιτρέπονται τα πάντα, σε λογικές ποσότητες.
    Υπολόγιζε τους πόντους και δεν θα έχεις πρόβλημα!

Senior Member
    Σε ευχαριστω πολυ P K,εχω τρομερες τυψεις και ενω μέχρι πριν 1 ωρα μιλαγα με τον σηζυγο μου οτι θα τα καταφέρω με διαιτα, τωρα με ειχε πάρει η κατω βόλτα...
    Σημερα μαζι με το γλυκο εχω παρει 20 πόντους, μου μενουν αλλοι 4, θα φάω φρουτα και ειμαι οκ!

Senior Member
    καλώς ήρθες marikaki. να ακούς τον pk διότι τα έχει καταφέρει πολύ καλά και ενθαρύνει και τους υπόλοιπους.

μην έχεις τύψεις για το γλυκό. Με τους 4 πόντους που έχεις μπορείς..εκτός από φρούτα να φας νερόβραστα μακαρόνια με λίγο τυράκι .
    μπορείς να φας και άλλα πράγματα...και φυσικά αν θες και τα φρούτα σου.
    η διαίτα σου επιτρέπει πολλές παραλλαγές.

επίσης συμβουλέψου και την λίστα αθλημάτων για εξοικονόμηση πόντων. εγώ την περασμένη εβδομάδα είχα μόνο 3 πόντους για το βράδυ και επειδή θα μαγείρευα μακαρόνια και ήξερα ότι θα ζήλευα έκανα 30 λεπτά ποδήλατο και εξοικονόμησα άλλους 2π. έτσι έφαγα και τα νερόβραστα μακαρόνια μου.

Senior Member
    Σε ευχαριστω Βιβη μου για τις συμβουλές, Ο Λ Ο Υ Σ θα σας ακουω... σφουγκάρι θα γινω γιατι δεν αντέχω αλλο!
    Οσο για τον pk θεωρω οτι ο ανθρωπος είναι το παραδειγμα για ολους μας, μολις λυγιζουμε, τον pk πρεπει να φερνουμε στον νου. Αλλοι και με επεμβαση και δεν τα εχουν καταφέρει τοσο καλα οσο αυτος. Και πάλι συγχαρτηρια, εισαι ο λογος που ξεκίνησα ww!!
    Και κατι αλλο, κάπου διαβασα οτι σχεδον ολα τα φρουτα δεν εχουν ποντους? Σωστο η λάθος?

Senior Member
    Καλημέρα,
    να καλώς ορίσω κι εγώ με την σειρά μου την marikaki.
    Σου εύχομαι σύντομα να επιτύχεις τον στόχο σου και να είσαι κι εσύ φωτεινό παράδειγμα όπως ο φίλος μας ο p-k.
    Καταρχήν προσπάθησε να έχεις καλή ψυχολογία, είναι το α και το ω για την επιτυχία της προσπάθειάς σου. Μην κατηγορείς τον εαυτό σου ως αδύναμο ούτε και να κάνεις σκέψεις ότι δεν θα τα καταφέρεις ποτέ ν'αδυνατίσεις όταν ξεφεύγεις από τους πόντους σου. Να θυμάσε ότι πάντα υπάρχει η επόμενη μέρα που μπορείς να διορθώσεις "το κακό", εξοικονομώντας με διάφορους τρόπους πόντους.
    Αρχικά βάλε ένα εφικτό στόχο για παράδειγμα να χάσεις το 10% του βάρους σου. Όταν φτάσεις σ'αυτό το αποτέλεσμα τότε αφού το γλεντήσεις με την ψυχή σου , θα επαναπροσδιορίσεις έναν νέο στόχο που φυσικά θα τον βλέπεις με άλλο μάτι (δεν θα σου φαίνεται βουνό) αφού η αυτοπεποίθησή σου θα είναι στα ουράνια.
    Δεν είναι το ίδιο να σκέφτεσαι ότι πρέπει να χάσεις 30 κιλά όπως το να σκέφτεσαι ότι πρέπει να χάσεις 15.

Όλα τα φρούτα εκτός από μπανάνες , σταφύλια, σύκα (κοίτα τον κατάλογο) δεν έχουν καθόλου πόντους. Επιτρέπονται μέχρι 3 την ημέρα.
    Να θυμάσε πως όταν δεν έχεις καθόλου πόντους στην διάθεσή σου αλλά πεινάς, καλύτερα να φας ένα με δύο φρούτα επιπλέον ή καλύτερα μερικά λαχανικά όπως αγγουράκι, ντοματούλα, καρότα κλπ.
    Είναι ανώδυνες θερμίδες χωρίς λιπαρά, που "καίγονται" εύκολα.
    Μπορείς να βάλεις ένα τικεράκι για να μετράς την πρόοδό σου. Εμείς θα είμαστε κοντά σου για ενίσχυση αλλά και για οποιαδήποτε απορία έχεις.
    Καλή συνέχεια.

Senior Member
    Originally posted by Βιβή

η μόνη μου ελπίδα είναι να έχω κάνει λάθος υπολογισμούς. Να σας πω τι είχε :
    200 gr λαζάνια
    100 γρ. βούτυρο, λίγο αλεύρι και 250 γρ γάλα, για την μπεσαμέλ
    250 γρ ρεγκάτο ( μπορεί να ήταν και λιγώτερο )
    και φυσικά λαχανικά ( κρεμμύδι, ντομάτα , μανιτάρια κλπ ).

.
    Βιβή νομίζω πως το πιο επιβαρυντικό στην συνταγή σου είναι το βούτηρο. Αλήθεια χρειάζεται να βάλεις τόοοσο βούτηρο?
    αν έβαζες μόνο μια κουταλιά της σούπας ή και καθόλου και στη θέση του πρόσθετες ένα με δύο αυγά μέσα στην μπεσαμέλ για να σφίξει? Νομίζω πως δεν θα υστερούσε σε γεύση. Επίσης υπάρχει και ρεγκάτο light Καθώς και γάλα light. σίγουρα θα εξοικονομούσες πόντους και δεν θα υστερούσε σε γεύση.
    Στο τόπικ με τους πόντους έχει μία συνταγή με σουφλέ ζυμαρικών όπου παρασκευάζεται μια ελαφριά μπεσαμέλ χωρίς καθόλου βούτηρο. Διάβασέ τε και τροποποίσε τη τόσο ώστε ούτε να κάνεις σκόντο στην γεύση σου αλλά ούτε και να φορτώνεσε με πολλούς πόντους.
    Δοκίμασε το την επόμενη φορά, και φυσικά μην ξεχάσεις να μας γράψεις την συνταγή.
    καλή συνέχεια

Senior Member
    Αμαλια μου σε ευχαριστώ για το καλοσορισμα!!! και για τις ωραιες συμβουλες σου!!!
    Η διαιτα των ww είναι βατη γιατι απ οτι καταλαβα δεν σε περιοριζει και πολυ και επειδη εχω πολλα κιλα ισως και να τα καταφερω... πάντα με την βοηθεια σας βεβαια. Μακαρι να βαδισω κι εγω στα χναρια του pk, θα ηταν το ιδανικο!!!

Senior Member
    Αμαλία σε ευχαριστώ πολύ.

έχεις δίκιο, θα μπορούσα να έκανα καλύτερα ψώνια και να πρόσεχα καλύτερα την συνταγή. Πάντως χθες ανακάλυψα ότι είχα βγάλει τους συνολικούς πόντους του ταψιού και τους διαίρεσα με το 9 αλλά τα κομμάτια που βγήκαν ήταν 12 , οπότε υπολόγισα ότι έφαγα πολύ περισσότερους πόντους απ'ότι στην πραγματικότητα.
    δεν πειράζει, διότι φρόντισα και τους πήρα το Σάββατο και ήρθα μία ή άλλη.

από σήμερα όμως, πάλι πιο προσεκτικά γιατί θέλω να χάσω περισσότερο από μισό κιλό αυτή την εβδομάδα. Η αλήθεια είναι ότι έχω καταλάβει διαφορά στα ρούχα μου , αυτό το σωσιβιάκι όμως στην μέση παραμένει ( στην περιφέρεια έχω χάσει πιο πολύ) . Πριν 2 χρόνια που πήγα σε διαιτολόγο ( πάλι για να χάσω τόσα λίγα κιλά ) μου είπε ότι έκει που παίρνουμε περισσότερο εκεί χάνουμε τελευταία. οπότε νομίζω ότι το σωσιβιάκι θα είναι το τελευταίο που θα θυσιαστεί ( αν θυσιαστεί) στο βωμό!.

σήμερα έφαγα : παξιμαδάκια μπουκίτσες και τόστ . Τα υπολογίζω σύνολο 8π.

αργότερα θα φάω ή λίγο φρικασέ ή ρυζότο με γαρίδες. Ποδήλατο δεν θα κάνω σήμερα διότι θα σιδερώσω μία στοίβα ίσα με το μπόι μου.

καλή συνέχεια.

Senior Member
    Καλησπέρα!
    Τους χαιρετισμούς μου σε όλους/ες!
    Καλή και δημιουργική εβδομάδα να έχουμε!
    Η αλληλοβοήθεια, στήριξη, ενθάρρυνση είναι το παν. Χαίρομαι που βλέπω άνεμο αισιοδοξίας να πνέει!
    Αύριο είναι ημέρα ζυγίσματος και όπως κάθε φορά, θα ενημερώσω!
    Καλό βράδυ!

Junior Member
    P_k για συντήρηση τώρα τι κάνεις; Σε ρωτάω, αν και πρόωρο για εμένα, γιατί πάντα αυτό ήταν το πρόβλημά μου. Έχανα τα κιλά αλλά δεν μπορούσα να σταθεροποιηθώ για πολύ καιρό εκεί.

Senior Member
    nefeli02, δεν έχω ξεκινήσει τη συντήρηση ακόμη, καθώς στόχος μου είναι τα 78 κιλά. Θα εξαρτηθεί από το αυριανό ζύγισμα.
    Αν είμαι κάτω από τα 78,5 ή 78,5 ακριβώς, θα την αρχίσω μάλλον, καθώς έχω αδυνατίσει πάρα πολύ.
    Οριστική απόφαση θα πάρω αύριο.
    Θα ακολουθήσω το πρόγραμμα συντήρησης των WW, αλλά λεπτομέρειες δεν μπορώ να γράψω τώρα, γιατί πρέπει να κλείσω τον υπολογιστή.
    Καλή επιτυχία στην προσπάθειά σου!

Senior Member
    καλημέρα σε όλους,

marikaki,
    σίγουρα θα τα καταφέρεις, όλοι θα τα καταφέρουμε και θα ακολούθησουμε το παράδειγμα του φίλου μας p-k.

Βιβή,
    εμείς που έχουμε λίγα κιλά , έχουμε δύσκολο δρόμο μπροστά μας. Κι αυτό γιατί θέλει πολύ υπομονή από μέρους μας, αφού δεν έχουμε μεγάλες απώλειες κάθε εβδομάδα, κι επίσης δικαιούμαστε λίγους πόντους ημερησίως. Πάντως μία απώλεια της τάξης των 2 με 2,5 κιλών το μήνα είναι το ιδανικό για μας. Για σκέψου χάνοντας 2 κιλά το μήνα σε 5 μήνες άνετα πιάσαμε το στόχο μας. Το καλοκαίρι θα μας υποδεχτεί ως Θεές. Γι'αυτό σου λέω μην απογοητεύεσε.

p-k,
    με το καλό σήμερα να μας γράψεις ότι έπιασες επιτέλους τον στόχο σου.
    Το κακό με αυτό το φόρουμ είναι ότι δεν έχει αρκετά μπαρμπαδέλια να τα βάλλουμε να χοροπηδάνε για να γιορτάσουμε την επιτυχία σου.

Σήμερα είναι του Αγίου Χαραλάμπους, πολύχρονοι οι εορτάζοντες και του χρόνου με λιγότερα κιλά.