WEIGHT WATCHERS - Page 91
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 91 of 301 FirstFirst ... 41818990919293101141191 ... LastLast
Results 1,351 to 1,365 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    όταν είναι να βγεις έξω το βράδυ, το μεσημέρι ο διαιτολόγος τί προτείνει?

Senior Member
    Originally posted by asteraki
    έχετε όλες αυτοκυριαρχία πράγμα που το θεωρώ εξαιρετικά σημαντικό!
    την αυτοκυριαρχία που την είδες βρε φιλενάδα????
    έπρεπε να με δεις στο χωριό στις διακοπές τι αυτοκυριαρχία επέδειξα ειδικά τα πρωινά που η πεθερά μου έφτιαχνε τη μιά μέρα κρέπες με μερέντα, την άλλη, λουκουμάδες με μερέντα, την άλλη κέικ με σοκολάτα, την άλλη τυροπιτάκια κλπ κλπ κλπ. Αναστέναξαν τα πηρούνια, γι' αυτό πήρα και τα 2 κιλά.

Senior Member
    να έρθω και εγώ μαζί σου την επόμενη φορά που θα πάτε στο χωριό? όχι και τπτ άλλο, να σε βοηθήσω να καταναλώσουμε τις κρέπες με μερέντα και τα τυροπιτάκια! μην παρεξηγηθεί και η πεθερά σου!!!

Asteraki, το παν είναι να απομυθοποιήσεις το φαγητό. Μπορεί να ακουστεί τελείως κουλό αυτό που θα πω, αλλά έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με φαγητά. Πλέον βγαίνω με παρέα, εκείνοι τρώνε βάφλες ή πίτσες ή κλαμπ σάντουιτς κι εγώ αρκούμαι στον καφέ μου και αισθάνομαι μια χαρά. Όλη αυτή η λαχτάρα που είχα δηλαδή για να φάω έχει εξαφανιστεί και ελπίζω να μείνει για πάντα εξαφανισμένη Δεν αισθάνομαι καμία χαρά με το να τρώω παραπάνω χωρίς να το έχω και ανάγκη. Μια εξάρτηση είναι το φαγητό, και μάλιστα χειρότερη από το τσιγάρο πχ, γιατί το τσιγάρο το κόβεις και τέλος, ενώ το φαγητό δεν μπορείς να το κόψεις τελείως

όταν είναι να βγεις έξω το βράδυ, το μεσημέρι ο διαιτολόγος τί προτείνει?
    Σαλάτα συνήθως μου βάζει ή κάτι που θα έτρωγα για βράδυ υπο κανονικές περιπτώσεις..

Senior Member
    το αποφάσισα λοιπόν! την έδωσα όλη στην συνάδελφο και μόνο που δεν έκανε τούμπες!!!!
    αχ, τί τραβάω εδώ μέσα...!

ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!!!
    ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΑ ΓΟΥΕΤΓΟΥΕΤΣΕΡΙΝΑ!!!!

Senior Member
    ΑΔΕΣΠΟΤΑΚΙ,
    εγώ πότε θα φτάσω σε αυτό το σημείο???? που αγχώνομαι ειδικά όταν πάμε στο χωριό, μ'αρέσει που το κάνουμε και συζήτηση στο αυτοκίνητο με τον άνδρα μου πως άμα ακούσει τη μαμά του να με πιέζει να φάω να την μαλώσει.
    Αυτοί όλοι τους η οικογένεια τρώνε πολύ και είναι αδύνατοι. Τι τους έμελλε να πάθουν!!! Να κάνουν νύφη Αθηναία, γλυκατζού, που ότι τρώει την άλλη μέρα το πρωί το βλέπει να διαγράφεται στους μηρούς της και στην περιφέρειά της!!!

Senior Member
    φορουμφιλεναδίτσες μου,
    σας χαιρετώ,
    θα τα πούμε αύριο
    φιλάκια πολλά

Senior Member
    Originally posted by adespoto
    Asteraki, το παν είναι να απομυθοποιήσεις το φαγητό. Μπορεί να ακουστεί τελείως κουλό αυτό που θα πω, αλλά έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με φαγητά. Πλέον βγαίνω με παρέα, εκείνοι τρώνε βάφλες ή πίτσες ή κλαμπ σάντουιτς κι εγώ αρκούμαι στον καφέ μου και αισθάνομαι μια χαρά. Όλη αυτή η λαχτάρα που είχα δηλαδή για να φάω έχει εξαφανιστεί και ελπίζω να μείνει για πάντα εξαφανισμένη Δεν αισθάνομαι καμία χαρά με το να τρώω παραπάνω χωρίς να το έχω και ανάγκη. Μια εξάρτηση είναι το φαγητό, και μάλιστα χειρότερη από το τσιγάρο πχ, γιατί το τσιγάρο το κόβεις και τέλος, ενώ το φαγητό δεν μπορείς να το κόψεις τελείως

ΣΩΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ

Senior Member
    Μύθος? το φαγητό? μπααααα δεν νομίζω!!!!
    Είναι απλώς μια κακιά συνήθεια την οποία πρέπει να ελέγχω....
    Αχ, πήγα για ψώνια και πολύ απογοητεύτηκα...

Senior Member
    Καλημέρα κορίτσια! Θα συμφωνήσω απολύτως με το αδέσποτο! Το φαγητό είναι εξάρτηση, είναι ναρκωτικό....
    κι όσο πιο πολύ τρως, τόσο πιο πολύ θέλεις, τόσο το σκέφτεσαι! ʼλλη έχουν εξάρτηση από τα drugs εμείς από τις λιχουδιές.... Αυτό πρέπει να πολεμήσουμε! Τι καλά που θα ταν να υπήρχε κανονικό κέντρο απεξάρτησης υπερφάγων! Να μπαίνεις μέσα και να βγαίνεις όχι μόνο κορμί αλλά και απαλλαγμένος από όλα τα ψυχολογικά που σε έκαναν να πέφτεις με τα μούτρα στο φαί! "Καθαρός¨στο σώμα και την ψυχή!

Senior Member
    Originally posted by lidal
    Τι καλά που θα ταν να υπήρχε κανονικό κέντρο απεξάρτησης υπερφάγων!

Senior Member
    πολλές καλημέρες και από εμένα

Senior Member
    Καλημέρααααα

Κεντρο Απεξάρτησης υπερφάγων!!!! Ουαουουουου!!!
    Τέλεια ιδέα, να χαμε και λεφτα να την υλοποιήσουμε..... Τι καλά που θα τανε!!!!

Αστεράκι,
    πρωινός τύπος είσαι!!! ʼνοιξες το μαγαζάκι μας, καφέ καλέ έφτιαξες? τι θα κεράσουμε τον κόσμο?

Senior Member
    Αμαλίτσα μου, και καφεδάκι έφτιαξα και έχω ήδη ξεκινήσει δουλειά...!
    Εργασία και χαρά τραλαλα!
    Φτάνω δουλειά κατά τις 8.20 και το πρώτο που έχω στο μυαλό μου (μετά τον καφέ) είναι να μπώ εδώ!
    Έφτιαξα καφέ για όλους...!!!!!!!!!!