Results 1,411 to 1,425 of 4511
Thread: WEIGHT WATCHERS
-
29-06-2009, 16:08 #1411
Καλημέρες κι από εμένα!!! Αμαλία μπράβο για την απώλεια
Αστεράκι έρχομαι σε σένα!
Λοιπόν, καταρχήν παρατηρώ οτι είσαι λίγο υπερβολική στις μετρήσεις των πόντων. Πρώτα από όλα το γιουβέτσι που γράφεις εγώ το υπολόγισα στους 10 πόντους το πολύ (δηλαδή αν είχε αρκετό λάδι). Πιο συγκεκριμένα, 100 gr μοσχάρι έχουν 3 πόντους, 120 gr κριθαράκι έχουν 2 πόντους, το τυράκι το υπολόγισα 2 πόντους και έβαλα και 3 πόντους λάδι (3 κουταλιές δλδ).
Πάμε τώρα παρακάτω. Τα κουφέτα μην σε προβληματίζουν έχουνε 0,5 πόντο το ένα.
Τώρα όσον αφορά τα πρώτα, τυροπιτάκια και τέτοια, δεν ξέρω πόσους πόντους έχει το κάθε ένα, απλά γενικά καλό είναι να τα αποφεύγουμε γιατί μας ανοίγουν την όρεξη! Μόνη ένσταση όσον αφορά στους πόντους έχω να κάνω στο ρύζι που λες πιο κάτω, αφού 4 κουταλιές έχουν 2 πόντους, οπότε οι 3 πιριουνιές έχουν έναν πόντο λογικά.
Εγώ θα σου πω το εξής. Να φας όπωσδήποτε κανονικά τους πόντους της ημέρας σου. Είναι μεγάλο λάθος να πέφτουμε κάτω από το κατώτατο όριο των ημερήσιων πόντων. Μεγαλύτερο από το να τρώμε παραπάνω. Τώρα ό,τι έγινε έγινε. Αμα δεν πάθεις δε θα μάθεις στο κάτω κάτω της γραφής. Οπότε να θυμάσαι οτι όταν έχουμε διάφορα τέτοια επικίνδυνα περιστατικά όπως γάμοι βαφτίσια γιορτές κλπ, τρώμε κάτι ελαφρύ το μεσημέρι (δε λιμοκτονούμε όμως διότι μετά θα πέσουμε με τα μούτρα), και αποφεύγουμε πρώτα πιάτα και κυρίως τελευταία πιάτα (δλδ τα γλυκά). Τώρα είσαι στην αρχή, οπότε μην αγχώνεσαι, και παραπάνω πόντους να έχεις πάρει υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να δείξει πιο χαμηλά η ζυγαριά. Καλή συνέχεια λοιπόν αστεράκι και καλή δύναμη
- 29-06-2009, 16:10 #1412
ΦΙΛΕΝΑΔΑ,
γέλασα πολύ με τα δύο παραπάνω ποστ.
sorry που χάθηκα αλλά είχα πολύ δουλειά σήμερα.
Λοιπόν για τους πόντους που υπολόγισες έχω ενστάνσεις. Πάρε χαρτι και μολύβι και γράφε.
Γιουβέτσι με ζυμαρικά η μερίδα =11πόντους + 30γρ φέτα 2π =13π
όλα τα τυροπιτοειδή τα μικρά υπολογίζονται 3π δηλαδή σπανακοπιτάκι=τυροπιτάκι= λουκανοπιτάκι=3π
για τα κουφέτα δεν γράφει, αλλά νομίζω πως είναι αρκετά ασφαλές να τα υπολογίσουμε όσο και τις σοκολατένιες ελίτσες με το αμύγδαλο δηλαδή 2 τεμ.= 2π σωστά έγραψες
στο ρύζι βάζεις πολλούς πόντους, αφού τα 100γρ ή 4ΚΣ =2π
άρα για το ρύζι που έφαγες φτάνει ένας πόντος
Την τούρτα σωστά την υπολογίζεις
Λοιπόν τους πόντους σου τους υπολόγισα 42,5
αν αφαιρέσουμε τους 11 που είχες φυλάξει και τους 21 που δικαιούσε έχουμε 10,5 πόντους
Τώρα για τους παραπάνω πόντους δεν μπορείς να κάνεις και πολλά,
φάε σήμερα συντηρητικά για αποτοξίνωση ώστε να εξοικονομήσεις όσους περισσότερους πόντους μπορείς και αύριο που ζυγίζεσαι τα μηδενίζεις όλα.
Δεν μεταφέρουμε θετικό ή αρνητικό ισοζύγιο πόντων στην καινούρια εβδομάδα ποτέ.
Αύριο ξεκινά καινούρια εβδομάδα για εσένα.
ʼντε και καλά αποτελέσματα στο ζύγισμα αύριο.
29-06-2009, 16:12 #1413
Γειά σου αδεσποτάκι,
τι κάνεις?
29-06-2009, 16:13 #1414
Καλά είμαι! Εσύ Αμαλία μ?
Μαζί απαντήσαμε :-p
29-06-2009, 16:17 #1415
κορίτσια απλά σας είμαι ευγνώμων!!!!!!!!! Σας ευχαριστώ πολύ που με κατατοπίσατε! είχα αρχίσει να απογοητεύομαι!!!!!!!!
Μάλλον θα μηδενίσω αύριο γιατί συμφωνώ μαζί σας ότι δεν είναι ότι η καλύτερη λύση ο υποσιτισμός!
Σήμερα έχω πιει ένα ποτήρι παγωμένο τσάι έτοιμο. Το υπολογίζω 2π!
Το απογευματάκι μετά τη δουλειά έχει καφεδάκι και μετά σπίτι για φαγητό γιατί έχω αρχίσει να βλέπω αστράκια από την πείνα!!!!!
Εσείς πως πάτε κατά τ'άλλα?
29-06-2009, 16:21 #1416
πω πω, κάθε φορά που μιλάμε νομίζω πως ο στόχος θα επιτευχθεί τόσο γρήγορα που δεν με νοιάζει τπτ άλλο! ούτε που το σκέφτομαι!
Είναι και οι διακοπές στη μέση αλλά τί στο καλό, δεν θα μας πάρει από κάτω ε?
και για να έχουμε καλό ερώτημα κυρίες μου, πότε περίπου φεύγετε?
Αμαλίτσα εσυ αρχές Ιουλίου, δηλαδή την επόμενη εβδομάδα (τυχερούλα!)
Εσύ αδέσποτούλι?
29-06-2009, 16:22 #1417
Το αστερακι βλέπει αστράκια? Μμμάλιστα
Πήγα κι εγώ σε ένα γάμο το Σάββατο! Αλλά δεν ήτανε τόσο καλό το φαγητό. Επίσης το θετικό ήταν οτι είχε μπουφέ και δεν τα είχα όλα στη μούρη μου να μου τρέχουν τα σάλια! Έφαγα λίγο παραπάνω θα την πω την αμαρτία μου, αλλά και τα λάθη για τους ανθρώπους είναι!! Σήμερα επανήλθα στο πρόγραμμά μου, με τη ζυγαριά μου να με οδηγεί στην τρέλα όπως συνήθως! Αυτά τα νέα μου!
Υ.γ. Θα φύγω 20 Ιουλίου για διακοπές στη Νάξο. Κι έχει τόσο ωραίο φαγητό εκεί. Αχ!
Εσύ αστεράκι;
29-06-2009, 16:26 #1418
Νάξο ακούω η μία, Αμοργό η άλλη!!!!!!!! μπράβο κορίτσια!!
Εγώ θα την κάνω 24 Ιουλίου για Θεσσαλονίκη, βρίσκω εκεί τον καλό μου και αναχωρούμε για Χαλκιδική. Ουρανούπολη 3 μέρες και Αμμουλιανή άλλες 3.
Οι νησιώτες ξέρουν να περνούν καλά αδεσποτούλι!!!!!!!! όχι μόνο ωραίο φαγητό αλλά και πολλά γλυκά!!!!!!!!
29-06-2009, 16:29 #1419
Αχ νομίζεις δεν το ξέρω; Κι εγώ από νησί είμαι!!! Νάξο έχω ξαναπάει και μου άρεσε πάρα πολύ το φαγητό! Επίσης μετά τη Νάξο θα πάμε στην Κεφαλλονιά! Εκεί να δείτε που θα μαγειρεύει η γιαγιά. :P
29-06-2009, 16:30 #1420
oyps! κορίτσια ζητώ ταπεινά συγγνώμη αλλά ούτε που κατάλαβα πώς πέρασε η ώρα και πρέπει να κλείσω!!!!!!!!!!!! Ελπίζω να τα πούμε το απόγευμα! Αν όχι, αύριο το πρωί !!!!!!
Να δούμε τι θα πει και η καλή η ζυγαριά μου! Αδεσποτάκι, δεν το κόβεις το κακό συνήθειο της ζυγαριάς εεεεεεεεεε?????????? Θα σε μαλώσω!!!!!!!!!!!
Φιλούρες πολλές πολλές!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
29-06-2009, 16:54 #1421
ΑΜΑΝ, δεν σας πρόλαβα,
κι εγώ γουρούνιασα το Σ/Κ κι ας μην είχα γάμο. Είχα όμως τραπέζι στο σπίτι χθες κι ενώ κρατήθηκα στο φαγητό αντίθετα δεν κρατήθηκα στο γλυκό. Το τσάκισα το παγωτό και φυσικά φόρτωσα πόντους που θα δυσκολευτώ να τους ροκανίσω.
Αλλά σήμερα την απέφυγα την ρημάδα την ζυγαριά. Από αύριο και βλέπουμε γιατί φυσικά δεν θέλω να με ρίξει ψυχολογικά.
Τέλεια είναι στην Νάξο έχω πάει καθώς και στην Χαλκιδική. Όμως δεν έχω πάει Ουρανούπολη.
Φεύγω κι εγώ θα τα πούμε αργότερα
Φιλάκιααααα
30-06-2009, 09:46 #1422
Πολλές καλημέρες!!!!!!!!!
Σήμερα η μέρα ξεκίνησε με καλούς οιωνούς μιας και η φίλη μου η ζυγαριά έδειξε 1.5 κιλό κάτω (ναι ναι παρόλο που μετάνοιωσα για το κομμάτι της τούρτας που έφαγα) και έτσι από 84 που ήμουν την προηγούμενη εβδομάδα έφτασα αισίως τα 82.5!!!!!!!!!!!!!!!!!
Αμαλίτσα, δεν είναι πρόβλημα που έφαγες παγωτό παραπάνω μιας και η εβδομάδα σου είναι ακόμη στην αρχή και μέχρι να έρθει το σάββατο που ζυγίζεσαι νομίζω πως έχεις άπλετο χρόνο μπροστά σου να ισοσταθμίσεις την κατάσταση!
Η γνώμη μου είναι να μην φας άλλο γλυκό μέσα στην εβδομάδα όμως...!
30-06-2009, 10:18 #1423
ΚΑΛΗΜΕΡΟΥΔΙΑ κι απο μένα φιλαράκια μου,
Αστεράκι μου γλυκό και πολύ πολύ φωτεινό τι σουπερ νέα είναι αυτά που μας έγραψες!!!!
1,5 κιλόοοοο!!! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!! αυτή κι αν είναι απώλεια!!!! ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ!!! φιλενάδα πολύ καλά.
Ανταμείφθηκε ο αγώνας της προηγούμενης εβδομάδας. Πολύ καλά, γρήγορα θα αλλάξεις και δεκάδα να δεις το πολυπόθητο 7.
Βάλε τικεράκι , να φαίνεται η πρόοδός σου.
Όσο για μένα, φυσικά και δεν θα φάω άλλο γλυκό, αλλά πρέπει να κάνω πολύ άσκηση κι αυτό είναι το δύσκολο τούτη τη βδομάδα. Τέλος πάντων, ελπίζω να τα καταφέρω να το μαζέψω το θέμα.
30-06-2009, 10:20 #1424
Αδεσποτούλι, Κεφαλλονιά διάβασα παραπάνω και χάρηκα! Τον Αύγουστο, προς τα τέλη, αν όλα πάνε καλά θα πάμε και εμείς για καμια εβδομάδα. Είναι κάτι φίλοι από εκεί...!
Αχ αυτές οι γιαγιάδες...!!!!!!!!! Ότι και να φτιάξουν είναι τέλειο! Αυτοσυγκράτηση θέλει! Ίσως πρέπει να την βοηθάς να μαγειρέψει και έτσι θα μετριάσεις και την λιγούρα! Τουλάχιστον έτσι λειτουργεί τις περισσότερες φορές!:P
30-06-2009, 10:23 #1425
Σίγουρα θα το μαζέψεις βρε! Μια ιδέα είναι όλα! Σκέψου ότι δεν είσαι μακριά από τον στόχο σου! Σε λίγο καιρό θα πανηγυρίζουμε όλοι μαζί για την επίτευξη του στόχου μας! Καλά, εγώ θα πανηγυρίζω για τον πρώτο και εσείς για τον τελικό!!!!!!!
Το τικερ δεν μπορώ να το βάλω! Το έχω φτιάξει αλλά δεν ξέρω πως να το εμφανίσω!! Κάνω κάτι copy paste αλλά δεν το βγάζει!!!!!!!!!
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....