Results 1,171 to 1,185 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
03-05-2009, 23:09 #1171
Originally posted by samantha
χαχαχαχαχα...δν ξερω αληθεια!!!τα πορτοκαλια τα εστιψα...κ ειναι μαλλον αυτο που ειπες..ειμαι μικρη κ κανω υπερβολες για ν'αδυνατισω..οταν πηξει το μυαλο μου μπορει να μαθω να τρωω σωστα!!!
Αυτό που κάνεις εσύ, εμένα τώρα μου φαίνεται βουνό. Κάποτε θυμάμαι όταν ήθελα να χωρέσω σ'ένα παντελόνι σε μία εβδομάδα κατάφερνα και το έκανα να χρειάζομαι και ζώνη.
Γιαούρτια, μπανάνες με γάλα μόνο κι άλλα τέτοια. Τώρα δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Μάλλον κουράστηκα, έχω κάνω ουκ ολίγες δίαιτες.
- 03-05-2009, 23:16 #1172
Originally posted by AMALIA
Originally posted by samantha
χαχαχαχαχα...δν ξερω αληθεια!!!τα πορτοκαλια τα εστιψα...κ ειναι μαλλον αυτο που ειπες..ειμαι μικρη κ κανω υπερβολες για ν'αδυνατισω..οταν πηξει το μυαλο μου μπορει να μαθω να τρωω σωστα!!!
Αυτό που κάνεις εσύ, εμένα τώρα μου φαίνεται βουνό. Κάποτε θυμάμαι όταν ήθελα να χωρέσω σ'ένα παντελόνι σε μία εβδομάδα κατάφερνα και το έκανα να χρειάζομαι και ζώνη.
Γιαούρτια, μπανάνες με γάλα μόνο κι άλλα τέτοια. Τώρα δεν μπορώ να τα κάνω αυτά. Μάλλον κουράστηκα, έχω κάνω ουκ ολίγες δίαιτες.
03-05-2009, 23:21 #1173
samanthaki μου,
νομίζω πως όλοι ξέρουμε μέσα μας ποιά είναι η σωστή συνταγή, "απ'όλα αλλά με μέτρο". Αλλά δυστυχώς δεν το εφαρμόζουμε και το κυριότερο δεν έχουμε καθόλου υπομονή.
Κι εγώ 3 κοντεύω 4 χρόνια που ταλαιπωρούμε με αυτά τα κιλά. Και κάθε χρόνο αντί να κατεβαίνω πρόσθετα και 2 με 3 ακόμα κι έτσι πρόσθεσα στο σώμα μου αισίως 14 κιλά.
03-05-2009, 23:25 #1174
ειναι σημαντικο που το'χεις παρει ζεστα το θεμα τωρα κ εισαι σε καλο δρομο...εδω μεσα ,εγω τουλαχιστον ,παιρνω κουραγιο κ δυναμη να συνεχισω την προσπαθεια...μαζι 8α τα καταφερουμε...μη σε απασχολει καθολου,....
03-05-2009, 23:32 #1175
Σε καταλαβαίνω, έχεις κάνει μεγάλο αγώνα και κουράστηκες πια.
Ενώ εγώ 3,5 χρόνια τώρα βλέπω στην πράξη το φαινόμενο γιο-γιο και τις επιπτώσεις του.
Ελπίζω να καταφέρω τούτη τη φορά να το ξεπεράσω και να καταφέρω όχι μόνο να φτάσω στο στόχο μου αλλά και να διατηρηθώ σε αυτά τα κιλά.
Πάντως όντως αυτό το φόρουμ με γεμίζει ενέργεια, πείσμα και δύναμη.
Μαζί στον αγώνα.
Πάω για ύπνο, πέρασε η ώρα κι αύριο με περιμένει δύσκολη μέρα στο γραφείο. Θα τα πούμε αύριο.
Καλή συνέχεια και καλή εβδομάδα
Φιλάκια πολλά.
03-05-2009, 23:47 #1176
αγαπητά γουεητγοτσεράκια ο πεχλιβάνης, η βαρκούλα μου κι εγώ σας χαιρετάμε! να είστε καλά και να προσέχετε την ψυχή και το σώμα σας. αυτά τα δύο δεν πάνε χώρια... κι αν θέλουμε να αδυνατήσει το σώμα μας είναι καλό να θεριεύει και να γεμίζει η ψυχή μας! αποχωρώ από το φόρουμ έχοντας πάρει κουράγιο και δύναμη από πολλά ποστς προικισμένων ατόμων, μελών και έχοντας περάσει αρκετές ευχάριστες στιγμές στο τσατ με αστεία και κουβεντούλα... θεωρώ ότι μέσα από το φόρουμ πολλοί βρήκαμε την στήριξη την συμπαράσταση και την συντροφικότητα που ψάχναμε όσο αφορά στον προσωπικό μας αγώνα "διατροφικών διαταραχών" αλλά με θλίβει που πλέον μπορώ να το χαρακτηρίσω εκκολαπτήριο "εμμονών". Πριν μετρήσει κάποιος τους πόντους των τροφίμων που γεμίζει την κοιλιά του , θα πρέπει να μετράει τις λέξεις του, πρωτού "αδειάσει" τον διπλανό του. άλλο ένα μέλος του κύκλου των "χαμένων ποιητών" σας αποχαιρετά.
04-05-2009, 17:44 #1177
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,
Νεφελάκι και Σαμανθάκι,
αχ, αχ, αχ, θα σας μαλώσω.
Βρε τι κόντρες και μαλώματα είναι αυτά??
Είναι χαζό εντελώς να μαλώνουμε μεταξύ μας για το τίποτα. Σ'αυτό το φόρουμ όλοι όσοι γράφουμε πιστεύω πως έχουμε τις ίδιες αγωνίες που μας βασανίζουν για το πως θα χάσουμε λίγα ή πολλά κιλά που όμως όλους μας μας ταλαιπωρούν. Είναι ανάγκη να ταλαιπωρούμαστε και με μικροπαρεξηγήσεις???
Ειλικρινά πολύ στεναχωρέθηκα για το συμβάν, για τις βαριές κουβέντες που ανταλλάξατε.
Δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας, έχουμε τόοοοσα άλλα κάθε μέρα να μας στεναχωρούν
Τελικά τα γραπτά στα φόρουμ λειτουργούν όπως το τηλέφωνο. Επειδή δεν τον έχουμε τον άλλον απέναντί μας να βλέπουμε τις εκφράσεις του όταν μας λέει κάτι είναι πολύ εύκολο να παρεξηγηθούμε ή να παρεξηγήσουμε.
Κι εσύ βρε Νεφελάκι ξανασκέψου το. Μην μας στερήσεις την παρουσία σου. Για χάρη των παλιών καλών στιγμών που πέρασες σ'αυτά τα "λημέρια".
Εγώ πάντως θα σε περιμένω να μπεις να μου γράψεις τα νέα σου. Θα μου λείψεις.
Και δεν έχω και τα στοιχεία σου. Πως θα σε βρω τον Ιούνιο που θα ανέβω για μια βδομαδούλα στην Ξάνθη να απολαύσουμε χαλαρά τον καφέ μας στην παραλία????
Πάρε τον χρόνο σου και μπες ξανά. Χαρά μεγάλη θα μου δώσεις κι όχι μόνο σε μένα.
04-05-2009, 22:23 #1178
Καλησπέρα και πάλι,
Σήμερα καλά εξελίχθηκε η μέρα από διατροφική άποψη.
Λοιπόν, έφαγα όλα τα παρακάτω:
1 φλυτζ. γάλα 1π
1 τοστ με γαλοπούλα και τυρί light & μαρουλάκι 4π
φράουλες 0π
Πέννες ολικής άλεσης 3π
Σάλτσα λαχανικών με 3κ.γλ. λάδι 3π
3 κ. γλ. παρμεζάνα 0π
1 μπανάνα 1π
αμύγδαλα άψητα 2π
1 γιαούρτι αγελάδος 3π
Σύνολο πόντων = 17
Περίσσεψαν 4 πόντοι που τους βάζω στον κουμπαρά για πιθανή ατασθαλία-γουρουνολιγούρα.
Επίσης έκανα γρήγορο περπάτημα για 40 λεπτά και εξασφάλισα άλλους 2π. Οπότε οι πόντοι δώρο έγιναν 12.
Σήμερα το πρωί πείναγα πολύ και δεν προλάβαινα στη δουλειά να φάω. Με αποτέλεσμα το στομάχι μου να μείνει για αρκετή ώρα άδειο και το απόγευμα με το που γύρισα από το βάδισμα με πόναγε πολύ. Βέβαια φταίει κι η αντιβίωση που παίρνω που το έχει πολύ ευαισθητοποιήσει. Αυτός είναι κι λόγος που με το ζόρι έφαγα μόνο ένα γιαουρτάκι το βράδυ, αλλιώς θα ''βόγκαγε" το ψυγείο με την πείνα που πέρασα σήμερα
Φιλάκια σε όλους και καλή συνέχεια
05-05-2009, 02:19 #1179
ΑΜΑΛΙΑ μου σ'ευχαριστώ πολύ που με σκέφτηκες ! όπως είπα ο λόγος που θέλω να αποχωρήσω έχει να κάνει γενικοτερα με την φιλοσοφία του φόρουμ. Πιστεύω ότι λείπει ο έλεγχος και ότι πολύ εύκολα ένα παιδί ή ο οποιοσδήποτε μπορεί να οδηγηθεί σε τόπικς και πόστς να ακολουθήσει απαράδεκτες μεθόδους αφαγίας ή στέρησης να αποκτήσει εμμονές να μάθει για δοσολογίες φαρμάκων και μαντζουνιών πράγμα που θεωρώ τραγικό... έγκλημα. αυτή μου η αντίδραση έχει να κάνει με το πόσο σέβομαι τον προσωπικό μου αγώνα και την νοημοσύνη μου. σε καμιά περίπτωση δεν θα συναινέσω σε κάτι τέτοιο και εφόσον ένιωσα ότι η παρουσία μου και η μη αντίδραση μου τόσο καιρό είναι ουσιαστικά ένας συμβιβασμός με αυτό που συμβαίνει, είπα ότι είχα να πω.
05-05-2009, 09:31 #1180
Nefeli σε όποιο φόρουμ και να μπεις πάντα θα υπάρχουν αντιδράσεις και πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που "θα στην λένε" στο μέγιστο βαθμό. Δεν σημαίνει πως επειδή αυτοί οι κάποιοι έχουν μιαν α' γνώμη θα πρέπει εμείς να επηρεαστούμε και να πράξουμε ανάλογα. Δεν είναι ο γείτονας της διπλανής πόρτας που παίζει "ηλεκτρικό μαντολίνο" για να του πούμε "να φύγετε κύριε". Είναι η άλλη άποψη. Είτε μας αρέσει είτε μας ενοχλεί δεν παύει να είναι άποψη που όσα τεκμήρια και να προβάλεις για να πείσεις για την δική σου γνώμη δεν πρόκειτε να αλλάξει την δική του. ʼλλωστε στα φόρουμ ο σκοπός είναι να υπάρχει πολυγνωμία.
Το ότι ο έλεγχος απ'την διαχείριση είναι σχεδόν ανύπαρκτος είναι γεγονός. Δεν ξέρω για ποιούς λόγους δεν υπάρχει συμμετοχή τους. Το γεγονός ότι στηρίζεται το φόρουμ απ'τα παλιά του μέλη και προσπαθούν να το κρατούν ζωντανό, αυτό δείχνει ανθρώπους που υποστηρίζουν το αντικείμενο και θέλουν ότι καλύτερο.
Όσο για τα νεαρά μέλη που θέλουν να δοκιμάσουν μαντζούνια κλπ... μην ξεχνάμε ότι κι εμείς οι κάπως μεγαλύτερες περάσαμε απ'την φάση αυτή. Ξοδευτήκαμε, δοκιμάσαμε, είδαμε ότι τα μαντζούνια είναι φύκια για μεταξωτές κορδέλες μέχρι που αποφασίσαμε πως αν δεν το βάλουμε καλά στο μυαλό μας να κλείσουμε το στοματάκι μας, τα κιλά μας θα μας ταλαιπωρούν στον αιώνα τον άπαντα.
Γι'αυτό λοιπόν Νεφελάκι, κάτσε στ'αυγά σου! Απαιτώ να παραμείνεις!
05-05-2009, 10:34 #1181
Nefelaki μου,
Είμαι λίγο καιρό στο φόρουμ και επειδή δεν προλαβαίνω να διαβάσω και πολλά τόπικ για να πω την αλήθεια δεν είχα προσέξει πως γίνεται ΄τετοιου είδους κόντρα να το πω έτσι.
Πάντως έτσι όπως το έθεσε το θέμα η Μαρία μας έχει δίκιο. Αποχωρώντας από το φόρουμ κερδίζουν όλοι εκείνοι που πρεσβεύουν ότι το αδυνάτισμα είναι μία εύκολη υπόθεση απλά να υποσιτίζεις τον οργανισμό σου και να τρως ότι σαβούρα βρεθεί μπροστά σου αρκεί να είναι υποθερμιδικό.
Θέλω να πω ότι θα χαθεί μία αξιοσέβαστη άποψη και γνώμη όπως η δική σου που αν συνεχίσει να ακούγεται θα βοηθήσει πολύ κόσμο.
Κι έπειτα υπάρχουν και τόπικ όπως αυτό των ww όπου ακούγονται κυρίως σωστά πράγματα για το υγιεινό αδυνάτισμα. Γιατί να μην τα στηρίξεις??? Όταν ένας καινούριος δει πως ακολουθώντας έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής όντως χάνεις κιλά νομίζεις πως δεν θα το ακολουθήσει?
Θυμήσου πόσο κουράγιο και δύναμη πήραμε όλοι όταν ο p-k κατάφερε μετά από 9 μήνες υγιεινής διατροφής να χάσει πάνω από 20 κιλά!!!! Πάταγος έγινε στο φόρουμ. Όλοι σκεφτήκαμε τότε "κι εγώ μπορώ, υπομονή και προσπάθεια θέλει τελικά". Κι όσο θα πληθαίνουν τέτοια επιτυχημένα παραδείγματα τόσο θα κερδίζει έδαφος η υγιεινή διατροφή .
Μείνε κοντά μας σε χρειαζόμαστε.
05-05-2009, 18:34 #1182
Καλησπέρα σε όλους και όλες!
Ημέρα ζυγίσματος η σημερινή και όλα πάνε μια χαρά: 78,2 κιλά.
Να έχετε ένα όμορφο και ευχάριστο απόγευμα!
05-05-2009, 21:06 #1183
Καλησπέρα σας,
p-k, θαυμάσια τα πας. Μας αποδεικνύεις με το παράδειγμά σου πως όχι μόνο χάνονται εύκολα τα κιλά με την διατροφή ww, αλλά και διατηρούνται το ίδιο εύκολα χωρίς στερήσεις. Μπράβο, συνέχισε έτσι να παίρνουμε κι εμείς κουράγιο που είμαστε ακόμα στην αρχή.
05-05-2009, 21:21 #1184
θα ξεκινησω κ εγω αυριο τη διατροφη ww.Βεβαια ειδα οτι πρεπει να παιρνω 19π την ημερα...΄λιγοι δεν ειναι??
Ας το δοκιμασω κ αυτο κ θα δουμε.....
05-05-2009, 21:56 #1185
SAMANTHA,
πολύ χαίρομαι που θα σε έχουμε στην παρέα μας. ʼντε βρε παιδί μου μπας και ξεκολλήσεις από τα αγγούρια και τα πορτοκάλια
όποια διευκρίνιση κι αν χρειαστείς ευχαρίστως θα σε βοηθήσουμε.
Εκτύπωσε για αρχή τους πόντους από το τόπικ wwpoints φτιάξε κι ένα ημερολόγιο και ξεκίνα.
Για τους πόντους που δικαιούσε είσαι σίγουρη πως απάντησες σωστά στο ερωτηματολόγιο? Θα το βρεις στο ίδιο τόπικ με τους πόντους των φαγητών.
Όλα είναι τα χρήματα
15-07-2025, 15:02 in Με καφέ και συμπάθεια....