WEIGHT WATCHERS - Page 74
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 74 of 301 FirstFirst ... 2464727374757684124174 ... LastLast
Results 1,096 to 1,110 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Δεν το ειχα υποψην μου αυτο με τους υδατανθρακες...μμμμ ευχαριστω marikaki!
    Σωστα! Μπορει να "τρως" λιγους ποντους αλλα αμα ειναι υδατανθρακουχοι, τοτε μαλλον δε γινεται και πολυ καλη δουλεια..

Senior Member
    γεια σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά
    σήμερα ήταν μία πολύ καλή μέρα κατά την οποία τηρησα το όριο των πόντων μου.
    περπάτησα και 40 λεπτά... παρα τίποτα
    παραθέτω σταθερά 81κιλά αντίστασης στον αέρα αλλά έχω κι ένα χάρτη ν'ακολουθήσω μέχρι τον δικό μου θησαυρό, οπότε καλή μου βαρκούλα πρέπει να σαλπάρουμε! Οι προγονοι μου οι πειρατές μου έστειλαν τις οδηγίες και τα απαραίτητα έγγραφα που θα με μυήσουν στο μαγικό αυτό ταξίδι μέσω μιας πολύ σοφής μάντισσας (γνωστή και ως μαγισσούλα Ναντίν) και περιμένουν να συνεχίσω την παράδοση. Ψάχνω το φίλτρο που θα με μεταμορφώσει σε γοργόνα ... χεχεχεχ Χάϊντε Πεχλιβάνη μου!!! Χάϊντε Μαγισσούλα μου! (δεν είμα εγώ η Νεφέλη αν και τπτ δεν είναι τυχαίο χεχεχε) "...Αρχίζοντας, πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι μία μάγισσα δεν φαίνεται από τα ρούχα ή τα αξεσουάρ που φοράει, ή από τα όσα λέει. «Η μάγισσα φοριέται στην καρδιά» όπως λένε και οι Wiccans."

Junior Member
    ΓΕΙΑ ΣΑΣ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ! ΕΙΧΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ ΕΓΩ ΤΑ WW ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟΤΕ 9 ΚΙΛΑ ( ΑΠΟ 77-69), ΜΕΤΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ Κ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΜΙΝΗ ΜΟΥ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΩΝ WW, Κ ΕΧΑΣΑ ΑΚΟΜΑ 6, ΑΠΟ ΤΑ 63 ΚΙΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ Κ ΠΑΛΙ ΤΑ 69 Κ ΕΔΩ Κ 5 ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΑΣ ΑΡΧΙΣΑ ΞΑΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Κ ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΜΙΣΟ ΚΙΛΟ Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ!!

Senior Member
    Νεφέλη, μου θυμίζεις την Πετρούλα, έτσι όπως τα λες!

οbelix καλώς όρισες και μπράβο για το ξεκίνημα. Καλή συνέχεια!

Senior Member
    OBELIX,
    ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ.
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ WW ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Senior Member
    NA ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΥ
    αν και εξακολουθω να παίρνω τα φάρμακα που "φουσκώνουν" έχασα 700 γρ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή η απώλεια οφείλετε στην εφαρμογή του προγράμματος ww.

Senior Member

Γειά σας WWπαιδες!Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς και τα φιλιά μου!Ήρθα να κολλήσω μια αφίσα στον σύλλογο σας,αν μου επιτρέπετε...
    Οργανώνουμε συνάντηση στη Θεσ/νίκη την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00' με τη συμμετοχή δύο-προς το παρόν-μελών σας,
    της Μυρτάλης και της Πετρούλας,κατά κόσμον Νεφέλη!Αν κάποιος άλλος βορειοελλαδίτης ενδιαφέρεται,ας έρθει στα γραφεία μας --->ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
    για να καταλήξουμε στις λεπτομέρειες(μέρας,ώρας,τό� �ου κλπ)Ευχαριστώ και καλή δύναμη στην προσπάθεια σας!Byeeeeeeee

Senior Member
    Καλημέρα!
    Obelix, καλώς ήρθες και καλή επιτυχία!
    Αμαλία, συγχαρητήρια για την απώλεια! Χίλια μπράβο!!!!!
    Συνέχισε κανονικά και θα μπεις σε ρυθμό, ήδη η καλή αρχή έχει γίνει!
    Μπράβο σε όλους!
    Εγώ τηρώ με συνέπεια όλες τις αρχές διατροφής και προσπαθώ να βάζω όσο το δυνατόν περισσότερη κίνηση στη μέρα μου, κυρίως με γρήγορο περπάτημα.
    Πιστεύω ότι από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί η συντήρηση, είανι θέμα απλών και βασικών κινήσεων για να διατηρηθεί το σωστό βάρος:

Υγιεινή διατροφή με ποικιλία τροφών και ισορροπία
    Πολύ νερό
    Θετική στάση και διάθεση
    Κίνηση στη ζωή μας

Όλα με μέτρο, το σοφότερο όσων είχαν πει οι πρόγονοί μας:
    "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ". Σε όλα.
    Καλημέρα και να έχετε ένα τέλειο και φωτεινό Σαββατοκύριακο!

Senior Member
    γεια σας ! ελπίζω να είστε όλοι καλά. την Παρασκευή 10/4/09 γύρω στις 16:00' με 17:00' σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης θα μοιράζω αυτόγραφα για τους φανς μου!!! Μαρία εσύ θα με καταλάβεις ... θα είμαι ντυμένη νοσοκόμα και θα έχω ένα κόκκινο φιογκάκι στην ξανθιά αλογοουρά μου!! για τον p_k θα κρατάω τα βραβεία που του αξίζουν από την ομάδα μας. την ναντίν θα την κρατάω από το χέρι ενώ όλοι σας πρέπει να κρατάτε για μέν από ένα ταψί τρίγωνα πανοράματος!

Junior Member
    ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΜΕΡΑ! Κ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥΛΑ Κ ΔΙΑΤΡΟΦΟΥΛΑ Κ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑ ΜΙΑ COCA-COLA ΑΝΤΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΒΙΕΝΟΥΑ! ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΝΙΚΗ, ΘΑ ΖΥΓΙΣΤΩ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΕΚΑΝΑ... ΑΛΛΑ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΕΝΔΕΙΞΗ ΑΚΟΜΑ Κ 0 ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ Κ ΚΙΝΗΣΗ, Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ Η Κ ΣΤΟ ΜΕΘΕΠΟΜΕΝΟ ΖΥΓΙΣΜΑ, ΕΤΣΙ ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΣΤΑ WW! Η ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ, Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕΙ 100% ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ! ΤΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΓΤ ΟΛΟ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΜΜΙΑ ΚΟΥΤΣΟΥΚΕΛΑ Κ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ!! ΚΑΛΟ Σ/Κ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Senior Member
    καλημερούδια...ξύπνησα νωρίς σήμερα.

σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές και νομίζω ότι έχετε δίκιο με τους υδατάνθρακες. θα προσπαθήσω να τους περιορίσω και όταν τρώω τα μακαρόνια να περιορίζομαι σε μία λογική μερίδα!!
    παράλληλα με τους πόντους, κρατάω και θερμίδες και αυτό μου δίνει μία αίσθηση του τι τρώω. για παράδειγμα τις 2 μέρες που έφαγα 2 πιάτα μακαρόνια, έφτασα τις 1600 θερμίδες και εγώ για να χάσω μισό κιλό την εβδομάδα πρέπει να τρώω λιγότερες από 1200θ.
    χθες τα πήγα πολύ καλά και έφαγα και λιγότερους πόντους. η ζυγαριά χθες το πρωί έδειχνε τα ίδια αλλά..θα παλέψω σκληρά μέχρι το Πάσχα μπας και χάσω τα , ακόμα 3 κιλά που είχα σαν στόχο ( πράγμα απίθανο !)

ήθελα να ρωτήσω τον ρΚ τώρα που κάνεις συντήρηση μετράς ακόμη πόντους και τους καταγράφεις ; ή απλά πλεόν μπορείς να υπολογίσεις ;

φιλιά πολλά.

Senior Member
    Βιβή, είναι σίγουρο ότι πλέον μπορώ να υπολογίσω και πόντους, αλλά και ποσότητες τροφής (πχ. μπορώ να κόψω 50 γρ. ψωμί με το μάτι, με μεγάλη ακρίβεια), αλλά για να νιώθω ασφάλεια καταγράφω καθημερινά τι τρώω και θα το ακολουθήσω για κάποιο διάστημα.

Junior Member
    ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΡΩΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ-->-1.1KG! ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ 67.9 Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ 57!

Senior Member
    καλησπέρα,

τα πήγα αρκετά καλά το Σαββατοκύριακο αν και δεν γυμνάστηκα.

συνεχίζω να υπολογίζω και πόντους και θερμίδες ( μήπως και αυτό με συγκρατήσει από την ποσότητα των υδατανθράκων που παίρνω). έτσι σήμερα έχω φάει :

1 παξιμαδάκι 20 γρ αντιστοιχεί σε 1π και 80θ
    1 τόστ μόνο τυρί και λαχανικά = 3π και 155 θ
    χόρτα με μία κ.σ. λάδι = 2π και 155 θ
    30 γρ. φέτα μίλνερ = 1π και 50θ
    30 γρ. ψωμί = 2π και 80θ

σύνολο μέχρι τώρα 9π και 520 θερμίδες

Α! έκανα και 30 λεπτά γυμναστική από dvd , έντονη.

καλή συνέχεια.

Senior Member
    φίλοι μου ... ο έρωτας, η φιλία, η αγάπη, η φροντίδα.... όλα μα όλα τελικά περνάνε από το στομάχι! θέλει καρδιά, σθένος, αντοχή και πείσμα ν'αγαπάς και να κάνεις διατροφή! χεχεχε δεν τα παρατάμε, δεν τα παρατάμε!!! ψηλά τα λάβαρα και πάαααμεεεεε !!!! αν σας πω για τους πόντους μου θα τρομάξετε οπότε ας ακούσουμε τις ανάγκες μου!!! χεχεχε
    Έχω ανάγκη...