WEIGHT WATCHERS - Page 76
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 76 of 301 FirstFirst ... 2666747576777886126176 ... LastLast
Results 1,126 to 1,140 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    εσυ δικαιούσαι 27-28π, άρα περισσότερους πόντους υδατάνθρακα.
    όταν εγώ δικαιούμουν 21π, ε όταν έτρωγα 12 π υδατάνθρακα, πράγμα πανεύκολο, πήγαινα συνήθως με σταθερό βάρος στο ζύγισμα. Για να μη σου πω και 400-500 γρ ανεβασμένη.

Ξαναλέω: συνιστούσαν 4π, δεν σε περιόριζαν.
    Εγώ προσπαθούσα να μη ξεπερνάω τους 6π.

Senior Member
    Σίγουρα, όταν δικαιούσαι περισσότερους πόντους θα φας και περισσότερους υδατάνθρακες.
    Είναι λάθος και συμφωνούμε σε αυτό να καταναλώσεις όλους τους πόντους σε υδατάνθρακες. Εγγυημένη η στασιμότητα αν κάποιος το επιχειρήσει...
    Το ζητούμενο είναι η ισορροπία στη διατροφή.
    Σωστές ποσότητες από όλες τις ομάδες τροφών, σε καμιά περίπτωση δεν υποστηρίζω την υπερκατανάλωση υδατανθράκων.

Senior Member
    Συμφωνη σε όσα λες και εγώ.
    Ενδεχομένως, η διατύπωσή μου να ήταν λάθος και να βγαίνουν λάθος συμπεράσματα.

Το θέμα ειναι, η Βιβή που ειναι μπερδεμένη με τους υδατάνθρακες, να καταλάβει πως μάλλον κάποιες μέρες τους υπερκαταναλώνει και δεν έχει ποικιλία στη διατροφή της.

Senior Member
    Επειδή κι εγώ μια γνώση όσον αφορά το θέμα δίαιτα την κατέχω, αυτό που έχω μάθει είναι να υπάρχει περιορισμένος υδατάνθρακας. Ένα διαιτολόγιο απ'τα παλιά μου επέτρεπε 2 μερίδες ψωμί και 1 από αυτές μπορούσα να την ανταλλάξω με μια μερίδα μακαρόνια, ή ρύζι, ή πατάτα. Κλασσικά το λίπος περιορισμένο στα 3κγ την ημέρα, όπως και η ζάχαρη στα 3κγ κοφτά την ημέρα κι όχι ζάχαρη αλλά φρουκτόζη. Ήταν θέμα να μάθει κανείς τις σωστές ανταλλαγές τροφίμων. Αν μάθει κανείς αυτό από κει και πέρα ξέρει πως να φάει.

Η ουσία είναι ένας άνθρωπος που ξεκινά μια δίαιτα που δεν την γνωρίζει να καθοδηγηθεί σωστά με τις σωστές ενδείξεις. Με βάση λοιπόν τις γνώσεις που έχω αποκομίσει απ'τα πηγαιν'έλα στην διαιτολόγο μου προ 17 χρόνων, βαδίζω και με το w.w.. Μόνο τώρα που είμαι σε νηστεία προσωπικά βάζω μια μερίδα υδατάνθρακα επιπλέον.

Για να επανέλθω: αντί να φάει κάποιος 2 ή 4 πόντους σε υδατάνθρακες πιστεύω ότι είναι προτιμότερο να τους μοιράσει στα φρούτα ή σε πρωτείνη (1 αυγό για παράδειγμα).

Κι απ'την άλλη έχω προσέξει ότι χρονιά παρά χρονιά οι κανόνες της δίαιτας των w.w. δέχονται μικρές αλλαγές. Ρώτησα μια φίλη που είναι online μέλος των weight wathers στην Αγγλία και της φάνηκε πολύ περίεργο αυτό με το απεριόριστο στους υδατάνθρακες. Και μου λέει ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο τώρα. Που σημαίνει ότι μάλλον το πήραν πίσω. Οπότε καλό είναι να προσέχουμε. Προσωπικά το απεριόριστο για μένα δεν ισχύει στην διατροφή μου. Γιατί αν είσαι σε φάση απώλειας καλύτερα είναι να τρως με μέτρο!

Senior Member
    καλημέρα παιδιά,

ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές . η αλήθεια είναι ότι είμαι μπερδεμένη.

επειδή δεν καταναλώνω ζάχαρη και λιπαρά ( ίσως να φάω λίγη σοκολάτα γάλακτος κάποια μέρα) , το πρόβλημά μου είναι η κατανάλωση του ψωμιού.

η κατανάλωση για πρωινό ενός κουλουριού Θεσσ\νίκης είναι όλη η συνιστώμενη ποσότητα ψωμιού της ημέρας. Προτιμώ λοιπόν να φάω το τόστ με τις δύο φέτες χωρίς κόρα για να μπορώ να φάω με το φαγητό της ημέρας ακόμα λίγο ψωμί.
    επειδή αυτό το τρώω γύρω στις 1 το μεσημέρι ( αφού γυρίζω σπίτι και τρώω κανονικά γύρω στις 7.00) , το πρωί πρέπει να φάω και κάτι άλλο, πχ. φρυγανιές ή παξιμαδάκι .
    Σίγουρα όμως πρέπει να περιορίσω τα ψωμοειδή και να φροντίσω όταν φάω ζυμαρικά ή πατάτες να μην τρώω και ψωμί ( ανεξάρτητα αν οι πόντοι το επιτρέπουν).
    Α! προχθες δεν έφαγα κρουασανάκια αλλά κάτι σφολιατίνια ιταλικά που πουλάνε στα super market. έφαγα μόνο δύο και από ότι είδα είχαν σύνολο 102 θερμίδες. Αφού έκανα την ατασθαλία..τουλάχιστον την περιόρισα.

θα συνεχίσω κανονικά διότι αυτός ο τρόπος διατροφής δεν με έχει κουράσει απλά...δεν βλέπω έστω και μία μικρή σταθερή απώλεια και απογοητεύομαι λίγο. Δεν θέλω να τα παρατήσω όμως διότι δεν έχω νοιώσει ότι κάνω δίαιτα.

pk ξέρω ότι μπαίνεις αλλά δεν γράφεις....χα.χα.χα. σε έκανα και έγραψες......λοιπόν οι συμβουλές σας είναι πολύτιμες αλλά πιο πολύτιμο είναι ότι αισθάνομαι ότι έχω συμπαραστάτες και μπορώ να εκμυστηρευτώ τις διαιτιτικές μου ανησυχίες.

σας φιλώ και σας εύχομαι Καλή Ανάσταση ( αύριο μπορεί να ξαναμπώ πάλι)

Senior Member
    γεια σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα. εγώ αυτές τις μέρες έχω κάνει απίστευτες γουρουνιές αλλά... δεν τα βάζω κάτω ούτε δηλώνω παραίτηση... και ξανά προς την δόξα τραβώ!!! ήθελα να πω ότι οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε από τις τροφές δεν πρέπει να τις υπολογίζουμε το ίδιο.. δλδ 100 θερμίδες από φρούτα είναι άλλο και 100 θερμίδες από καθαρό λίπος είναι άλλο!!! και στην περιπτωσή μας βιβή μου 102 θερμίδες σφολιατίνι είναι άλλο και 102 θερμίδες γιαουρτάκι είναι άλλο! γι αυτό και πιστεύω ότι το ww κάνει με επιτυχία αυτόν τον διαχωρισμό αφού χρεώνει περισσότερους πόντους τροφές που "παχαίνουν" από τροφές κατάλληλες για διατροφή έστω κι αν έχουν την ίδια θερμιδική αξία. καλή ανάσταση ! καλά φαγοπότια ! και με μέτρο για να περάσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα χεχεχεχεχ

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    γεια σας! ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περνάτε όμορφα. εγώ αυτές τις μέρες έχω κάνει απίστευτες γουρουνιές αλλά... δεν τα βάζω κάτω ούτε δηλώνω παραίτηση... και ξανά προς την δόξα τραβώ!!! ήθελα να πω ότι οι θερμίδες που προσλαμβάνουμε από τις τροφές δεν πρέπει να τις υπολογίζουμε το ίδιο.. δλδ 100 θερμίδες από φρούτα είναι άλλο και 100 θερμίδες από καθαρό λίπος είναι άλλο!!! και στην περιπτωσή μας βιβή μου 102 θερμίδες σφολιατίνι είναι άλλο και 102 θερμίδες γιαουρτάκι είναι άλλο! γι αυτό και πιστεύω ότι το ww κάνει με επιτυχία αυτόν τον διαχωρισμό αφού χρεώνει περισσότερους πόντους τροφές που "παχαίνουν" από τροφές κατάλληλες για διατροφή έστω κι αν έχουν την ίδια θερμιδική αξία. καλή ανάσταση ! καλά φαγοπότια ! και με μέτρο για να περάσουμε όσο το δυνατόν ανώδυνα χεχεχεχεχ
    Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα, όλες οι θερμίδες δεν είναι ίδιες.
    Γι' αυτό πρέπει να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές.
    Νεφέλη, πού χάθηκες; Καιρό έχεις να γράψεις...

Senior Member
    καλησπέρα σας! καλή ανάσταση σε όλους! κυριολεκτική ανάσταση! καλή αναγέννηση! δεν χάθηκα ... απλά αρμενίζω... δεν νιώθω ότι είμαι σε θέση να γράφω αυτό τον καιρό αλλά παρακολουθώ μέσα από την βαρκούλα μου! χεχεχε τόσες αποφάσεις κατά καιρούς και τόσοι όρκοι και τόσα λόγια υποσχέσεις για απώλεια κιλών πιστεύω δεν πάνε χαμένοι γιατί με βοηθούν κατά καιρούς τουλάχιστον να διατηρώ τα κιλά μου με μικρές αυξομειώσεις... δεν τα παρατάμε ψηλά τα λάβαρα και πάμε μέχρι να είμαστε έτοιμοι και σωματικά και ψυχικά γι αυτή την αλλαγή της σωματικής μας διάπλασης... δεν τα παρατάω... απλά αναπαύομαι κατά διαστήματα όταν νιώθω άλλα "προβλήματα" να με "βαραίνουν" περισσότερο από τα κιλά μου! σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλές γιορτές με τ'αγαπημένα σας πρόσωπα κοντά σας!
    χχχχ

Senior Member
    Καλή ανάσταση σε όλους και όλες!

Senior Member
    χρόνιααα μας πολλάααα!!!

χεχεχεχεχεχε

Senior Member
    Χρόνια Πολλά!!!
    Τέλειο το αυγό!
    Ελπίζω να περάσατε όμορφα τις γιορτές!
    Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και όλα πάνε καλά: 77,7 κιλά.
    Καλημέρα σε όλους και όλες!

Senior Member
    Nefeli χρονια πολλλα! ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!

Senior Member
    γουεητγοτσεράκια... καλησπέρα σας! όποιος υπολογίσει πόσους πόντους σοκολάτας κατανάλωσα τις τελευταίες 2 βδομάδες κερδίζει μία ΣΟΚΟΛΑΣΗ!

Senior Member
    Originally posted by Nefeli-
    γουεητγοτσεράκια... καλησπέρα σας! όποιος υπολογίσει πόσους πόντους σοκολάτας κατανάλωσα τις τελευταίες 2 βδομάδες κερδίζει μία ΣΟΚΟΛΑΣΗ!
    Δηλωνω συμμετοχη!

Senior Member
    p_k είσαι έτοιμος να σοκολαστείς κι εσύ;!!! χεχεχεχ πάει χάλασε ο κόσμος!