WEIGHT WATCHERS - Page 92
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 92 of 301 FirstFirst ... 42829091929394102142192 ... LastLast
Results 1,366 to 1,380 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    Λοιπόν ας γράψω κι εγώ τους πόντους που έφαγα μέχρι στιγμής.

Κορν φλέικσ με γάλα 4π
    χυμό 2 πορτοκαλιών 1π
    1 ροδάκινο 0π
    κρακεράκια 2π
    καφέ ελλην. + 1/2 κ.γλ. ζάχαρη 0π
    φιλέτο γλώσσας ψητό 3π
    σαλάτα με αγγούρι, ντομάτα, πιπεριά, κρεμμύδι (που δεν έφαγα) και κάπαρη 0π
    4 κ. γλ. λάδι στη σως της σαλάτας 4π
    Σουρωτή με λεμόνι 0π

Σύνολο μέχρι τώρα 14πόντους
    Απομένουν άλλοι 7π.
    Καλά είμαι
    Nα γράψω και τα υπόλοιπα που έφαγα χθες γυρνώντας σπίτι
    1 μπανάνα 1π
    καρπούζι 0,5π (ξεπέρασα τα 3 φρούτα)
    γιαούρτι 3π
    3 ξερά δαμάσκηνα 0,5π
    σύνολο πόντων 19 και περίσσεψαν και 2 πόντοι για τον κουμπαρά μου

Δυστυχώς δεν έκανα γυμναστική γιατί πιάστηκα με τις δουλειές του σπιτιού κυριολεκτικά ξεπατώθηκα και δεν είχα κουράγιο. Ένα μπανάκι έκανα και έπεσα για ύπνο.
    Σήμερα θα κάνω διπλή δόση γυμναστικής.... το ελπίζω δηλαδή

Senior Member
    asteraki
    Μμμμμμμ!! αυτός είναι καφές!!!!

πως τα πας με το πρόγραμμα? κατάφερες αποταμίευσες ποντάκια για το Σ/Κ?

Αρχές Ιουλίου θα πάμε Αμοργό για μία εβδομάδα τα δυό μας, ξέρεις πιτσουνάκια κι έτσι, αρκετά με τους γονείς, φτάνει.
    Χρειάζομαι λοιπόν ένα παντελόνι, μάλλον μαύρο για να "κόβει " και λιγουλάκι.
    Βγήκα χθες στην αγορά στην γειτονιά μου, και κατα απογοητεύτηκα. Καλέ τι νούμερα είναι αυτά που κυκλοφορούν??? Τελικά όσο πάνε όλο και πιο μικρά τα φτιάχνουν τα ρούχα.
    Επειδή τα ράβουν όλα στην Κίνα τα πατρόν είναι κομμένα και ραμμένα για τις διαστάσεις των Κινέζων!!!

Καλημέρες κοριτσάκια. Τι κάνετε; Πώς τα πάτε; Εγώ νιώθω λίγο φουσκωμένη σήμερα, και η ζυγαριά μου κάνει γιο-γιο από χτες..

Senior Member
    Καλημέρα αδεσποτάκι,
    Πρέπει να χαίρεσαι με το γιο-γιο της ζυγαριάς γιατί σύντομα θα δεις σημαντική απώλεια.
    Είχα ρωτήσει κάποτε γι' αυτό μια διαιτόλογο και μου είχε πει αυτό ακριβώς κι όντως βρε παιδιά είχε δίκιο
    Ο οργανισμός σαν να προσπαθεί να αντισταθεί, να ισορροπήσει να πω καλύτερα στην απώλεια λίπους.
    Κάνε υπομονή, συνέχισε και σύντομα θα δεις τη διαφορά και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου.

Senior Member
    Να κάνω και εγώ μια σύνοψη της χθεσινής μέρας:
    ΠΡΩΙΝΟ
    3βερύκοκα 0π

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
    1 πιάτο μπριάμ 4π
    1φέτα ψωμί 2,5π
    2 φέτες τυρί milner 2π

ΒΡΑΔΥΝΟ
    120 γραμ σουπιές με σπανάκι 6π
    1 φέτα ψωμί 2,5 π

ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ
    3 βερύκοκα 1 π

Σύνολο 18π
    Υπόλοιπο 3π

Έκανα και 30 λεπτά ποδήλατο 2π
    ʼρα σύνολο αποθηκευμένων 5π

Senior Member
    Χαίρομαι που σου άρεσε ο καφές μου!!!

Έχω αποθηκεύσει αρκετά ποντάκια για την Κυριακή που έχω τον γάμο!
    αδέσποτο, το φούσκωμα είναι μέσα στο παιχνίδι...
    νομίζω πως αν πίνεις αρκετό νεράκι και κρατηθείς συνεπής στην διατροφή σου θα δεις που η ζυγαριά θα σε αποζημιώσει τα μέγιστα!
    προκύπτει συχνά το πρόβλημα αυτό...
    είναι και οι κατακρατήσεις υγρών που έχουμε...

Senior Member
    Αμοργό ακούω....
    Πιτσουνάκια ακούω...
    Ονειρεμένες διακοπές θα είναι Αμαλίτσα!!!!
    Έχω ακούσει τα καλύτερα για την Αμοργό η οποία μάλλον φέτος θα έχει πολύ κόσμο!!!!
    Σκέψου ότι 3 φιλικά μου ζευγάρια θα πάνε και εκείνοι Αμοργό. Βέβαια κατά τα τέλη Ιουλίου!

Senior Member
    Όσο για τα ρούχα ας μην πω τίποτα γιατί χθές όπως σας είπα είχα πάει για ψώνια και μάλλον δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω μέχρι να χάσω όλα μου τα κιλά! Προτείνω να κοιτάξεις ένα μαύρο παντελόνι το οποίο "δένει" κάτω στο πόδι. Ξέρεις, αυτά τα άκρως καλοκαιρινά που είναι και λίγο φαρδουλά. Επίσης γιατί δεν σκέφτεσαι κανένα φορεματάκι αέρινο με πεδιλο από κάτω να είσαι και άνετη?

Senior Member
    Originally posted by asteraki
    Όσο για τα ρούχα ας μην πω τίποτα γιατί χθές όπως σας είπα είχα πάει για ψώνια και μάλλον δεν με βλέπω να ξαναπηγαίνω μέχρι να χάσω όλα μου τα κιλά! Προτείνω να κοιτάξεις ένα μαύρο παντελόνι το οποίο "δένει" κάτω στο πόδι. Ξέρεις, αυτά τα άκρως καλοκαιρινά που είναι και λίγο φαρδουλά. Επίσης γιατί δεν σκέφτεσαι κανένα φορεματάκι αέρινο με πεδιλο από κάτω να είσαι και άνετη?
    Eπειδή θα πάμε με την μηχανή κι όλες οι μετακινήσεις μας θα γίνονται με αυτήν , τα φορέματα και οι φούστες είναι άβολα. Ειλικρινά ούτε και θα έμπαινα στον κόπο να πάρω παντελόνι αν δεν ήταν το θέμα της μηχανής.
    Όσο για τα παντελόνια που δένουν κάτω στο πόδι κι είναι φαρδουλά, μ'αρέσουν πολύ αλλά φοβάμαι πως δεν θα μου πηγαίνουν αφού εγώ έχω όλο το πάχος στα μπούτια και στις γάμπες και μάλλον το θέαμα δεν θα είναι καλό. Θα δοκιμάσω όμως για να δω μήπως κάνω λάθος.

βρε συ αμαλία, εγώ βλέπω οτι σου μένουν ακόμα μόνο 9,5 κιλά, έλα σίγουρα θα βρεις πολλά παντελονάκια να σου κάνουν.

Senior Member
    θα συμφωνήσω με την προλαλήσασα!! έχει δίκιο βρε Αμαλία. Με 9,5 κιλά παραπάνω νομίζω πως μπορείς να βρείς με σχετική ευκολία και παντελόνι και ότι άλλο θελήσεις

Senior Member
    εν τω μεταξύ μην αποκλείσεις και ένα φορεματάκι. πίστεψέ με θα το βολευτείς πολύ!

Senior Member
    Originally posted by adespoto
    βρε συ αμαλία, εγώ βλέπω οτι σου μένουν ακόμα μόνο 9,5 κιλά, έλα σίγουρα θα βρεις πολλά παντελονάκια να σου κάνουν.
    αχ, παιδιά, κλαψ, κλαψ,
    ούτε ένα δεν μου κάνει.
    έχω φουσκώσει τόσο πολύ από τα φάρμακα που πήρα για τις εξωσωματικές που έχω παραμορφωθεί , τίποτα δεν μου κάνει σε παντελόνι και δεν είναι υπερβολή. Ούτε κάν κλεινουν τα φερμουάρ δεν είναι δηλαδή ότι είναι απλώς στενά.
    Κάθε μέρα στη δουλειά φοράω φούστες γιατί όλες η γραμμή τους είναι φαρδιά και αγόρασα αρχες Ιουνίου κι ένα κάπρι παντελονάκι.
    Εεεε τι θα πάρω μαζί μου? μόνο το κάπρι?
    Οπωσδήποτε χρειάζομαι κι ένα παντελόνι και φυσικά κάτι οικονομικό μη δώσω μία περιουσία .

Senior Member
    ακόμα και πάνω στην μηχανή! να το πάρεις λίγο πιο κάτω από το γόνατο.
    Μου κάνουν πολύ wild κατάσταση οι διακοπές με μηχανή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Θα περάσετε τέλεια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

marks and spenser αμαλία μου. Θα βρεις αυτό που ζητάς σίγουρα