WEIGHT WATCHERS - Page 112
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 112 of 301 FirstFirst ... 1262102110111112113114122162212 ... LastLast
Results 1,666 to 1,680 of 4511

Thread: WEIGHT WATCHERS

Senior Member
    Η φιλενάδα σου η Νεφέλη είναι μια χαρά στα πάτρια εδάφη και ύδατα,ενόσο αναμένεται να επιστρέψει όχι μόνο στην Ξάνθη,
    αλλά σιγά σιγά και στα φορουμέρη μας,για να τηρήσει τον όρο του συμβολαίου,που πριν καμία ώρα υπογράψαμε,
    σύμφωνα με το οποίο εγώ θα έκανα μια σοβαρή προσπάθεια να μειώσω την έλξη που ασκώ στη γη εφόσον εκείνη
    επιστρέψει και μας γράφει καθημερινά,κυριολεκτικά πλέον!Τώρα ποιός θα το πληρώσει με αίμα το συμβόλαιο αυτό,θα δείξει...
    Προς το παρόν,διακοπεύουμε κι οι δύο,εκείνη δια της απουσίας της κι εγώ δια της ασυδοφαγίας μου!
    ʼσχετο:Τι είναι τα φασόλια χωρίς ακμή;Αυτά τα άσπρη πέτρα ξέξασπρη,που λες;Πρώτη φορά τα ακούω...

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    ʼσχετο:Τι είναι τα φασόλια χωρίς ακμή;Αυτά τα άσπρη πέτρα ξέξασπρη,που λες;Πρώτη φορά τα ακούω...
    xaxaxa!!!!!πραγματικά είσαι απίστευτη!!!

Σε ευχαριστώ Αμαλίτσα μου κλαψ! ακόμη πονάω!!

Τι ωραία περιγραφή είναι αυτή που μας έδωσες βρε ούρσουλα???????? χαχαχαχαχα!!!!!!!

Senior Member
    Nadinaki,
    τα ξεσπιριστά φασόλια είναι τα φασόλια χάντρες. Στα βόρεια δεν τα πολυτρώτε γιατί κι η πεθερά μου δεν τα μαγειρεύει ποτέ παρόλο που είναι πολύ νόστιμα.
    Είναι αυτά που βρίσκονται μέσα σε κοκκινωπό περίβλημα όπως τα φασολάκια τα πράσινα. Βγάζεις τα σποράκια από το κόκκινο περίβλημα που το πετάς και μαγειρεύεις μόνο τα σποράκια με ντοματούλα. Είναι πολύ νόστιμα και με λίγους πόντους.

Αστεράκι,
    είμαι ίδια η Ούρσουλα αν αλλάξω χρώμα μαγιώ (λευκό) , βάψω το μαλλί ξανθό και βάλεις και μπόλικη φαντασία για το ύψος και την κορμάααααρα της Ούρσουλα.:P

Senior Member
    xaxaxaxaxaxa!!!!!!!!! να σαι καλά Αμαλίτσα μου με τα καλά σου!!!!!!!!
    Δηλαδή με τόοοοοοοοοσες λίγες αλλαγές φτυστή θα είσαι!!!!!!!!!
    Σε ζηλεύω Ούρσουλα!!!!!
    Τότε κρίνεται αναγκαίο να ξανασυστηθούμε!
    Από εδώ και πέρα κομμένα τα Αμαλίτσα και τα συναφή!
    Ούρσουλα θα σε λέω!!!!!!!!

Member
    Καλησπερα! σας ευχαριστω ολους asteraki, NADINE κ Αμαλια για τη θερμη υποδοχη και για το οτι κρατατε το τοπικ ζωντανο μετα απο τοσο καιρο! Αν δεν ησαστε εσεις και καποια αλλα μελη οπως ο p_k το θεματακι θα ειχε προ πολλου ξεχαστει... Εγω σας ευχαριστω λοιπον περισσοτερο που σας βρηκα παλι και με βοηθατε να ξαναξεκινησω...

Αυτες τις μερες ειχα καλεσμενους στο σπιτι - οποτε υπηρχε λιγη δυσκολια να κρατηθω στους ποντους μου..απο σημερα ομως ξαναμπηκα στους ρυθμους μου!

Ναντιν μου σ'ευχαριστω για τη βοηθεια με τα σμαιλις!

Παντως κοριτσια σας παραδεχομαι! Δεν κολλατε να πατε θαλασσα! Εγω απο περυσι το αποφευγω με διαφορες δικαιολογιες γιατι στ'αληθεια νιωθω πολυ ασχημα...βλακεια μου το ξερω αλλα ετσι νιωθω...Ποσα αραγε θα κερδιζαμε στην καθημερινοτητα μας αν δεν μας καταδυναστευαν τα ερημα τα κιλα... Ακομα και η επιλογη ρουχων ειναι ολοκληρη μελετη..το χρωμα το κοψιμο...μηπως και μαζεψουμε κανενα κιλακι...καλυψη-αποκρυψη τα ρουχα...

αστερακι ελπιζω να μην χτυπησες! πανε και οι φρυγανιτσες ρε γμτ!

Senior Member
    θα τον εχει πιασει λόξυγγας τον καημένο τον π_κ !!!!!!!!
    Μέτρα π_κ σε πόσ πόστ έχουμε αναφερθεί σε σένα!!!! αχ! είδες?! :P
    Ελένη δεν νομίζω πως κατάλαβες καλά!!!!!!!! Η υπερβολική έκθεση στο νερό και η παρομοίωση με την πάπια αποσκοπούσε στην ψυχολογική μου κατάσταση όταν βρίσκομαι παραλία! Μπαίνω όταν δεν κοιτάζει κανείς και βγαίνω όταν σχεδόν όλοι έχουν φύγει!!!!!!
    με αποτέλεσμα βεβαιως βεβαίως τα χέρια μου να είναι λες και τα μούλιαζα μια ολοκληρη βδομάδα στην σαπουνάδα!!!!!!!!
    Από την άλλη, σκέψου και το άλλο! υπάρχει λόγος να ντρεπόμαστε εμείς? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ!!! ας μην με κοιτάνε όσοι χαλιούνται με την εικόνα μου! έχω τον άντρα μου εγώ να με θαυμάζει και να με λέει δελφίνι! (αυτό γιατί το λέει δεν έχω τολμήσει να ρωτήσω... ακόμη! )
    Το φιλοσόφησα φέτος! Τέρμα οι ντροπές! Εμπρος για μια προσπάθεια που θα με κάνει να νιώσω καλύτερα με μένα...! Προσπαθώ τουλάχιστον να το σκέφτομαι έτσι και νομίζω τα καταφέρνω αρκετά καλά !!!!
    ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ WEIGHT WATCHERS KOPELOYDES, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια!!! Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by asteraki

ΕΜΠΡΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ WEIGHT WATCHERS KOPELOYDES, σουτάρετε και σπάστε τα δοκάρια!!! Μπορούμε να κάνουμε το καλύτερο!!!!!!!!!!!
    ΑΕΚάκι το αστεράκι μας; Αφιερωμένο! --->Ο ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ (Αχ!Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε...αχ...)

Senior Member
    έεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε εεεεετσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με τη μια το έπιασες!
    με συγκινείς!!!!!!!
    αν και έχω τις αμφιβολίες μου για την καταλληλότητα ενός τέτοιου τραγουδιού για μια τέτοια ομάδα τί να κάνω!! ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΜΑΔΑ!
    είμαι φίλαθλος και όχι οπαδός..... για να μην παρεξηγηθω ε????????!!!!!!!!!!
    Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για την αφιέρωση!

Member
    asteraki μαζι σου!

κι εγω φιλαθλος της ιδιας ομαδας!

Παμε!!

Senior Member
    Σαν πολλές να μαζεύτηκαν οι γουεϊτγουοτσεραεκτζούδες.. .
    Κι αναμένουμε και την επιστροφή σύντομα και μιας ακόμα,υπόψιν!
    ʼμα η πρώτη διδάξασα είναι κιτρινόμαυρη και κιτρονόμαυρος είναι
    και ο καλύτερος μαθητής της(κι ας είναι ΑΡΗΣ αντί για ΑΕΚ)
    τότε τα χρώματα της σημαίας του τόπικ αυτού κατοχυρώθηκαν:

Όπου αστέρι ---> W ...Γιατί πώς να το κάνουμε;Είστε αστέρια!Οι γνώστες photoshop ας βάλουν στη σημαία και τα αρχικά...
    Εγώ ακόμα περιμένω κάποια που μόνο μου τάζει...Λόγια κι όχι έργα...Τέλος πάντων...αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Αν θέλουμε κάτι πιο εθνικοφρονιστικό,πιο κοντά στην πατρίδα,αλλά με τα ζητούμενα χρώματα :

Αν και νομίζω πως σας ταιριάζει καλύτερα μία σημαία πιο ιπποτική,με το μεσαιωνικό της κάστρο και τα όλα της!Ναι,κατέληξα:

Senior Member
    Πωπω, έχει ξεφύγει λέμε η συζήτηση!!!
    Έπιασαν την κουβέντα οι γυναίκες και δεν σταματούν (και καλά κάνουν!)
    Πήγαμε και σε ποδοσφαιρικά επίπεδα, ε;
    Όμως δεν βλέπω κάτι για τη δική μου ομάδα, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Γιατί;;;

Senior Member
    δεν το πιστεύωωωωω!!!! Γήπεδο το κάναμε το φόρουμ!!!
    Κι εγώ παιδιά την ίδια ομάδα υποστηρίζω!!! Kαλέ πως τα καταφέραμε και μαζευτήκαμε όλες εδώ??? Μήπως να βάζαμε το δικέφαλο αετό ως σήμα κατατεθέν του τόπικ μας????

Senior Member
    asteraki ki eleni,
    εμένα δεν με "χαλάει" καθόλου κι αν με κοιτάνε . Το συνήθισα πλέον. Κι όταν ήμουν "κορμάρα" (λέμε τώρα) πάλι με κοίταγαν λόγω των ουλών που έχω από επεμβάσεις στο στομάχι και στα πόδια. Τώρα θα προβληματιστώ που θα με κοιτούν για την παραπανίσια κυτταρίτιδα??? απα πα πα, άστους να κοιτάνε.

Senior Member
    Originally posted by AMALIA
    δεν το πιστεύωωωωω!!!! Γήπεδο το κάναμε το φόρουμ!!!
    Κι εγώ παιδιά την ίδια ομάδα υποστηρίζω!!! Kαλέ πως τα καταφέραμε και μαζευτήκαμε όλες εδώ??? Μήπως να βάζαμε το δικέφαλο αετό ως σήμα κατατεθέν του τόπικ μας????
    Όχι!Δε γίνεται!Δεν είναι δυνατόν! ΚΑΙ η Αμαλία χανουμάκι;
    Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ'ανέβει στο κρεβάτι η πρόταση σου όμως,Αμαλία μου!
    Ας κρατήσουμε τα προσχήματα κι ας μη βάλουμε τον δικέφαλο,λέω εγώ
    κι εκτεθούμε στο googlάρισμα ΚΑΙ σ'όλους τους ΑΕΚτζήδες...
    Τρεις σημαίες σου πρότεινα!Καμία δε σου κάνει άπληστο κορίτσι;

Senior Member
    Originally posted by p_k
    Πωπω, έχει ξεφύγει λέμε η συζήτηση!!!
    Έπιασαν την κουβέντα οι γυναίκες και δεν σταματούν (και καλά κάνουν!)
    Πήγαμε και σε ποδοσφαιρικά επίπεδα, ε;
    Όμως δεν βλέπω κάτι για τη δική μου ομάδα, τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Γιατί;;;
    Έλα,παραπονιάρη! Μπορεί κανείς να σου χαλάσει χατήρι εσένα,ειδικά εδώ μέσα στο βασίλειο σου;

Ορίστε και ο τεμέτερον ύμνος σου --->ΥΜΝΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ