Results 1,321 to 1,335 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
25-06-2009, 12:37 #1321
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,
ΑΣΤΕΡΑΚΙ,
ειμαστε ακριβώς το αντίθετο. Εγώ πίνω γάλα και λατρεύω το γιαούρτι αλλά δεν τρώω τυρί γιατί μου μυρίζει. Από τυριά τρώω μόνο τα κίτρινα και πάντα "καμουφλαρισμένα" δηλαδή στην τυρόπιτα, στην πίτσα στο τοστ κλπ. Τα τελευταία χρόνια λόγω δίαιτας προσπάθησα να εμπλουτήσω το διαιτολόγιο μου και σιγά σιγά έμαθα να τρώω και το cottage (όχι ότι τρελλαίνομαι κιόλας) καθώς και την παρμεζάνα στη πράσινη σαλάτα, στα μακαρόνια και τελευταία τη βάζω και στη χορτόσουπα των ww και δίνει εξαιρετική νοστιμιά. Η παρμεζάνα είναι πολύ πλούσια σε ασβέστιο περισσότερο και από την φέτα.
Πάντως το γιαούρτι (το πραγματικό κι όχι το έδεσμα) είναι μεγάλο ατού σε μια δίαιτα. Πραγματικά σε χορταίνει και κυριολεκτικά "κλείνει" τα κενά του στομάχου και δεν πεινάς όλη νύχτα.
Εγώ για βραδυνό πάντα γιαούρτι τρώω με 3 δαμάσκηνα ξερά.
Δοκίμασες να φας το γιαούρτι με φρούτα μήπως και σου αρέσει?
Θα σου λύσει και το πρόβλημα όταν είσαι εκτός και δεν έχεις πάρει ταπεράκι.
Αστεράκι,
στην Αθήνα σπουδάζεις ή εργάζεσαι? (οοοο, δεν είμαι καθόλου αδιάκριτη)
αδεσποτάκι,
κάνεις κι εσύ διατροφή ww? Σε βρίσκω ενημερωμένη.
Μπράβο , και για την απώλεια. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο.
- 25-06-2009, 13:18 #1322
γενικά με το γιαούρτι έχω πρόβλημα είτε έχει φρούτα είτε δημητριακά! μου δημιουργεί πόνο στο έντερο και γενικά στο στομάχι.
Είμαι από Αθήνα και σπούδασα Αθήνα, τώρα έχω τελειώσει από σπουδές και δουλεύω (πάλι στην Αθήνα) και ελπίζω να αξιωθώ να φύγω κάποια στιγμή από εδώ γιατί δεν μου αρέσει καθόλου μα καθόλου! Ελπίζω να πάω στην Θεσσαλονίκη να μείνω μόνιμα... Μέχρι να βρω δουλειά όμως εκεί υπομονή....
Σήμερα έφερα ταπεράκι με φαγητό στη δουλειά και σκέφτομαι σε λίγο να πάω να του επιτεθώ! Πάντως με αυτή την διατροφή ακόμη δεν έχω καταλάβει ότι βρίσκομαι σε "δίαιτα"
25-06-2009, 14:26 #1323
Μμμμμ!!! γιαμι!!!
μόλις έφαγα ένα ταπεράκι με σούπερ μπριάμ (πεινούσα πολύ μάλλον) με 2 φέτες τυρί milner (έχω αδυναμία στα τυριά τελικά) και μια φέτα ψωμί χωριάτικο και απ'ότι υπολογίζω είμαι στους 4+2+2,5=8,5π
Το πρωί (κατά τις 12) έφαγα και 3 βερύκοκα 0π.
Το απόγευμα έχει βόλτα στα μαγαζιά για ανεύρεση φορέματος για τον γάμο (δύσκολα τα πράγματα) και το βράδυ ελαφρύ γεύμα και ύπνο!
25-06-2009, 14:30 #1324
ASTERAKI,
η διατροφή ww έχει πολλά καλά και το κυριότερο είναι πως πραγματικά δεν νιώθεις να κάνεις δίαιτα.
Έξυπνες επιλογές χρειάζεται και ολίγη αυτοσυγκράτηση.
Εγώ μόλις "καθάρησα" τα ταπεράκια μου.
Είχα ψητό φιλέτο γλώσσας (ψάρι) με σαλάτα αγγουροντομάτα.
Λοιπόν ας γράψω κι εγώ τους πόντους που έφαγα μέχρι στιγμής.
Κορν φλέικσ με γάλα 4π
χυμό 2 πορτοκαλιών 1π
1 ροδάκινο 0π
κρακεράκια 2π
καφέ ελλην. + 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 0π
φιλέτο γλώσσας ψητό 3π
σαλάτα με αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι (που δεν έφαγα) και κάπαρη 0π
4 κ. γλ. λάδι στη σως της σαλάτας 4π
Σουρωτή με λεμόνι 0π
Σύνολο μέχρι τώρα 14πόντους
Απομένουν άλλοι 7π.
Καλά είμαι
25-06-2009, 14:32 #1325
Γάμο???? Ποιό Γάμοοοοο????
οοοοο στο είπα πως δεν είμαι καθόλου περίεργη???
25-06-2009, 14:32 #1326
ʼντε και καλή μας χώνεψη
25-06-2009, 14:40 #1327
καλή μας χώνεψη Αμαλία!!!
Βλέπω είσαι πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ καλά οργανωμένη!
Παντρεύεται μια πολύ καλή μου φίλη την Κυριακή και δεν έχω τπτ να φορέσω!
Την προηγούμενη Κυριακή είχαμε το κρεβάτι! πήρα ένα πολύ όμορφο φορεματάκι μαύρο με κόκκινα λουλούδια και σχετικά βαθύ ντεκολτέ (το μόνο μείον)!
Τώρα για τον γάμο βλέπουμε....
Στον δικό μου γάμο ελπίζω να έχω χάσει όλα μου τα κιλά!!!!
25-06-2009, 14:47 #1328
σουρωτή με λεμόνι? πίνεται? να κόψω τις κόκα κόλες τουλάχιστον γιατί δεν με βλέπω καλά!
25-06-2009, 14:56 #1329
NAI, NAI, όσο για την οργάνωση είναι το χαρακτηριστικό μου.
έχω πάρει ταπεράκια γυάλινα για να μπαίνουν στο φούρνο μικροκυμάτων κι έχω όλων των διαστάσεων. Επίσης χρησιμοποιώ και τα γυάλινα βαζάκια από πάστα ελιάς και βάζω εκεί τη σως για τη σαλάτα για να μην μαραίνεται από το πρωί η σαλάτα μου με το λάδι και το ξύδι.
Μη σου φαίνεται βουνό, εύκολο είναι, άσε που πιά το πρωί τα ετοιμάζω στο πι και φι, σα ρομποτάκι ένα πράγμα.
Εύχομαι με το καλό η φίλη σου και φυσικά γρήγορα και στα δικά σου.
Πότε έχετε προγραμματίσει το γάμο?
25-06-2009, 14:59 #1330
Originally posted by AMALIA
αδεσποτάκι,
κάνεις κι εσύ διατροφή ww? Σε βρίσκω ενημερωμένη.
Μπράβο , και για την απώλεια. Βρίσκεσαι σε πολύ καλό δρόμο.. Δε θέλω να θίξω κανέναν, απλά να βοηθήσω προσπαθώ.
Αστεράκι, το πρωινό είναι το πιό σημαντικό γεύμα. Εγώ μέχρι να ξεκινήσω δίαιτα δεν έτρωγα τίποτα το πρωι, με αποτέλεσμα να με πιάνει πείναι γύρω στις 12 και να σαβουρώνω από τυρόπιττες μέχρι κρουασάν. Στα ww μας είχαν πει να τρώμε το πρωί κάτι με υδατάνθρακες (πχ μια φέτα ψωμι) και ένα φρούτο, για να "ξεκλειδώσει" ο μεταβολισμός μας. Τώρα αν και κατά πόσο ισχύει αυτό, δεν ξέρω..
25-06-2009, 15:00 #1331
Originally posted by asteraki
σουρωτή με λεμόνι? πίνεται? να κόψω τις κόκα κόλες τουλάχιστον γιατί δεν με βλέπω καλά!
ωωω ναι, είναι το αγαπημένο μου. Μου το ειχε συστήσει ο γιατρός γιατί παθαίνω συχνά κυστίτιδες .
Έχει 0 θερμίδες 0 ζάχαρη και είναι εύγεστη.
Θα τη βρεις σε όλα τα σουπερ μάρκετ είναι πράσινο κουτάκι. Είναι ανθρακούχο φυσικό μεταλλικό νερό με φυσικό άρωμα λεμονιού, χωρίς γλυκαντικές ουσίες, κάτι σαν το perrie, αλλά εμένα μου αρέσει καλύτερα από το perrie.
Παγωμένη είναι υπέροχη και πολύ δροσιστική.
25-06-2009, 15:02 #1332
είμαι στην ρομαντική φάση της σχέσης ακόμη...! είμαστε 2,5 χρόνια μαζί (η πρώτη μου σχέση) και όταν βρώ δουλειά πάνω θα πάω να μείνουμε μαζί. Αρχικά λέγαμε για έναν "λόγο" για να μην έχουν να λένε και τα σόγια...ξέρεις. Ελπίζω σε 2 χρόνια να είμαστε καλά και να έχουμε προχωρήσει στα περαιτέρω! (μεγαλεπήβολα σχέδια δεν λέω!!!!)
25-06-2009, 15:09 #1333
[quote]Originally posted by adespoto
Γιατί νταξ, γενικά κι αόριστα τρώω κι εγώ 20 πόντους παγωτό και είμαι οκ. Δε θέλω να θίξω κανέναν, απλά να βοηθήσω προσπαθώ.
Το πιασα το υπονοούμενο!!!
έχεις απόλυτο δίκιο!
Δεν τρώω συνέχεια παγωτά όμως! κλαψ!
Είμαι ακόμα στην αρχή, θα το παλέψω!!!!
έχεις δίκιο!
25-06-2009, 15:12 #1334
αδεσποτάκι
συμφωνώ μαζί σου.
το σύστημα ww, δεν σου λέει να τρως ανεξέλεγκτα, γι' αυτό κι έχουν θεσπίσει τα 6 κλειδιά καλής υγείας.
ʼλλωστε η διατροφή αποκλειστικά με γλυκά και λιπαρά ακόμα και εντός πόντων κάποια ΄στιγμή θα σταματήσεις να χάνεις.
Εγώ πιστεύω πως αυτό το σύστημα διατροφής σε κάνει να αλλάξεις για πάντα τις διατροφικές σου συνήθειες με ήπιο τρόπο, άσε που σε κάνει να εντάξεις και την άσκηση στην ζωή σου, έστω και 30 λεπτά την ημέρα. Είναι φτιαγμένο γι' αυτούς που αντιπαθούν να τρων κάθε μέρα ψητά και σαλάτα, γι' αυτούς που θέλουν και γλυκάκι τους, γι' αυτούς που δεν είναι δυνατοί να αντισταθούν εντελώς σε έναν διατροφικό πειρασμό. Αφού αυτό το πρόγραμμα σου δίνει την δυνατότητα να εφαρμόσεις το αρχαίο "παν μέτρων άριστων" (δεν ξέρω κι αν το έγραψα σωστά).
Έφαγες το Σ/Κ λίγο παραπάνω γιατί ζήλεψες το μπράουνι με το παγωτό, εεε την υπόλοιπη εβδομάδα λίγο παραπάνω να γυμναστείς, κάτι λιγότερο να φάς μερικά βράδια, πάει τους "ροκάνισες" τους παραπανίσιους πόντους. Γλυτώνεις και τις τύψεις και είσαι και πιο χαλαρός βρε παιδί μου.
25-06-2009, 15:14 #1335
Το πρωινό είναι απαραίτητο δεν το συζητάω, όντως ξεκλειδώνει τον μεταβολισμό.
Εγώ χωρίς πρωινό πλέον δεν μπορώ να λειτουργήσω. Με πιάνει στομαχόπονος και φυσικά ούτε λόγος για καφέ με άδειο στομάχι.
Εξακολουθώ να σκέφτομαι τον ίδιο άνθρωπο
20-07-2025, 18:57 in Σχέσεις και Επικοινωνία